• Heeyy ,,

    Ik ben nu momenteel bezig met een verhaal die nog niet is geactiveerd en ik zou graag een paar rollen willen hebben (:

    Verhaallijn :
    Joanne Mikayla Brights is een drugs dealer en woont in Chicago , Amerika. Op een dag wordt ze betrapt door de CIA , maar weet er slim genoeg vanaf te komen. Ze vlucht dan naar Engeland en wil daar proberen een nieuwe start te maken. Joanne ontmoet een jongen genaamd Harry die in hetzelfde gebouw woont en school gaat. Ze dealt wel drugs en vertelt haar geheim aan Zayn. Samen roken ze elke dag wat wiet. Louis , Harry's beste vriend , kan Joanne niet helemaal vertrouwen. Waarom weet ze zelf ook niet. Zayn overlijdt op een dag aan een overdosis drugs en alcohol. Joanne laat dan haar hele verhaal aan de anderen vertellen en komt er ook achter dat ze nog steeds word gevolgd door de CIA. De CIA gebruikt Harry als lokaas en probeert dan zo Joanne naar hen te lokken. Nu moet Joanne kiezen , Harry proberen te redden , of het negeren en een normaal leven proberen te leven.
    Speelt zich af in Amerika (Chicago) en Engeland (London)


    Rollen :
    - 2 Drugdealers
    - 2 Drugdealer vrienden van Joanne
    - 3 mensen van de CIA
    - De ouders van Joanne (ze hebben haar verlaten zonder rede. Ze was toen 14 en dat was de rede van haar drugs gebruik)
    - Oude vrienden van Joanne (3)
    - Een paar bitches van school.. (2)
    ______________+

    15 rollen om uit te delen (:



    Wat je in MOET vullen :

    Rol :
    Naam :
    Tweede naam :
    Achternaam :
    Leeftijd :
    Geboortedatum :
    Karakter :
    Uiterlijk (met foto a.u.b) :
    Woonsituatie :
    Bijzonderheden :
    Waarschuwen? ":


    Alvast Bedankt!
    X,
    Marie

    [ bericht aangepast op 3 aug 2012 - 15:14 ]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Ik vul wat in!

    Rol : Drugsdealer vriendin van Joanne.
    Naam : Maggie.
    Tweede naam : Kelly.
    Achternaam : Berry.
    Leeftijd : Maggie is 18 jaar oud.
    Geboortedatum : 16 mei 1993.
    Karakter : Maggie heeft een heel open karakter. Ze vertelt eigenlijk alles wat er in haar opkomt. Maggie heeft geen geheimen, die vertelt ze toch wel weer door. Ze kan totaal geen geheim bewaren. Iedereen weet dat wel van haar.
    Maggie is totaal niet verlegen. Ze is niet op haar mondje gevallen en vertelt haar mening veel te veel. Ze heeft een uitgesproken mening. Ook is Maggie erg bijdehand. Door Maggies drugsgebruik wordt ze meer en meer stiller. Ze is niet meer dezelfde Maggie zie iedereen kent. In plaats daarvan is ze erg terughoudend en stil. De gesprekken met Maggie worden steeds meer ongemakkelijker. Niemand weet hoe dat komt. Maggie zelf zegt dat ze er niks van merkt.
    Uiterlijk (met foto a.u.b) :



    Kaya Scodelario.
    Maggie heeft lang bruin krullend haar. Ze doet eigenlijk nooit iets speciaals aan haar haren. Maggie heeft blauwe ogen, die sterk opvallen. Ze zijn namelijk erg stralend. Maggie heeft lichte sproetjes, die bijna niet opvallen. Ze heeft er een grote hekel aan.
    Maggies style is niet bepaald bijzonder. Ze draagt wat ze lekker vindt zitten.
    Woonsituatie : Maggie woont al lang niet meer thuis. Ze kon het daar gewoon niet meer uitstaan. Maggie is verhuist naar een huis waar meerdere mensen wonen. Ze heeft dus veel gezelschap. Veel van die mensen die daar wonen gebruiken ook drugs. Maggie ziet haar ouders eigenlijk nooit meer. Haar kleine zusje komt soms nog wel eens langs. Zij is de enige met wie Maggie het goed kan vinden van haar familie.
    Bijzonderheden : Maggie heeft een lieve vriend genaamd Andrew. Ze hebben al 2 jaar een relatie. Andrew is ook 18 jaar en woont ook in het huis.

    [ bericht aangepast op 3 aug 2012 - 11:49 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol : Oude vriendin van Joanne
    Naam : Felisia
    Tweede naam : Alora
    Achternaam : Low
    Leeftijd : 16
    Geboortedatum : 7 December 1995
    Karakter : Felisia is heel aardig en een goede vriendin. Ze keurt je niet af, ze deelt haar mening met je etc. Alleen een minpunt is dat ze alleen maar in het bos zit, en er niet uit wilt. Als ze eruit is, is dat alleen voor iets hoognodigs of voor een keer in de zoveel maanden een vriendin op te zoeken.
    Uiterlijk (met foto a.u.b) :


    Kelly Clarkson
    Felisia heeft kort, bruin haar, met plukjes lichtblond en donkerblond. Ze heeft lichtbruine ogen, waarin je meestal een twinkeltje ziet. Ook heeft ze een mooi lichaam en een getinte huid. Haar kledingstijl is gemakkelijk, en iets wat makkelijk in het bos kan.
    Woonsituatie : Toen Felisia klein was, was ze helemaal weg van bossen. Altijd vond ze het heerlijk daar. Maar haar moeder en vader vonden het minder prachtig. Hun waren te druk met hun werk, dus toen Felisia 11 was heeft ze een boomhut in het bos gebouwt. Eerst was het een simpel hutje, maar later werd het een compleet huis. Ze gebruikt takken als trapje om erin en eruit te komen. Ze heeft nog wel is contact met haar familie en vrienden, maar niet zo vaak.
    Bijzonderheden : Woont in het bos, en kan bijzonder mooi schilderen. Ook is ze goed in survivelen en klimmen.
    Waarschuwen?: Jup

    [ bericht aangepast op 4 aug 2012 - 20:43 ]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."



    Rol :drugdealende vriendin van Joanne
    Naam :Paige
    Tweede naam :Isa
    Achternaam : Summer
    Leeftijd : 18
    Geboortedatum : ..?
    Karakter :Ze zegt alles wat ze wil en is niet bang om iets te zeggen. ze is sluw en slim en soms een echte bitch. ze heeft een eigen mening maar is erdoor wel geliefd omdat ze heel knap is
    Uiterlijk (met foto a.u.b) : Paige

    Licht bruin haar en blauwe ogen, ze is 1,73 en mooi slank. ze lijkt lief maar ze kan een bitch zijn
    Woonsituatie : Ze is al een tijdje uit huis omdat ze het er gewoon niet volhield. Door drugs te dealen heeft ze een huisje kunnen kopen en daar woont ze nu
    Bijzonderheden :Het is net uit met haar vriendje Jake hij doet er alles aan om haar terug te krijgen maar lukt dat hem ook?
    Waarschuwen? ": JAA:)

    OMGG haar naar is Paige hahhaah sorrry xd

    Rol : Een drugdealende vriendin van Joanne
    Naam : Alana
    Tweede naam : Veronica
    Achternaam : Allen
    Leeftijd : Alana is 22 jaar oud.
    Geboortedatum : Alana is geboren op 1 augustus 1990. Ze is dus nog maar net 22.
    Karakter : Alana is van zichzelf helemaal niet zo'n "bad girl" als dat ze nu is. Ze was altijd het brave meisje. Het lievelingetje van de leraren, de allemansvriend en degene die alles slecht vond. Totdat ze Robert ontmoette op haar 21e verjaardag. Ze ging met haar vriendinnen een avondje naar de discotheek om te vieren dat ze eindelijk legaal kon drinken, maar eindigde in een stripclub.
    Het lijkt wel alsof ze sinds die avond is verandert. Alana heeft tegenwoordig veel lef, durft risico's te nemen en maakt zich helemaal niet meer druk om wat anderen van haar vinden. Ze is een echte badass geworden, die alleen nog maar om zichzelf geeft. Daarentegen is Alana wel ontzettend slim en houdt ze haar reputatie wel in de gaten, aangezien ze niet bij de verkeerde mensen bekend wil komen als drugsdealer. Alana is een sociaal persoon en knoopt makkelijk gesprekken aan. Ze kan heel spontaan uit de hoek komen en zo smeert ze de meeste tieners/jongvolwassenen drugs aan.
    Uiterlijk (met foto a.u.b) :


    AnnaLynne McCord
    Woonsituatie : Alana woont in een anti kraakpand. Dit is een flatgebouw, waarvan de bewoners maar heel weinig huur hoeven te betalen. In ruil daarvoor kunnen ze wel zomaar op straat gezet worden en is de woning van weinig kwaliteit. Deze panden zijn voornamelijk bedoelt om jongeren van de straat te houden, door ze voor een klein beetje geld onderdak te bieden.
    Bijzonderheden : Alana heeft een on/off relatie met de 25-jarige RobertArmstrong. Robert is een stripper en degene die Alana in aanraking liet komen met drugs. Zelf is Robert geen dealer, maar hij gebruikt wel. De relatie tussen Alana en Robert is erg fysiek. Ze hebben een haat-liefde relatie, wat zich uit in ruzie maken- goedmaaksex - ruziemaken - goedmaaksex etc. Alana kan er over het algemeen niet goed mee omgaan dat Robert een stripper is en dus avond achter avond aandacht krijgt van allerlei vrouwen.
    Waarschuwen? ": Ja!


    Tell me about it, stud.

    Rol: Een bitch van de school
    Naam: Elize
    Tweede naam : Anna
    Achternaam: Simons
    Leeftijd: 19
    Geboortedatum: 24 Mei
    Karakter: Elize is de grootste bitch van de school. En ook de grootste modepop. Haar ouders zijn erg rijk en daarom kan ze soms nogal verwaand overkomen. Maar het liefst gaat ze shoppen met vriendinnen om zich beter te voelen.
    Uiterlijk (met foto a.u.b) :


    Emma Roberts
    Woonsituatie: Elize woont in een luxe appartement midden in de stad {Londen}. De huur betalen haar ouders.
    Bijzonderheden: Op haar 12de is haar opa overleden aan een erge ziekte. Elize kan het eigenlijk na 7 jaar nog niet geloven. Dat is ook een van de redenen waarom ze zo bichty is. Zonder dat was ze eigenlijk een dood normaal meisje. Ze heeft het haar vriendinnen nog nooit vertelt omdat ze zich er een beetje voor schaamt
    Waarschuwen?:Graag (Y)


    Do what people say you can't.

    Rol: Drugsdealer
    Naam: Chris
    Tweede naam : Tyler
    Achternaam: Grey
    Leeftijd: 18
    Geboortedatum: 2 juli 1993
    Karakter: Chris is een beetje een agressieve jongen. Dit komt doordat hij best wel veel drinkt. Als hij echter niet gedronken heeft is hij heel aardig. Zijn ouders hebben hem verscheidene keren naar een afkickkliniek gestuurd, maar niets hielp doordat hij iedereen in elkaar mepte.
    Uiterlijk (met foto a.u.b):


    Woonsituatie: Hij woont op dit moment op zichzelf in een huis middenin de stad.
    Bijzonderheden: Chris rookt wiet.
    Waarschuwen?: Of course

    [ bericht aangepast op 6 aug 2012 - 9:44 ]


    26 - 02 - '16

    Rol : Oude vriendin van Joanne
    Naam : Tammy
    Tweede naam : Alice
    Achternaam : Dawn
    Leeftijd : 17
    Geboortedatum : 17-03-1995
    Karakter : Tammy is een vrolijk meisje dat zich eigenlijk nergens voor schaamt. Ze doet lekker gek en het kan haar niets schelen wat mensen van haar denken. Tammy is echt de grappenmaker van een groepe en kan iedereen laten lachen. Ze is vaak hyperactief en heeft enorm veel energie. Ze is nogal naïef en heeft soms het gedrag van een kind. Ze heeft moeite met stilzitten, dat is waar sommigen zich aan irriteren. Ze kan absoluut niet tegen saaie dingen en op school is ze nog wel eens in de les in slaap gevallen. Wat niet veel mensen weten is dat Tammy eigenlijk enorm gevoelig is. Dit komt omdat ze doet alsof ze altijd vrolijk is en haar emoties wegpropt. Die uit ze pas als ze helemaal alleen is. Het opkroppen van deze emoties kan er frustrerend zijn en daardoor worden ze alleen maar erger. Ze is niet onzeker, maar wordt ook wel eens gekwetst en dat doet haar dan erg veel pijn. Ze laat dit alleen nooit zien. Tammy vindt het eng om voor zichzelf op te komen, dus negeert ze de mensen die haar beledigen of over haar praten. Hierdoor kon het haar dus op een gegeven moment echt niets meer schelen.
    Uiterlijk (met foto a.u.b) :



    Erin Sanders
    Woonsituatie : Tammy is enig kind en haar ouders zijn gescheiden. Die twee hebben nog steeds erge ruzie en dit is een van de dingen waar Tammy zo verdrietig om is en wat haar zo dwars zit. Ze woonde eerst in een groter huis, maar moest met haar moeder verhuizen na de scheiding. Nu wonen ze in een kleine flat en Tammy haat het.
    Bijzonderheden : Tammy is dus erg grappig en haar grote droom is om caberatiere te worden. Haar moeder gelooft absoluut niet in deze droom en wil dat Tammy advocate wordt. Haar vader daarentegen steunt haar hierin. Tammy doet ook aan musical en is hier gek op. Ze houdt van zingen, acteren en dansen en voelt zich helemaal thuis op het podium.
    Waarschuwen?: jep, heel graag.

    [ bericht aangepast op 6 aug 2012 - 20:14 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    [ bericht aangepast op 6 aug 2012 - 22:51 ]


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    Rol : CIA Agent.
    Naam : Naomi.
    Tweede naam : Lianne.
    Achternaam : Micheal.
    Leeftijd : 18.
    Geboortedatum : 08-04-1994.
    Karakter : Ze is erg dapper en gaat geen uitdaging uit de weg en ze gaat vaak door tot het uiterste, het woord bang en opgeven is dan ook niet in haar woordenboek te vinden, ze kan vaak brutaal overkomen, maar als je haar leert kennen is het een heel aardig en lief meisje die, als je eenmaal haar vertrouwen hebt, wat moeilijk gaat, je altijd zal helpen en altijd voor je zal klaarstaan. Ook is ze erg ondeugend en haalt graag grappjes uit en je kan goed met haar lachen.
    Uiterlijk (met foto a.u.b) :



    Megan Fox
    Woonsituatie : Ze is altijd ergens anders, ze is altijd op de plek waar ze een missie heeft en woont dan samen met de mensen waarmee ze aan die missie werkt, met wie en waar ze woont verrandert dus altijd. Als ze geen missie heeft verblijft ze meestal bij een collega, want ze heeft geen eigen huis. Ze is toch bijna nooit thuis, dus ze vind het niet de moeite waard een eigen huis te kopen. Als ze niet bij een collega kan verblijven, verblijft ze voor korte tijd in een hotel.
    Bijzonderheden : Haar ouders zijn allebei vermoord toen ze 15 was.
    Waarschuwen? ": Ja.

    X.

    [ bericht aangepast op 6 aug 2012 - 23:41 ]


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    Ik zal morgen eventjes kijken wat ik zal invullen


    "It takes ten times as long to put yourself back together as it does to fall apart."

    Mag ik ook nog een jongen doen..... :)


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    Rol : CIA Agent.
    Naam : Ian.
    Tweede naam : Jonathan.
    Achternaam : Grenhold.
    Leeftijd : 22.
    Geboortedatum : 10-07-1990.
    Karakter : Ian is Ian. Hij is wie hij is dus moet je dat niet willen veranderen. Ian kan bot zijn, maar dat doet hij om mensen op afstand te houden. In werkelijkheid is hij een aardige en lieve jongen. Hij is wel ietwat brutaal en zegt het ook als iets hem tegenstaat. Hierdoor is hij weleens in de problemen gekomen maar hij weet zich daar altijd uit te redden. Als Ian echt boos is kan hij dingen in elkaar gaan slaan of met dingen gaan gooien, alleen komt het vaak niet zo ver. Ian is een doorzetter.
    Uiterlijk (met foto a.u.b) :



    Zack Efron
    Woonsituatie : Hij is altijd ergens anders, hij is altijd op de plek waar hij een missie heeft en woont dan samen met de mensen waarmee hij aan die missie werkt, met wie en waar hij woont verrandert dus altijd. Maar als hij niet bezig is met een missie heeft hij een eigen huis waar hij alleen woont.
    Bijzonderheden : Al zijn vrienden waren CIA agenten en zijn tijdens een missie vermoord, alleen Ian kon nog vluchten en heeft daarom moeite om nieuwe vrienden te maken of mensen te vertrouwen.
    Waarschuwen? ": Ja.

    X.

    [ bericht aangepast op 6 aug 2012 - 23:42 ]


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    Ik wil er eigenlijk nog een doen, haha, maar dat zal ik maar niet doen, andere moeten ook nog de kans krijgen mee te doen.... :)


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    1DLovertje schreef:
    Ik wil er eigenlijk nog een doen, haha, maar dat zal ik maar niet doen, andere moeten ook nog de kans krijgen mee te doen.... :)

    Mag wel hoor (A) ik ga er toch uiteindelijk een selectie van maken.. Beter teveel dan te weinig (: x


    I don't want you to die, I want you to suffer.