• Ik ga een nieuw verhaal beginnen over een actrice die een oud familiegeheim ontdekt. Ze probeert de echte waarheid te achterhalen. Maar dan ontmoet ze ook nog eens Tom Kaulitz, de knappe gitarist met onoprechte gevoelens.

    Al heel haar leven dragen de ouders van Liv een geheim met hen mee. Een geheim dat al meer dan 23 jaar verborgen gehouden wordt voor Liv, een ambitieuze actrice. Maar wat als haar ouders sterven in een auto-ongeval? Zal het geheim voor altijd geheim blijven of zal Liv te weten komen dat ze eigenlijk dood hoort te zijn? Een oude foto brengt totale verwarring.
    Alsof het nog niet genoeg is dat haar familie haar niet goed genoeg vindt, ontmoet ze ook nog eens de knappe gitarist Tom Kaulitz. Ze wordt hals over kop verliefd maar de Hollywoord-ster is te vaak gekwetst geweest om dit toe te geven. Maar zijn Tom zijn gevoelens ook wel oprecht of zal Liv ook deze keer met een gebroken hart achterblijven? Als de mooie actrice toegeeft aan haar gevoelens wenst ze dat haar leven net zoals een filmset is; je knipt er de mislukte stukjes uit en herfilmt ze gewoon.



    Don't cry, just smile.

    Een zoektocht met onoprechte gevoelens.


    26 - 02 - '16