• Nadat Bianca DeSousa haar scholarship gekregen heeft en vertrokken is naar Cornell University, begint Drew Torres opnieuw met school om haar achterna te kunnen gaan, ook te studeren en zo nog het afgeblazen huwelijk te redden. Hij keert terug naar Degrassi voor nog één jaar, als senior om zo nog heel wat drama mee te maken wat de studenten van Degrassi gewend zijn.
          De pas omgedoopte stiefzusjes Adain Abernathy en Noah Evans staan weer een nieuw jaar op Degrassi te beleven. Voor Adain een druk jaar, studentcouncil, vertrouwenspersoon en ook nog één van de beste studenten van de klas – het is maar de vraag of ze het allemaal bij zal gaan houden. En dan de opstandige Noah nog, zal het haar lukken om haar droom waar te maken en dan eindelijk mee te kunnen spelen met de Ice Hounds? Om het dan nog maar niet over alle andere studenten van de school te hebben, want zowel goede als slechte tijden maken de youngsters mee en het is maar de vraag of ze zich daar weer doorheen gaan slepen.


    ©Amy&Rayke.
    • De 12th graders uit seizoen 11/12 zijn nu afgestudeerd en het nieuwe schooljaar staat op het punt van beginnen.
    • Dit verhaal bevat ook stukken uit seizoen 11 en 12, die nog niet op TV zijn verschenen. Het is niet nodig om de serie totaal te hebben gezien.
    • Enjoy reading!

    [ bericht aangepast op 18 okt 2012 - 17:04 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.