• Een klein groepje tieners heeft een groot geheim, niemand mag hier achter komen want als dat gebeurd kunnen er erge dingen gebeuren.
    Ze moeten zo onopvallend mogelijk blijven voor hun medestudenten.
    Wat hun geheim is vraag je? Ze zijn wolven, die bij volle maan zichzelf niet kunnen beheersen. Ze veranderen in hun werkelijke vorm en moeten er voor zorgen dat ze niet gesnapt worden. Van de alfa krijgen ze allerlei opdrachten. Sommige zijn gevaarlijk, sommige beangstigend.

    Voor deze groep tienerwolven is ook een groot gevaar. De Hunters. Zij zijn tieners die undercover zijn om de tienerwolven te vangen en te onderzoeken.
    Ze voeren pijnlijke proeven uit om erachter te komen hoe het mogelijk is dat zij bij volle maan in wolven kunnen veranderen. En of ze er iets tegen kunnen doen. De Hunters zetten alles op alles om de tienerwolven tegen te houden, voordat ze uitzaaien en een groter gevaar voor de mens worden dan ze al zijn.



    De tienerWolven [Max 7]
    Jongens; [NOG EEN PLEK!]
    - Alfa Memphis Grimmaud - Gancanagh
    - Cooper Henderson - DarrenCrissy
    - Cyril Nightingale - Aotearoa

    Meiden [VOL!]
    - Aurora Elizabeth Morningrose - Shooter
    - Katherine Audrey Swann - Gipsy
    - Scarlet Morningstar - LoveDrunkx
    - Ayla Hope Savage - Dysis

    De Hunters [Max 12]
    Jongens
    - Riley Andreas Cromwell - Gipsy
    - Aiden Blaine Preston - Assassin
    - Gereserveerd - FlutterShyx
    -
    Meiden
    - Marcy Jarvis - Morrowind
    - Aowynn Rune Savan - Dysis
    -
    -
    Wil je mee doen? Vul dit dan even in;

    Rol;
    Volledige naam;
    Bijnaam;
    Leeftijd;
    Innerlijk;
    Uiterlijk[+foto, als je wolf bent ook een wolven foto];
    Extra's;

    Rules;
    ~Minimaal 8 regels schrijven, dat is niet heel erg moeilijk. Voeg dingen toe zoals; Omgeving, gebruik tekst van andere, gevoelens, waarnemingen etc.
    ~OOC graag met haakjes; [] {} () - -
    ~Er mag best liefde tussen tienerwolven en Hunters ontstaan, maar niet alleen maar die koppels.
    ~Reserveringen blijven twee dagen staan.
    ~Graag personages die verschillend zijn, qua karakter etc.
    ~Lol hebben, dat is de grootste regel hier!

    [ bericht aangepast op 4 jan 2013 - 16:21 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    [ik wil een jongen bij tienerwolf reserveren, vul hem straks wel in ^-^]

    Ik reserveer een meisje als tienerwolf <3
    Vul hem zo direct in !


    •

    Aurora Elizabeth Morningrose

    Volledige naam: Aurora Elizabeth
    Achternaam: Morningrose
    Bijnaam: Ro, Auro,

    Leeftijd: 18
    Lengte: 1,60
    Oogkleur: Felgroen
    Haarkleur: Lichtblond

    Rol: Meisje – Tienerwolf
    Familie: Vader – Thomas, Moeder – Overleden
    Relatie: –

    Innerlijk: voor Aurora is maar één ding belangrijk in het leven, en dat is feesten. Ze gaat zo vaak en zo veel mogelijk als ze kan uit haar dak, geniet van alle kleine dingen om haar heen en is altijd optimistisch. Verder is ze erg zorgzaam en wil altijd dat iedereen het goed en gezellig heeft. Ze barst van de energie en straalt dit ook uit naar andere mensen.
    Echter, achter haar vrolijke innerlijk schuilt een onzeker meisje dat door het minste of geringste diep gekwetst wordt. Dit is altijd terug te zien in haar ogen – ieder straaltje emotie of iedere sombere gedachten – waardoor haar ze een open boek is voor iedereen die haar een beetje leert kennen. Ze denkt van kinds af aan dat ze haar onzekerheid kan verbergen door een relatie met een dominante man, die haar in alles zal kunnen begeleiden, waardoor ze vaak de verkeerde jongens uitkiest om verliefd op te worden.



    Uiterlijk: Aurora is een werkelijke schoonheid om te zien. Haar lange, blonde, krullerige haar valt tot haar onderrug en lijkt te dansen als ze beweegt. Op haar gezicht staat altijd een glimlach, die haar tanden bloot laat en verbergt dat haar bovenlip iets te vol is voor haar onderlip. Verder is ze slank, met de vormen en rondingen op de juiste plaatsen en lijken haar benen oneindig te zijn.
    Aurora’s ogen zijn zeer speciaal, ze stralen alles uit wat ze maar denkt of voelt, waardoor haar ogen werkelijk de poort van haar ziel zijn – zoals haar opa haar dat vroeger altijd vertelde.
    Kledingstijl: Aurora draagt alle kleding die ze tegen komt in haar kledingkast en de winkel waar ze toevallig naar binnen loopt. Echter, ze geeft de voorkeur aan shortjes, met daarop een wijd zittend shirtje of vest met daaronder een stel afgetrapte allstars.



    Uiterlijk wolvenvorm: in haar wolvenvorm is Aurora sneeuwwit, met haar bekende felgroene ogen. Ze is wat kleiner dan de andere tienerwolven, wat haar uniek en speciaal maakt. Hierdoor kan ze namelijk sneller rennen en ergens tussendoor schieten als dit moet gebeuren.
    Ze is echter geen vechter, doordat ze in haar mensenvorm ook vredelievend en onzeker is, schemert dit extra door in haar wolvenvorm. Op het moment dat haar roedelleden in gevaar zijn zal ze zich altijd voor de volle 100% geven, maar wanneer er een nacht slecht afloopt kan haar dit dagen blijven achtervolgen als een groot schuldgevoel – omdat ze weet dat ze de zwakste is van de roedel.

    [ bericht aangepast op 10 dec 2012 - 20:49 ]


    •

    Rol; Hunter
    Volledige naam; Marcy Jarvis
    Bijnaam; Mars, Marcyvis
    Leeftijd; 18
    Innerlijk; Marcy is teruggetrokken en afwachtend, soms verlegen en asociaal. Dit komt omdat ze haar beide ouders verloor toen ze 14 was. Op haar 16e stierf ook haar grootmoeder en ze woont sinds toen alleen. Als Marcy mensen goed kent is ze een veel losser en sociaal. Ze kan een flapuit zijn en gek doen, maar dat gebeurt meestal pas als ze iets te veel heeft gedronken.
    Uiterlijk
    Marcy heeft bruin haar en bruine ogen. Ze is slank en mag er wezen. Ze heeft een tattoo achterin haar nek, die niet goed te zien is omdat haar haar erboven hangt. Het zijn drie vogeltjes. De grootse symboliseert haar vader, de kleinste haar grootmoeder en die ertussen haar moeder.



    Extra's;
    Marcy is een uitstekende vechter. Het vechten zit in haar bloed en heeft ze door gekregen van haar ouders. Ze is hunter geworden omdat ze zich wil wreken op de wolf die verantwoordelijk is voor de dood van haar ouders, ze heeft er alleen wat moeite mee om deze te vinden.

    [ bericht aangepast op 29 okt 2012 - 9:34 ]


    "Do not be angry with the rain; it simply does not know how to fall upwards.” - Vladimir Nabokov

    Jullie staat erbij.


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Rol: Tienerjongen wolf
    Volledige Naam: Andrew Justin Cole
    Bijnaam: Drew, Just.
    Leeftijd: 17
    Innerlijk Drew is best aardig en vrolijk. hij kan soms een beetje kinderachtig zijn en druk maar heeft ook wel momenten dat die serieus kan zijn. Voor zijn vrienden staat hij altijd klaar en zal altijd zijn best doen om hun op te vrolijken. Soms kan hij wel is een beetje agressief zijn. Aangezien hij aardig sterk is kan je dan ook maar beter uit de buurt blijven want je weet maar nooit wat er gaat gebeuren. Gelukkig wordt hij niet al te vaak boos, als je hem boos wilt krijgen moet je wel echt wat bijzonders doen. Als hij wolf is hoeft dit alleen niet omdat die dan nog een stuk agressiever is dan normaal. Andrew kan ook nog wel is een dag hebben dat die erg chagrijnig is en dan kan die nogal lullig doen. Als er wat leuks gebeurt vrolijkt dat hem meestal nog wel op maar hij is ook vaak de hele dag chagrijnig.
    uiterlijk:



    Extra: /

    [ bericht aangepast op 27 nov 2012 - 22:36 ]

    Mag ik een vrouwelijke wolf reserveren en een mannelijke hunter?


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    Is goed, ik zet je erbij.


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Rol;
    TienerWolf.
    Naam;
    Cooper Henderson.
    Bijnaam;
    Coop, Coops.
    Leeftijd;
    Net 17 geworden.
    Innerlijk;
    Cooper is een jongen die zeer snel geprikkeld is. Hij wil nogal vaal bot antwoorden en bijt van zich af. Met Cooper moet je ook geen ruzie hebben want hij blijft er op terug komen, waardoor hij het niet snel vergeet.
    Hij is redelijk arrogant en niet lief tegen mensen die hij niet mag, hij probeert dan van alles om ze aan het huilen te krijgen of ze weg te pesten.
    Tegen zijn vrienden is Cooper echter wat liever, maar zelfs daar tegen kan hij bot uitvallen.
    Als wolf is hij niet veel verschillend.
    Uiterlijk;
    Cooper zijn uiterlijk laat echter wat anders zien, daar lijkt hij lief, maar uiterlijk zegt niets over innerlijk.
    Hij is 1.83 lang en redelijk dun.


    Mens.

    Als wolf is hij wit-zwart-grijs-bruin en heeft tussen zijn grote oren langer donkerder haar, wat hem er schattig uit laat zien. Het lijkt een beetje op een kuifje.


    Wolf.

    Extra's;
    Door zijn gedag is Cooper al naar meerdere verschillende gezinnen verhuist. Nu woont hij bij hele strenge mensen die hem hard opvoeden.
    Hij leert er eerlijk gezegd niet heel erg van, waardoor hij van zijn pleegvader nogal wat klappen krijgt. Maar dat doet hem niet zo heel veel.

    [ bericht aangepast op 22 okt 2012 - 22:30 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Mag ik reservatie voor tienerwolf meisje?
    Dit is al vast het karakter.
    Rol; Tienerwolf Meisje
    Volledige naam; Scarlet Morningstar
    Bijnaam; Scar, Suicidal Wolf
    Leeftijd; 17

    Innerlijk; Iedereen denkt dat Scarlet een bad girl is. Maar in werkelijk is het niet zo. Ze is zoals de meeste meisjes onzeker over haar uiterlijk maar zij laat het niet merken. Door dit niet te laten schijnen van haar onzekerheid maakt ze veel problemen op school en er buiten waardoor ze bekent staat als de Bitch van de stad. Ze is helemaal niet bang voor de politie en daardoor zit ze ook wekelijks op het politiebureau of verblijft ze daar een nachtje. Ze drinkt, rookt en had vroeger een drugsverleden, wat haar reputatie ook niet beter maakt. Maar buiten alles heeft ze een zwaar en erg verleden achter de rug waar niemand van afweet behalve de mensen die ze toe laat bij haar echte ik. Ze heeft er zelf een litteken over haar heup opgelopen maar gelukkig valt het niemand echt op. Elke nacht droomt ze weer over die ene verschrikkelijke dag die haar familie verwoest heeft. Ze was de enige overlevende.
    Verder zet ze haar leven redelijk veel op spel om een soort van kick te krijgen, daarom staat ze ook bekent als the Suicidal Wolf. Of zo noemt ze haar eigen vaak.

    Uiterlijk[+foto, als je wolf bent ook een wolven foto];



    Scar heeft lange bruine haren met blauwgroene ogen en heeft een roomkleurige huid. Ze is wel een redelijk mooi meisje maar liefst verbergt ze dat onder haar badass gedrag. Ze is 1m 70 groot. Haar onderlip is voller dan haar bovenlip. Ze is slank met rondingen die bijna perfect gegroeid zijn.


    Scar is een grote zwarte wolf en heeft witte pootjes. Haar ogen zijn fel blauw. Als wolf is ze redelijk roekeloos en gevaarlijk, maar ze zal altijd als eerste klaarstaan om haar roedelgenoten te helpen als ze in de problemen zitten. Ze zal haar ook snel op offeren voor iemand of voor iets ook al zou diegene het niet gevraagd hebben. Als ze weet dat een van haar packgenoten pijn heeft zou ze haar eigen als lokaas gebruiken om de hunters bij diegene weg te krijgen.

    Extra's; Scar draagt altijd het zelfde zwarte leren vestje van haar oudere broer, als aandenken van hem. Ze heeft ook een tatoeage boven haar rechterborst waar het simpel woordje Redemption staat. Ze snijd haar soms als ze in een lange tijd geen pijn kick heeft gehad. Maar dat is nu bijna nooit. Daarbij heeft Scar een redelijk zwaar verleden achter de rug waardoor ze zo bitchy is geworden. Ze heeft bijvoorbeeld gezien hoe haar ouders en grootouders vermoord werden. Haar broer was op dat moment niet thuis. Hij werd paar jaar later vermoord. Voor haar is hij tenminste dood.

    [ bericht aangepast op 24 jan 2013 - 17:41 ]


    Listen, Smile, Agree And Then Do Whatever The Fuck You Were Gonna Do Anyway..

    http://stormwolf.webs.com/Shadow.jpg *


    Listen, Smile, Agree And Then Do Whatever The Fuck You Were Gonna Do Anyway..

    Mag ik een meisje, wolf?


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    Dysis schreef:
    Mag ik een meisje, wolf?


    Sorry, de wolven zitten vol. Je mag wel een hunter.


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Ehm, is goed.


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    Ahw, I love Cooper <3


    •