• Rough is een behoorlijk dreigende gang, die in New York City geplaatst zit. Een gang waar je niet zomaar toegelaten word, je moet sterk zijn, je moet hard zijn en bovenal geen softie. Als je eenmaal toetreed bij deze gang, zit je er voor je leven aan vast. Dit word ook benadrukt met een tatoeage die ze allemaal hebben, een kruisje met een R achter hun oor. Ze gebruiken drugs, drinken, vechten en verkrachten, de meest vunzige dingen komen uit hun zieke geesten met elk hun eigen geheimen.
    Sinds kort hebben ze een nieuwe verblijfplaats, een grote mansion aan de rand van de stad, aangezien hun vorige plek verwoest is. De mansion is echt geen knusse plek om rond te hangen. Er is alleen nog iets vreemds aan dit huis buiten de normale gevaren, als het donker word, lijkt alles anders te zijn. Helaas moeten ze zich er een tijdje terug trekken, omdat ze veel man kwijt zijn en moeten wachten tot de gemoederen gedaald zijn in de stad.


    Regels:
    - 16 + en dat soort dingen zijn allemaal meer dan toegestaan, vergeet niet dat het een gang is. Seks, geweld en vloeken zullen regelmatig voorkomen.
    - Zorg ervoor dat je karakter geen softie is en houd je eraan! Degene die meteen zoetsappig gaan doen worden er zonder pardon uitgegooid.
    - Het minimum is acht regels en er zal ook op gelet worden. Na elke korte zin een enter telt dus niet als acht regels. Probeer het wat meer op te vullen.
    - Niet teveel offtopic, dat mag altijd in het rollentopic, maar niet in het speeltopic.
    - Alsjeblieft geen mensen die snel stoppen of het snel te druk hebben.
    - Alleen met je eigen karakters spelen en bestuderen!
    - Alleen ik maak nieuwe topics aan.
    - Geen Mary Sues.


    Rollen:

    Mannen:
    - Robert Mandell "Sir" Uchiha - leider
    - Lucas Afon Romanoff "Afon" CyberLord
    - Brian Donovan "Revenger" Tortura | Arachno
    - Esteban Andreo Diego Fernandez "Diego" Lifeisajoke
    - Lose Vick Dice "Lose" MissNoek
    - Dylan Charlie Trevor "Trev" Sylvesti
    - James Zack Silvas Coockies
    - Jofery Cilano Mikaelson "Mick" Number

    Vrouwen:
    - Wynter Blake Harvelle Winchesterr - rechterhand
    - Nahrin Lilith Nightingale "Night" Assassin
    - Scarlett Tempest Morose "Scar" Tortura | Arachno
    - Amber Babette Logan "Babydoll" Lifeisajoke
    - Florence Ivy Knight "Curly" MissNoek
    - Rosalie Aria Angels "Rose" Coockies
    - Coraline-Jane Wisely "CJ, Wise" Number

    [Het aantal mannen en vrouwen moet ongeveer gelijk blijven of er zijn meer mannen, iets anders niet.]

    Invullen: [Dit móet uitgebreid en zo volledig mogelijk]
    Rol:
    Naam:
    Eventuele bijnaam:
    Leeftijd: [Vanaf 20]
    Uiterlijk:
    Innerlijk:
    Extra:


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 10 nov 2012 - 19:04 ]


    Your make-up is terrible

    (yeah)


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Dit gaat echt leuk worden :Y)


    I hope you drown in all the cum you fucking swallow, to get yourself to the top.

    Ik wil wel een man en een vrouw, als dat kan. ;D


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Rol: Vrouweljk lid
    Naam: Nahrin Lilith Nightingale
    Eventuele bijnaam: Night, een afkorting van haar achternaam en omdat haar haarkleur en persoonlijkheid zo zwart als de nacht is. Soms word ze, waar ze zich zelf nogal aan kan irriteren, porcelain genoemd vanwege haar lichte huidskleur.
    Leeftijd: 22
    Uiterlijk:


    Nahrin is behoorijk klein van stuk, met haar één meter vijf en zestig. Hierbij weegt ze ook nog behoorlijk weinig, waardoor ze soms breekbaar over kan komen, maar ze is alles behalve breekbaar. Haar huid is bijna een doorschijnend wit, omdat ze zich weinig in het daglicht waagt. Haar haarkleur is dan pikzwart en het valt tot ergens halverwege haar rug als er een lichte krul in zit, als het helemaal stijl is, is het nog langer. Haar ogen zijn dan wat lichter, een goudbruine kleur met enkele goude spikkeltjes in haar rechter oog. in haar ogen is vaak een moordlustige glas te zien. Haar lippen zijn mooi vol en een licht rozige kleur. Heel veel vrouwelijke rondingen heeft Nahrin niet, maar natuurlijk wel iets.
    Nahrin heeft een vreemde obsessie voor jarretels en kousen, iets wat ze nogal vaak draagt onder haar veel te grote shirts en hempjes. Op hakken zie je haar niet snel, in plaats van dat soort dingen draagt ze veel liever stevige, zwarte schoenen, zoals kisten of Dr. Martens. Hier is ze ook helemaal aan verslingerd. Veel make-up draagt ze meestal niet, ze gaat vooral voor naturel. Haar lange haar draagt ze vaak nonchalant opgestoken, iets waar ze weinig werk in steekt.
    Over haar gehele lichaam vind je kleine littekentjes en wat grotere, sommige vervaagt, andere nog roze en vers. Soms ook nog wondjes. Soms heeft ze de vreemde neiging om zichzelf toe te takelen, maar daar praat ze met niemand over. Anderen komen van gevechten en dat soort dingen.
    Innerlijk: Je kan Nahrin makkelijk gestoord noemen en dan overdrijf je niet. Ze heeft vaak last van stemmingswisselingen en praat vaak in zichzelf en tegen zichzelf. Ze kan behoorlijk stil en teruggetrokken zijn, maar kan ook kakelen als een kip. Over zichzelf zal ze amper tot niet met je praten. Ze is vaak koud en kent geen liefde, met haar over problemen praten kan je maar beter niet doen. Martelen kan ze dan ook als de beste, het is één van haar favoriete bezigheden en voert het dan ook op iedereen uit die er maar mee instemt, of niet, of op zichzelf als ze iets wilt uitproberen. Van medelijden heeft ze nog nooit gehoord.
    Ze weet goed hoe ze mensen kan gebruiken voor haar eigen doeleinden, achteraf zal ze weinig schuldgevoel hebben. Ze gebruikt haar uiterlijk, haar zoete stem die ze best kan opzetten als ze niets bits of sarcastisch is, of juist onverschillig, iets waar ze behoorlijk goed in kan zijn. Ze voelt zich daar en tegen soms wel eenzaam, maar ze kent het gevoel niet zo goed als er iemand voor je is, dus is het gevoel ook niet zo heel erg sterk.
    Extra: Nahrin is opgegroeit zonder ouders in een weeshuis. Een thuis waar ze moest vechten om een plekje, en vechten deed ze dan ook vaak daar, waardoor ze er nu behoorlijk goed in is geworden en al snel vele uitdagingen aan gaat. Ze is verslaafd aan verschillende soorten drugs, drank en sigaretten. Ze rookt, slikt en spuit alles wat ze tegenkomt. Als de dan high of dronken is, is ze een heel ander persoon en een veel makkelijker doelwit.

    -word nog uitgebreid-

    [ bericht aangepast op 3 nov 2012 - 14:14 ]


    Your make-up is terrible

    Nog meer mensen?


    Your make-up is terrible

    Ik ga zo een rol schrijven voor je *O*


    I hope you drown in all the cum you fucking swallow, to get yourself to the top.

    Rol: Mannelijk lid
    Naam: Lucas Afon Romanoff
    Eventuele bijnaam: Afon, dit betekent onsterfelijk in het Russisch. Iets wat je bijna zou denken bij Lucas doordat hij tot nu zoveel geluk heeft gehad bij zijn gevechten/missies/opdrachten.
    Leeftijd: 23

    Uiterlijk:



    Lucas heeft kort, zwart, haar, wat meestal overeind staat. Zijn ogen zijn donker, als een zwart gat, en staan vaak emotieloos. Lucas is groot van postuur, 1 meter 95 om precies te zijn, en is stevig gespierd. Zijn kledingstijl is niet zo moeilijk. Een spijkerbroek en eventueel een t-shirt, hoewel hij vaker zonder loopt dan met.
    Naast het standaard tattoo achter zijn oor heeft hij ook nog eens een groot tattoo op zijn rug. Gewoon omdat hij het een mooie vond, het heeft verder weinig betekenis voor hem. Piercings heeft Lucas niet, tattoo's alleen vond hij meer dan genoeg.

    Innerlijk: Lucas is een die-hard lid van Rough. Hij heeft er uiteindelijk zijn leven aan gewijd en weigert ook maar iets te doen wat niet met de gang te maken heeft. Hij zal elke opdracht aannemen en zonder enige medelijden of schaamte uitvoeren. Hij is trots op wat hij doet. Dit is dan ook een van de redenen dat hij geen last van zijn geweten heeft, als hij die al heeft. Hij ziet het niet als iets slechts, hij vind het zelfs iets goed en elke opdracht vervuld hij met alle plezier.
    Lucas is al vroeg bij de gang gekomen, op zijn 16de om precies te zijn. Een van zijn vrienden had hem ermee kennis laten maken. Helaas is die overleden in een van de gevechten waarin ze verwikkeld waren. Lucas denkt nog wel eens aan hem en de tijd die ze samen hadden. Het samen moorden en martelen van mensen, het waren goede tijden in zijn ogen.
    Verder is Lucas goed getraind zowel in man op man gevechten en op het gebruik van wapens. Hij heeft altijd een klein pistooltje in om zijn enkel zitten. Je weet maar nooit, hij is tenslotte lid van een gevreesde en gehate gang, dus moest hij zichzelf in elke mogelijk situatie kunnen verdedigen.

    Extra: Lucas rookt en drinkt, maar gebruikt geen drugs. Hij wil en zal hier niet aan beginnen. Hij weet dat dit zijn leven teveel zou verpesten dus laat hij het links liggen. Verder heeft Lucas in zijn kamer een lading wapens staan die hij in zijn leven had verzameld. Het was aan de ene kant een hobby, aan de andere kant was het nodig zijn alles wat hij moest doen.

    [ bericht aangepast op 10 nov 2012 - 22:12 ]


    I hope you drown in all the cum you fucking swallow, to get yourself to the top.

    Invullen:
    Rol: Vrouwelijk lid
    Naam: Scarlett Tempest Morose
    Eventuele bijnaam: Scar. Niet alleen omdat het een afkorting van haar naam is, maar ook om de reden dat ze zich hecht aan littekens. Ze heeft er een bepaalde fascinatie voor, vind dat deze er zijn voor een reden.
    Leeftijd: 22
    Uiterlijk: De haarlokken van de jonge vrouw zijn lang, welke tot bijna haar onderrug komen. Deze zijn blond, zo blond dat het wel bijna wit lijkt, al kan je er nog wel het verschil uit halen. Haar ogen hebben een mooie kleur grijsblauw, maar door haar karakter lijken deze poelen van het leven ontnomen, zodat er enkel een bepaalde leegte in te zien is. Bijna altijd is ze te zien met donkere make-up op, donker opgemaakte ogen en daarbij zelfs donkere lippenstift. Ze houdt ervan om zo intimiderend mogelijk uit te zien voor andere mensen en op te vallen, als iemand er dan wat aan op te merken heeft, kan zij zich op degene uitleven. Haar uitstraling is dan ook zeer rebels, met haar donkere make-up en kleding. Vaak draagt zij kapotte visnet shirtjes, ripped jeans, houdt ze ervan om netkousen te dragen. Een rode rosary heeft zij regelmatig om, niet omdat ze gelovig is, maar omdat ze het leuk vind de spot ermee te drijven. Ook draagt ze het voor de sier, gewoonweg omdat ze het wel een mooi sieraad vind. Scarlett heeft een lengte van 1,70cm en hoewel ze wel duidelijke vrouwelijke vormen heeft, kan je deze niet altijd vrij direct zien, dit komt doordat ze best een slanke gestalte heeft.


    Innerlijk: Zij weet bijna niets meer van haar verleden, aangezien er grote stukken missen in Scarlet haar geheugen. Het is bekend dat Scarlet DIS heeft, Dissociatieve identiteitsstoornis, hoewel ze dit niet wil of kan herkennen. Ze weet zelfs niet meer of ze er een grapje over maakte tegen de gangleden of dat hun het al weten, zoveel waarde hecht ze er niet bepaald aan. Ik zou echter wel uitkijken met hoe je haar aanspreekt of behandeld, aangezien ze elk moment kan veranderen qua persoonlijkheid. Het ene moment is ze nog een redelijk lief meisje, wel met sarcastische, bitse opmerkingen, echter het andere moment kan ze direct overspringen naar één van haar alter ego’s.
    Zo is er een persoon die charmant en verleidelijk is, ervan houdt om met iedereen, zowel mannen als vrouwen, te flirten. Dan houdt ze er van die aandacht te krijgen en zal ze dit gebruiken, het maakt haar dan ook niet uit of iemand haar hierin gebruikt of niet, want als ze iemand ziet die ze leuk vind, is dat goed genoeg voor haar. Deze alter ego heeft niet bepaald een naam, al noemt ze zichzelf in haar hoofd Mistress.
    Er is nog een persoonlijkheid, eentje welke Morbid noemt. Zoals iedereen gewend van haar is, heeft Scarlet bitse, sarcastische, maar soms erg bittere uitspraken. Zo spreekt zo soms ook uit waar zij aan denkt, hoe graag ze iemand toe wil takelen, vaak tot bloedend aan toe. Als zij echter haar alter ego Morbid is, moet je schuilen, tenzij je wilt dat ze haar gedachten op jou uit oefent, letterlijk. Geen lieflijke, verleidelijke Mistress meer of de Scarlet die alleen haar gedachten uitspreekt. Nee, koud hartige daden komen er dan voor je aan. Zij veranderd in een koelbloedige, onheilspellende razernij. Harteloos en zonder enig greintje medelijden, want dat zal je zeker niet van haar krijgen.
    Extra: – Scarlet heeft soms het gevoel dat ze er niet echt is en alles om haar heen ook niet echt bestaat. Vaak als ze dit opmerkt, veranderd ze vlak erna van persoonlijkheid.
    – Soms doet ze nog aan automutilatie, ze heeft in elk geval dan suïcidale neigingen. Dit doet zij echter alleen voor de littekentjes die ze ervan krijgt.
    – Ze herinnert alleen de dingen die ze heeft gedaan als ze in dezelfde alter ego is, maar wanneer dit voorbij is, weet ze er helemaal niets meer van.

    Rol: Mannelijk lid
    Naam: Brian Donovan
    Eventuele bijnaam: Revenger, gewoonweg omdat hij naar wraak handelt en je dat ook kunt verwachten als je hem belazert, op welke manier dan ook.
    Leeftijd: 24 jaren.
    Uiterlijk: Brian heeft diepe, chocoladebruine ogen en bruin stekelig haar. Toch is het iets langer dan het normale korte stekelachtige haar, want hij kan het nog gemakkelijk warrig laten lijken. Hij heeft het niet in een ander model zitten dan zijn out-of-bed-look. Expres besteedt hij hier bijna geen aandacht aan, maar wel aan zijn lichaam, want dit vindt hij belangrijk. Echter heeft hij wel enkele littekens op zijn lichaam vanwege straatgevechten die hij heeft moet overwinnen. Hierdoor traint hij vaak, omdat hij niet zwak wil zijn en daardoor heeft hij een gespierd lichaam gekregen.
    Hij heeft een stoppelbaardje, maar hij heeft bijna nooit zin om dit bij te werken, omdat hij zo een aanblik wil krijgen dat hij enkele personen schrik aanjaagt. Hopelijk werkt dit intimiderend bij hen, zo denkt Brian dan ten minste. Hij heeft enkele tatoeages (wat op de foto te zien is), waarvan sommige zijn verhaal vertellen en anderen vind hij gewoonweg mooi, zonder enkele reden. Hij is 1.90 meter en torent vaak over mensen uit, wat hem niets kan schelen.


    Innerlijk: Brian is nogal een wraakzuchtig type, want als je hem boos maakt, wordt hij niet woedend, maar gaat hij wraakzuchtig handelen.
    Hoewel hij vaak erg in zichzelf gekeerd is, is hij wel snel op zijn tenen getrapt en kan hierdoor gevaarlijk uit de hoek komen barsten. Brian weet niet zeker wat hij van de toekomst moet vinden, omdat hij het liefste zekerheid heeft en nu heeft hij werkelijk geen idee van wat hem allemaal te wachten staat. Ook al denkt hij er zo over, dit heeft hij aan geen ander verteld en dit blijft dan ook voor altijd in zichzelf.
    Hij houdt ervan mensen te laten schrikken, wat hem duidelijk vermaakt. Hier gaat hij zelfs zo erg in op dat hij er een sadist in is, aangezien hij allerlei dingen gebruikt waarvan het slachtoffer bang voor is. Bijvoorbeeld, als er iemand bang is voor spinnen, gebruikt hij spinnen om degene te laten schrikken, waardoor hij vaak krom van het lachen ligt. Brian heeft nogal een luide, beestachtige lach met een hese ondertoon erin, waardoor iedereen hem daaraan kan herkennen.
    Extra: Hij is nogal verslaafd aan drugs en roken.

    [ bericht aangepast op 9 nov 2012 - 22:31 ]



    Mag ik een man en vrouw ?

    Mag ik een vrouw?


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Kan ik een vrouw reseveren?


    Reality's overrated.

    Ik merk alweer dat de vrouwen in overvloed komen.


    Vrouwen zitten een beetje vol, die mogen alleen als je een man en een vrouw maakt, maar dan ook alleen als je zeker weet dat je de man niet gaat verwaarlozen.


    Your make-up is terrible

    Ik kan dus geen man spelen.
    Ach ja.


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Ik wil wel en een man en een vrouw doen.


    Reality's overrated.