• RPG | St. Trinian's | Rollentopic


    We are the best, so screw the rest
    We do as we damn well please
    Until the end, St Trinians
    Defenders of anarchy.



    St. Trinian's is een anarchistische school voor onhandelbare tienerjongens en meiden.Elk horen ze niet thuis op een gewone school vanwege hun klederdracht, interesses en andere. Ondanks dat het geen doorsnee school is heeft de school ook getypeerde groepjes, onderverdeeld in de Posh Totty, Chavs, Trustafarians, Emos, Geeks en de First Years.

    De Posh Totty, beter bekend als de populaire jongens en meisjes van de school. Ze zijn standvastig, krijgen wat ze willen en zijn beeldschoon en sexy, wat ze zelf ook weten.

    De Chavs, de 'normale' groep. Ze doen waar ze zin in hebben en niemand houd hen tegen. Ze zijn ook een beetje de ruige bende.

    De Trustafarian, gekenmerkt door dreadlocks en sigaretten. Ze stralen de 'the devil-may-care' attitude uit.

    De Emos, de coole, jonge gothics die steeds kijken alsof de wereldproblemen op hun schouders liggen. Je kan ze makkelijk herkennen aan hun donkere kleding. Ze zijn ook iets sadistisch

    De Geeks, zij zijn meestal wat tuttiger en ouderwetser gekleed. Hen kan je meestal vinden in de bibliotheek. Ze zijn daarmee ook de slimsten van de school.

    En tot slot de First Years, de jongsten van de school. Onhandelbaar, wild en ruig. Geven niks om het leven en worden maar al te graag vuil. -tot 14 jaar-

    Bij de Nieuwelingen horen ook de gewone meisjes & jongens, meisjes & jongens die van deftige scholen naar deze worden gestuurd zonder echt een reden en daar helemaal verandert worden door een make-over en in een groep geplaatst worden.


    Het uniform van de meisjes bestaat uit een donkerblauwe of zwarte rok, jurk of andere, een witte blouse en een donkerblauwe of zwarte blazer, jas of andere. Ook een wit-blauw gestreept das in vereist. De schoenen bestaat uit zwarte lakschoenen met of zonder hak.
    Het uniform van de jongens bestaat uit een donkerblauwe of zwarte (jeans)broek, een witte blouse, een donkerblauwe of zwarte blazer, jas of andere. Een wit-blauw gestreept das is vereist en zwarte lak- of sportschoenen.

    Soundtrack.
    Filmpje

    Kamerindeling :
    Geen. Wel 2 afdelingen namelijk jongens en meisjes.
    Schoolregels : Geen.
    Schoolhoofd : Camilla Dagey Fritton – 5TYLE5
    Head girl : Annemarie Sophie Cambridge |Posh Totty| - Annabeth
    Head boy : Noah Aiden Parker |Trustafariaan| - 5TYLE5

    Posh Totty's
    Cordelia Willow Summerfields - LostMagic
    Savannah Rose Montoya - Malino
    Annemarie Sophie Cambridge - Annabeth
    Chavs
    Alicia Coco Adams - xSunshineee
    Rosalie Eleanor Sugg - SupahBaby
    LouLou Lynsi - nachtkat
    Alexia Samorena - Dashed
    Demian Samorena - Dashed
    De Trustafarian
    Noah Aiden Parker. - 5TYLE5
    Nikolas Komarovski - ChaoticTania
    Emo's
    Samantha Maria Lisa Collins - 5Boys1Dream
    Acery Sorrow Bryn Farelley - SorrowPayne
    Helle Bryn O´Bryan - Theep
    Damon Tyler Campbell - Malino
    Geeks
    Ethan William Peterson - 5TYLE5
    George Kensington - Firebolt
    First Years
    Nathaniel Jayden Desouris - Malino
    Red Roxas Withniss - miekeBxx
    Nieuwelingen
    Ryan Adam Worth - LostMagic
    Annabelle Lealla Fritton - LostMagic -> is niet echt nieuweling maar gewoon nog onbesloten
    Cheryss Nynk Cappon - SorrowPayne

    In te vullen :
    Volledige naam :
    Bijnaam :
    Leeftijd:
    Groep :
    Geslacht :
    Uniform :
    -afbeelding en/of beschrijving. Let op ! Dit is bij iedereen anders, het toont het karakter van je personage aan-
    Innerlijk :
    Uiterlijk :
    Geschiedenis :
    -vertel waarom je personage onhandelbaar is, mag ook in de RPG te zien krijgen-

    Regels :
    Niet schelden OCC
    OCC tussen haakjes of andere
    Niet iemand anders personage besturen
    16+ is toegelaten
    Geen oneliners, minimum 2 lijntjes.

    St Trinians de film

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 26 nov 2012 - 20:52 ]


    'Doubt kills more dreams then failure ever will'

    Volledige naam :Cordelia Willow Summerfields
    Bijnaam :Cordy, Will
    Leeftijd:17
    Groep :De Posh Totty
    Geslacht :vrouw
    Uniform
    Innerlijk : Cordelia is een sociaal vrolijk meisje. Ze praat tegen iedereen en probeert aardig te zijn maar als ze je niet mag... dan kan ze arrogant over komen. Cordelia laat mensen snel in de steek als ze geen connectie met hen voelt maar als je haar vriendin bent, gaat ze voor jouw door het vuur en dat is wel soms nodig in St Trinians. Cordelia haat haar familie en dan vooral haar vader en haar perfecte zusje Katherine. Je zult haar niet veel depri zien wat ze denkt meestal altijd positief maar in haar kamer, als er niemand is laat ze haar tranen stromen. Tranen van angst en woede voor haar vader (zie geschiedenis.) Cordelia is ook niet bang om eens een misdaad te begaan en dat is één van de redenen waarom ze op St Trinians zit.
    Uiterlijk :



    Geschiedenis :Cordelia was een lief, verlegen meisje. Ze trok haar aan om wat mensen van haar dachten maar nu niet meer. Alles veranderde door haar vader. Ze was alleen thuis met hem en hij heeft haar verkracht. De bitterheid heeft een tijdje haar leven overgenomen maar na een tijdje was ze het beu en begon haar leven verder te zetten. Op een slechte manier. Drugs, feestjes, drank, winkeldiefstallen behoorden snel tot het gewone leven. Haar ouders flipten en toen ze over een regelvrije school hoorde, besloot ze naar St Trinians te gaan. Haar ouders zagen haar liever gaan dan komen. (zeker haar vader, nu ze geen aangifte kan doen.)

    [ bericht aangepast op 26 nov 2012 - 19:57 ]


    'Doubt kills more dreams then failure ever will'

    Ik vind de film leuk en dit idee is ook heel leuk, maar ik denk er nog even over na om mee te doen (:


    16 - 09 - '17

    ok :)


    'Doubt kills more dreams then failure ever will'

    Volledige naam: Savannah Rose Montoya
    Bijnaam: Meestal Savan, maar soms zal je ook Montoya horen.
    Leeftijd: 17
    Groep: Posh Totty's
    Geslacht: Vrouwelijk
    Uniform: Uniform
    Innerlijk: Savannah is een meisje met een eigen mening, en ze kan nogal hard overkomen. Ze is best sarcastisch, ook boeit het haar niet echt of ze je kwetst. Je moet er maar mee leren leven, denkt ze altijd. Ze is soms nogal arrogant, en best flirty. Maar achter dit harde "masker", schuilt een meisje met een klein hartje.
    Uiterlijk:



    Geschiedenis: Savannah was een lief meisje, tot haar 11e. Ze hing om met verkeerde jongens, die zeker al 6 jaar ouder waren. Haar ouders keurden dit natuurlijk niet goed, maar de jongens hadden zo op Savannah ingepraat dat zij dacht ze de perfecte vrienden waren. Vier jaren vol ruzie gingen voorbij in huize Montoya, tot Savannah op haar 15e een enorme woedeaanval kreeg. Ze mishandelde haar ouders en liep weg naar haar vrienden. Het groepje woonde in een klein, afgelegen huis. Een paar maanden ging het daar goed, tot de jongens opeens meer wouden. Savannah durfde geen nee te zeggen, en deed maar mee. Ze werd dagelijks verkracht, 2 weken lang. Opeens wist ze te ontsnappen, terug naar haar eigen huis. Maar haar ouders wouden haar niet meer. Ze liep weer weg, deze keer naar haar beste vriendin. Vanaf toen bestond haar leven alleen nog maar uit feesten, zuipen en drugs. Op een nacht werd ze meegenomen door de politie omdat ze buiten drugs en alcohol gebruikte. Ze werd teruggestuurd naar haar ouders, maar die waren er echt helemaal klaar mee. Ze stuurden haar naar St. Trinians.

    [ bericht aangepast op 24 nov 2012 - 10:31 ]


    El Diablo.

    Volledige naam: Alicia Coco Adams
    Bijnaam: Ali
    Leeftijd: 17
    Groep: Chavs
    Geslacht: Vrouw
    Uniform
    Innerlijk: Alicia is een zelfzekere, sociale en enthousiaste meid die zeker niet op haar mond gevallen is. Ze staat open voor nieuwe dingen en als het haar aanstaat laat ze dat duidelijk merken. Ze is een redelijk open persoon en vind dat ze geen geheimen heeft, al kropt ze wel alle slechte dingen op en houd deze liever voor zichzelf. Ook heeft ze overal een eigen mening over en uit deze dan ook meteen, maakt haar niet uit of je het niet leuk vind of je gekwetst voelt. Als ze zelf inziet dat ze een fout begaan is, steekt ze het graag op andere. Ze heeft graag mensen om zich heen, hangt er dan ook nog van af wat voor mensen, maar ze is bij momenten ook liever alleen, als je haar dan gaat lastig vallen zal ze niet lief overkomen.
    Uiterlijk:


    Geschiedenis: Toen Alicia 6 was, werd ze afgestaan door haar ouders ter adoptie, haar ouders konden niet meer voor haar zorgen door financiële problemen, ook zij deden verkeerde dingen om geld te verdienen. Alicia zat jaren in een weeshuis en werd op haar 10de uiteindelijk geadopteerd. Ze dacht dat ze eindelijk gelukkig kon zijn, maar alles werd een grote nachtmerrie, ze werd elke dag meerdere keren geslagen en kreeg niks, soms kreeg ze dagen geen eten en voor het minste kreeg ze een paar rake klappen. Op een jonge leeftijd van 15 probeerde Alicia al zoveel mogelijk van huis weg te zijn, zelf ging ze zich ook slecht gedragen en kon alleen nog maar aan feesten en drinken denken.

    [ bericht aangepast op 23 nov 2012 - 23:39 ]


    16 - 09 - '17

    Volledige naam: Rosalie Eleanor Sugg
    Bijnaam: Rose
    Leeftijd: 17
    Groep: Chavs
    Geslacht: Vrouw
    Uniform: Klik
    Innerlijk: Rosalie is erg vriendelijk tegen sommige personen. Als je haar niet aantstaat, zal ze dan ook niet vriendelijk zijn. Ze is heel kieskeurig als het op vrienden aankomt en zeker op gebied van jongens. Ook wil je niet zo snel ruzie met haar, want dan maakt ze je het leven zuur.
    Uiterlijk:




    Geschiedenis: Ze ging om met de verkeerde mensen en haar ouders vonden dat ze zo verandert was sinds ze hun kende. Ze konden het niet meer aanzien en besloten toen om haar naar St. Trinian's te sturen.

    [ bericht aangepast op 25 nov 2012 - 17:20 ]


    We Can Be The Kings And Queens Of Anything If We Believe

    [:)]


    'Doubt kills more dreams then failure ever will'

    Volledige naam : Camilla Dagey Fritton
    Bijnaam : Milla, Mrs. Fritton
    Leeftijd: 48
    Groep : Mevrouw de Directeur.
    Geslacht : Vrouw.
    Uniform : Geen.
    Innerlijk : Camilla is beschermend wanneer het op haar jongens en meisjes aankomt. Tegen hen is tegen haar. Vervolgens is ze ook nog niet meteen de directrice die je zou aanbevelen. Ze rookt, drink en feest even graag als haar studenten.
    Uiterlijk :



    Camilla heeft halflang blond haar en een nogal vreemd gebit. Ze is niet zo groot en gemiddeld van postuur.
    Geschiedenis : -


    kindness is never a burden.

    Volledige naam: Noah Aiden Parker.
    Bijnaam: Aid, Parker.
    Leeftijd: 19
    Groep: Trustafarian.
    Geslacht: Male.
    Uniform: Uniform. Noah's uniform bestaat uit een wit-blauw hemd een donkerblauwe cardigan, een donkerblauwe chino en een paar stevige boots. Meestal draagt hij daarop de voorgeschreven blauw met wit gestreept das maar soms ook een blauwe vlinderdas. Noah draagt zijn kleren los.
    Innerlijk: Noah is charmant en vriendelijk. Grappig op de juiste momenten maar laat zich niet commanderen. Als hij iets doet, doet hij het ook voor zichzelf. Bevelen volgt hij niet op en Noah doet waar hij zin in heeft. Toch is hij een leuk persoon om mee rond te hangen.
    Uiterlijk:




    Geschiedenis: Noah is altijd al onhandelbaar geweest. Op z'n tweede luisterde hij al niet meer naar zijn ouders en deed waar hij zin in had. De ene dag was dat met blokjes spelen in plaats van het boek te lezen die zijn moeder hem cadeau had gegeven en de andere dag was de teddybeer interessanter dan oma die op bezoek kwam. Zijn gedrag viel ook op z'n vorige school niet echt goed. Noah werd door zijn radeloze ouders naar St Trinians gestuurd. Sindsdien moeten ze niet veel meer van hem hebben.


    kindness is never a burden.

    Ik twijfel.


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Ik zou zoooooo graag mee willen doen, ik hou van die films... Maar ik ben echt verschrikkelijk in RPG's...


    There are few sights sadder than a ruined book.

    Volledige naam : Ryan Adam Worth
    Bijnaam : Ry of Worth
    Leeftijd: 18
    Groep : Nieuwelingen (eerste jaar op deze school en moet nog onderverdeelt worden)
    Geslacht : Man
    Uniform
    Innerlijk : Ryan is een gewone vrolijke jongen maar gedraagt zich soms kinderachtig en heeft last van woedeuitbarstingen. Hij is niet echt voor drugs en drank maar als er een feestje is, is hij meestal één van de eerste die dronken en high is. Hij houd van shotjesspelletjes en van flirten. Ryan heeft last van een ochtendhumeur en dat kan een uur duren.
    Uiterlijk :




    Ryan heeft bruin haar en groene ogen. Meestal ligt zijn haar in de war. Jeweetwel zo'n net uit bed kapsel. Ryan is redelijk groot en heeft een sixpack door het sporten. Hij heeft een redelijke kledingssmaak en wil er altijd goed uitzien.
    Geschiedenis : Ryan had steeds vaker last van woedeaanvallen en geen enkele school wilde hem nog. Zijn ouders waren radeloos en besloten toen hem naar St Trinians te sturen.

    [ bericht aangepast op 25 nov 2012 - 17:42 ]


    'Doubt kills more dreams then failure ever will'

    Theep schreef:
    Ik zou zoooooo graag mee willen doen, ik hou van die films... Maar ik ben echt verschrikkelijk in RPG's...


    [Probeer gewoon? :) het is niet zo erg als je er niet goed in bent :) het is gewoon voor de fun ]


    'Doubt kills more dreams then failure ever will'

    Theep schreef:
    Ik zou zoooooo graag mee willen doen, ik hou van die films... Maar ik ben echt verschrikkelijk in RPG's...


    Zo moeilijk is het niet. (: En iedereen wil je vast wel met veel plezier helpen. (:


    kindness is never a burden.

    Tortura schreef:
    Ik twijfel.


    Niet twijfelen :Y)


    kindness is never a burden.