• Hallo Nederlandse Directioners,
    Zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel hebben gelezen op de One Direction site, kun je via het maken van een filmpje onderdeel worden van de 1D-fandag. Wij (SateGoddess&IveG0TStyles) gaan dit doen, maar daar hebben we jullie hulp bij nodig! (Voor de mensen die het nog niet gelezen hebben: http://www.onedirectionmusic.com/nl/news/entry/bring_me_to_1d_-_doe_mee/ )

    We willen jullie vragen om een kort filmpje in te sturen, zodat wij van de filmpjes die wij krijgen een groot filmpje kunnen maken. Deze filmpjes moeten bestaan uit:
    - een begroeting (hi, hey, hallooo ect.) wees origineel, maar niet te lang.
    - iets in de trans van een bedankje, dus thank you, massive thank you, thaaaaank youuuuuu.. ect. Ook weer niet te lang, en probeer origineel te zijn
    - en tenslotte de reden waarom jij fan bent van 1D. Deze mag niet langer dan 30 seconden zijn, en nogmaals: wees origineel want we doen misschien niet alle filmpjes erin. Laat dit onderdeel beginnen met: Why I love One Direction...
    Tussen deze onderdelen moet een duidelijke pauze zitten (3-5 seconden).
    De filmpjes mogen niet geen mp4 zijn, want die kun je niet openen in windows movie maker. .avi bestanden kunnen wel, net als .mpg .mpeg .mp2 en .wmv en graag ingeleverd voor vrijdag!

    Zoals de opdracht zegt, willen ze dat er zoveel mogelijk mensen in een filmpje te zien zijn, dus hoe meer jullie reageren, hoe groter onze kans met z'n alle echt voor de boys te worden getoond wordt !

    Voor vragen en het sturen van jullie filmpjes: renskeanna97@hotmail.com

    Bye bye (: X <3

    [ bericht aangepast op 26 nov 2012 - 20:37 ]


    "Everything you see exists together in a delicate balance." -Mufasa