• Hallo koekjes,
    ik begin met een fanfiction, maar ik heb nog wat rolletjes nodig (:
    Dus ja ik zou het geweldig vinden al iemand me zou willen helpen c:

    Rollen:
    Broer May (20) MazziMaz
    Kunstschaatsvriendin ( 14/19) : Devourer
    Kunstschaatsvriendin (14/19) Beckett
    Vijandin kunstschaatsen (14/19) CANOODLE
    Schaatspartner (17/20) MazziMaz

    Rol:
    Naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Foto:
    Overig:
    Waarschuwen?:



    17-jarige May Lason wordt na haar 4 olympische kunstschaats titels in een wereld gegooid die ze nooit had verwacht, om te wennen aan de beroemdheid en plotselinge interesse in haar leven wordt ze opgescheept met de vijf jongen van One Direction; haar fame buddies.
    May krijgt meer aandacht dan ze ooit had verwacht, maar ook meer vragen dan dat ze wil beantwoorden.
    Want waar zijn haar ouders? Waar komen de littekens op haar rug vandaan? En waarom is ze zo bang?

    Volg May haar leven en dat van een boyband, door goede en slechte tijden en door geluk en verdriet want als je beroemd bent wordt je veel te snel volwassen, en met mensen die door hetzelfde gaan als jij kan je weer kind zijn.

    Een klein meisje in een grote wereld, wie niet wil toegeven dat ze alleen is en hulp nodig heeft.


    Alvast bedankt muppets :)

    [ bericht aangepast op 3 feb 2013 - 14:16 ]


    A day without sunshine is like, you know, night.

    Misschien is het handig als je even een lijstje maakt met punten die we moeten invullen? c:
    Ik wil wel een kunstschaatsvriendin invullen, btw.


    Han såg ut så som drömmar känns som.

    Hij staat erbij (:


    A day without sunshine is like, you know, night.

    Rol: Schaatsvriendin
    Naam: Amélia Nicole Brown
    Bijnaam: Amé
    Leeftijd: 17
    Nationaliteit: Hongaars
    Karakter: Amélia is een meisje dat enorm veel lacht. Ze optimistisch en vriendelijk, maar bovenal erg lief. Veel lef heeft ze ook wel. Ze deinst namelijk voor niets of niemand terug. Ze dwingt respect af bij mensen die gemeen zijn, want bitchy zijn kan ze ook wel redelijk goed, maar is een goede vriendin met een luisterend oor voor ieder die het maar nodig heeft. Maar pas op! Kom je aan een van haar vriendinnen? Dan komt je aan haar!
    Uiterlijk: Amélia is een erg knap meisje. Ze heeft al eens model gestaan voor iets, maar erg ver kwam ze niet doordat ze onverwacht een huidziekte kreeg. Jaren later ging de huidziekte weg, maar lukte het model zijn niet meer zo goed. Alle mede modellen waren namelijk enorm gemeen en bitchy. Ze heeft een erg vriendelijk gezicht en lijkt ouder dan ze is. Dit gebruikt ze vaak in haar voordeel.
    Foto:


    Overig: Ze heeft een tatoeage in de vorm van een vogel, een roofvogel.
    Waarschuwen?: Ja


    26 - 02 - '16

    Danku Madame :)


    A day without sunshine is like, you know, night.

    Rol: Schaatsvriendin
    Naam: Natascha Sentens
    Bijnaam: /
    Leeftijd: 18
    Nationaliteit: Half Russisch, half Engels
    Karakter: Natascha is eigenlijk een verlegen persoon, maar eenmaal bij haar vrienden bloeit ze pas echt open. Ze is vriendelijk en lief, en wordt niet snel jaloers. Alleen kan ze niet goed vrienden maken. Ze houdt ervan om s' nachts wakker te blijven en naar buiten te staren (ja, heel cliché ) . Ze is gefascineerd door alles wat met wetenschap te maken heeft. Ze valt trouwens niet alleen op jongens.
    Uiterlijk: Natascha heeft van nature lichtbruin haar, maar heeft het toch voor een stuk blond geverfd. Al heeft ze hier best wel spijt van. Ze heeft een slank figuur, maar best ronde heupen. Natascha draagt meestal casual kleren.
    Foto:


    Overig: Natascha is single, en heeft een navelpiercing.
    Waarschuwen?: Nee

    [ bericht aangepast op 2 feb 2013 - 15:40 ]


    Some people are so poor, that the only thing they have is money.

    Wauw, dat is een prachtig karakter! Vooral het feit dat je haar bisexueel hebt gemaakt valt me heel erg op, heel erg bedankt love!


    A day without sunshine is like, you know, night.

    Upendo schreef:
    Wauw, dat is een prachtig karakter! Vooral het feit dat je haar bisexueel hebt gemaakt valt me heel erg op, heel erg bedankt love!


    You're welcome (:


    Some people are so poor, that the only thing they have is money.

    Rol: Broer May
    Naam: Jasper Lason
    Bijnaam: -
    Leeftijd: 20
    Nationaliteit: Engels
    Karakter: Jordy is een stoere jongen bij zijn vrienden en andere mensen, hij is heel avontuurlijk en heel koppig en eigenwijs waardoor hij zich vaak in de nesten werkt, hij is dol op zijn familie en zou ze dan ook nooit kwaad willen doen, maar laat dat niet vaak merken. Hij steunt May in alles wat ze doet, ook is hij een jongen die niet zo snel verliefd word, en eerder geniet van het single leven, maar als hij verliefd is heeft hij het zwaar te pakken. Hij is een jongen die nooit zijn gevoelens toe geeft, en altijd overal heel luchtig en stoer over is. Hij is vaak sarcastisch en dat heeft er vaak ook mee te maken omdat hij zo luchtig is. Hij weet ook hoe hij meiden kan verleiden, en dat doet hij dan ook regelmatig omdat hij wel van een scharreltje houd op zijn tijd.
    Uiterlijk + foto:




    Paul Wesley

    Jasper heeft groen bruine ogen, en strakke gelaatstrekken. Ook heeft hij warrig donker blond haar, wat hij vaak door elkaar schud. Hij is heel erg sportief gebouwd en heeft dan ook stevige spieren en een mooie sixpack onder zijn kleding zitten. Hij heeft smalle lippen, en daarachter een prachtige rij witte tanden.
    Overig: Jasper houd van sporten en dan vooral voetbal, hij heeft ook paar tatoeages met allemaal een betekenis voor hem zelf. Jasper heeft in zijn hele leven pas 1 meisje gehad die hij echt heel erg leuk vond. jasper houd wel van een feestje en gaat dan ook regelmatig uit en dan stroomt de alcohol rijkelijk.
    Waarschuwen?, ja hoor x

    [ bericht aangepast op 2 feb 2013 - 16:06 ]


    Enjoy the rollercoaster that's life ~ Zayn Malik

    Danku love <3


    A day without sunshine is like, you know, night.

    Rol: Vijandin kunstschaatsen.
    Naam: Felicity Grace Parker.
    Bijnaam: /.
    Leeftijd: 18.
    Nationaliteit: Engels.
    Karakter: Felicity is een dominant en altijd aanwezig meisje. Ze zegt wat ze denkt en heeft er geen problemen mee om mensen te kwetsen. Als ze ergens is met meerdere mensen, doet ze er alles aan om de volledige aandacht van iedereen te krijgen. Ze heeft tientallen vriendinnen die haar allemaal aanbidden en haar elke dag vertellen hoe mooi en geweldig ze is.
    Al jaren is ze jaloers op May. Ze weet dat May beter schaatst dan zij, en daarom wil ze er alles aan doen om haar het leven zo zuur mogelijk te maken.
    Uiterlijk:




    Candice Swanepoel

    Felicity lijkt met haar lange blonde haren en perfecte lichaam net een barbie. Ze krijgt vaak complimentjes over haar uiterijk. Helaas is bijna niets aan haar lichaam echt: ze verft haar haren -dat eigenlijk lichtbruin is- al jaren, heeft haar neus kleiner laten maken met plastische chirurgie en ligt elke week onder de zonnebank. Maar dit alles weet niemand.
    Overig: Felicity heeft een navelpiercing.
    Waarschuwen?: Ja c:

    [ bericht aangepast op 3 feb 2013 - 10:56 ]


    Han såg ut så som drömmar känns som.

    -

    [ bericht aangepast op 3 feb 2013 - 10:55 ]


    Han såg ut så som drömmar känns som.

    Danku lovely <3


    A day without sunshine is like, you know, night.

    Ik verveelde me dus dacht maak er nog 1.

    Rol: schaatspartner
    Naam: Tyler Romero
    Bijnaam: Ty
    Leeftijd: 18
    Nationaliteit: Amerikaans
    Karakter: Tyler is een lieve sociale jongen, en heel ambitieus. Hij heeft een grote wilskracht en als hij eenmaal een doel heeft gaat hij daar ook voor, hij wil met zijn passie kunstschaatsen heel veel bereiken en is ook vastberaden om het te gaan maken, no mather what happens, he has the eyes on the price. Soms is hij een beetje te veel op zijn doel gericht dat hij andere mensen telleursteld. hij is een echte perfectionist en wil alles perfect doen, wat hem soms heel erg veel stress bezorgd, maar hij is een echte doorzetter dus blijft dan door oefenen, tot het lukt. Het maakt hem niet uit wat andere mensen van hem vinden ook al word hij vaak als mietje bestempeld.
    Uiterlijk + foto:



    Tyler heeft een bos bruin haar, in een soort justin bieber model, hij heeft bruin ogen waar veel mensen in verdrinken, en een gespierd lichaam door al het tillen, van de mooie kunstschaatssters. en hij heeft een mooie charmante lach.
    Overig: Tyler schaamt zich niet voor het kunstschaatsen het is zijn passie en het maakt hem niet uit wat andere mensen ervan vinden. Tyler is single, en ook niet echt op zoek, maar als er een leuk meisje voorbij zal hij een kansje wagen.
    Waarschuwen?: graag.



    xoxo MazziMaz


    Enjoy the rollercoaster that's life ~ Zayn Malik

    Dankje :D


    A day without sunshine is like, you know, night.