• Ik weet niet of ik voor elke jongen een vriendin ga kiezen, maar leef je uit!

    - Niall Horan
    - Liam Payne
    - Zayn Malik
    - Louis Tomlinson
    - Harry Styles

    - Jon Shone
    - Dan Richards
    - Josh Devine

    De story gaat over Sandy Beales, de bassist van 1D.
    Link naar story

    Ik kies dinsdag de rollen, want dan begint de story!

    Vul in:
    ROL:
    Naam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk (+foto):
    Extra:

    Story!

    [ bericht aangepast op 13 mei 2013 - 10:15 ]


    Geen reclame, please.

    Rol: Ex-vriendin Niall en vriendin Josh/ of kijk maar!
    Naam:
    Senna Lows
    Leeftijd:
    17 jaar
    Karakter: Altijd enthousiast, lief voor haar dierbaren, soms iet wat verlegen als het gaat om vreemde of als ze zich niet op haar gemak voelt. Echter bij vrienden is ze heel uitbundig en is ze altijd in voor lol, fun en een feestje. Ze is zeker niet een meisje wat zich volledig onthoud van drank of wat maagd wil blijven tot haar huwelijk. Wel is ze heel erg trouw wat haar vriendje aan gaat. Ze vind het vreselijk om alleen te zijn en heeft graag minstens een iemand anders om zich heen, ook al spreken ze niet met elkaar. Daarbij kan ze ook prima op zichzelf zijn, maar heeft dan wel liever iemand in de buurt.
    Uiterlijk (+foto): Blauwe ogen, ze is niet zo lang en ze heeft lange, blonde krullende haren:

    (linkje)
    Extra: Ze was het vriendinnetje van Niall, maar doordat die het ongelooflijk druk had, bijna nooit thuis was en dus niet zoveel aandacht aan zijn vriendin kon schenken, hebben ze het uitgemaakt. Later kreeg ze wat met Josh, waar ze nu nog steeds mee heeft. Deze is ook heel druk en niet vaak thuis, maar net iets meer als Niall. Daarbij is ze nu mee op tour (tenminste ik neem aan dat je doet dat ze op tour zijn of niet?)

    Nou ja ik ga je verhaal lezen en je ziet maar wat je hier mee doet! Ik ben benieuwd =)

    [ bericht aangepast op 7 mei 2013 - 23:54 ]


    "Everything you see exists together in a delicate balance." -Mufasa

    Rol:
    Kijk zelf maar (:
    Naam:
    Elena Dani Morin.
    Leeftijd:
    Achttien jaar, jarig op 20 augustus.
    Uiterlijk:



    Elena heeft blond, golvend haar tot net boven haar billen. Haar blauw/grijze ogen zijn niet te missen. Elena heeft een lengte van 1.60, niet bepaald lang voor een meisje van achttien. Haar zachte, nude roze lippen vormen vaak een glimlach op haar gezicht. De laatste mode volgt ze net en trekt gewoon iets wat ze leuk vindt aan.
    Aurora Mohn
    Innerlijk:
    Elena is een type die graag aandacht wilt. Het liefst de hele dag door. Alleen zijn is niks voor haar. Tenzij ze zich niet helemaal lekker voelt. Dan wil ze liever alleen gelaten worden. Als Elena mensen voor de eerste keer ontmoet is ze niet aardig maar ook niet onaardig. Pas als ze op haar gemak bij iemand doet ze gewoon aardig. Elena is een doener. Ze denkt niet na voordat ze iets doet. Of ze doet het wel maar dan duurt het weer té lang. Elena kan het ene moment heel rustig zijn en het het andere moment heel druk. Vaak neemt ze ook het gedrag van een ander over. Een bitch kan Elena ook zijn. Als ze iemand niet mag of diegen irritat vindt. Gestoord is Elena ook nogal vaak. Soms snapt echt niemand haar. Niemand. Vooral door haar grote fantasie. Over het algemeen is Elena wel aardig maar alleen als ze je vertrouwd. Haar vertrouwen zijn niet zo makkelijk te winnen. Je moet er redelijk wat moeite voor doen.
    Extra:
    Elena heeft een kleine tattoo op haar pols. Samen met een andere vriendin, die verhuisd is naar de andere kant van de wereld, laten zetten. Verder is Elena linkshandig en speelt piano.

    [ bericht aangepast op 5 mei 2013 - 20:13 ]


    Do what people say you can't.

    ROL: Vriendin van Niall Horan
    Naam: Isabel Sandrine Purdy
    Leeftijd: 18
    Karakter: Isabel is aardig maar wel een beetje bijdehand. Ze houdt van lekker gek doen en neemt sommige dingen niet al te serieus. Eerlijkheid is bij haar wel belangrijk, ze zal haast nooit liegen en als ze het doet heeft ze er een goede reden voor. Ze past soms op wat ze zegt omdat ze weet dat ze het terug kan krijgen. Als Isabel iemand niet mag laat ze dat duidelijk merken. Diegene zal in haar ogen weinig goed kunnen doen. Ze is best koppig, als ze iets in haar hoofd heeft moet het ook precies zo gebeuren. Hoewel ze houdt van lekker gek doen, wil ze niet altijd het middelpunt van de aandacht zijn. Ze vind het ook fijn om gewoon ergens te zitten en naar mensen te kijken. Als Isabel iemand voor het eerst ontmoet kijkt ze altijd eerst even de kat uit de boom.
    Uiterlijk (+foto):


    Isabel heeft lang donkerblond haar met krullen. Haar ogen zijn grijs-blauw. Ze is 1.68 meter lang, een goeie lengte vind ze zelf. Net lang genoeg zodat ze niet al te klein is. Ze is blij met haar vrouwelijke rondingen. Ze heeft een lichte tint wat ervoor zorgt dat ze het wel even in de zon kan uit houden zonder te verbranden. Qua kleding is een meisje-meisje, ze houdt van jurkjes en rokjes maar een spijkerbroek en een t-shirt vind ze niet erg om te dragen.
    Extra: De meeste mensen noemen haar Isa. Isa heeft een zwak voor muzikanten. Dat is ook wel te merken aan de jongens waarmee ze een relatie heeft gehad. Haar eerste vriendje was gitarist in de schoolband van haar middelbare school. Haar tweede vriendje was zanger van een bandje. Isa heeft nog in vergelijking met haar vriendinnen weinig ex-vriendjes maar zelf zit ze hier niet mee. Haar relaties duurden dan ook langer dan die van haar vriendinnen. Zelf is Isa niet zo muzikaal en daardoor vind ze het geweldig als iemand wel muzikaal is.

    [ bericht aangepast op 5 mei 2013 - 21:24 ]


    Physics is awesome

    ROL: Vriendin Josh of vriendin Liam (of andere kies maar:))

    Naam: Lexa Jersey Smith

    Leeftijd: 17 jaar

    Karakter:Een op het eerste gezicht verlegen meisje tot je haar leert kennen dat is het een kwebbel!. ook al is ze verlegen ze staat wel voor haar vrienden klaar. ze is heel slim en heeft overal wel een antwoord op! ze heeft erge humor en haat in de spotlight staan maar voor haar vriendje doet ze alles! zelfs dat

    Uiterlijk (+foto):


    LINK; http://data.whicdn.com/images/60433106/large.jpg

    Extra: Ze heeft een goed oog voor mode

    ROL:Vriendin Zayn (of andere kies maar:))

    Naam: Abigail Celina Hall

    Leeftijd: 18

    Karakter: Ze is best een Bitch tegen mensen alleen tegen Zayn is ze aardig en mensen vertrouwen haar snel wat ze beter niet kunnen doen! ze is heel sluw en gemeen en weet overal wel raad mee!

    Uiterlijk (+foto):


    LINK: http://data.whicdn.com/images/60561226/large.jpg

    Extra: Ze heeft een geadopteerd zusje genaamd Ivy en zij betekent alles voor haar!

    Wil je me waarschuwen als je er 1 of allebei gebruikt?? via me prikbord ofz xx

    ROL: Kies maar waar je haar het meest geschikt voor vind.
    Naam: Bridgett Decroix
    Leeftijd: Bridgett is op het moment precies achttien en een half jaar oud. Ze lijkt jonger dat ze is en dat gebruikt ze vaak in haar voordeel. Bridgett is jarig op 20 april.
    Karakter: Bridgett is een teruggehouden meisje dat erg wantrouwig en jaloers is. Ze vertrouwd eigenlijk bijna niemand en als ze iemand vertrouwd moet er al heel wat tijd verstreken zijn. Bridgett komt namelijk uit een erg streng en rijk gezin. Ze moest studeren op een hele exclusieve school en werd er gepest vanwege haar Franse afkomst. De mensen daar zagen Franse mensen namelijk als iets slechts. Bridgett vindt het nu nog steeds lastig om toe te geven dat ze een Française is. Wel is ze erg trots dat ze uit het land van de kaas en wijn komt. Bridgett laat niet snel merken als ze iets niet leuk vindt. Ze laat snel over zich heenlopen en is bang dat ze mensen tot last is of dat mensen haar niet mogen. Bridgett wil eigenlijk graag vrienden zijn met iedereen, dit gaat niet altijd erg goed. Sociaal is ze namelijk een enorme kluns. Ze heeft totaal geen gevoel voor tact en zegt soms zomaar random haar mening. Dit wordt vaak niet zo positief opgevat en kan leiden tot lelijke conflicten. Dat terwijl Bridgett een type is dat conflicten liever vermijdt. Haar zachtaardige kant heeft ze van haar moeder, haar flapuit-kant van haar vader. Haar ouders zijn een jaar geleden gescheiden en Bridgett ziet haar vader eigenlijk nooit meer. Ze houden contact via brieven, ook al mag dat niet van Brigett's moeder. Er is namelijk een erge ruzie geweest tussen de moeder van Bridgett en Bridgett's vader. Ze is wel een meisje met charme, een echte charmeur. Ze weet precies hoe ze jongens het bed in kan praten, maar doet dit eigenlijk nooit. Bridgett is een klein beetje preuts. Bij haar thuis is elke seksuele interactie verboden. Ook is Bridgett een redelijk hartelijk meisje. Als ze mensen eenmaal vertrouwd kan ze goed de band onderhouden.
    Uiterlijk (+foto):


    Bridgett is een knap meisje met lange blonde haren die ze in een vlecht doet. Haar gezicht is een beetje ovaal, maar niet teveel. Ze heeft prachtige jukbeenderen en een niet al te groot voorhoofd. Haar grote amandelvormige ogen zijn bruin/groen, een hele unieke kleur en haar lippen zijn mooi vol. Ze doet er vaak subtiele lipgloss op. Ze doet vaak alleen maar mascara en een beetje oogpotlood op haar ogen. Foundation gebruikt ze om lelijke plekjes op haar gezicht te bedekken en verder gebruikt ze eigenlijk geen make-up. Bridgett heeft mooie slanke benen waar ze erg trots op is en niet al te grote voeten. Ze heeft schoenmaat 36 ongeveer en ook qua broeken maat 36. Shirts draagt ze vaak van maat XS. Dit komt omdat ze een redelijk strakke buik heeft. Ze houdt zich aan een gezond en streng dieet om zo slank te blijven, omdat ze in de toekomst modellenwerk wil gaan doen.
    Extra: Bridgett heeft een kleine tatoeage van een veertje in haar nek, ze wil er nog een van een vogelkooitje. Dat staat voor het tekort aan vrijheid wat ze vroeger had thuis.


    26 - 02 - '16

    Rol: Beste vriendin, vriendin, Josh Devine.
    Naam: Dawn Seirian Coombes
    Leeftijd: Negentien, ze is jarig op tien oktober.
    Karakter: Dawn is een zeer verlegen meisje, ze zal nooit als eerste op mensen afstappen, alleen wanneer iemand haar vrienden beledigd of pijn doet, ze zal dus altijd voor hun opkomen, als je haar beter leert kennen bloeit ze open tot een vrolijk en lief meisje dat vol enthousiasme zit. Ze lacht veel en is best grappig, op sommige dagen heeft ze best een humeur waardoor ze wat vervelend kan doen. Ze gebruikt graag sarcasme, ze zegt vaak dat het haar tweede naam is. Ze is niet meteen de persoon om complimentjes te accepteren, maar geven doet ze maar al te graag!
    Uiterlijk (+foto):





    Dawn heeft half lange, kastanje bruine lokken, ze heeft ze graag los, maar in een knotje gaat ook. Ze is niet de dunste, niet dat ze dat zo erg vind, die dunne meisjes zijn toch niet zo mooi, toch? Ze heeft donkere bruin-groene ogen, die ze graag in de schijnwerpers zet door wat make-up aan te brengen. Ze heeft een hekel aan haar onder lip, veel te groot, vind ze. Haar kleding stijl is iets wat ze het liefste zelf beslist, niemand moet haar zeggen wat of hoe ze zich moet kleden. Ze heeft een zwak voor accessoires en schoenen. Ze heeft het niet zo fel op rokjes, broeken zijn haar beste vriend, maar een jurkje is ook eens tof.
    Extra: Ze loopt altijd met haar iPhone rond, handig, om dingen op te zoeken en muziek mee te beluisteren. Haar moeder heeft kanker. Ze heeft twee broers, Devon en Chris.


    The artist is the kid that survived.

    Rol: Vriendin, Harry Styles.
    Naam: Babette 'Beth' Dubois
    Leeftijd: Achttien, ze is jarig op vijf januari.
    Karakter: Babette is een zeer luid meisje, ze heeft altijd goede ideeën en is nooit verveeld, ze vind het ook leuk om tegen de regels in te gaan, vervelen zul je, je alvast niet als je met haar omgaat. Ze houd van gek doen en nieuwe mensen ontmoeten, ze is ook heel vriendelijk en geeft om iedereen. Beth is ook zeer koppig als ze iets wil, krijgt ze het, maakt niet uit hoe lang ze er over doet. Ze zal het krijgen. Ze is ook een zeer uitgaand persoon. ze is zeker geen ochtend persoon, en je blijft beter uit haar buurt als je haar vroeg wakker maakt. Ze is ook zeer snel gekwetst, en huilt snel. Ze is zeer slim en helpt graag mensen met hun problemen door erover te praten.
    Uiterlijk (+foto):



    Babette heeft lang donker bruin haar en een kauwgom witte glimlach, ze is best klein, niet dat, dat een probleem is voor haar. ze weet hoe ze er het mooiste kan uitzien en heeft dus ook een kleerkast vol design kleding. Schoenen is voor haar het allerbelangrijkste, plat, hoog, bruin, rood, geel, groen, laarsjes or plateau zolen, sleehakken, ze heeft het allemaal. Zij zal ook de persoon zijn om mensen advies te geven over wat ze dragen en hoe ze het moeten dragen.
    Extra: Iedereen noemt haar Beth, behalven haar moeder, haar moeder is streng en heeft een lijst met regels voor Babette. Ze is van Franse afkomst maar haar ouders zijn naar Engeland verhuisd in de hoop dat het daar beter zou zijn.


    The artist is the kid that survived.

    ROL: Vriendin Harry Styles
    Naam: Prime joy moonlight
    Leeftijd: 17 jaar
    Karakter: een spontaan meisje die snel naar mensen gaat op mee te praten ze is oook goed luidsterd oor en ze is ook zorgzaam typen maar heeft
    af en toe ook der hart op der tong liggen wat der af toe in de problemen helpt
    Uiterlijk (+foto):



    Linkje:http://files-cdn.formspring.me/photo/profile/20120323/n4f6cf420b9e8a.jpg
    pime is blond klein meisje van 1,55 liever was ze wat groter en ze heeft een normaal figuur en blauwe ogen en ze heeft altijd make up op en ze draagt graag jurkjes of rokjesze heeft onder lip piercing en houdt van kleurijke kettingen of aparte dingen
    Extra: der vader is overleden toen ze nog jong was dus kent geen vander figuur in der leven

    [ bericht aangepast op 19 mei 2013 - 10:01 ]


    Tom is Geil SexySexy Zimmer 483

    Rol: Vriendin, Dan Richards.
    Naam: Montana Violet Fenty
    Leeftijd: Vijfentwintig, ze is jarig op vijftien juli.
    Karakter: Montana is het moederlijk type, ze is altijd in de weer, koken, zorgen voor iedereen, poetsen, de was doen, iedereen helpen met dingen die ze niet kunnen, ze geeft veel om mensen en toont dat ook graag. Dit betekend niet dat ze geen vriendin kan zijn, iedereen doet wel eens graag een feestje of gaat graag eens shoppen. Montana is ook zeer creatief en houd ervan om mensen te verassen.
    Uiterlijk (+foto):



    Montana heeft lang blond haar en lucht blauwe ogen, ze is best lang en heeft een normaal postuur, ze heeft een lichte huid. Ze draagt graag hoge hakken en is dol op jurkjes. Een shortje lukt ook natuurlijk, met een tof topje erop.
    Extra: Montana studeert kunstgeschiedenis.


    The artist is the kid that survived.

    Rol: De vriendin van Zayn.
    Naam: Kyra Belle Romano.
    Leeftijd: Kyra is nu 18 jaar en geboren op 7 december.
    Karakter: Kyra is een vrolijk meisje met een goed gevoel voor humor. Ze kan wel best druk zijn, maar ze weet wanneer ze moet stoppen. Kyra is best ijdel, ze haat het als ze er slecht uit ziet. Daarom zorgt ze er ook voor dat ze er altijd mooi en verzorgd uit ziet. Kyra kan een echte bitch zijn als je haar vrienden of familie pijn doet. Ook is Kyra erg sociaal, ze heeft veel vrienden en maakt ze ook makkelijk. Ook het onderhouden van die vriendschappen is een eitje. Sinds Zayn best vaak weg is, is dat helemaal makkelijk. Wel zorgt ze ervoor dat als hij weer terug is, dat de meeste tijd naar hem uit gaat. Kyra houdt van uitgaan, maar ze doet geen domme dingen dan. Kyra is niet het slimste meisje wat je tegen zal komen, maar ze heeft wel een echte talenknobbel. Ze spreekt Italiaans, Spaans, Portugees, Engels, Nederlands, Russisch, Pools en Turks. Ze is nu bezig met Arabisch. Kyra is een tikkeltje verwend, maar heeft daardoor wel een sterke wil. Als ze iets wil zal het gebeuren ook, daar zorgt zij wel voor.
    Uiterlijk (+foto):


    Kristina Makienko
    x Kyra heeft lang, donkerbruin haar tot haar onderrug.
    x Ze heeft karamelbruine ogen.
    x Kyra heeft een lengte van 1.75 en een gewicht van 53 kilo. Ze is té licht, maar ze komt moeilijk aan.
    x Ze draagt bijna altijd strakke rokjes met een mooi topje of een prachtig jurkje. Broeken draagt ze bijna nooit.
    x Ze draagt nooit platte schoenen, altijd hakken.
    x Ze heeft een kleine tattoo in haar nek, een kroontje. Ze mag er niet veel voor haar werk, het liefst helemaal niks.
    Extra: Kyra is Italiaans en werkt als model. Veel mensen maken zich zorgen om haar gewicht, maar Kyra is er ondertussen aan gewend. Kyra's vader is een chefkok en weet dat ze veel kan eten zonder maar één kilo aan te komen. Kyra ziet er gelukkig niet uit als een anorexia patiënt, maar ze weten dat ze te licht is.


    El Diablo.

    ROL: Vriendin van Liam, of Josh, of wat je het geschikt vind ;D
    Naam: Nora Amelia Sanders
    Leeftijd: 18
    Karakter: Nora is een verlegen meisje, ze zegt weinig, en vertrouwt mensen niet snel. Mede dankzij haar verleden. Ze heeft weinig vrienden maar voor de vrienden die ze heeft zorgt ze heel goed, en staat altijd voor hun klaar. Ze is best bang ingesteld en zou dan ook niet zomaar in het diepe springen, of zomaar spontaan iets doen, ze denkt dingen vaak door. Ze denkt ook teveel na, en daarom gaat ze ook veel grote kansen uit de weg, als gevolg heeft ze daar later heel erg spijt van, ze kan zich dan ook niet makkelijk van het verleden afsluiten, en denkt ook vaak aan nare dingen. Maar haar vrienden helpen haar erbij. Want met de vrienden die ze heeft, ik ze heel erg close. Nora is heel creatief ingesteld en heeft veel leuke ideeën, ze houdt van tekenen en schilderen. Ze heeft zelfs een boek geschreven, maar niet naar e uitgeverij gebracht, terwijl iedereen hem hartstikke goed vind, alleen is ze bang en onzeker over wat er dan gebeurt. Het liefst zou ze willen, dat ze niet zo bang was, maar het zit in haar, en ze probeert er mee om te gaan. Ze is opzich wel een doorzetter en ook heel erg slim.
    Uiterlijk (+foto):


    victoria justice

    Nora heeft kastanje bruin haar tot het midden van haar rug,, en bruine ogen. Ze is 1.69, en 64 kilo. Ze houdt van een klassieke stijl kleding, maar wisselt het af met een trendy look. Ze heeft een eigen stijl, die opvalt op een goeie manier.
    Extra: Nora is dol op de natuur, en bloemen. Ze heeft dan bijna altijd een vaas rozen op tafel staan. Ze houdt ervan om in het zonnetje in de tuin te zitten, en dan gewoon te genieten. Ze zou dolgraag willen reizen, maar ze durft niet. Alleen ze wilt zich erover heen zetten. ( de naam van het vriendje, als deze persoon gekozen word) is al een aardig stuk op weg, om haar over te halen, om toch te gaan. Nora kan geweldig koken, en staat dan ook vaak in de keuken, om koekjes, taarten of gewoon een lekkere maaltijd te bereiden.

    Hope you like it, en je hebt mijn abo
    xoxo


    Enjoy the rollercoaster that's life ~ Zayn Malik

    Rol: vriendin Louis Tomlinson
    Naam: Vivian Danielle Stone
    Leeftijd: 20
    Karakter: Vivian is een lief en vrolijk meisje, die voor iedereen het beste voor heeft. Ze maakt iedereen aan het lachen door haar klunzige gedrag en opmerkingen. Soms komt ze wat kwetsend over omdat ze vaak zegt wat ze denkt. Toch kan ze niet tegen ruzie's en bied ze snel haar excuses aan zodat alles word vergeven, ook aan de mensen die het niet verdienen.
    Foto: lukt even niet, zit op mobiel en laptop is net kapot -.-" je moet voor stellen: licht blond haar, blauwe ogen en sproetjes.(ik stuur later wel foto)
    Extra: Ze heeft geen contact met haar moeder, Vivian heeft daar zelf voor gekozen omdat zij en haar moeder heel erg botste. Haar 15 jarige zusje Rebecca heeft wel contact met haar moeder, daardoor kunnen ze niet zo goed met elkaar op schieten. Vivian en haar vader kunnen het wel goed met elkaar vinden, hij weet haar altijd weer op te beuren. Voor de rest is ze best standaard, ze bespeelt geen muziek instrument en ze beoefent geen sport.

    Hopelijk ga je haar in je verhaal stoppen (: xxx

    (Foto komt later, als je dag wilt. Moet je maar even naar vragen)

    Ik ga niet vastleggen wie welke rol heeft. Het kan zijn dat er iemand eerst de vriendin wordt van iemand, dan ex-vriendin en iemand anders dan de vriendin wordt. Don't know yet. Dus lees de story maar, dan kom je vanzelf erachter of je een rol hebt gekregen!


    Geen reclame, please.

    ROL: Vriendin van Harry.

    Naam: Venya Moons
    Leeftijd: 18 (31 December)
    Karakter: Venya is een leuke vlotte meid die iedereen gelijk op zijn/haar gemak laat voelen, waar dan ook. Ze geniet van het leven, net zoals dat Harry doet. Ze feest graag, maar als de jongens een vrije dag hebben gaat ze ook net zo graag samen met Harry een soort 'vadertje & moedertje' spelen en nemen ze Lux mee om leuke dingen te doen. Ze is heerlijk sarcastisch, en dat vind iedereen juist zo leuk aan haar. Maar achter haar karakter en schild van een stoere chick kan ze heel erg emotioneel zijn en heeft ze zeker een jongen nodig die haar sterk houdt, en ze is bereid om voor die jongen te vechten, en eigenlijk voor iedereen van wie ze houdt.
    Uiterlijk :


    Venya heeft donker blond haar met krullen en licht bruine ogen + ze heeft een normaal postuur. Ze kleedt zich hipster en heeft dus een beetje haar eigen stijl, maar ze is wel erg stijlvol. Fans willen graag haar stijl kopiëren.
    Extra: Venya heeft een paar tattoos:
    Tattoo 1
    Tattoo 2
    Tattoo 3
    Tattoo 4
    Tattoo 5
    Tattoo 6
    Tattoo 7

    Daarnaast heeft Venya nog een eigen online webshop met leuke kleding en het heet moonstar.


    We are young, no one can tell us we're wrong.