• In het, van de wereld afgesloten, stadje Pyter, in Australië. Lijkt de tijd stil te staan. Mensen hebben geen internet, geen mobieltjes, geen computers, helemaal niks.
    Alles lijkt rustig en saai, maar schijn bedriegt. Er staat één school in Pyter. Hier worden alle kinderen van 4 tot 18 jaar ingestopt. Alleen gebeuren er dingen. Dingen die niet te verklaren zijn. Ramen springen kapot, kikkers veranderen in muizen en soms wordt de juf paars of oranje van kleur. Het volk spreekt over hekserij. Ze willen de schuldige pakken. Een groep van drie kinderen wil dat ook, maar ze willen de dader niet doden. Ze willen hem helpen. De kinderen zijn het niet eens met het gedrag van hun stad. Maar wat niemand weet is dat er vijf kinderen zijn met bovenmenselijke krachten. Ze beheersen allemaal een element. De één water, de ander vuur, wind, aarde en de ander bestuurt de geest.
    Maar woede kan soms de overhand nemen en dan kunnen er dingen fout gaan. En ze kunnen natuurlijk kiezen om hun krachten te gebruiken voor goede of kwade dingen.

    rollen

    kinderen met geheime krachten 5 rollen:
    Water:Lily Georgia Satin MinnieMouseX
    Lucht: Louisiana (bijnaam: Lou) Spring. VladiFerr
    Aarde:
    Vuur: Toby Prescot Pardoes
    Geest: gereserveerd. Lovelydemon

    de kinderen die willen helpen en het niet eens zijn met het volk. 3 rollen

    dorpelingen



    Als je mee wilt doen, vul dit dan in.

    naam:
    Rol:
    Leeftijd:
    Element(alleen voor bovennatuurlijke kinderen):
    Uiterlijk:
    Innerlijk:
    Extra:


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 27 mei 2013 - 18:29 ]


    "Rebellion's are build on hope"

    Ik wil graag het meisje met als element water reserveren

    [ bericht aangepast op 26 mei 2013 - 14:39 ]


    It just takes one negative comment to kill a dream

    Is goed :)


    "Rebellion's are build on hope"

    naam: Lily Georgia Satin
    Rol: Meisje met geheime kracht
    Leeftijd: 16
    Element(alleen voor bovennatuurlijke kinderen): Water
    Uiterlijk:


    Innerlijk:
    Extra:

    De rest komt nog


    It just takes one negative comment to kill a dream

    Ik wil wel misschien een meisje reserveren. :]


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Meisje wat??
    Met speciale krachten of een normal meisje?


    "Rebellion's are build on hope"

    Ik wil graag een jongen reserveren met het element Vuur.


    All you're bullshit, makes me stronger every day.

    Is goed ik zet iedereen er morgen in :)


    "Rebellion's are build on hope"

    Ik wil graag een jongen/meisje reserveren met het besturen van de geest, als dat kan?


    First things first, but not necessarily in that order

    Is goed :)


    "Rebellion's are build on hope"

    naam: Lousiana (bijnaam Lou] Spring.
    Rol: bovennatuurlijk meisje
    Leeftijd: 17
    Element(alleen voor bovennatuurlijke kinderen): lucht.
    Uiterlijk:


    Louisiana heeft een indiaanse achtergrond. Ze laat dat vaak ook in haar uiterlijk zien. Ze draagt vaak een veertje in haar haar of een droomenvanger als oorbel. Ze draagt vaak vaak normale, rustige kleding. Vaak een donkerbruine broek. Een witte blouse en leren laarzen. Haar kleren moeten zo makkelijk mee kunnen bewegen met de wind als Lou zelf. Haar haar is vaak los of in een vlecht gebonden. Ze heeft ook een prachtig licht postuur. Ze is 1,78 lang en weegt 65 kilo.
    Innerlijk: Lou is achtergelaten door haar ouders in het eenzame dorpje. Ze praat nooit over haar ouders. Veel valt er ook niet te praten, want ze was vier toen ze haar achterlieten. De vrouw die al die tijd voor haar heeft gezorgd is een paar maanden terug overleden. Louis was hier erg verdrietig over. De vrouw die als een moeder voor haar was, had als één van de weinige haar geheim gekend. Lou kan de wind controleren. Ze kan lichte zomerbriesjes tot orkanen maken. Lou word vaak gepast op school. Vaak omdat ze anders is. Behalve de andere vier begaafde kinderen, weer niemand het over haar gave. Lou kan erg kwaad worden om de hele hekserij toestand. Ze vind het belachelijk. Ze had, net als de andere, een gave. Die moest voor het goede worden gebruikt. Althans, dat had haar peetmoeder altijd gezegd. Soms gebruikte Lou het voor stelen. Ze had niet veel geld en de markt vond ze altijd een geweldige plek om iets te stelen.
    Extra: Lou woont nu op zichzelf in het moeras. Dat ligt op een paar meter van het stadje. Ze woont in een normaal houten huisje. Ze woont daar zodat niemand haar kan storen als ze oefent met haar gave. Maar ondanks dat houd ze van de mensen die om haar geven. Ze hecht veel waarde aan de andere kinderen die een gave hebben. Met hun voelt ze zich niet alleen. Met jongens durft ze niet veel. Ze is vaak bang dat ze iets verkeerds zegt. Maar als een jongen haar het zelfvertrouwen terug kan geven dat ze is kwijtgeraakt door haar verleden. Is ze een waardig vriendinnetje en zal ze alles voor je doen en zelfs haar eigen leven voor je geven.

    [ bericht aangepast op 27 mei 2013 - 18:38 ]


    "Rebellion's are build on hope"

    naam: Toby Prescot
    Rol: Bovennatuurlijke jongen
    Leeftijd: 17 jaar
    Element(alleen voor bovennatuurlijke kinderen): Vuur
    Uiterlijk:




    Innerlijk: Toby is 'een schat van een jongen' zoals tantes en ooms hem vroeger noemden. Het is een lieve, leuke en spontane jongen die open staat voor veranderingen. Hij is best rustig en op zichzelf, maar kan zich ook goed in een groep vermaken. Dan heeft hij wel zijn eigen mening en als anderen die niet kunnen accepteren, hoeft het van hem ook niet meer. Hij kan makkelijk nee zeggen en weet hoe hij zijn grenzen aangeeft. Bovendien komt hij altijd op voor anderen en doet zijn best zijn vrienden altijd te helpen en er voor te te zijn. Met meiden is hij vriendschappelijk de beste vriend die je kunt hebben, en op het liefdesgebied een stuntelige, maar charmante en lieve jongen. Hij houd het liever op vaste relaties dan op hier en daar een beetje rommelen en gaat met respect om met meisjes.
    Extra:


    All you're bullshit, makes me stronger every day.

    @Pardoes. Helemaal goed. Je staat erbij :)


    "Rebellion's are build on hope"