• Verhaal:
    Het Capitool is gevallen. Toch staat weer een nieuwe versie van de Hongerspelen op het punt om te beginnen. De 76ste en laatste editie van de Hongerspelen. Vierentwintig familieleden van oude leiders van Panem zullen in de Arena de strijd met elkaar aangaan. Een van hen is Ivory Snow. Het meisje met haar engelachtige uiterlijk lijkt meer op haar grootvader als haar uiterlijk doet vermoeden. Haar ijskoude karakter lijkt haar ticket naar de winst te zijn.
    Maar wat als ze verliefd wordt en weet dat winnen ook wel eens zou kunnen betekenen dat ze alles verloor?


    Benodigde Rollen:
    22 Tributen
    3 Stylisten
    20 Mentoren

    Invullen:
    Naam:
    Leeftijd: (12 t/m 18)
    Geslacht:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Familie van: (Functie familielid)
    Sterke punten:
    Zwakke punten:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 3 juli 2013 - 14:56 ]


    You can’t hammer tin into iron, no matter how hard you beat it, but that doesn’t mean tin is useless. -Jon Snow

    Tribuut
    Naam: Skylar Jade Crane
    Leeftijd: 16
    Geslacht: Vrouw
    Innerlijk: Skylar is een erg gesloten meid die alleen haar moeder binnenlaat. Simpel omdat ze niks en niemand vertrouwt. Vooral niet na het val van het Capitool. Ze weet best dat mensen nu wraak willen. Verder was ze altijd al gemeen.
    Uiterlijk:


    Familie van: Haar moeder was de enige zus van Seneca Crane. Na zijn dood waren zij, haar ouders en haar twee broertjes het enige overgebleven familieleden.
    Sterke punten: Ze kan goed het karakter van iemand inschatten. Het is gewoon nog nooit eerder gebeurd dat ze iemand ontmoette en het mis had. Verder kan ze goed hardlopen en kan snel reageren bij onverwachte gebeurtenissen. Verder is ze heel slim en sluw met plannen bedenken. Zo lokte ze vele mensen in haar gemene plannen.
    Zwakke punten: Ze vergeet soms te observeren waardoor ze belangrijke dingens over het hoofd ziet. Verder kan ze niet bepaald geweldig met wapens overweg. Het enige waar ze in het arena mee om moet gaan, is stelen en vooral boven de grond blijven en gevechten uit de weg gaan.
    Extra: -

    [ bericht aangepast op 2 juli 2013 - 1:41 ]


    -

    reservering meisjestribuut


    Yeah, and people in hell want Slurpees.

    Rol: Tribuut
    Naam: Phoebe Chanzes
    Leeftijd: 16
    Geslacht: vrouw
    Innerlijk: ze is een heel lief en betrouwbaar meisje. haar slechte kant is dat ze heel nieuwschierig is! ze is heel sluw en valt niet echt op, ze kan goed overweg met wapens omdat haar broer haar geleerd heeft hiermee om te gaan zonder dat haar ouders ervanaf wisten
    Uiterlijk:


    LINK:http://www.sesliturkey.com/wp-content/uploads/2013/05/En-guzel-bebek-yuzlu-sarisin.jpg
    Familie van: Haar ouders zijn doodnormale mensen en hebben verder weinig met de hunger games te maken alleen zijn ze ieder jaar weer ongelufelijk bezorgt of hun kinderen er dat jaar bij zouden zitten.. ze heeft een broer van 18 die goed is in de omgang met wapens, hij heeft een vriendin waar hij mee wil trouwen.
    Sterke punten: Ze kan goed omgaan met wapens, ze is heel sluw en gluiperig, kan zich goed verbergen en is snel
    Zwakke punten: heel nieuwschierig, hoogtevrees, gillt als ze bang is
    Extra: /

    Blijkbaar was het niet erg duidelijk: de tributen zijn familieleden van voormalige leiders van het Capitool.


    You can’t hammer tin into iron, no matter how hard you beat it, but that doesn’t mean tin is useless. -Jon Snow

    Naam: Meredith Elena Snow.
    Leeftijd: 16, verjaard op 17 Juni.
    Geslacht: Vrouw.
    Innerlijk: Meredith is een vrolijke meisje voor de mensen die haar kennen. Maar het meeste aan haar innerlijk heeft ze van haar opa Geërfd. Ze is sluw en houd ervan om spelletjes met mensen te spelen.
    Uiterlijk:


    Meredith heeft lang wit haar, en ze heeft lichtblauwe ogen. Ze is van gemiddelde lengte, 1,76. Door zowel de lengte als de bouw van haar lichaam is ze de ideale kandidaat om in bomen te kunnen klimmen. Het rennen gaat haar nog makkelijker af : Ze kan een uur op volle snelheid doorrennen.
    Familie van: President Snow, zijn kleindochter.
    Sterke punten: Meredith is snel en weet precies wat ze in de meest onverwachte situaties moet doen. Ze is goed met wapens omdat ze altijd getraind werd.
    Zwakke punten: Haar Opa, eigenlijk alleen haar opa. Als je over haar opa praat, en met praten slecht praten Breekt ze.
    Extra:


    Yeah, and people in hell want Slurpees.

    Naam:
    Aphex Dodger
    Leeftijd: (12 t/m 18)
    18
    Geslacht:
    vrouw
    Innerlijk:
    Aphex kan soms een koele kikker lijken. Al van kleins af is ze heel streng opgevoed door haar vader. Ze is redelijk gereserveerd als ze zich onder vrienden van haar ouders bevindt, immer beleefd en weegt haar woorden zorgvuldig af. Onder haar vrienden is ze echter een compleet ander mens. Net zoals velen houdt ze ervan om helemaal uit de bol te gaan als ze daar de toestemming voor krijgt. Ze weet wat ze wil in het leven en is een doorzetter. Daarnaast kan ze soms echter ook een tikkeltje naïef zijn, maar vooral ook heel erg koppig.
    Uiterlijk:


    Aphex heeft turkoise haar. Ze houdt er van om vaak van kleur te veranderen en haar haarkleur heeft inmiddels al de hele regenboog afgelopen. Vaak maakt ze ook ingewikkelde vlechtcreaties of andere kapsels. Met make-up is ze ook niet zuinig. Maar ze gaat er nooit over. Haar make-up is altijd netjes aangebracht en eerder spectaculair dan vulgair. Boven haar ogen heeft ze onlangs een aantal stenen laten inplanten die een mooie boog vormen langs haar ogen en neus.
    Familie van:
    Boris Dodger en Azalea Mohn.
    Haar vader is de commandant van de troepen van het capitool. Haar moeder is gewoon een simpele duif.
    Sterke punten:
    Doordat haar vader commandant is, kent ze een aantal militaire strategieën en basisverdediging. Het is niet veel, maar ze weet hoe ze haar mannetje kan staan. Het enige waar ze echt goed in is, is mikken. Aphex heeft een redelijk dodelijke precisie.
    Zwakke punten:
    Haar naïviteit brengt haar vaak in stomme situaties. Ze gelooft te veel wat anderen zeggen. Toen ze klein was is ze ook een keer slecht terechtgekomen, daardoor heeft ze bij teveel inspanningen enorme last van haar schouder.
    Extra:
    Aphex doet zich naar de buitenwereld toe als de perfecte dochter. Aangezien haar vader commandant is en een hoog aanzien geniet bij de hogere rangen in het capitool accepteert hij geen fouten van haar. Als sinds ze klein was heeft ze geleefd onder het motto dat discipline en eerzaamheid alles is. De laatste jaren heeft ze zich daar echter proberen uit te trekken.

    Naam:
    Mattheus Irwin
    Leeftijd: (12 t/m 18)
    14
    Geslacht:
    man
    Innerlijk:
    Mattheus is een vriendelijke jongen. Hij geeft geen problemen om vrienden te maken en heeft een soort van natuurlijke charme over zich heen. Mattheus heeft nooit iets anders gekend dan luxe en neemt daardoor veel dingen voor lief. Momenteel is hij echter redelijk hard aan het puberen en kan wel nog eens grof uit de hoek komen tegen zijn ouders. Zijn mening is vaak de enige juiste en daar gedraagt hij zich ook naar. Hij houdt er niet van als anderen gelijk hebben.
    Uiterlijk:


    Mattheus heeft donkerbruin haar, waarin een rode pluk zit. Op zijn armen heeft hij een aantal stoere, assymetrische tatoeages. Hij heeft van nature een getinte huid is redelijk lang voor zijn leeftijd, waardoor hij er nogal slungelig uit ziet.
    Familie van:
    Arturo Irwin en Calista Pomfree
    Zijn moeder is één van de belangrijkste architecten van het Capitool. Zijn vader daarentegen is lid van het bestuur.
    Sterke punten:
    Mattheus is enorm snel. Hij houdt van hardlopen en het is moeilijk om hem bij te houden als hij eenmaal op dreef is.
    Zwakke punten:
    Hij is een beetje een slungelige jongen en helemaal niet sterk.

    [ bericht aangepast op 2 juli 2013 - 16:08 ]


    And in that moment, we were infinite.

    Voor wie het wilt weten: zo ziet Katri Snow eruit.


    You can’t hammer tin into iron, no matter how hard you beat it, but that doesn’t mean tin is useless. -Jon Snow