• Perfect Lies · Zayn Malik
    De 17-jarige Neve heeft sinds even weer een vrij onbezorgd leven. Met haar vriendengroep bestaande uit de alternatieve Avery, overenthousiaste Katherine a.k.a. Katie, de probleem-aantrekkende Niall en de nogal nep-rebel Harry heeft ze de tijd van haar leven in het één na laatste jaar van haar middelbare school in Bradford. Een leven zonder haar gestoorde vrienden kan ze zich niet voorstellen. Ook school lijkt haar makkelijk af te gaan en relaties heeft ze niet, dus maken het leven ook niet velen malen gecompliceerder dan het eigenlijk is.

    Helaas komt dit tot een einde. Want schijn bedriegt. Maar ook haar ouders kunnen wat van bedriegen. Neve betrapt ze beiden op overspel. De sfeer is gespannen thuis en ook haar vrienden merken dat ze er met haar hoofd niet bij is. Tegen al haar principes in, willen haar ouders dat ze haar mond houdt over wat er gebeurd is.
    De terugkeer van Rachel a.k.a. Bitch 1.0 of degene voor Neve voorgaande jaren wel vaker problemen mee had, maakt de gehele situatie niet makkelijker en na al deze leugens, raakt ze het spoor bijster van wie wel én niet te vertrouwen is, aangezien Rachel opeens wel heel aardig doet.
    Maar dan ontmoet ze een kunststudent en in tegenstelling tot ongeveer iedereen om haar heen, zegt hij de waarheid. En ondanks dat de waarheid hard is, is het fijn om te weten dat er geen leugen achter zitten. Toch?
    Terugkerende vijanden, herinneringen en geheimen maken het haar onmogelijk om niet te liegen tegen de mensen om wie ze geeft. Take it from me, you're always better off with a perfect lie.


    Liar [lai-ar]

    someone who tells lies





    ©Rominator
    × Soundtrack
    × ft. Neve Rhine
    × ft. Zayn Malik [and other lads]
    × Compleet in Nederlands
    × One Direction bestaat niet
    × Begin: 28'07'13
    × Eind:
    × Geen cliché fanfiction
    × Kan heftige gebeurtenissen bevatten


    [ bericht aangepast op 28 juli 2013 - 18:52 ]


    #dealwithit (cool) NecklessOfHope --> Trohman