• hey ik zoek nog story's haha xd maar GEEN; 1D, JB, HP,

    Andere fanfictions zijn welkom :)


    http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=121&t=1725293


    Lange, scherpe hoektanden doorboren met gemak de gevoelige huid van de hulpeloze slachtoffers. Het bloed vloeit over hun lippen heen en gulzig drinken ze het goedje op om vervolgens hun lippen smakelijk af te likken. Vampiers. Ze zijn zeer bekend in films, boeken en zelfs in de dromen van de vampier-liefhebbende meisjes. Uiteraard staat niemand er bij stil dat ze eventueel echt zouden bestaan, het zijn tenslotte verzonnen wezens.

    Rayne Marshall is een achttienjarige bediende, die in een restaurant werkt en verder een rustig leventje leidt. Ze houdt zielsveel van haar twee beste vrienden en heeft zin in haar toekomst, ondanks dat ze nog niet weet wat deze brengen gaat.
    Dit verandert als ze op een avond een mysterieuze jongen moet bedienen. De gevolgen zijn enorm. Als ze wist wat er komen ging, zou ze hem dan nog steeds bediend hebben, of is ze verliefd geworden op haar nieuwe leven?


    Fantasie, Thriller, Drama, Romantiek, Young Adult.
    12+ tot 16+

    Blood Bound

    Volgens mij had je al een abo op een verhaal van mij, maar ik weet niet meer welke. :')


    Elles’ eerste schooldag tekent haar verdere schoolcarrière. Met haar spontaniteit maakt ze direct vrienden voor het leven, maar ze roept even snel een aartsvijand in het leven… een vijand die haar koste wat het kost kapot wil maken en steeds verder gaat.
    Elles’ nieuwe vrienden doen er alles aan om haar te beschermen, maar hoever kunnen ze gaan? Elles voelt zich almaar schuldiger omdat anderen door haar in de problemen komen en er is niemand bij wie ze haar ei kwijt kan: het gros van de leraren ziet haar als de meest vervelend leerling door haar brutaliteit en bijdehante opmerkingen en haar ouders worden haar puberale, opstandige gedrag spuugzat en kunnen haar slechte schoolprestaties niet verkroppen. Haar problemen met de leraren, slechte schoolprestaties, gespannen thuissituatie en een hevige verliefdheid, geven Elles een onstabiele situatie waarin ze zichzelf moet zien te handhaven.[/center]

    - Onbekende personen/drama/actie/romantiek
    - Dit verhaal is al afgelopen, maar kent een vervolg.



    Zeven jongeren overleven een vliegtuigramp en belanden in de gevaarlijke jungle van Peru, waar ze alles op alles moeten zetten om in leven te blijven. Hun verschillende persoonlijkheden maken dat er niet makkelijker op. Ze moeten niet alleen hun vijandige omgeving overleven, maar ook elkaar.
    Hun vertrouwen in elkaar en zichzelf wordt op de proef gesteld wanneer ze een geheim ontdekken dat verstrekkende gevolgen heeft. Niet alleen voor henzelf, maar voor de hele wereld...


    *onbekende personen
    *thriller/avontuur/vleugje romantiek


    Alyssae is een jonge elf die gevangen zit in de kerkers van de aardmannen. Omdat zij van Koninklijke komaf is, wordt ze voor losgeld gevangen gehouden.
    Wanneer ze op een dag door een groep dwergen wordt bevrijd, besluit ze hen te helpen bij hun queeste. Ze hebben hun inbreker verloren en ze wil hen graag bedanken voor het redden van haar leven.

    Toch wordt ze met een schuin oog aan gekeken door de leider van de groep: de norse Thorin. Hij lijkt bijzonder weinig met elven op te hebben en al helemaal niet met vrouwen. Zijn minachting is zelfs zo groot dat Alyssae niet durft te vertellen wie ze werkelijk is, bang dat hij zijn wrok jegens de tekortkomingen van haar volk tegenover haar zal uiten. Alyssae weigert echter te vertrekken: ze is mijlenver van haar verwanten vandaan en daarnaast heeft ze redenen om niet direct met haar familie herenigd te willen worden.

    Na verloop van tijd ontwikkelt ze gevoelens voor de starre Thorin – een liefde die naar alle schijn onbeantwoord zal blijven. Wat misschien maar goed is ook, want Alyssae weet dat een wederzijdse liefde verstrekkende gevolgen zal hebben...
    Niet alleen voor hen, maar voor hun hele ras...

    Some love just isn’t meant to be.
    Or is it just an excuse?
    Is it a lack of courage?

    *Hobbit/Thorin fanfictie.


    “There is no passion so contagious as that of fear.” - Michel de Montaigne

    Midden in de jungle van een gebied dat door moordlustige kannibalen wordt bewoond, strandt een groep tieners. De inboorlingen worden al snel tot Orks omgedoopt en ze doen hun uiterste best zich tegen deze vijanden te wapen.
    Hun inspanningen mogen niet baten: ze worden uit hun woonplaats verjaagd en een groot deel wordt in koele bloede in stukken gehakt. Door angst en afschuw overmand vluchten ze weg en zoeken beschutting in een uitgebrand dorp, waar nog enkele overlevenden zijn.
    Hier proberen ze een nieuw bestaan op te bouwen, terwijl ze niet alleen geplaagd worden door hun wonden en neerslachtige herinneringen, maar ook door verhitte ruzies en ontluikende verliefdheden. Net wanneer de jongeren weer een beetje aan hun omgeving zijn gewend geraakt, spoedden verontrustende berichten hen tegemoet.
    Twee van hen zijn uit nieuwsgierigheid de grens overgestoken en hun buurland zint op wraak. Een wraak die opnieuw menig man het leven kost en anderen voor altijd verminkt.
    Deze keer nemen ze het niet op tegen agressieve, doch hersenloze creaturen, maar trachten ze zich te verdedigen tegen een volk dat niet hun dood voor ogen heeft, maar hun lijden…
    x. avontuur, thriller, fantasy
    x. onbekende personen
    x. één situatie, meerdere point of views

    [ bericht aangepast op 4 sep 2013 - 19:09 ]


    Every villain is a hero in his own mind.




    Wat gebeurt er wanneer je een fout maakt in je leven?
          Wat gebeurt er wanneer je niet wordt vergeven, zelfs wanneer je het doet voor iemand waar je alles voor zou opgeven?
          Je wordt opgesloten.
          Je wordt voor gek uitgemaakt.
          En je wordt vernederd.
          Niet thuis.
          Niet buiten.
          Maar in een gesticht.
          In 1970.



    Dit alles gebeurt bij de negentienjarige Isabella die een gruweldaad begaan heeft voor de - volgens haar - bestwil van de familie.
          Ze wordt opgesloten in de hel op aarde.
          Ze ontmoet vele mensen, waaronder gekke, schuldige en onschuldige.
          Maar wanneer ze Eli ontmoet, raakt ze gefascineerd van hem en probeert ze te ontdekken waarom hij in het gesticht zit, totdat ze tot een ongelofelijke ontdekking maakt.










    ____________________________________________________________________________________________


    x Speelt zich af in een psychiatrisch ziekenhuis in 1970;
    x Licht gebaseerd op American Horror Story: Asylum;
    x Nederlands geschreven en gesproken;
    x Onbekende personen;
    x 16+.




    The Lost Citizen.


    What would happen when two extremes clash?
    These moments of impact, these vital moments mold us into ourself. Into the person we choose to be.

    They strayed the earth, looking for the last pieces of good left behind.
    They were in this together, but evil tore them apart and swung them back into the skies; the angels, that ones were one with us.




    x Geschreven in het Nederlands;
    x Soundtrack.;
    x Bevat mythologische wezens.






    I’ve always thought that your own life, your own deeds, your own creations are the messages you leave for the world to see.
          For people to see.
          But why would you want to do what others want you to do, and what others want to see?
          After all, nothing feels better than doing something that everyone told you, you cannot do. Life works in various ways, but I’ve come to learn that you shouldn’t ever be someone you’re not and that you shouldn’t do anything that the real you wouldn’t.
          And that is what I shall do; I shall follow my path, leave my mark in this world.
    So when I’m gone, and I look back, I know that I was happy, for happiness isn’t really a destination. It’s rather a way of living, it’s the path you walk, the obstacles you conquer and the victories you celebrate.





    ~








    x Gebaseerd op de televisieserie The Vampire Diaries;
    x Nederlands geschreven en gesproken;
    x Wijkt af van de originele verhaallijn;
    x Kan 16+ stukken bevatten;
    x Soundtrack;
    x Trailer.


    The odds are néver in our favor.



    Saksische Messen en een Eikenblad Ketting

    Het kleine wapen van alle Grijze Jagers heeft een grote betekenis.
    Net zoals de welbekende ketting.
    De ketting met het eikenblad wordt niet zomaar weggegeven, behalve aan een leerling- of volleerd Jager.
    Ook het Saksische mes wordt niet zomaar door iedereen gebruikt.


    Emmett Martins, een fitte en gezonde jongen van zestien jaar woont in het kasteel Redmont als wees omdat beide ouders hem afstonden. In het weeshuis heeft hij zijn twee beste vrienden Alice Flinn en Noctus Thomas. Altijd keek hij op naar de Jagers. Toen hij het verhaal van Will hoorde wist hij het zeker, hij wilde er ook een worden. Hij wilde perse een leerling worden van Halt. Maar of dat nou zo net gaat lukken?


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Avengers?


    Nothing is true, everything is permitted ~ Ezio Auditore

    Hoi,

    Momenteel ben ik bezig met het verhaal Protected Love °Wolfpack° |||Embry Call||| verhaal..
    Het heeft al 48 hoofdstukken online staan, en 29 Abbo's..
    Ik doe erg veel mijn best op die Story..

    Protected Love °Wolfpack° |||Embry Call |||

    Makayla Lucy Miller, is een meisje erg klein voor haar leeftijd, ze is een stil en verlegen meisje, praat alleen wanneer het nodig is. Haar hobby’s zijn wandelen en tekenen. Op Forks High school werd Makayla heel erg gepest, vlak voordat het einde van haar tweede leerjaar der op zit, leert zij Alice Cullen kennen. Ze word bevriend met Alice maar het pesten blijft voort. Kay de vader van Makayla is het zat om steeds zijn dochter huilend thuis te zien komen.
    Wanneer Makayla thuis komt en haar vader haar onder het bloed aantreft is hij het zat en plaatst hij haar over naar La-Push High school. In de hoop dat zijn dochter ditmaal niet gepest wordt, en toch naar school blijft gaan. Op La-Push High begint ze aan haar 3e jaar, en komt bij Seth Clearwater in de klas. Waar zij in contact raakt met de Quileute jongens.




    Ik volg een eigen verhaallijn.
    Neem een Abbo, ik waarschuw niet.
    Nieuw hoofdstuk wanneer ik tijd heb.
    Tips, Tops, Questions zijn welkom.
    Start: 20 Augustus 2013


    Top Stories Vandaag

    Catfish • Harry Styles +21
    Maxime || Liam James Payne +12
    Double Trouble | One Direction +6
    The one that got away •Ziam +4
    Eurotrip • One Direction +4
    You're too insecure to tell me you love me… Narry Stora +1
    Protected Love °Wolfpack° ||| Embry Call ||| +1

    24 Augustus 2013.
    14:42 uur..

    Top Stories Vandaag

    Catfish • Harry Styles +34
    Between Books and Beauty • Styles +27
    Telephone || Harry Styles [16+] +22
    After School || Niall Horan +10
    Strong pieces of love ft. Harry Styles +9
    I'm not myself, I'm a vampire - Zayn Malik +1
    Protected Love °Wolfpack° ||| Embry Call ||| +1


    30 Augustus 2013.
    16.32 uur...

    Top Stories Vandaag

    Between Books and Beauty • Styles +79
    Sex in front of the Hidden Cameras ~ Nouis +8
    Friends with benefits • One Direction 16+ +4
    Protected Love °Wolfpack° ||| Embry Call ||| +2
    Ruining is Complicated || ft. Niall Horan +1
    in love with my bro || Ziall Horlik +1
    Courage • Thorin Oakenshield +1

    2 September 2013
    18:24 uur

    Top Stories Vandaag

    Unavailable - Ziall +26
    10 Degrees of Letting Go - Harry Styles +15
    ''Mum, he's too young!'' - Harry Styles+8
    The girl behind the bullshit || Zayn Malik +3
    Protected Love °Wolfpack° ||| Embry Call ||| +3
    Waarom weet ik dit nu pas?! [Rosa Van Haren] [Tijdelijk +1
    She is a F1-racer || One Direction +1

    3 September 2013
    19: 32 uur...





    Alvast bedankt,
    In de hoop je het misschien wilt gaan lezen, en of een leuk verhaal lijkt..


    XxX
    Sonyara

    [ bericht aangepast op 4 sep 2013 - 21:05 ]


    Enjoy the little things in life, because one day you wi

    Bloodsuckers...






    Ooit over na gedacht hoe de wereld zou kunnen eindigen? Vele denken door natuurrampen. Overstromingen, vulkanen, de zon die sterft. Maar wie zegt dat het zo gebeurd?
    Destiney denkt hier soms overna, maar al snel word haar vraag beantwoord. Een virus breekt uit en niet zomaar een virus.
    Een virus dat iemand laat sterven ,maar ook weer terug laat komen. Een virus dat van iemand een vampier maakt.


    I don't have time to worry if it's right or wrong, you can't hope for a horror story with a happy ending!

    TH? (kan me goed voorstellen van niet mrr hij staat niet bij don't


    The thing you do mean something to people -Ncis

    Is een Quizlet fanfiction welkom? (wbw)


    -

    Check mijn profiel daar staan enkele OP's (;


    Sidera nostra contrahent solem lunamque


    An unexpected turn

    Arnor was eens een prachtig, groot koninklijk land vol leven en vrede. Het land had alles wat je van een land verwachten kon: hoge bergen, dichte bossen, lange kale velden en natte moerassen. Dit alles veranderde door de dood van de koning Roderick Lionheart en zijn vrouw. Er ontstond een oorlog, een groot bloedbad waarin iedereen dreigde te sterven. Het duurde maanden en leek niet te eindigen. Tot de grote bomen uit het Donkerland zich ermee begonnen te bemoeien. Het land Arnor werd onderverdeeld in 3 delen, om zo de vrede te bewaren: Forod kreeg een koningin, Harad een koning en het Donkerland van Arnor bleef zoals het was.
    Nu, 15 jaar later zijn Forod en Harad elkaars vijanden. Er lijkt opnieuw een oorlog te komen tussen de landen. Maar het lijkt of iets ze tegenhoud.. Alsof ze ergens op wachten voor dat ze aanvallen..

    Chase Strongbow is een normale jongen met een apart uiterlijk; hij heeft lang, donkerblond haar tot op zijn onderrug, puntige oren en felgroene ogen. Ook is hij erg gespierd, sterk en sneller als de gemiddelde jongen van zijn leeftijd in het kleine dorp Gonost. Hij heeft een betere uithoudingsvermogen, zicht en gehoor. Op zijn achttiende geboortedag krijgt Chase een amulet. Hij verbergt het amulet, uit angst dat het uit Harad komt. Op zijn twintigste geboortedag krijgt hij een kist, met daarin 3 eieren. Hij krijgt een belangrijke opdracht, die de vrede terug kan brengen voor het eens zo'n goede land Arnor. Chase probeert van de eieren af te komen, maar dit lukt niet. Steeds vaker lijkt hij het doelwit te worden van aanvallen en moordpogingen. Hij heeft een opleiding nodig van de elven, maar die worden gevangen genomen. De opdracht is zwaar en niet zonder gevaar voor Chase.
    Tijdens de lange tocht langs de hoge bergen, het natte moeras, lange kale vlaktes en diepe bossen, komt Chase steeds meer te weten over zichzelf, zijn aparte uiterlijk, de monsters én het land Arnor. Kan Chase de elven, zijn monsters en Arnor redden? Of is het allemaal teveel gevraagd voor deze, eerder zo’n doodnormale jongen?



    ~ Fantasy, Onbekende Personen, Avontuur.
    ~ In de middeleeuwse tijd.
    ~ 12+
    ~ Kan gevloek bevatten.
    ~ Tips & Opmerkingen altijd welkom.


    You know, sometimes when you cage the beast, the beast gets angry.

    Een nieuw jaar is aangebroken.
    Nieuwe levens worden vergoten.
    Kinderen worden vermoord,
    maar niets kan het Capitool stoppen.




    Het zijn de 48ste hongerspelen! Dit jaar is het weer hard tegen hard en vol gruwelijke daden. De enige manier om te overleven, is door je verstand op nul te zetten en elk gevoel uit te schakelen. Het Capitool heeft er alles voor over om weer een bloederige Spelen te krijgen. De Arena heeft weer een spectaculaire omgeving en uitstraling, maar het is weer een tikkeltje anders. Het is namelijk niet alleen een andere omgeving, ook de tributen zijn anders. Ze worden anders gemaakt door alle dingen die gebeuren. Wat zal dit betekenen voor degene die meedoen?
    In deze Spelen wordt heel Panem verrast met de dingen die zullen gebeuren, ondanks dat het geen Kwartstelling is.


    May the odds be ever in your favor.


    - Geschreven door Irvine oftwel, ik
    - Gestart 14-09-13
    - Eindigt op .... I dunno! ^^
    - Volledig in het Nederlands
    - Fanfiction
    - Gebaseerd op de Hongerspelen
    Enjoy reading!


    Klik!


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

    Ik type op mobile, maar ik heb

    Sci-fi story

    Een verhaal over de toekomst

    En

    The legends of gabora
    Deze is vernieuwd


    Vampire + Servant = Servamp



    Children, cigarettes & Coca Cola-tops
    Dana is een verlegen meisje van 17 uit een enigszins rommelig gezin. Haar ouders hebben constant ruzie en haar lesbische zus van 18 is op kamers gegaan in Amsterdam, niet om te studeren, maar om van het leven te genieten. Als Dana toevallig de tien jaar oudere Jack tegen het lijf loopt, is ze op slag verliefd. Een beetje jammer dat Jack een dochtertje heeft... Dat hij ongeveer aan de andere kant van het land woont... Toch kan ze hem niet uit haar hoofd zetten. Dan verneemt ze dat hij naar haar woonplaats gaat verhuizen. En in een klein stadje als deze is het haast onmogelijk om elkaar niet tegen te komen.

    [ bericht aangepast op 17 sep 2013 - 12:33 ]


    - Cromulent