• Het verhaal
    Het is het jaar 2410. In de honderden jaren die zijn verstreken, is er een hoop gebeurd; een zonnestorm heeft de aarde geraakt waardoor alle elektronica wegviel, dus ook al het kunstmatige licht. Mensen raakten in paniek toen dit probleem een paar weken op gang was en plunderden supermarkten, braken in bij de buren en beroofden willekeurige mensen op straat. Buiten was je niet meer veilig; kinderen raakten op die manier vaak hun ouders kwijt en langzaam werd de wereld een verschrikkelijke plek. De zwakken stierven, de sterke mensen bleven leven en tot op de dag van vandaag geldt dat nog steeds, al is de omgeving flink veranderd.

    De omgeving
    De elektriciteit is uiteraard nog steeds weg en door het gebrek aan de juiste technologie en het feit dat de wraak- en moordlustige kanten van mensen omhoog zijn gekomen, groeien er op elke plek planten en bomen. Huizen en gebouwen zijn in slechte staat en zelfs de bekende kunstwerken, zoals the Statue of Liberty en de Eiffeltoren zijn naar de vlakte wegens gebrek aan onderhoud en vernieling.
    Er liggen hier en daar nog wrakken van vliegtuigen, boten, treinen en auto's - de dieren zijn al wat aan het muteren. Ze zijn gewelddadiger en moordlustiger, net zoals de mens.

    Voorbeelden:





    En nu?
    Nu is de wereldpopulatie flink gedaald en doet iedereen zijn best om te overleven. Hoe? Door de planten en bomen die er groeien, door de dieren, die je met geluk nog ziet rondlopen – of door de mensen die er gespecialiseerd in zijn en bijvoorbeeld door middel van tarwe brood kunnen maken. De medicijnen zijn geheel natuurlijk en hier zijn de ‘doktoren’ voor.
    Deze RPG speelt zich af in de afgelegen straten van New York: de helft van het gebied is de stad, waarvan de gebouwen op instorten staan – en sommigen al ingestort zíjn – en de andere helft bestaat uit een bos, dat zich de jaren heen over straten heen is gegroeid. Er zijn twee ‘kampen’ – twee groepen mensen, die allebei hard strijden voor hun leven. Ze hoeven overigens niks van elkaar te weten. Hun prioriteit is om voor de groep te zorgen en, als het moet, er voor zorgen dat de andere groep niet in de weg loopt. Moord en verwonding is iets wat dagelijks gebeurt en waar niemand meer van opkijkt. Kledij bestaat uit dierenvellen of oude kledingstukken die nog in gebouwen zijn gevonden. Men leeft in een zelfgebouwd kamp of een verlaten, maar staand huis en sommigen trekken zelfs rond; ze hebben dan geen vaste woonplaats.
    Elke groep heeft een leider en hij/zij zorgt er voor dat de groep een goed onderdak heeft en op de hoogte is van de zieken, zodat de desbetreffende persoon kan worden geholpen door een dokter. Ook stuurt hij/zij mensen weg om eten of drinken te halen - de standaard dingen die een leider hoort te doen, dus.

    Algemene verhaallijn
    De spanning tussen de twee groepen loopt aardig op naarmate ze elkaar vaker tegen komen, omdat het zoekgebied naar voedsel steeds kleiner wordt. Hou er dus rekening mee dat je niet na één post direct bevriend/verliefd bent: in het begin kan je elkaar niet uitstaan.
    De voedselvoorraad begint te krimpen en de twee groepen staan voor een dilemma: samenwerken? Bedriegen? Het is aan jou.
    Er zijn, uiteraard, natuurlijk ook mensen die er liever alleen op uit gaan en voor zichzelf zorgen.

    Regels
    Ik ben redelijk streng als het om de regels gaat, met uitzondering van het aantal woorden per post. Natuurlijk mag je daar iets van afwijken, maar als het te vaak gebeurt, moet ik er toch wel wat van zeggen. :]

    - Ik maak een praattopic aan, geen OOC in het speeltopic dus.
    - Ik verwacht een minimum van 275 woorden per post.
    - géén Mary-Sue’s! Niemand is perfect en niemand kan én goed jagen, én een ‘dokter’ zijn, én goed voedsel bereiden. Hou hier dus rekening mee, ik hou dit goed in de gaten.
    - Spreek geen dingen van te voren af, zoals relaties. De groepen haten elkaar in het begin, dus het is onmogelijk dat je ineens sympathie voelt.
    - 16+ is toegestaan.
    - Deze RPG hoeft overigens niet in een sneltreinvaart te gaan. Iedereen gaat weer naar school/werk, hou dus rekening met elkaar.
    - Niemand buitensluiten! Geef iedereen een kans en spreek niet de hele RPG met één personage.
    - Maximaal twee personages per persoon: allebei een andere groep.

    Per groep verwacht ik een balans tussen de geslachten, dus ongeveer drie mannen en drie vrouwen; bij de eenzame mensen 2 mannen en 2 vrouwen. Het kan een beetje afwijken, natuurlijk, maar sowieso is een groot aantal vrouwen niet héél realistisch. Hou hier rekening mee.

    Rollen
    Groep 1 - Voorlopig geen vrouwen meer beschikbaar
    - Leider: Caiden Jett Becket - VladiFerr - pagina 10
    - Samantha "Sam" Carter - Ubiquitous - pagina 1
    - Aimeé Noël Cosette - VladiFerr - pagina 3
    - Alice Navea - Raccoon - pagina 12
    - Rhynn Episota Fernando Ashby - Bequeath - pagina 7

    Groep 2 - Voorlopig geen vrouwen meer beschikbaar
    - Leider: Malachy William Sines - Barker - pagina 16
    - Faye Alaina Pryde - Aragog - pagina 3
    - Finn Elena Neveu - Barricades - pagina 9
    - Lia Nicole Troyes - HaIcyon - pagina 16
    - Alex Jordan Haynes - Irvine - pagina 3
    - Arthur Matt McMillan - Sinistra - pagina 8


    Geen lid van een groep - Nog één mannelijke rol beschikbaar
    - Scarlett Vayne - Orianna - pagina 1
    - Naerise Harrison - Bronze - nog niet af - pagina 8
    - Alexa Graves - Merrow - pagina 7
    - Roger Aidan Elric - Delahaye - pagina 7
    - Vinnie - Marshall - pagina 10

    Invullijstje
    Rol:
    Naam:
    Geslacht:
    Leeftijd: [minimaal 18, het liefst een beetje variatie.]
    Opleiding: [Optioneel. Hiermee bedoel ik je specialisatie, zoals een dokter o.i.d. Wees creatief!]
    Uiterlijk: [Foto + beschrijving]
    Karakter: [Geen perfectie, ajb.]
    Extra: [Optioneel.]

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 26 dec 2013 - 17:18 ]


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Kan ik een vrouw zonder groep reserveren.


    26 - 02 - '16

    Ik wil een bitch tomboy (vrouw dus), groep 1 of 2 maakt me niet zoveel uit :Y)

    [ bericht aangepast op 14 sep 2013 - 17:18 ]


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Uiteraard. :Y) Ik zet jullie erbij.


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Geef mij maar een vrouw zonder groep.

    Het doet me denken aan Gone, c:


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Rol: Lid groep 1.
    Naam: Samantha "Sam" Carter
    Geslacht: Vrouwelijke
    Leeftijd: 24
    Opleiding: Goed in het in elkaar knutselen van wapens of vallen.
    Uiterlijk:


    Sam is met haar 1.62 geen reus te noemen en met haar uiterlijk wordt ze vaak al snel over het hoofd gezien. Door het weinige eten is ze namelijk slank tot mager te noemen, waardoor ze het idee heeft dat haar vrouwelijke rondingen nog meer opvallen. Ze is er niet trots op oid, vind het eerder irritant en is ervan overtuigd dat de mannen het in deze situatie een stuk makkelijker hebben. Hoewel ze het irritant vind dat mannen makkelijk afgeleid kunnen worden door 'vrouwelijk schoon' schaamt ze zich absoluut niet voor haar lichaam en ze zal zich dan ook ongegeneerd omkleden waar anderen bij zijn.
    Samantha heeft een rond gezicht met donkere, levendige ogen en een mooie lach. Haar haren zijn donkerbruin van kleur en vallen tot net over haar schouders. Over het algemeen besteed ze weinig aandacht aan haar haren en wanneer ze te lachen worden snijd ze er zelf een stuk af met haar mes. Het liefst draagt ze haar haren vast in een slordige knot. Haar huid is blank, maar niet onbeschadigd. Sam is iemand die zichzelf altijd wel in de nesten lijkt te werken en heeft daardoor meerdere littekens op haar lichaam van gevechten. Van dieren tot mensen van de anderen groep omdat ze eten probeerde te stelen.
    Zoals jullie waarschijnlijk al merkten is Sam iemand die niet veel om haar uiterlijk geeft, ze verkiest praktisch dan ook boven mooi. Gelukkig maar, want over veel luxe bezitten ze niet en dit deert haar dan ook weinig. Haar kleding bestaat meestal uit puur praktische kledingstukken en een stel afgetrapte, echt leren combat boots die ze geërfd heeft van haar moeder en die haar net te groot zijn, waardoor ze de veters altijd ontzettend strak moet aantrekken.
    Karakter:
    Sam is iemand waar je vrij makkelijk mee om kan gaan, doordat ze makkelijk praat en vrij recht door zee is. Ze zegt wat ze vindt en hoe ze zich voelt zonder er om heen te draaien, want als ze ergens een hekel aan heeft, dan zijn het complexe dingen en dan met name op sociaal gebied, zoals vage gesprekken of verwarrende emoties.
    Toch kan ze soms ook lelijk uit de hoek komen, ze heeft namelijk een nóg grotere hekel aan stupiditeit. Stel haar een stomme vraag, of doe iets wat volgens haar dom is en ze zal haar mond niet kunnen houden. Op dit moment zal ze je dan ook niet helpen of zeggen hoe het moet, nee, ze is niet zo'n behulpzaam type en zal eerder flink uitvallen dan helpen. Sam is haar zelfcontrole niet snel kwijt, maar zodra ze uit haar slof schiet wordt ze ontzettend onredelijk. Gelukkig voor haar omstanders zakt haar woede vaak net zo snel weer als hij kwam opzetten. Ze kan sowieso niet lang boos blijven op mensen en zal snel weer een praatje met je proberen aan te knopen. Sam is immers iemand die wel van wat gezelligheid of een grapje houd, grappen vormen voor haar een fijne uitlaatklep in deze barre toestand. Toch zal je haar niet snel horen klagen over dingen en ze zal vaak dingen eerst alleen uit proberen en geen hulp accepteren. Sowieso is ze meer een single-player, aangezien ze niet de beste is in bevelen opvolgen. Dit heeft haar er echter niet van weerhouden de gezelligheid van een groep mis te lopen en dat is eigenlijk de grootste reden dat ze zich bij de groep heeft aangesloten, nadat ze eerst een langere poos op zichzelf aangewezen was.
    Sam is erg realistisch en leeft met de dag, ze zal niet te veel staan met wat de komende dagen haar gaan brengen, aangezien dat niks meer dan zorgen op zal leveren volgens haar. Daarnaast is ze ook creatief en weet vaak op veel dingen wel snel een creatieve oplossing die ze dan ook niet onder stoelen of banken schuift. Maar bovenal is Sam een beetje jongensachtig en kan het dan vaak ook beter met mannen dan met vrouwen vinden.
    Extra: Ze groeide op bij haar ouders die deel uitmaakten van een groep en zij hebben Sam alles geleerd wat nodig was om in haar eentje te overleven. Zodra haar ouders overleden verliet ze de groep en trok ze er langere tijd alleen op uit, ze reisde flink wat af en kwam uiteindelijk bij de groep terecht waar ze nu bij zit. Het duurde even voordat ze zich aansloot, maar uiteindelijk vond ze de gezelligheid belangrijker dan haar zelfstandigheid. Ze miste het gezellig kletsen en grappen met anderen en was het lange alleen zijn zat. Sam is tevens het nieuwste lid van de groep.
    Relatieshiz
    - Alex: Sam heeft zich bij meerdere groepen aangesloten door de tijd heen en zo zat ze ook een poos bij Alex in de groep.Het tweetal kreeg een relatie, maar na een misverstand en hoogopgelopen irritaties nam Sam de benen, om vervolgens nooit meer terug te komen.
    - Alice: Sam is besties met Alice.
    - Personage HaIcyon: Sam kan ___ niet uitstaan.

    [ bericht aangepast op 24 dec 2013 - 11:49 ]


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Ubiquitous schreef:
    Rol: Lid groep 1.
    Naam:
    Geslacht: Vrouwelijke
    Leeftijd: 22
    Opleiding:
    Uiterlijk:
    Karakter: Bitchy
    Extra:

    Ik weet niet wanneer je wilt starten ongeveer, maar ik maak haar gewoon zsm af, waarschijnlijk voeg ik gewoon steeds wat toe (:

    Is goed, fijn!
    Zo snel mogelijk, sowieso. Er zit niet echt haast achter, maar het liefst voor woensdag/donderdag, of zo. Ik zie wel. :3


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Ik wil een vrouw jongen in groep 2 alsjeblieft c:

    [ bericht aangepast op 14 sep 2013 - 17:05 ]


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

    Ik wacht trouwens beetje met mijn rol zodat ik haar wat origineler kan maken, iets wat er nog niet bijna is (: Misschien gooi ik er wel in dat ze als vrijwilliger bij de brandweer werkte ofzo, hahaha.


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Zou ik de leider van groep 2 op me mogen nemen, mannelijk graag.

    [ bericht aangepast op 14 sep 2013 - 17:06 ]


    Ubiquitous schreef:
    Ik wacht trouwens beetje met mijn rol zodat ik haar wat origineler kan maken, iets wat er nog niet bijna is (: Misschien gooi ik er wel in dat ze als vrijwilliger bij de brandweer werkte ofzo, hahaha.

    Hou er rekening mee dat ze inmiddels een paar honderd jaar verder zijn, hè :3


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Voor iedereen die het wil weten: ik maak waarschijnlijk een personage dat een beetje op mezelf lijkt, misschien wat autistische trekjes, lijkt me wel geinig op zich.


    26 - 02 - '16

    Rol: Mens zonder groepje
    Naam: Scarlett Vayne
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 24
    Opleiding: Scarlett heeft gestudeerd voor kok. Ze wou specialiseren naar chef-kok, maar dit lukte haar niet.
    Uiterlijk:


    Scarlett is een vrouw die gelijk opvalt vanwege haar warrige haardos en zwart opgemaakte ogen. Scarlett heeft grote sprekende ogen die groen/blauw van kleur zijn. Haar gezicht is slank van vorm en niet al te langwerpig. Haar gezicht is redelijk rond, maar alle gezichtsvormen zijn nog steeds goed te zien. Ze heeft mooie jukbeenderen die haar jonger doen ogen dan ze daadwerkelijk is. Scarlett heeft een niet al te grote neus. Ze heeft een mooie, lichte en egale huid. Ze heeft enkele piercings in haar oren, die vaak verborgen worden door haar warrige haar. Haar haren zijn blond van kleur. Ze heeft er een soort schaduweffect in laten verven. Een deel van haar haren zijn donkerbruin in plaats van donkerblond. Scarlett draagt eigenlijk nooit hoge hakken, ze heeft er een hekel aan. Het liefst draagt ze sneakers of sandalen. Schoenen die helemaal platte zolen draagt ze ook niet. Scarlett heeft op haar rug een gigantisch litteken dat ze voor iedereen verbergt. Ze schaamt zich er nog steeds voor. Ze heeft als klein kind heet water over haar rug heen gekregen en daar heeft ze dus het litteken aan over gehouden.
    Karakter: Scarlett is een vrouw met een gebruiksaanwijzing. Ondanks haar leeftijd van vierentwintig jaar, kan ze zich nog steeds gedragen als een klein kind. Als een soort drama queen. Ze kan zich regelmatig niet goed concentreren of focussen op dingen. Ze kan meestal ook maar één ding tegelijk. Als ze meerdere taken op een moment krijgt, kan ze in paniek raken. Scarlett kan zich zeer inadequaat gedragen in onverwachte situaties. Ze klapt dan meestal dicht. Dan zegt ze niks meer en dan kan ze zo erg in paniek raken dat ze moet huilen. Scarlett is over het algemeen een enorme pessimist. Ze kan haar hele dag laten verpesten door één simpel ding dat niet helemaal ging zoals zij had verwacht. Ze lijdt aan een dysthyme stoornis, een soort depressie die al enkele jaren duurt. Dit komt door haar verleden. Ze is als kind enorm veel gepest en veel mensen snapten niet wat voor problemen zij had. Pas op latere leeftijd bleek dat ze autistische trekjes had en autisme werd dan ook niet uitgesloten. Hierdoor werd ze in een hokje geplaatst en dat leverde een sociaal isolement op. Scarlett heeft nog steeds moeite met het aanspreken van mensen. Scarlett kan over het algemeen snel over dingen klagen, maar ze is geen mietje. Ze is op zich wel iemand die redelijk sterk in haar schoenen staat als het op overleven aankomt. Als ze de juiste aansturing krijgt is ze tot grootse dingen in staat.
    Extra: Scarlett komt uit een gezin dat in geen enkel opzicht begrip voor haar had. Ze kan overgevoeligheid vertonen voor prikkels. Hier slikt ze medicatie voor.

    [ bericht aangepast op 14 sep 2013 - 21:01 ]


    26 - 02 - '16

    zou ik een vrouw van groep 2 mogen?,
    misschien ook een man uit de andere groep..

    [ bericht aangepast op 14 sep 2013 - 17:14 ]


    Little do you know

    Roww schreef:
    zou ik een vrouw van groep 2 mogen?,
    misschien ook een man uit de andere groep..

    Misschien of zeker weten? :'D Ik zet je erbij.


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Beaton schreef:
    (...)
    Misschien of zeker weten? :'D Ik zet je erbij.


    Doe maar zeker weten, haha :p
    Vul ze vanavond in want zit nu op me mobiel :c
    Ben bij me zus dus heb me laptop nie :p


    Little do you know