• Institution


    Zes jongemannen en zes verschillende problemen. Ze hebben een ding met elkaar gemeen; ze zijn alledrie hopeloze gevallen en zijn allemaal door hun voogd naar dezelfde inrichting gestuurd. Het is een van de beste inrichtingen van Engeland en staat bekend om hun goed werkende methoden om de patiënten weer op het juiste pad te krijgen.


    Of je nou een drankverslaving, eetprobleem of depressie hebt, je zult elkaar vast en zeker tegenkomen tijdens de pauzes of groepssessies. Ook deze jongeren zullen elkaars pad kruisen. Zullen er, ondanks de omstandigheden, vriendschappen (of misschien wel meer) en haat ontstaan? Of willen ze het allerliefste gewoon met rust gelaten worden en zo snel mogelijk terug naar huis?


    Rollen:
    - Harry Styles - Bergling - Heftige angststoornis
    - Niall Horan - Taiteilijan
    - Liam Payne - PresIey - Agressiestoornis
    - Louis Tomlinson - SnowfIake - Uit de hand gelopen depressie
    - Zayn Malik - Rhinestones - Anorexia
    - Aidan Mitchell - KiliOfDurin - Psychoses

    Regels:

    - Iedereen heeft een verschillend probleem! Dit staat bij het lijstje met rollen vermeld. Je kan dit echter alvast vermelden wanneer je je rol uitkiest, dit hoeft niet te wachten tot het invullijstje.
    - Verschillende soorten karakters qua innerlijk zou ook fijn zijn.
    - Je hebt maximaal 3 dagen om het lijstje in te vullen.
    - Geen perfecte personages.
    - Ze zijn allemaal nieuw in het instituut.
    - Maximaal één personage per persoon.
    - Let op je Nederlands.
    - Speel alleen je eigen rol.
    - Laat romances niet te snel ontstaan, dat is niet realistisch.
    - Heb je iets te melden of heb je een idee voor de verhaallijn? Geef het aan!
    - Het minimaal aantal woorden dat je moet schrijven is 150. Iets eronder? Dat is geen groot probleem, maar probeer het woordenaantal 150 of hoger te houden.
    - Er wordt in deze RPG één onbekend personage gespeeld. Dit is omdat we anders niet uitkomen met de rollen.
    - Verander je je naam? Geef het door!
    - Dingen die niets met de RPG te maken hebben graag tussen [], () of {} zetten. Doe dit niet al te vaak, als je een gesprek wil voeren of iets wil afspreken over een gebeurtenis kan dit via de gastenboeken.
    - Deze RPG hoeft geen ontzettend snelle RPG te zijn, maar het zou fijn zijn als je minstens 2 à 3 keer per week zou reageren. Lukt dat niet? Meldt het eventjes!



    Invullijstje:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Probleem:
    Innerlijk [minimaal 150 woorden]:
    Uiterlijk [foto + korte beschrijving]:
    Geschiedenis [minimaal 150 woorden]:
    Extra:


    En nee, One Direction bestaat niet in deze RPG.

    [ bericht aangepast op 16 feb 2014 - 21:44 ]


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Mag ik Louis?


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Harry?


    Because I love him, do I need another reason?

    Volledige naam: Zayn Javadd Malik.
    Leeftijd: 21 jaar.
    Probleem: Anorexia.
    Innerlijk:
    Zayn is een jongen die je pas kan bereiken als je in staat bent zijn vertrouwen te winnen. Hij lijkt misschien wat eng om aan te spreken, maar als je hem wat beter leert kennen en hij weet dat je geen kwaad in de zin hebt zal hij er ook voor jou zijn.
    Wel zal hij altijd een beetje ijzig blijven, die gepaard gaat met een kalmte die soms zelfs wel een beetje raar is. Zonder dat hij het zelf ook maar doorheeft kan hij af en toe behoorlijke rotopmerkingen maken, puur omdat hij graag zegt wat hij denkt en hij niet goed is in zijn mond houden. Wanneer dit gebeurt is het het beste om het te negeren, maar als je er toch iets over zegt zal hij misschien overgaan in de negeerstatus. Hier moet je je niets van aantrekken; als je hem even in zijn sop laat gaarkoken zal hij zijn excuses na een tijdje met hangende pootjes komen aanbieden.
    Misschien is Zayn soms te koppig om iets te doen, maar als hij iets echt wil zal hij zeker ijverig doorwerken, als de doorzetter die hij is. Ook is hij zeer competitief als het erop aankomt en kan hij niet zo goed tegen zijn verlies. Hierbij is zijn perfectionisme erg duidelijk te zien, die hem de kop kan kosten en hem altijd zeer frustreert.

    Uiterlijk:



    Zayn Malik is een getinte jongen, wat komt door zijn deels Pakistaanse bloed. Dit geeft hem een wat exotische look. Zijn donkerbruine ogen kunnen van warm naar ijskoud gaan, wat je dan ook meteen zal merken. Zijn zwarte haar deed hij vroeger altijd in een kuif, maar sinds kort laat hij het steeds vaker loshangen Hij is van nature vrij klein, maar bij de meeste mensen gaat hun aandacht sneller naar zijn magere polsen of fragiele benen gaan. Door de anorexia is zijn lichaam namelijk erg mager geworden.

    Geschiedenis:
    Zayn Malik werd geboren op 12 januari 1993, in een stad die Bradford heet. Hij groeide op in een erg grote familie en werd zo al snel een echt familiemens, genietend van de aanwezigheid van zijn neefjes en nichtjes. Zijn jeugd ging tot zijn veertiende vrij soepeltjes voorbij; ondanks enkele kleine problemen met racisme was hij een vrolijke jongen die ontzettend van zijn leven genoot. Toen hij op straat werd gescout door een modellenbureau veranderde dit echter gauw. Na enkele jaren was hij een gewild model die voor grote merken zoals Calvin Klein en Dior fotoshoots en modeshows deed. In het begin was het allemaal leuk en wel, maar uiteindelijk werd de druk en vele kritiek op zijn uiterlijk hem te veel. Hij begon steeds minder te eten en stopte uiteindelijk helemaal. Pas toen zijn ouders hem ermee confronteerden kwam het de wereld in en werd hij naar dit instituut gestuurd.

    Extra:
    Zayn heeft een artistieke geest en tekent in zijn vrije tijd erg graag. Dit zorgt ervoor dat hij zich even kan afzonderen voor de rest van de wereld.

    [ bericht aangepast op 16 feb 2014 - 18:59 ]


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Liam?


    How far is far

    Onbekende jongen?


    Bowties were never Cooler

    SnowfIake schreef:
    Mag ik Louis?


    Bergling schreef:
    Harry?


    Ik heb jullie er beiden bijgezet! Wat voor probleem willen jullie dat je personage heeft? Zo krijgen we niet het probleem dat er per ongeluk twee dezelfde problemen komen wanneer de lijstjes eenmaal zijn ingevuld.


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    PresIey schreef:
    Liam?


    KiliOfDurin schreef:
    Onbekende jongen?


    Heb jullie erbij gezet! De vraag is hetzelfde als bij mijn vorige bericht (:


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Doe voor Harry maar een heftige angststoornis (:


    Because I love him, do I need another reason?

    Bergling schreef:
    Doe voor Harry maar een heftige angststoornis (:


    Is goed!


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Mijn onbekende jongen heeft last van psychoses


    Bowties were never Cooler

    Uh, dat is een goede..
    Uit de hand gelopen depressie?


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Heb het erbij gezet!


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Doe voor Li maar agressie stoornis


    How far is far

    PresIey schreef:
    Doe voor Li maar agressie stoornis


    Heb het erbij gezet!

    Nu hoeven we alleen nog maar een Niall ^^


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Volledige naam: Aidan Connor Mitchell
    Leeftijd: 21[31 October]
    Probleem: Psychoses
    Innerlijk: Aidan is diep van binnen een lieve jongen met een groot hart die erg veel om anderen geeft. Dit zit alleen wel heel diep. Alleen de mensen waarom hij echt geeft zelf weten het, en die zijn allemaal dood. Voor buitenstaanders is hij namelijk harteloos, koud en meedogenloos. Hij heeft er eigenlijk geen moeite mee om iemand in zijn of haar keel te snijden en hem of haar daarna koelbloedig om te leggen. Hij is gigantisch loyaal aan zijn familie, zelfs nadat ze allemaal zijn gestorven. Aidan is geen macho. Hij sport niet veel buiten de dagelijkse oefeningen die hij op de academie moest doen na en laat niet snel zijn emoties zien, want die zijn er vanaf de eerste dag hardhandig uit getimmerd. Als hij in een ander gezin, waar niet iedereen in zijn kinderjaren al stierf of werd omgebracht, was geboren zou hij eerder een acteur of een schrijver zijn geworden dan een psychopaat. Hij is zeker ook geen jongen die meisje na meisje of jongen na jongen neemt. Hij gaat voor een meisje en blijft haar ook trouw. Overspel is voor hem uit den boze. Daardoor is hij ook altijd degene die gedumpt wordt, niet degenen die de ander dumpt. Wat vaker is gebeurt, omdat die meisjes hem dat te gesloten vonden. Hij zit daar soms wel mee, maar het maakt hem ook hard, wat hij als een goed ding ziet. Zijn emoties kropt hij meestal op, tot hij 's nachts alleen is en hij alles eruit laat vloeien op zijn typmachine, een pen durfden ze hem niet te geven.
    Als je Aidan toch wel beter leert kennen blijkt hij van nature vrij kalm en extreem relaxed, met een goed gevoel voor humor. Hij bezig natuurlijke charmes, maar niet ver eronder ligt een deel van hem waar je liever niet mee in aanraking wil komen. Aidan is ondanks dat hij erg kalm en relaxed is een vaderlijk type. Hij is dan een harde werker en doet er ondertussen alles aan om zijn duistere zijde te onderdrukken. Hij wil namelijk niet dat die naar boven komt in de buurt van de mensen om wie hij geeft. Mitchell kan door zijn charmes makkelijk omgaan met meisjes, en mensen in het algemeen. Toch speelt hij niet graag met mensen hun emoties en wil alleen vrienden die ook echt om hem geven, ondanks zijn gewoontes.
    Uiterlijk:




    Aidan heeft halflang zwart krullend haar en diepe hazelnootbruine ogen. Hij is vrij lang, zo'n 1,85m. Zijn huid is licht van kleur en zijn tanden zo wit als sneeuw. Hij heeft lange zwarte wimpers, volle zwarte wenkbrauwen en is best harig op zijn armen, benen en borst. Hij is erg fan van Rock 'n Roll en draagt eigenlijk altijd zwarte skinny jeans met erop ofwel een open bloes met een t-shirt eronder ofwel alleen een vrij donker gekleurd t-shirt. Ook draagt hij vaak een leren jas als hij naar buiten gaat, wat hij nooit meer gaat. En hij draagt eigenlijk altijd handschoenen met afgeknipte vingers zoals in de bovenste gif.
    Geschiedenis: Aidan is een vrij lugubere seriemoordenaar. Zowel in Bristol, waar hij op een middelbare boardingschool zat, als in Dublin, wat nog geen 10km van zijn woonhuis af ligt en waar hij werkte, heeft hij een hele rits doden op zijn naam staan. Hij is pas laat gepakt omdat de Ierse en de Britse politie vrij slecht samenwerkten en omdat hij niet een consequente manier gebruikte om zijn slachtoffers af te maken. Ook zaten er nooit precieze tijden tussen de moorden, omdat zijn psychoses waarin hij mensen omlegde niet in een regelmatig tempo kreeg. Dat deed hij meestal op een van de manieren die hij net op school had geleerd. Toch was dat niet het gruwelijkste. Altijd voor hij ze afmaakte ging hij met een scherp mes langs de nekader en sneed die open. Eronder hield hij een beker en die vulde hij met bloed. Deze dronk hij vervolgens rustig leeg als hij zijn slachtoffer omgelegd had. Hierdoor heeft hij ook de bijnaam 'de vampier van de eilanden' gekregen. Hij is uiteindelijk gepakt toen hij op heterdaad werd betrapt met een lijk aan zijn voeten en een mok bloed aan zijn mond.
    Extra: Hij wordt vaak naast Aidan ook Mitchell genoemd. Bijden vind hij prima, al vind hij Mitchell fijner, want daardoor blijft hij anoniemer.
    Aidan heeft vanaf zijn 16e gewerkt als schoonmaker in een ziekenhuis. Zo had hij niet alleen wat meer zakgeld, maar als ze in het mortuatium vragen gingen stellen aan zijn lijken, kon hij vaak nog wel onopvallend, tijdens het schoonmaken van het mortuarium, de rapporten aanpassen of de lijken verwisselen.
    Aidan ging als middelbare school naar de jeugd militaire academie in Bristol. Omdat zijn moeder stierf toen hij 7 was en zijn vader toen hij 3 was, had hij daarna nooit echt meer een stabiele thuissituatie. Daarom leek het de rest van de familie het beste om hem ten minste een school met rust, reinheid en regelmaat te geven, al was het misschien niet helemaal handig omdat hij doordat daar zijn gevoelige kant al helemaal weg gerangeerd.
    Aidan is bisexueel, maar door al het afstompen op de academie heeft hij nog nooit echte ware liefde gevoelt. Dit kan waarschijnlijk de enige weg naar zijn kleine diep verborgen hartje zijn.

    Is hij goed, of niet? Anders kan het roer nog helemaal om

    [ bericht aangepast op 16 feb 2014 - 21:37 ]


    Bowties were never Cooler