• Het gaat er normaal aan toe op de Morgana Acadamy. Het is zoals alle andere scholen, je gaat naar school toe. Volgt de saaie lessen waardoor je bijna in slaap dreigt te vallen en de klas uit wordt gestuurd. Er is niks raars aan. Alleen wanneer de mensen die elkaar hartgrondig haten op een dag wakker worden in het lichaam van degene die ze haten is het heel wat anders. Ze moeten naar school toe als elk normaal mens en proberen ondertussen terug te gaan naar hun eigen lichaam. Maar lukt dit hun wel en bloeit er geen liefde op?


    Rollen:

    Invullijstje:

    Naam:
    Leeftijd:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Aan wie een hekel:
    Extra:

    Jongens:

    - Heath Alexander Firenzé ll 1,1 ll Raccoon
    -
    -
    -
    -

    Meiden:

    - Gereserveerd door Tesserae
    - Raven Myuna Blackwood ll 1,1 ll ShinWoo
    - Gereserveerd door Aquari
    - Lauren Neveah McQueen ll 1,1 ll Pebble
    -

    Regels:

    ~ Geen oneliners, minimaal 6 regels, dat is makkelijk haalbaar.
    ~ ABN schrijven
    ~ Max twee personages per persoon
    ~ 16+ mag, maar hou het netjes.
    ~ Reservering vervalt na 48 uur.
    ~ Laat weten als je even niet kan reageren, dan kunnen we er rekening mee houden.
    ~ Naamsveranderingen doorgeven.
    ~ Offtopic tussen []{} -- ()
    ~ Alleen ik maak nieuwe topics aan, tenzij ik er iemand voor aanwijs. / Of Azazels, we're the same person.:'D
    ~ Have fun.:Y)

    [ bericht aangepast op 30 okt 2013 - 21:34 ]


    I guess I'll be a fool for a little longer. ~ Shin Woo

    Mag ik een meisje reserveren?


    Tijd voor koffie.

    Tesserae schreef:
    Mag ik een meisje reserveren?


    Sure.(:


    I guess I'll be a fool for a little longer. ~ Shin Woo

    Naam: Raven Myuna Blackwood
    Leeftijd: 17
    Innerlijk: Raven is geen persoon die over zich heen laat lopen, ze zegt waar iets op staat en is dan ook niet bang om te zeggen wat denkt. Ze doet alsof het haar niet uitmaakt wat mensen van haar denken, maar dat doet ze eigenlijk wel en is best onzeker. Toch heeft ze ook een grote mond. Raven heeft een ochtendhumeur en dan kun je beter uit haar buurt blijven.
    Ze houdt van lachen met haar vriendinnen en urenlang over de meest onzinnige dingen te praten. Maar ze kunnen ook over serieuze dingen praten en zijn er altijd voor elkaar.
    Raven huilt niet snel en als ze dat wel doet is er wel echt iets goed mis. Als ze dan huilt probeert ze om het de anderen niet te laten zien want ze haat het als iemand haar ziet huilen.
    Ze houdt er niet van als je haar aanraakt als ze geïrriteerd of chagrijnig ben. Dat moet je dan helemaal niet proberen want er is dan een grote kans dat je een opmerking naar je hoofd geslingerd krijgt.
    Alhoewel Raven er erg zelfstandig uitziet is ze dat soms niet. Ze is ook niet al te sterk al denk je dat wel vanwege haar grote mond. Ze krijgt heel snel blauwe plekken en probeert aanrakingen daarom ook te vermijden.
    Raven kan het over het algemeen goed vinden met de meeste jongens en vindt het soms wel leuk om met hun om te gaan. Maar dat doet ze niet vaak omdat ze er geen zin in heeft om als enigste meisje tussen de jongens te zitten. En alhoewel ze het nooit zou toegeven, wordt ze daar ook een beetje zenuwachtig, nerveus en een klein beetje bang als ze als enigste meisje bij de jongens is.
    Uiterlijk:


    Raven heeft donkerbruine haren die tot midden haar rug komen. In het onderste stuk van haar haar heeft ze een dip dye die licht bruin/donker blond is. Haar ogen hebben een bruine kleur.
    Ze draagt bijna nooit make-up, behalve bij haar ogen. Daar heeft ze meestal wel make-up zitten. Je kunt haar vaak zien lopen in hemden en T-shirts met daarover heen een vest aan. Soms draagt ze ook een korte broek, maar dat is niet al te vaak.
    Ze heeft geen piecings, maar Raven heeft wel een tattoo op haar schouderblad zitten wat zegt:
    "Live, laugh, love"


    Aan wie een hekel: - Komt -
    Extra: -

    [ bericht aangepast op 29 okt 2013 - 19:12 ]


    I guess I'll be a fool for a little longer. ~ Shin Woo

    Mag ik een jongen reserveren ? :3


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Raccoon schreef:
    Mag ik een jongen reserveren ? :3


    Tuurlijk. Ik zet je erbij.^-^


    I guess I'll be a fool for a little longer. ~ Shin Woo

    Naam: Heath Alexander Firenzé
    Leeftijd: 19 jaar hij verjaard op een warme 24 Auggustus
    Innerlijk:Heath is een aardige en spontane jongen ,die wel van aandacht houd. Hij flirt graag met het vrouwelijke geslacht en is er ook wel redelijk bekend als een casanova.Hij is niet iemand die lange relaties heeft en gebruikt meisjes eigenlijk voor zijn eigen plezier. Hij is een naïef iemand die zichzelf nogal rap in de problemen werkt . Soms heeft hij wel een grote mond heeft en kan grof overkomen ,zonder dat het echt zijn bedoeling is. Hij is een erge flapuit en begrijpt nooit echt wat hij fout doet. Hij is een nonchalant en chaotisch iemand die erg slordig is en soms gewoon lui overkomt wat hij eigenlijk niet is. Hij komt druk over bij anderen en probeert van het leven te genieten. Heath is vooral een sportief en muzikaal iemand. Hij speelt gitaar en zit in verschillende sporten waaronder : basketbal, voetbal en atletiek. Ondanks dat Heath nogal een enorme eikel lijkt heeft hij ook wel zijn goede kanten. Hij is iemand die goed kan omgaan met kinderen, vooral omdat hij zelf 2 jongere broertjes en een jonger zusje heeft en hij is iemand die voor iemand als een broer kan zijn. Als hij je vertrouwd gaat hij door het vuur voor je en probeert hij je altijd op te vrolijken. (meer in rpg :3)

    Uiterlijk:


    Heath heeft Donkerblonde haren ,die naar de puntjes toe bijna witblond kleuren. In de zomer ,heeft zijn haar helemaal dat witblonde kleur.
    Zijn ogen hebben van ver een donkerbruin kleur ,maar hoe dichterbij je kijkt hoe blauwer zijn ogen zullen kleuren. Hij is 1m83 lang en heeft een sportieve bouw. Zijn kledingstijl is vooral losjes en hij houd van beanies dragen.
    Aan wie een hekel: komt nog
    Extra: Hij heeft een verslaving aan sigaretten.

    Is hij zo goed ? :3


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Tesserae schreef:
    Mag ik een meisje reserveren?


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    @Raccoon: Ja, hij is goed.
    @Aquari: Ik zet je erbij.^-^


    I guess I'll be a fool for a little longer. ~ Shin Woo

    Naam:
    Georgie Jasmine Smith.
    Leeftijd:
    Achttien jaar, 1 December.
    Innerlijk:
    -Komt.
    Uiterlijk:


    Georgie heeft een egaal gezichtje en ze heeft een vrij lichte huidskleur. Haar huid heeft amper pukkeltjes, als ze het wel een keer heeft is het de volgende dag weer weg. Ze heeft golvende donkerbruine lokken die tot haar taille rijken. Ze heeft bijna elke dag wel wat anders in haar -haar, meestal is het een paardenstaart, los of in een vlecht. 's Avond heeft ze standaard voor het slapen gaan een knot in. Haar ogen hebben een mos groene kleur die gesierd zijn met lange, roetzwarte wimpers. Georgie's lippen zijn vol en hebben een mooi zacht roze tintje. Qua make-up draagt ze niet veel, enkel mascara, eyeliner en lipgloss/lipstick en heel af en toe wat blush. Enkel met het uitgaan maakt ze zich zwaarder op. Georgie heeft maar liefst twee tattoages; een wereldkaart op haar pols en een Mickey Mouse hoofdje achter haar oor. Ook heeft ze een piercing achter in haar nek, een groen kleurige diamant. Ze is één meter achtenzestig lang en haar kledingstijl is een beetje old school.
    Aan wie een hekel:
    -Komt.
    Extra:
    x

    [ bericht aangepast op 30 okt 2013 - 20:58 ]


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Mag ik een meisje?


    Beauty begins the moment you decide to be yourself - Coco Chanel

    Naam:
    Lauren Neveah McQueen.
    Door vrienden wordt ze ook wel Lauri genoemd.
    Leeftijd:
    18, jarig op 24 januari.
    Innerlijk:
    Lauren is een intelligent en lief meisje. Ze is een perfectionist en stil. Haar perfecte cijfers en dedicatie voor haar schoolwerk zorgen ervoor dat ze bij de rest van de leerlingen bekend staat als een nerd. Lauri heeft niet veel vrienden, maar heeft dat ook helemaal niet nodig. Ze heeft een hekel aan populaire mensen, deels omdat zij haar altijd voor gek zetten. Een grote mond heeft ze totaal niet en van zich afbijten durft ze niet. Lauren is erg verlegen en zelfbewust, hoewel ze na een paar glazen alcohol precies het tegenovergestelde kan zijn. In haar vrije tijd, naast al het huiswerk, is Lauren erg creatief en schildert en tekent ze vaak. Ook vindt ze dansen erg leuk, hoewel ze dit alleen doet als ze alleen in haar kamer is. Lauri is van kinds af aan ook erg netjes op gevoed, waardoor ze erg gemanierd is. Je zult haar bijvoorbeeld nooit horen schelden.
    Uiterlijk:



    Vergeleken met het denkbeeld wat de meeste mensen hebben over nerds, ziet Lauren er niet zo uit. Ze heeft lange, rechte lichtblonde haren die tot net over haar borsten vallen. Ze heeft een tenger lichaam, maar met vrouwelijke vormen. Haar huid is bleek en ze verbrand snel. Door haar bleke huid zijn er ook een paar kleine sproetjes rond haar neus te vinden. Ze is klein van postuur, rond de 1 meter 60. Haar ogen hebben een speciale kleur. Ze hebben een grijsblauwe kleur, maar met een groenbruinig randje rond de pupil. Haar kledingstijl is casual, net en comfortabel.
    Ze heeft een tattoo van een hartje op haar linker wijsvinger, die staat voor iedereen van wie ze houdt. Qua make-up draagt Lauren vrij weinig, alleen wat mascara, eyeliner en lipgloss.
    Aan wie een hekel:
    komt.
    Extra:
    De ouders van Lauren zijn erg rijk, waardoor ze ook in een groot huis woont. Lauren loopt hier echter niet mee te koop en geeft vrijwel niets om geld. Ook heeft Lauren een tweelingbroer, die vijf minuten ouder dan haar is. Lauri is een sucker voor chickflics, van Dirty Dancing tot Freaky Friday.

    [ bericht aangepast op 30 okt 2013 - 21:43 ]


    Beauty begins the moment you decide to be yourself - Coco Chanel

    Is het trouwens de bedoeling dat jongens en meisjes omgewisseld worden of kan het ook meisje-meisje en jongen-jongen?


    Beauty begins the moment you decide to be yourself - Coco Chanel

    Pebble schreef:
    Is het trouwens de bedoeling dat jongens en meisjes omgewisseld worden of kan het ook meisje-meisje en jongen-jongen?


    Van mij mag het ook meisje-meisje, jongen-jongen. Als het maar niet allemaal zo word.:'D


    I guess I'll be a fool for a little longer. ~ Shin Woo

    Ik maak mijn rol morgen af.


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Bump. :3


    Beauty begins the moment you decide to be yourself - Coco Chanel