• Rollentopic voor het Epische verhaal.

    Oorspronkelijk is dit verhaal begonnen op Hyves, maar omdat die er helaas mee gaat stoppen, willen we hier graag verder gaan.
    Iedereen is natuurlijk vrij om mee te doen, maar we zitten dankzij Hyves' faillissement dus wel midden in het verhaal! Hopelijk hebben jullie hier begrip voor.

    Heksen en tovenaars uit verschillende tijden worden op een ochtend wakker in een dreuzelgezin. Met elkaar moeten ze hier uit zien te vogelen wat ze hier doen, terwijl ze hun toverkrachten kwijt zijn en weer allemaal jong zijn.

    De voormalige tovenaars worden als slachtoffers van een mysterieus virus beschouwd omdat ze hun geheugen zijn verloren en zich vreemd gedragen.

    Tijdens een schoolkamp doen zich vreemde dingen voor. Eén voor een sterven de jongeren aan uiteenlopende oorzaken, niet wetend dat ze weer zullen ontwaken in een cel, terug in de toverwereld, waar anderen erop gebrand zijn hun meest geliefde eigenschappen af te nemen…
    Middels loting (met een dobbelsteen) wordt bepaald wiens personage aan de beurt is om te sterven.

    Personage
    Volledige naam:
    Geslacht:
    Leeftijd:
    Familie:
    Leerjaar:
    Karaktereigenschappen:
    Hobby's:
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    Bijzonderheden:
    Relatie:
    Uiterlijk/Foto:

    N.B. Het verhaal zal in de derde persoon V.T. worden geschreven.


    Every villain is a hero in his own mind.

    Volledige naam: Aenea van Zwaarden
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: Ze is geboren in 1992 en kon tot voorheen niet sterven.
    Familie: Haar vader heet Jack, die de heerser was over een parallelle dimensie. Hij kreeg een kind van Iniue Northwhich (dacht ik) en daar kwam Aenea uit. Hij heeft haar naar Zweinstein gebracht toen ze daar oud genoeg voor was. Ze heeft een halfbroer die Dave heet, is een paar duizend jaar samen geweest met Sykes, die haar een tientallen kinderen heeft opgeleverd die niet belangrijk zijn en heeft ook een kind van Brian toen haar man verdwenen was. Dit kind heeft ze echter nooit gezien en is bij een oude bekende achtergebleven.
    Jaar: 5
    Karaktereigenschappen: Zelfzuchtig, leergierig, kil, wijs, gesloten, maar kan eventueel vriendelijk zijn als ze iemand mag. En ze heeft een absurde passie voor boeken.
    Hobby's: lezen, wapens.
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    Aenea had ooit een manier uitgevogeld om onsterfelijk te worden. Prijs die ze daarvoor moest betalen, was dat ze niks voelde. Geen pijn, maar ook geen liefde. Iemand heeft haar daar vanaf geholpen, maar heeft daar later spijt van gehad en ze is toch weer zo harteloos geworden als ze vroeger was. Verder heeft ze niet zo'n relevante geschiedenis, ze heeft de wereld een paar keer vernietigd en ook weer geholpen om op te bouwen. Ze deed nooit zo veel, behalve in een paleis wonen en haar bibliotheek uitbreiden. Ze heeft ook nog leer in wapenomgang gegeven en een zwaard gecreeerd waarmee alles en iedereen gedood kon worden. Uiteindelijk is ze een van de vier grote heersers geworden en heeft ze de wereld geterroriseerd.
    Bijzonderheden: Ze voelt voor het eerst pijn en ervaart emoties, dus ze zit nogal met zichzelf in de knoop.
    Relatie: Ze was lang samen met Sykes, maar toen de wereld uit brokstukken bestond, zat hij op een ander stuk en dacht ze dat hij dood was. Toen hij weer terug kwam, was zij alweer haar emoties kwijt en hoefde ze hem niet meer terug.
    Uiterlijk/Foto:



    -

    Volledige naam: Moon Desrosiers
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 20
    Familie: Haar familie is vermoord.
    Jaar: 5
    Karaktereigenschappen: Vriendelijk, creatief, rustig, lief, beheerst
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    Moon heeft op Beauxboutons gezeten en woonde dus in Frankrijk. Ze is aangeraakt door een maanelf en daardoor uitverkoren om de balans van goed en kwaad in staat te houden. Wanneer alle maankinderen zijn vermoord, zal de wereld in het verval raken. Ze heeft leren tijdreizen en redde een kind tijdens de Franse Revolutie van de dood. Ze nam hem mee naar haar eigen tijd, waar ze voor hem zorgde. Ze kreeg een relatie met Li, maar hij moest betrekken om haar te beschermen, want Zoe wilde haar vermoorden. De wereld werd verwoest en ze vluchtte naar het jaar 5000nogwat. Hier werd ze door Zoe en een Mahjarrat achterna gezeten, die haar wilde vermoorden. Het lukte hem uiteindelijk en ze stierf, maar vlak daarvoor gaf ze nog wat van haar kracht door aan de jongen die ze gered had, Luuk, en bleef er nog wat goeds in de wereld.
    Bijzonderheden: Ze kon tijdreizen, hadlevende bloemetjes in haar haren en glinsterde in het maanlicht, maar nu niet meer.
    Relatie: Met Li
    Uiterlijk/Foto:



    -

    Volledige naam: Gaara
    Geslacht:man
    Leeftijd: 18
    Familie: vermoord
    Jaar: 5
    Karaktereigenschappen: wraaklustig, eenzaam, vecht zijn zelfmedelijden van zich af, kan niet goed met zijn emoties omgaan, achterdochtig, verbitterd
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    Zijn familie was gedood door de tegenstanders van Voldemort. Ook zijn zusjes zijn vermoord, waardoor hij alle Voldemorthaters maar hypocriet vindt en hij toentertijd het hele verzet belachelijk vond. Hij was ook geen aanhanger van Voldemort, maar leefde in zijn eentje in een vuurtoren. Hij had een gluediamond waarin hij alles kon waarnemen wat overal gebeurde. Verder wijdde hij zijn leven aan het wraaknemen op alle aanhangers van het verzet, die er voor had gezorgd dat zijn familie was uitgemoord. Hij kwam echter in contact met Lydia, sprong een keer uit het raam en raakte gewond en Lydia verzorgde hem. Uiteindelijk werden ze verliefd en sloot hij zich bij het verzet aan. Toen gingen ze Zweinstein bevrijden en is het verhaal gestopt.
    Bijzonderheden: Hij had iets bijzonders, maar ik weet niet meer wat. xD Hij heeft in elk geval nooit magische educatie gevolgd.
    Relatie: hij had iets met Lydia, maar die is in de andere tijd achtergebleven.
    Uiterlijk/Foto:



    -

    Volledige naam: Nick
    Geslacht: man
    Leeftijd: onbekend
    Familie: onbekend
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: berekenend, eigenaardig, onvoorspelbaar, kalm.
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Hij is geboren in de 18e eeuw. Door middel van een ketting kon hij naar Zweinstein anno 2009 reizen. In de 18e eeuw heette hij Yoshua en in 2009 heette hij Yawn. Hij bleef uiteindelijk in 2009, waar hij verliefd werd op Aenea. Door een verandering in de atmosfeer werd hij door en door slecht en wilde hij de wereld veroveren. Hij wiste Aeneas geheugen zodat ze niet meer wist dat ze samen de wereld hadden laten vergaan. Hij ging uiteindelijk dood door ouderdom, maar kwam in het vijfde millennium terug dankzij Hermes. Hij had altijd al macht over Aenea en probeerde dat opnieuw toen hij haar vijfduizend jaar weer tegenkwam. Hij heeft haar heel lang gemarteld in de hoop dat ze weer terug zou veranderen in iemand die geen pijn voelde en overal toe in staat was, wat uiteindelijk lukte.
    Bijzonderheden:
    Relatie: -
    Uiterlijk/Foto:



    -

    Volledige naam: Brian. De achternaam ben ik vergeten xD
    Geslacht: Man
    Leeftijd: 17
    Familie: Zijn ouders zijn gewoon oud geworden en hij is enig kind.
    Leerjaar:5
    Karaktereigenschappen: Vriendelijk, rustig, beheerst, behulpzaam. Hij heeft eigenlijk een hart van goud en zoekt altijd naar de positieve eigenschappen van mensen.
    Hobby's: Zwerkbal
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Brian zat in 2009 op Zweinstein. Daar was hij goed bevriend met Aenea en eigenlijk was hij verliefd op haar. Aenea ging het slechte pad op en Brian probeerde haar tegen te houden, waarop ze boos werd en hem voor het leven verminkte. Brian gaf Nick de schuld van Aeneas verandering en heeft hem altijd erg gehaat. Van Aenea is hij blijven houden. Hij is met Sam getrouwd en heeft twee? dochters gekregen, hoewel hij nooit van haar gehouden heeft zoals hij van Aenea deed. Hij heeft volgens mij uiteindelijk zelfmoord gepleegd. In 5000 kwam hij op magische wijze weer terug op aarde en daar heeft hij nog even met Aenea liggen rollenbollen. Aenea raakte zwanger en hoefde het kind niet. Brian is om een of andere reden weggevlucht. De resterende jaren heeft hij samen met zijn beste vriend Sykes een soort rebellenleger gesticht tegen de vier heersers.
    Relatie: Hij is met Sam getrouwd, maar hij heeft altijd van Aenea gehouden.
    Uiterlijk/Foto:



    -

    Volledige naam: Adrienne Gates
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 16
    Familie: Haar moeder was een dreuzel en heeft haar op straat gezet. Haar vader was een piratenkapitein en heette Joachin. Ze heeft ook nog een 23-jarige broer, Jasper.
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: kalm, vriendelijk, heeft een heel slecht zelfbeeld, eenzaam, lief.
    Hobby's: kleding ontwerpen
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Adrienne is ten vondeling gelegd en uiteindelijk door een oude heks opgevoed, die stierf toen ze negen jaar was. Daarna werd ze door een slavenhandelaar gevonden en verkocht. Ze kwam op het landgoed van de familie Bunardi terecht, waar ze verliefd werd op Tomas, die ze op haar zestiende jaar leerde kennen op Zweinstein. Ze zat in Griffoendor en omdat ze ongeletterd en snel bang was, had ze weinig vrienden. Toen er een Noorse tweeling op school kwam, maakte ze voor het eerst vrienden. Ze kon ook goed opschieten met Quinn en Esteban, de laatste werd ook op haar verliefd en ze ontwikkelde ook een beetje gevoelens voor hem. Haar hart lag echter bij Tomas, die haar niet zag staan (of deed als of in ieder geval). Uiteindelijk kwamen ze er toch achter dat ze elkaar leuk vonden en kregen ze een een relatie, die nogal kort duurde doordat ze vermoord werd (zie verhaal bij Tomas).
    Bijzonderheden:
    Relatie: Ze had een prille relatie met Tomas voordat ze op 16jarige leeftijd stierf.
    Uiterlijk/Foto:



    -

    Volledige naam: Tomas Bunardi
    Geslacht: Man
    Leeftijd: 20
    Familie: Zijn ouders zijn dood. Hij heeft nog een zus: Sophia, maar die is in de andere tijd achtergebleven.
    Jaar: 5
    Karaktereigenschappen: zelfstandig, avontuurlijker, onzeker in de liefde, dol op rijkdom, koppig, eigenwijs, bindingsangst.
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    Hij is in 1794 geboren en behoorde tot een rijke familie. Hij ging echter rond zijn zestiende van school om de wereld te verkennen en sloot zich bij een piratenschip aan. Op zijn twintigste besloot hij toch nog het laatste jaar af te maken en werd daar verliefd op Adrienne. Ze was zijn dienstmaagd en daarom draaiden ze lang om elkaar heen. Onder leiding van Hermes maakten ze een heel avontuur mee. Uiteindelijk kreeg hij wat met Adrienne, maar verpestte hij dat door zijn woedeaanvallen en jaloezie. Ze kregen ruzie en Tomas ontmoette een man die hem opdroeg om een brief af te geven bij een Russische spion. In ruil daarvoor kreeg hij een reeks aan rijkdommen en mocht hij een wens doen. Uiteindelijk gaf hij de brief in verkeerde handen af en kreeg hij een kistje mee waarin een demon zat. De demon zou zogenaamd alles doen wat Thomas' zei, maar toen Tomas hem losliet, vermoordde het wezen Adrienne. Sindsdien heeft hij nooit meer van een vrouw gehouden.
    Bijzonderheden: -
    Relatie: Hij had dus een relatie met Adrienne, maar die duurde niet zo lang.
    Uiterlijk/Foto: Zonder piercing



    -

    Volledige naam: Mae Estella Simons
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 17
    Familie: Ze heeft twee zussen.
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: excentriek, vrolijk, vriendelijk, tolerant, apart, druk.
    Hobby's: schilderen, politiek, gedichten schrijven.
    Bijzonderheden: Ze is een dreuzel
    Relatie:
    Uiterlijk/Foto:



    -

    Volledige naam: Epialthes, al is hij ook als Slayton door het leven gegaan.
    Geslacht: mannelijk
    Leeftijd:heel oud
    Familie: -
    Karaktereigenschappen: droog, onvoorspelbaar, egocentrisch. Hij heeft niet echt iets om voor te leven en kloot maar wat aan.
    Hobby's: geheimen ontrafelen.
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    Hij heeft in een paar verhalen meegedaan, maar had altijd een ondergeschikte rol. Voor het begin der tijden is hij uit zijn eigen dimensie gegooid samen met andere Mahjarrat. Sindsdien zwierf hij over de aarde en probeert hij er een rommeltje van te maken, op zoek naar een manier om naar huis te kunnen. Hij had de taak om lieve goeierds als Moon te vermoorden (wat hem uiteindelijk gelukt is). Hij kan niet zo goed tegen mensen die door en door goed zijn en vermoord ze liever.
    Het belangrijkste wat hij ooit heeft gedaan is Voldemort dromen bezorgden die hem moesten vertellen wat hij moest doen, Moon vermoord en een wens gedaan voor de wensput. Uit die put mocht een iemand een wens doen en Epi was er als eerste. Hij koos voor een bord patat en bier en maakte toen aardsvijanden, omdat Ignatius liever de wereld wilde herstellen en Ardaneus zijn gestorven vriendinnetje terug wilde hebben
    Relatie: Hij heeft nooit interesse in een jongen of meisje gehad. Het zou kunnen dat hij op zichzelf valt.
    Uiterlijk/Foto:



    -

    Volledige naam: Sykes Vengeance
    Geslacht: Man
    Leeftijd: Iets van 3000
    Familie: Hij is getrouwd met Aenea en heeft heel veel kinderen, die eigenlijk allemaal al dood zijn.
    Karaktereigenschappen: Sykes is een hele trouwe vriend. Het is iemand die in principe een beetje toekijkt en niet ingrijpt als er iets misgaat. Hij is een beetje afstandelijk, tenzij hij denkt dat hij – of zijn vrienden – er voordeel uit kunnen halen. Hij heeft een gesloten persoonlijkheid, maar is niet onaardig en hij is sinds zijn vaderschap behulpzamer dan hij in zijn jeugd was.
    Hobby's: de laatste jaren had hij niet echt de mogelijkheden om hobby’s uit te oefenen, maar hij heeft in de eeuwen dat hij leefde alle muziekinstrumenten geleerd te bespelen.
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Sykes zat in 2009 op Zweinstein. Om onbekende reden heeft hij Aenea uit Azkaban bevrijd en daarna is hij met haar naar school gegaan. Hij ontdekte dat ze hetzelfde was als hij: ze konden beiden geen pijn voelen – en ook geen liefde. Ze zijn goed bevriend geraakt en hebben samen de oplossing gevonden om weer te voelen. Hij hield van haar als een van een gewone vriendin, maar bemerkte dat ze meer voor hem betekende toen Nick haar inpalmde en ze hem liet zitten. Hij probeerde haar weer op het goede pad te krijgen, maar dat lukte niet en zijn vriend werd daar de dupe van. Hij bracht zijn vriend – Brian – naar een veilig onderkomen en verzorgde hem daar.
    Later kwam Aenea terug op het goede pad en raakte ze opnieuw bevriend. Uiteindelijk stierf iedereen die niet onsterfelijk was en bleven ze samen over. Hoewel ze geen passionele relatie hadden, hielden ze wel van elkaar. Na drieduizend jaar raakte de aarde verdeeld en kwam hij samen met zijn zoon op een brokstuk terecht. Aenea vergat hem en toen Sykes de mogelijkheid kreeg om terug te keren naar de maatschappij, was Aenea weer in haar oude patroon vervallen en had ze samen met Peaches, Ignatius en Nick naar de macht gegrepen. Omdat Sykes wist waartoe dat groepje in staat was, probeerde hij de bevolking tot rebellie aan te zetten en dat is hij blijven doen.
    Relatie: Hij is Aenea altijd trouw gebleven, maar zijn gevoelens voor haar zijn nogal gecompliceerd.
    Uiterlijk/Foto:

    [ bericht aangepast op 2 maart 2014 - 12:57 ]


    Every villain is a hero in his own mind.

    Volledige naam: Ignatius Sneep
    Geslacht: Man
    Leeftijd: 17
    Familie: Vader, Severus Sneep, zijn moeder is dood, en een zusje, Daisy Sneep.
    Hij heeft twee dochters, Jeanne, en Alaine.
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Dat weet (bijna) iedereen wel, altijd op zoek naar macht.
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    Hij heeft tig keren gevochten om het goede én het kwade te doen. Heeft vaak geprobeerd om macht/onsterfelijkheid te krijgen maar is altijd mislukt. Hij was verliefd op Hanna.
    Later is hij ontsnapt uit de dood en probeerde een wens te bemachtigen, wat ook is gefaalt.
    Uiteindelijk heeft hij samen met Aenea, nick en Peaches de wereld overgenomen en geterroriseerd, een kind geproduceerd in een lab en zijn vrouw uit het land verbannden. Had de eeuwige jeugd bemachtigd door zijn eigen zoon te doden en zijn bloed te drinken.
    Hobby's: Wijn drinken, boeken lezen.
    Bijzonderheden:
    Relatie: Ehm..volgens mij loopt er van alles en nog wat.
    Uiterlijk/foto:





    -
    Volledige naam: Alaine Dylis Sneep
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 14
    Familie: Haar "vader" Ignatius, "moeder" Sam en ze had nog een broertje, Dastan
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Lief, luisterd goed, soms heel actief, erg leergierig
    Hobby's: Boeken lezen, buiten zijn, piano spelen, schilderen, dansen,.
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Ze was de dochter van Koning Ignatius en Koningin Sam, en had een goede vriendin, Emily.
    Bijzonderheden: Ze was een experiment, gecreëert in een lab, bedoelt om de moderne techniek op de proef te stellen, door de "perfecte" dochter te creëren
    Relatie: -
    Uiterlijk/Foto: Ze heeft gitzwart haar dat tot haar onderrug komt en een roomblanke huidskleur. Ze heeft groene, fonkelende ogen.





    -
    Volledige naam: Daisy Sneep
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd:16
    Familie: Ignatius Sneep, Halfzus Claire
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: ..Aardig?
    Hobby's: wandelen
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Ze heeft zo'n beetje alles meegemaakt
    Bijzonderheden: Niet echt.
    Relatie: Geen
    Uiterlijk/Foto:






    -
    Volledige naam: Hermes
    Geslacht: Man
    Leeftijd: Heel oud.
    Familie: -
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Trouw, aardig.
    Hobby's: Zingen
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    Bijzonderheden: -
    Relatie: Hij had iets met Quinn.
    Uiterlijk/Foto:







    -
    Volledige naam: Abel-Cain Breckenridge
    Geslacht: Man
    Leeftijd: 17
    Familie:
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Vriendelijk, eigenwijs, houdt veel van zijn familie
    Hobby's: Gitaar spelen,
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : -
    Bijzonderheden: Iedereen noemt hem Abel
    Relatie:
    Uiterlijk/Foto:






    -
    Volledige naam: Alassëa
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 17
    Familie: -
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Nieuwsgierig, eigenwijs, heeft een hekel aan mensen.
    Hobby's: -
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Ze is verliefd geweest op Joran, maar die vond iemand anders leuker, hierdoor is ze een tijd depressief geweest.
    Bijzonderheden: Ze was vroeger een elf.
    Relatie: -
    Uiterlijk/Foto:








    -
    Volledige naam: Ardaneus
    Geslacht: Mannelijk
    Leeftijd: Héél oud
    Familie: Zijn allemaal al overleden.
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen:
    Hobby's: Vechtsport,
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Hij is afkomstig van een andere planeet, en is naar de aarde gekomen. Toen hij jong was werd hij verliefd op Amy, waar hij mee trouwde. Ze overleerd kort daarna waardoor hij nooit lang bij haar heeft kunnen zijn. De rest van zijn leven heeft hij naar manieren gezocht om zijn geliefde terug te vinden, en terug naar zijn eigen planeet te keren.
    Bijzonderheden: Zat bij het verzet en is bewust naar deze tijd gereisd om Brian en Daisy op te halen.
    Relatie: Geen
    Uiterlijk/Foto:

    [ bericht aangepast op 21 april 2014 - 23:22 ]

    Volledige naam: Claire Sneep
    Geslacht: Vrouw, heks
    Leeftijd: 16
    Familie: Haar moeder, Natalie, jonger zusje Emmy. Haar vader is dood maar bleek toen haar vader niet te zijn, gezien haar moeder een affaire had gehad met Severus Sneep. Ignatius en Daisy zijn haar halfbroer- en zusje.
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Aardig, ingetogen, strijdlustig, komt op voor de mensen om wie ze geeft
    Hobby's: -
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Ze is een paar keer bijna gestorven door allerlei gevechten in en rond de school, maar Ignatius redde haar. Ook heeft ze een tijdje niet kunnen praten omdat er een vloek over haar was uitgesproken. Door haar eigen kracht en vechtlust heeft ze die weten te verbreken (als ik het me nog goed herinner).
    Bijzonderheden: Ze had een relatie met Calvin en samen met hem heeft ze nakomelingen gekregen, die vele generaties verder gingen.
    Relatie: Met Calvin, ze hadden twee kinderen, Sofie en Max (vernoemd naar haar lievelingstante en de man die haar opgevoed had, maar niet haar echte vader bleek te zijn).
    Uiterlijk/Foto:





    Volledige naam: Megan Sneep
    Geslacht: Vrouw, heks
    Leeftijd: 16
    Familie: Ze is een afstammeling van de vele afstammelingen van Claire en Calvin. Ze heeft twee ouders en een broer Gideon.
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Aardig, vaak onzeker, moedig, wijs
    Hobby's: -
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Ze was in de tijd dat ze leefde stapelgek op Li en ze hadden ook iets, al heeft dat nooit erg lang geduurd. Li is toen gestorven en Megan verloor haar grote liefde. Ze is met een andere man oud geworden en samen kregen ze kinderen, maar ze heeft Li nooit kunnen vergeten. Toen ze er in het epische verhaal achterkwam dat Li een relatie (voor haar) met Moon bleek te hebben, was dat ook een behoorlijk grote schok, zeker omdat ze nog steeds een zwak voor hem heeft.
    Bijzonderheden: Ik kan nergens op komen.
    Relatie: Ze was getrouwd met Fernando en samen hadden ze twee kinderen: Melina en Elena.
    Uiterlijk/Foto:

    [ bericht aangepast op 3 nov 2013 - 19:53 ]


    You were born with wings. Why prefer to crawl through life?

    Volledige naam: Quinn' Odius.
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 16
    Familie: Ze is een voorouder van de bekende Odius met zijn winkel Odius & Oorlof in de Verdonkeremaansteeg.
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Zelfzuchtig, ijdel, verwend, ingetogen, stil, onzeker.
    Hobby's: eeeh...
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    Ze leefde als zestienjarig meisje in 1814. Haar lichaam werd toen gestolen door Zoë, die haar ziel honderden jaren in haar steen verborgen hield. Toch werd ze gered door Hermes en dook duizenden jaren later af en toe nog eens op.
    Bijzonderheden:
    Relatie:Eeh... Een soort van dinges met Hermes, als Jeffrey hem terug laat komen of zo.
    Uiterlijk/Foto:

    [ bericht aangepast op 9 nov 2013 - 23:17 ]


    Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes

    Volledige naam: Emmy Sneep
    Geslacht: Vrouw/Heks
    Leeftijd: 16
    Familie: Claire is haar halfzus. Ze hebben de zelfde moeder, andere vader. Ignatius en Daisy zijn voor haar gevoel haar halfbroer en zus.
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Lief, moedig, zelfverzekerd, ze ontfermd zich graag over anderen - vooral Claire, wijs
    Hobby's: -
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Claire en zij hebben de zelfde moeder, Natalie. Ze zijn er na een paar jaar pas achter gekomen dat Claire en zij niet de zelfde vader hebben. Ignatius en Daisy zijn haar half broer en zus.
    Bijzonderheden: -
    Relatie: -
    Uiterlijk/Foto:


    You were born with wings. Why prefer to crawl through life?

    Ik ga er ook nog een invullen.


    26 - 02 - '16

    Volledige naam: Luuk
    Geslacht: Man
    Leeftijd: 24
    Familie: Zijn familie is omgekomen tijdens de Franse Revolutie. Moon heeft hem gered en heeft sindsdien voor hem gezorgd, met hulp van Li.
    Leerjaar: Hij zit er niet op school.
    Karaktereigenschappen: Luuk is een beetje teruggetrokken en argwanend doordat hij uit een wereld komt waarin geweld centraal staat. Hij is al meerdere malen mensen kwijt geraakt en had steeds het gevoel alleen achter te blijven. Hij is eerlijk en welgemanierd, maar kan soms een beetje bot overkomen doordat hij uit een vrij asociaal milieu komt.
    Hobby's: Hij zat bij het verzet en moest dus vooral overleven. Hij had geen tijd voor hobby's.
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    Bijzonderheden: Morgan heeft hem verteld dat Moon per ongeluk naar deze wereld isgegaan en hij smeekte er ook heen te mogen om haar te beschermen, omdat hij wist wat voor figuren daar nog meer rondliepen.
    Relatie: -
    Uiterlijk/Foto:

    [ bericht aangepast op 2 maart 2014 - 12:59 ]


    Every villain is a hero in his own mind.

    Personages:

    Volledige naam: Sam Fear (Sarah Ashley Marry Fear)
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 16 (in dit verhaal dan) is geboren in 1993
    Familie: dood, had een dochter Lif (van Brian) en een zoontje Dastan (van Ignatius)
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: overemotioneel, sociaal, naif, vrolijk, flirterig. Kan soms erg opstandig zijn maar kan ook over zich heen laten lopen (vooral door Ignatius), is heel erg zorgzaam.
    Hobby's: Plantekunde, uitgaan, dansen, make-upen, shoppen en gekdoen.
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    Sam werd vroeger verliefd op Ignatius, maar de liefde was niet wederzijds, al was ze echt er van overtuigd van wel. En is ze dat nog steeds. Ignatius moest zelfs na al die jaren niets van haar hebben, hoe vuil hij haar ook behandeld en wat ie ook doet ze zal altijd van hem houden. Sam is meerdere malen getrouwd geweest, ze is met Jack van Zwaarden getrouwd (vader van Aenea), Brian en volgens mij met nog iemand...

    Verder had ze bijna altijd wel een relatie waar ze de jongen een soort van indrukte dat hij met haar ging ook al hielden ze niet van haar, mij zij wel van hen.
    Na een paar ongelukkige "relaties" en een huwelijk met de man van de onderwereld, besloot ze met Brian te trouwen en kreeg een dochter Lif.

    Sam is toen uit het dodenrijk opgehaald door Ignatius, terwijl hij ouder werd. Sam kreeg een tweeling, Ignatius besloot 1 kind op te offeren voor eeuwige jeugd zodat het 2de jongentje Dastan bleef leven. Nadat ze was verbannen tot een leven buiten het kasteel ver in de wereld pleegde ze zelfmoord na het nieuws over Ignatius die "dood" was.
    Bijzonderheden: Doet zich graag dommer voor dan dat ze is. Heeft een talent voor kruidkunde, in de dreuzel wereld dus voor planten. Heeft een hagedis (zie foto) die als tattoo op haar arm zit, door magie kon ie levend worden.
    Werkt als vrijwilliger in het ziekenhuis.
    Relatie: Nope
    Uiterlijk/Foto:




    Volledige naam: Debby Nickson
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 21
    Familie: enigstkind, Moeder is een zangeres en haar vader is welbekend schrijver. niet in deze wereld denk ik x)
    Leerjaar: gaat niet naar school, werkt in het cafe van haar ouders.
    Karaktereigenschappen: vrolijk, spontaan, beetje gek, zorgzaam, behulpzaam, eerlijk, harde werkster, houd van buiten, avontuurlijk, gedisiplineerd.
    Hobby's: shoppen, uitgaan, zelf kleding maken (wil ook kleding designer worden) en dansen
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Komt uit een Meespeelverhaal (schrijfhyves) en naja heeft nog niet veel beleeft daar eigenlijk :p dus geen uitgebreide geschiedenis.
    Bijzonderheden: Heeft een Noorse langhaar, genaamd Fluffy (kat)
    Relatie: -
    Uiterlijk/Foto:
    Het rechtse meisje




    Volledige naam: Wense Der Kronik
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: geboren in 1421 in Denemarken, maar is op haar 17e een vampier geworden.
    Familie: Wiederik Der Kronik (vader) , Morna Der Kronik (moeder), Derik Der Kronik (broer, 21 jaar) - zijn allemaal dood -
    Leerjaar: 6
    Karaktereigenschappen: Makkelijk in omgang, wind mensen om haar vinger, spand ze voor haar wagentje, imponeerd makkelijk, verleidelijk, mysterieus, opstandig, heeft oog voor detiail, makkelijk geïntereseert, nieuwschierig en leergierig.
    Hobby's: harp spelen, piano, stijldansen, uitgaan en boogschieten
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    komt uit verhaal 1437/1438 en groeide op in Denemarken. Had ooit nog eens de kans gehad om de vrouw van Ardaneus te kunnen worden. Maar kreeg een ongeluk en werd toen door haar broer in een vampier veranderd. Zo leerde ze Necrotus (man van Lamia Slayer verhaal 1814) kennen. Necrotus heeft haar Engels geleerd, maar ze heeft nog steeds een accent omdat ze in Oost-Europa bleef wonen.
    Voordat ze weggezogen werd in het eerste episiche verhaal was ze zwanger van Ardaneus, wat ze nog steeds is.
    Bijzonderheden: Was vampier en nu is ze dus dreuzel, word even wennen. Draagt een familiering en heeft een moeder vlek onder haar linker oog. Ook heeft ze een moeder vlek op haar rechter borst die je altijd kunt zien omdat ze een korset aan heeft of altijd wat waardoor je dat ziet
    Relatie:
    Uiterlijk/Foto:

    [ bericht aangepast op 5 nov 2013 - 14:40 ]

    Volledige naam: Daniel Potter
    Geslacht: Man
    Leeftijd: 16
    Familie: James en Lily Potter, Harry en Alice Potter
    Leerjaar: 6
    Karaktereigenschappen: Goedgelovig, vertrouwd veel op andermans oordeel, rustig, stelt zich open voor nieuwe dingen. Bedenker achter vele meesterplannen en grappen, al houdt hij zich afzijdig bij de uitvoer ervan.
    Hobby's: Zwerkbal
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Zie Alice, maar dan de mannelijke versie :p
    Bijzonderheden: Hij zou voor het vuur gaan voor Alice.
    Relatie: /
    Uiterlijk/Foto:



    Volledige naam: Alice Potter
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 16
    Familie: James en Lily Potter, Harry en Patrick Potter
    Leerjaar: 6?
    Karaktereigenschappen: Vrolijk, open, spontaan, lief, veroordeelt niet, vriendelijk, in voor een grapje.
    Hobby's: Zwerkbal
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Niet bijster veel. In het verhaal was Marten Vilijn jaren later geboren, waardoor hij dezelfde leeftijd had als Harry Potter. Harry was dus niet de Uitverkorene en zijn ouders bleven leven, waardoor ze nog een tweeling hebben kunnen produceren (Patrick en Alice).
    Bijzonderheden: Nouja, ze is dus het zusje van Harry Potter, maar Harry is normaal en zo.
    Relatie: /
    Uiterlijk/Foto:



    Volledige naam: Jenny François
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 17 (in het echt 21)
    Familie: Dat is niet bekend.. ook niet in mijn vorige verhaal :p
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: doet alles om macht, doet iedereen pijn die haar pijn heeft gedaan, houdt van wraak, kan heel schijnheilig overkomen maar is ondertussen eigenlijk gewoon verdorven.
    Hobby's: ...
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Ze was het populairste meisje van de universiteit, maar was tegelijk ook leidster van een soort nieuwe dooddoenersgroep. Ze had iets met Jurgen - de populairste jongen van de school - maar toen hij dat uitmaakte voor een zielige eerstejaars (Dylan), wilde ze wraak. Ze was in staat om over lijken te gaan en gebruikte haar contacten dan ook om van alles te laten gebeuren met hen (martelingen etc.). Ze zorgde er echter wel voor dat ze niet gepakt werd door de leraren etc. Ennn verder... weet ik het niet meer.
    Bijzonderheden: ze is kwaadaardig.
    Relatie: Geen.
    Uiterlijk/Foto:



    Volledige naam Jurgen Motres
    Geslacht: Man
    Leeftijd: 17? In het echt 21.
    Familie: Hij heeft nog een tweelingzus, Kate Motres, en hij heeft ouders.
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Vriendelijk, gezellig, rustig, sportief, af en toe een beetje stoer, stiekem romantisch, groot hart
    Hobby's: Sport. Alle vormen van balsporten (hij was supergoed in zwerkbal)
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Hij was naar de universiteit gegaan na Zweinstein, samen met zijn zus Kate. Ze zaten in hun tweede jaar toen het zusje van zijn klasgenoot Ammund ook op school kwam. Ze heette Dylan en hij werd direct verliefd op haar, maar hij had al een relatie met Jenny, de populairste meid van de school. Toen hij het met haar uitmaakte voor Dylan, werd ze zo kwaad dat ze hem martelde en dreigde zijn zus te vermoorden als hij Dylan zou blijven zien. Hij wees Dylan daarom eerst af, maar uiteindelijk konden ze niet bij elkaar vandaan blijven. Daarom heeft Jenny iemand op Dylan afgestuurd om haar op alle mogelijke manieren te martelen en later heeft ze nog een vriendin van Dylan laten ontvoeren. Verder is het verhaal niet gegaan.
    Bijzonderheden: ...
    Relatie: Dylan. Maar nu dus niet meer.
    Uiterlijk/Foto:

    [ bericht aangepast op 2 maart 2014 - 13:53 ]


    If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

    Volledige naam: Li Zhaijian
    Geslacht: Man
    Leeftijd: Onbekend. Hij bestaat al ongeveer sinds de eerste mens, maar hij leeft voort in het lichaam van een jongen van zestien.
    Familie: Hij heeft een zus, Zoë.
    Leerjaar: Eh... Klas 5 van de Nederlandse klassentelling...
    Karaktereigenschappen: Bescheiden, verlegen, ingetogen, hij is niet echt een doorzetter, loyaal,
    Hobby's: Lezen
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Hij reisde samen emt Zoë over de wereld als weeskinderen uit China, het middelpunt der aarde, waar de steen ontstaan is. Samen met haar volbrachten ze kleine taken, als het voorkomen van natuurrampen en het uitschakelen van crimineele meesterbreinen.
    Nadat Zoë zich van hem losmaakte en haar eigen helft van de steen opeiste, heeft hij zich gevestigd in Europa en is daar naar verschillende toverscholen geweest, steeds als een ander persoon. Hij hielp hier de kinderen zich zo goed mogelijk te ontwikkelen, zodat geen van hen het idee zou krijgen om de aarde te overmeesteren.
    Zo rond de eeuwwisseling van 1900 en 200 heeft hij zich gevestigd op een Franse school om een maankind te beschermen en met haar voor te zorgen dat de wereld niet verder in verval zou raken door haar een kind te laten krijgen. Dit is hen nooit gelukt, omdat zijn zus hem in Engeland nodig bleek te hebben, omdat daar een totale vernietiging werd voorbereid.
    Hij offerde zich op om de school en de wereld één keer te kunnen redden, maar werd daarna weer teruggevonden en tot leven gewekt door Zoë.
    In de jaren erna heeft hij geprobeerd om Zoë en Ignatius tegen te houden, maar omdat hij niet kon doden, heeft hij nooit het lef gehad om er een werkelijk einde aan te maken.
    Hij hervond het maankind waar hij eeuwen geleden samen mee was en is samen met haar gevlucht. Ze kon immers tijdreizen.
    In een nacht werden ze overvallen en werden ze gedood. Ondanks dat Li onsterfelijk is, besloot hij om bij haar in het hiernamaals te blijven. Hij is nu echter net zo sterfelijk als ieder ander mens.
    Bijzonderheden: Hij is geboren uit een steen en bezit alleen een ziel. Met zijn ziel kan hij kleine taken uitvoeren, waaronder het overnemen van een lichaam. Hij heeft een lichaam nodig om zijn magie doelgericht te kunnen sturen.
    Ondanks dat Li niemand in gevaar wil brengen, heeft hij toch twee grote liefdes gehad. Moon en Megan, die beiden sterfelijk waren.
    Relatie: Hij weet niet voor wie hij moet kiezen, als hij dat al durft. Hoewel hij bij Moon was, heeft hij ook weer gevoelens voor Megan.
    Uiterlijk/Foto:



    ~~

    Volledige naam: Zoë Zhaijian
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: Onbekend. Ze bestaat al sinds het begin van de mens, maar leeft voort in het lichaam van iemand van zestien. /b]
    Familie: Ze heeft een tweelingbroer Li.
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Gemeen, egoïstisch, ijdel, niet op haar mondje gevallen, achterdochtig.
    Hobby's: De magie-loze vechtsport jiu jiutsu.
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Rond 1814 is ze naar Zweinsten gekomen om het lichaam van Quinn' Odius te stelen. Dit is haar gelukt. Ze heeft de ziel die bij het lichaam behoorde opgesloten in een steen.
    Ze bleef echter op Zweinsten en nadat ze was afgestudeerd, keerde ze weer terug. Onder andere in haar mannelijke vorm, Zet. Hierdoor werd ze plots in Griffoendor ingedeeld en maakte ze vrienden. Ze kreeg een band met Hanna, die haar aan de aarde bond, zodat ze haar krachten kon behouden. Of zo...Later zag ze toch weer in dat het slechte pad meer voor haar was en nam onder andere Dave en/of zijn zoon, wiens naam ik ben vergeten, gevangen.Ze heeft geprobeerd haar broer te vermoorden, maar hij is haar altijd een stap voor geweest. Hij heeft altijd geprobeerd om haar weer het goede te laten inzien, ook al is zij zijn directe tegenpool. Volgens haar waren ze gewoon 'uit elkaar gegroeid'.
    Bijzonderheden: Dat ga ik nog verzinnen, want dat komt er (:
    Relatie: Nein.
    Uiterlijk/Foto:



    ~~

    Volledige naam: Noha Fatch - Gunslinger
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 19
    Familie:Ze had een stel lieve ouders, een broer en beschouwd Li nog steeds als haar broer, ook al weet ze dat het haar echte broer niet is.
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Gesloten, achterdochtig, pessimistisch, jaloers als Li iemand anders meer aandacht geeft dan haar of Megan.
    Hobby's: Muziek luisteren, lezen, mensen kijken, fotografie
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
    Noha was een lopende tijdbom. Wanneer ze te verdrietig of boos zou worden, zou ze exploderen en iedereen op de wereld verbranden. Dit gebeurde gelukkig nooit en ze trouwde met Milio en kreeg een stel kinderen. Yue en.... Iets met een P, dacht ik. Of het zijn haar afstammelingen.
    Bijzonderheden: Ze was nooit in staat mensen te zien. Ze kon alleen hun geschiedenis zien en wat ze dachten, maar dat is ze nu verloren en ze zal voor het eerst aanschouwen hoe haar vrienden eruit zien.
    Relatie: Nee. Milio is voorgoed dood.
    Uiterlijk/Foto:



    ~~

    Volledige naam: Van Carlton Madden
    Geslacht: Tovenaar
    Leeftijd: 17
    Familie: Hij heeft twee ouders, hoewel hij denkt dat zijn vader hem en zijn moeder heeft achtergelaten en in Egypte is gebleven.
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Van heeft een economische uitstraling; iedere beweging die hij maakt is gericht - hij doet geen onwillekeurige handelingen. Hij is charismatisch en charmant tegenover zijn leraren en medestudenten. Veel mensen mogen hem wel. Toch is hij ook erg direct en zijn opmerkingen kunnen soms nogal ongevoelig overkomen. Hij heeft veel geheimen en praat nauwelijks over zichzelf.
    Hobby's: Lezen, bezweringen, zoeken naar oplossingen voor Banshee, vliegen, wandelen.
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :Van is een jongen van rijke afkomst. Zijn familie stamt af van rijke edelen uit de zeventiende eeuw. Hij bezat de Onzichtbaarheidsmantel en wilde zijn oude familiestatus terugkrijgen door de relieken te verzamelen. Hij werd echter gehinderd doordat zijn vriendin en tevens een soort pleegzus in een kat veranderde en hij haar gezworen heeft haar terug te krijgen zoals ze was. (Eigenlijk is dit hem nooit in de verhalen overkomen en deed hij in die tijd niet zo veel, haha).
    Bijzonderheden: Niets meer nu hij een Dreuzel is.
    Relatie: Met Banshee/Ophelia.
    Uiterlijk/Foto:



    ~~

    Volledige naam: Ablaze Zealous Vivacious
    Geslacht: Man
    Leeftijd: 22 - 16 voor de Dreuzels
    Familie: Vermoord, deels door zijn toedoen. Zijn moeder woont ergens in Azië
    Leerjaar: 5
    Karaktereigenschappen: Sadistisch, racistisch, egoïstisch, kleptomanisch, sluw, slim, galant, meedogenloos, dominant (BSM), necrofiel, beleefd, hoffelijk
    Hobby's: shooters spelen, boogschieten, schietbaan, bloed zien vloeien, mensen horen gillen,
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Ablaze woonde in IJsland, waar hij zo zijn eigen martelpraktijk had en daar zijn hobby uitvoerde.
    Bijzonderheden: Niets
    Relatie: Nee
    Uiterlijk/Foto:

    [ bericht aangepast op 22 jan 2014 - 19:03 ]


    Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes

    Li
    Persoonsbeschrijving:
    De Dreuzels kennen Li als een kalme jongen, die eigenlijk niet veel uitvoert. Zijn cijfers zijn maar middelmatig en ook met spijbelen heeft hij geen moeite. Hij komt vaak brutaal uit de hoek.
    Naschoolse bezigheden:
    Hij leest veel strips, kijkt tv of houdt zich bezig met meisjes. Hij is wel bekend op school en dus kennen ook veel meisjes hem. Hij wordt daar gezien als een populaire jongen en heeft altijd vrienden om zich heen.

    Noha
    Persoonsbeschrijving:
    Noha staat bekend als een agressief meisje. Ze heeft een hekel aan regels en is weinig in de schoolbanken te vinden. Ze trekt zich niets van haar ouders of de docenten aan en is niet bang om een nachtje in de cel door te moeten brengen.
    Naschoolse bezigheden:
    Roken is een van haar vaste bezigheden. Ook jat ze spullen of steekt voor de lol fietsbanden lek. Ze komt aan haar geld door het te stelen of om met een jongen te slapen. Ze houdt verder van graffiti spuiten, uitgaan en is lichtelijk pyromanisch.

    Zoë
    Persoonsbeschrijving:
    Zoë is een rustig, stil meisje. Ze is slim, knap en gaat goed gekleed. Echt populair is ze niet, maar er zijn maar wat jongens die hun aandacht op haar hebben laten vallen.
    Naschoolse bezigheden:
    Ze houdt van kleren kopen, muziek luisteren en gekke dingen doen met haar vriendinnen. Ze is echter wel erg braaf en maakt het nooit te laat, waardoor sommige mensen haar een beetje saai vinden.

    Quinn
    Persoonsbeschrijving:
    Quinn is een echte slet. Ze wordt er soms wel eens uit gestuurd omdat ze te weinig kleding draagt en voor haar is een weekend pas geslaagd als ze met iemand naar bed is geweest. Ze is echter niet dom en laat zich niet zwanger maken door een van haar bedpartners.
    Naschoolse bezigheden:
    Hoewel Quinn niet dom is, besteed ze niet veel tijd aan haar huiswerk. Ze is meestal op straat of bij haar vrienden. Ze drinkt daar graag en vraagt zich af wie haar nieuwe slachtoffer wordt.

    Van
    Persoonsbeschrijving:
    Van is een slimme jongen die goede cijfers haalt door er weinig voor te doen. Hij is niet extreem nerdy, maar heeft gewoon zijn hersens mee. Hij maakt wel eens het huiswerk voor anderen tegen betaling en heeft overal wel vrienden. Hoewel hij niet echt populair is en toch ook een beetje als buitenbeentje wordt beschouwd.
    Naschoolse bezigheden:
    Hij sport graag voor de lol en doet ook een beetje aan skaten. Hij kijkt 's nachts graag kookprogramma's en speelt games op zijn xbox.

    Ablaze
    Persoonsbeschrijving
    Hij is een rustige jongen, die zijn tijd vooral verdoet met het maken van huiswerk en zijn plaats in het footbalteam. Mensen vinden hem wel aardig, maar echt vrienden heeft hij niet, behalve het team.
    Naschoolse bezigheden
    Footbal, huiswerk, zijn oma bezoeken.


    Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes

    Aenea
    Aenea wordt gezien als de slet van de school. Ze is heel erg op kleding en dure spullen gericht. Ze is wel een beetje alternatief, dus draagt een beetje gothic en lolitajurkjes. Ze wordt als erg desperate omschrijven, maar heeft wel veel vriendinnen.
    Ze is niet zo goed in leren en haalt vaak slechte cijfers. Huiswerk maakt ze niet en laat ze vaak door anderen doen. Ze doet aan turnen, hoewel niet op erg hoog niveau en ze gaat naar pianoles.

    Gaara
    Gaara is een populaire jongen die het goed bij het vrouwelijk geslacht doet. Hij zit in het schoolrugbyteam en hoopt gescout te worden voor een professionele rugbyclub. Hij heeft een brommer waarmee hij graag stunt en hij wordt voor ieder feestje uitgenodigd.
    Hij is erg gemanierd en maakt het niet te bont doordat hij streng gelovig is opgevoed.

    Tomas
    Tomas behoort tot een groepje alternatievelingen dat altijd maling heeft aan de rest van de school. Ze luisteren in de pauze harde muziek en kleineren anderen vaak. Hij speelt elektrische gitaar in een metalband en komt vaak ’s ochtends pas thuis. Hij drinkt veel en is zo’n jongen die nooit zijn gevoelens uit.

    Moon
    Moon wordt door de meesten beschouwd als een bitchy figuur. Ze pronkt graag met haar lichaam, hoewel ze tegelijkertijd wel iedereen op afstand houdt. Ze komt ervoor uit lesbisch te zijn en er doen roddels de rondte dat ze een affaire met de lerares Frans heeft. Ze heeft wel vrienden, maar die zouden niet voor haar door het vuur gaan.

    Nick
    Nick is een jongen die veel gepest wordt. Hij heeft geen vrienden en eet iedere pauze op de toiletten. Hij is goed in alle exacte vakken, maar wordt door iedereen gemeden. De leider van het rugbyteam heeft de pik op hem en daardoor zoekt het team constant de confrontatie met hem. Hij heeft geen vrienden en brengt de meeste tijd met zijn hamster door.

    Adrienne
    Adrienne word beschouwd als een normaal meisje, waar niets op aan te merken is. Ze is verlegen, maar wanneer ze aangesproken wordt, kan ze wel gezellig kletsen. Ze heeft wel veel vriendinnen die naar de populaire jongens smachten. Zelf heeft ze al geruime tijd een vriendje.
    Ze kijkt graag naar zwijmelfilms of brengt haar dagen met haar vriendinnen door.

    Brian
    Brian is een echte party animal en is ieder weekend wel dronken. Hij is niet bijzonder populair, maar men vindt het wel altijd leuk om met hem af te spreken. Hij slooft zich vaak uit en vindt het nodig om zichzelf te bewijzen, maar zal dat niet doen door een ander neer te halen.
    Hij heeft een slechte band met zijn zusje - als Marjanne dat goed vindt - omdat ze maar een vreemd, dromerig type is. Met zijn broer kan hij beter opschieten.
    Brian ligt al drie maanden in coma na een ongeluk omdat hij dronken en zonder rijbewijs achter het stuur was gaan zitten.


    Every villain is a hero in his own mind.

    Naam: Nimue l'Fay
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: Ze is geboren in het jaar 180 na Christus.
    Familie: Haar vader heette Merlijn en haar moeder Lady Igraine. Ze heeft een tweelingzus, Morgan.
    Karaktereigenschappen: Nimue heeft nooit om anderen gegeven. Nadat de christenen alle druiden op haar geboorte eiland Inis Mona hadden vermoord, was ze vastbesloten om de ouden goden terug te brengen. Ze ziet dit nog steeds als haar levensdoel, omdat ze de goden denkt te kunnen sturen door een eeuwenoud voorwerp. Ze is erg zelfzuchtig en wil een wereld creëren waarin uiteindelijk het menselijk ras uitgestorven zal zijn. Omdat ze dit niet alleen kan, creëert ze een leger met perfecte mensen die haar kunnen helpen. Ze wil ijzersterke tovenaars die nooit geschoold zijn en die ze kan vormen naar haar wil. Daarom heeft ze van een aantal befaamde tovenaars de krachten afgepakt en wil ze hun eigenschappen op haar perfecte creaties laten overbrengen.
    Hobby's: daar doet ze niet aan.
    Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Nimue is ooit naar 5009 gegaan, maar is daar uit haar lichaam gejaagd door Peaches. Haar ziel vluchtte in een eekhoorn en dat is ze gebleven totdat ze een ander lichaam vond, dat van Joy. Ze nam bezit van haar lichaam waardoor het meisje schizofreen werd.
    Bijzonderheden: Nimue is immuun voor toverspreuken. De enigen die haar iets aan kunnen doen zijn dreuzels.
    Relatie: Nou, nee.
    Uiterlijk/Foto:

    [ bericht aangepast op 2 maart 2014 - 13:01 ]


    Every villain is a hero in his own mind.

    Overlegtopic. (:


    Every villain is a hero in his own mind.

    Sorry, het gaat mij op het moment niet lukken om mee te kunnen doen. Het spijt me dat jullie op me gerekend hadden, maar ik heb nu echt geen tijd en dan zijn er nog meer dingen die spelen waardoor ik op dit moment niet met mijn hoofd continu bij een verhaal kan zitten.

    [ bericht aangepast op 15 dec 2013 - 18:01 ]