• One Direction heeft net het laatste concert van de Where We Are tour in Amerika gegeven. De een heeft het daar net iets moeilijker mee dan de ander, want dit betekent een paar weken vakantie. Dat klinkt nog niet zo slecht, maar de jongens zullen terugkeren naar huis voor hun welverdiende rust en dat is iets wat lastiger is. Zij zullen afscheid moeten nemen van de andere jongens, om hun familie in de armen te sluiten, die overgevlogen, om de jongens op te komen halen. De families zullen ervoor zorgen dat het gezellig zal worden, rustig, voor de jongens weer aan de bak moeten, maar denkt iedereen daar wel hetzelfde over? Zal er op het vliegveld wat veranderen? Zullen zij een vakantie samen overwegen? Of zal er eenmaal thuis, in de vakantie iets gebeuren?


    Rollenverdeling;

    Jongens:
    -Niall James Horan; gereserveerd: Magicales
    -Harry Edward Styles; Immence
    -Louis William Tomlinson; Magicales
    -Liam James Payne; Kendizzzzle
    -Zayn Javadd Malik; KiliOfDurin

    Familie en vrienden van de jongens: VOL
    - Marcel Styles: Tenacious
    - Benedict 'Ben' Thomas Tomlinson: KiliOfDurin
    - Violet Skyler Todd: After
    - Beste vriendin Liam: gereserveerd: Woodley
    - Zus Louis en vriendin Niall: gereserveerd: JustLovegood
    - Jessie Rose Parker: Taundriel
    - Alaska Bell Wilson Imagines

    Lijstje:

    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Extra:


    Regels:
    -Minimaal 5 of 6 regels vol schrijven. Dit om de inspiratie hoog te houden.
    -Maximaal 2 personages per persoon.
    -Geen perfecte personages, iedereen heeft wel slechte gewoonte's
    -16+ mag maar houd het netjes.
    -Als je offtopic gaat, zet het tussen haakjes; [ ], { } of ( ).
    -Meld als je een tijdje niet kunt reageren en naamsveranderingen.
    -Topics worden alleen aangemaakt door Tenacious en Magicales, tenzij dat is aangegeven.
    -Het is geen sneltrein!

    [ bericht aangepast op 4 jan 2014 - 15:14 ]


    Because I love him, do I need another reason?

    Mag ik Hazza?


    "Family don’t end in blood”

    Natuurlijk (:


    Because I love him, do I need another reason?

    Liam?


    How far is far

    *O*


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Kendizzzzle schreef:
    Liam?


    Sure.


    Because I love him, do I need another reason?




    Rol:
    Boobear
    Naam:
    Louis 'The Tommo' Wiliam Tomlinson
    Leeftijd:
    Net 22 jaar, 24 december 1991
    Nationaliteit:
    Brits, Doncaster
    Innerlijk:
    De jongen mag er misschien uitzien als een iemand die een regelrechte badass is, maar niets is minder waar. Louis is een jongen van tweeëntwintig jaar, maar in zijn hoofd is hij eigenlijk nog maar vier. Hij is heel kinderachtig, speels, en sportief en een echte grappenmaker. Iemand die je altijd ziet lachen en helemaal in de deuk kan liggen om dubbelzinnige opmerking waardoor hij het ook niet kan laten om precies op de onbedoelde in te gaan. De jongen heeft werkelijk een hart van goud en zal altijd klaar staan voor de mensen waar hij om geeft. Hij zal voor ze door het vuur gaan en als het nodig is zelfs nog zijn carrière, een van zijn dromen, voor je opgeven. Louis weet dan ook precies wanneer het nodig is, om in te grijpen bij iets, wanneer je hulp nodig hebt en laat dan zijn volwassen kan doorschemeren. Je zult dan ook merken dat hij inderdaad de oudste van de groep is, waar hij niet altijd even blij mee is.
    Op sommige momenten kan de Doncasterse jongen heel goed mensen op hun zenuwen werken met zijn drukke gedrag en het feit dat hij te snel, te nerveus kan zijn. Maar zijn jaloezie kan zeker ook een rol spelen, als hij afhankelijk van je word, je lief heeft. Dan krijg je namelijk ook van die momenten dat de jongen zijn mond opentrekt zonder na te denken over de gevolgen daarvan. Het laatste is vooral een nadeel als je gaat kijken naar dat de jongen gay-trekjes kan vertonen en dan op het eerste moment dat je hem ziet, is hij ook van de knuffels geven en die kant niet verstoppen, niet in zijn achterhoofd hebbende dat niet iedereen daar zo gecharmeerd van is. Hij is wie hij is en als mensen dat gedrag van hem niet accepteren, dan accepteren ze hem ook niet, zegt de jongen altijd. Eigenlijk kan je de jongen gewoon een bloemenkrans op zijn hoofd zetten, als teken van een zachtaardig persoon met alleen een harde buitenkant, ook al loopt hij daar wel eens mee rond.
    Uiterlijk:


    Louis heeft op het eerste gezicht bruine, of zelfs rode lokken, dat ligt aan of de jongen het weer geverfd heeft, die warrige alle kanten opstaan of juist in een kuif omhoog staan, zodra we het over sommige concerten, interviews en nette gelegenheden hebben. Ook niet onopvallend zijn -zijn blauwe ogen, die een en al onschuldigheid uitstralen, maar voor de mensen die hem beter kennen, ook boekdelen spreken. Net als armen die vol getatoeëerd staan met onuitgesproken woorden, of dingen die hem wel aanspraken, maar nog wel betekenis hebben.
    Zijn lengte van 175 cm maakt hem niet een van de langste jongen van de band, maar laat hem zeker ook niet onopvallend. Zeker niet als hij zijn mond opentrekt.
    Extra:
    De jongen is biseksueel en als het aan hem ligt, heeft hij zijn ware liefde al gevonden. Degene die het hart van de jongen heeft gestolen is namelijk niemand minder, dan het broertje van zijn beste Harry, zijn Marcel Styles waar hij al een langere tijd een relatie mee heeft.
    Louis dacht altijd dat het Hazza zelf was, waar hij zijn hart aan had verloren, maar het feit dat zijn broer zijn leven in wandelde, bleek dat de jongen close vriendschap had verward met liefde. Hoeveel de twee jongen ook op elkaar mochten lijken, voelde het bij allebei toch heel anders en wist de jongen het zeker. Van het een is toen eigenlijk het ander gekomen. Hij heeft ook nog steeds het idee dat zijn beste vriend het niet voor de volle honderd procent accepteert, ondanks de jongen toch altijd zijn beste vriend zal blijven.
    Tot de dag van vandaag is de jongen nog even verliefd, worden zijn gevoelens met het moment sterker, en word de Mouis ship steeds populairder, ondanks het op op het eerste gezicht misschien een klein beetje vreemd leek. Vreemd, omdat de jongens toch elkaars tegenpolen leken te zijn en ze elkaar niet heel vaak in de armen konden sluiten. Het enige wat de jongen daar over zei, was dat hen juist sterker maakt, dat voor hem juist het verlangen doet naar een moment samen en dat hij er alles aandoet, om hem weer een moment te zien. Daarbij is Skype altijd bij de hand, wat een hoop goed maakte, ondanks hij de jongen liever persoonlijk ziet, aan zijn zijde staat. Hij spreekt dus altijd naar de paparazzi zonder teveel over te zeggen, wetende dat dat ook tegen kan werken, maar wel recht uit zijn hart, wat hij vindt. De jongen durft, of hoopt, dan ook te zeggen dat er met de tijd nog wel meerde stappen en verrassingen zouden kunnen volgen. Dat is ook niet iets wat de jongen verbergt. Net als de woorden over zijn familie, die hij net zoveel mist en weer in de armen zou willen sluiten. Het enige wat de jongen nog steeds dwars zit is het feit dat hij in een dronken bui een keer het bed is ingedoken met zijn beste vriend tevens het vriendje van zijn broertje en het broertje van zijn vriend, die zijn vriendje is. Hij probeert het te vergeten, iets wat voor hem niet echt een probleem is, omdat hij weet waar zijn hart ligt, wat alleen maar zekerder is geworden en hij voor Hazza ook niet meer voelt.

    [ bericht aangepast op 3 jan 2014 - 22:56 ]


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Mag ik een vriendin van Harry? (:

    Jup.


    Because I love him, do I need another reason?

    Rol: Leeyum.
    Naam: Liam James Payne.
    Leeftijd: 20, verjaart op 29 Augustus.
    Nationaliteit: Wolverhampton, London.
    Innerlijk: Liam is een lieve, spontane jongen, waarmee je kunt lachen. Je kunt hem vertrouwen, en hij zal door het vuur gaan voor zijn familie en vrienden. Zijn vertrouwen win je niet snel. Je krijgt hem niet heel gauw kwaad, maar als je hem kwaad hebt kun je gerust uitkijken. Hij kan er niet tegen als mensen gepest worden, of uitgescholden worden zonder reden, en zal het ook altijd voor diegene opnemen. Ook is hij heel beschermend, en vooral tegen over zijn familie.
    Uiterlijk + Foto: Liam heeft bruin haar, wat hij meestal in een kuif heeft zitten, en hij heeft chocolade bruine ogen, waarmee hij je als een puppy aan kunt kijken. Hij is rond de 1.76 lang, en heeft een paar tattoos.


    Extra: X.


    How far is far

    Mag ik iemand?


    Bowties were never Cooler

    KiliOfDurin schreef:
    Mag ik iemand?


    Wie zou je willen?


    Because I love him, do I need another reason?

    Geen idee... Ik ben nu erg druk met mijn profielwerkstuk, dus mijn hoofd is drap


    Bowties were never Cooler

    Hmm, dat snap ik. Dan zet ik je bij de vrienden/familieleden met een nog onbekend persoon.


    Because I love him, do I need another reason?

    Okay, is goed. Als iemand me wil claimen mag dat hoor :p


    Bowties were never Cooler

    Op de extra na is Lou af.


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer