• I'd move anywhere in the world for love in a heartbeat.


    De jongen van One Direction reizen de hele wereld over. Ze hebben alle plekken wel eens gezien, worden overal geadoreerd door duizenden fans en zijn 10 van de 12 maanden per jaar van huis. Veel tijd voor de liefde hebben ze dus niet. Maar wat als de bezienswaardigheden in het buitenland niet de enige schoonheden zijn die de jongens tegenkomen. Wat als elke jongen verliefd wordt in een ander land, een ander continent zelfs. Gewoon op straat, of in een lokale kroeg of in het zwembad van het hotel. Wat zal er gebeuren met de band? Zal de liefde de band uit elkaar rukken? Of worden het extreem lange afstandsrelaties? Of vinden de jongens een manier om toch vaker bij hun geliefden te zijn?



    Rollen:
    Jongen / Meisje
    [Land van Herkomst[tijdsverschil met London / minimale vliegtijd naar London] - Naam[Geliefde] - Speler]
    De band:
    Groot-Brittannië[0uur / 0uur] - Harry Edward Stylesblue]Nick[/blue - Vixey
    Groot-Brittannië[0uur / 0uur] - Liam James Payneblue]Collin[/blue - TinkerbelI
    Groot-Brittannië[0uur / 0uur] - Louis William Tomlinsonpink]Dani[/pink - Valiente
    Ierland[0uur / 1,5uur] - Niall James Horan[] -
    Groot-Brittannië[0uur / 0uur] - Zayn Javvadd Malikpink]Sam[/pink - Pennybags


    De liefdes:
    Frankrijk[1uur later / 1uur] - Collin Danniell Frasierblue]Liam[/blue - HarryPan
    Indonesië[7uur later / 16uur] - Samantha Indah Andersenblue]Zayn[/blue - Microwave
    Nieuw Zeeland[13uur later / 27uur] - Nick Dean Turnerblue]Harry[/blue - LouisPan
    Mexico[6uur eerder / 9uur] - Daniëlle-Luisa Adrinde María Araceliblue]Louis[/blue - Nymphe
    [Noord Amerika(Canada, VS)[ / ] - blue]Niall[/blue -


    Extra familieleden, vrienden, etc.:
    -



    Lijstje:
    Naam:
    Leeftijd: (leeftijd en geboortedatum. De liefdes zijn MINIMAAL 19. Ze mogen ook ouder zijn dan de jongens)
    Geboorteplaats: (stad en land)
    Uiterlijk: (foto en minimaal 4 regels beschrijving)
    Innerlijk: (minimaal 7 regels)
    Voorkeur voor Geliefde:
    Extra: (zoizo voor de liefdes waar ze de jongens hebben ontmoet. NIET bij het concert of meet n greet)



    Regels:
    - Minimaal 10 regels, 300 woorden, schrijven, dat is niet heel erg moeilijk. Voeg dingen toe zoals: Omgeving, gebruik tekst van andere, gevoelens, gebeurtenissen van vroeger, ...
    - Graag met leestekens en hoofdletters typen.
    - Houd het REALISTISCH! Liefde groeit en je bent niet van de ene op de andere dag 8 maanden zwanger zonder dat iemand het weet. Ook ben je niet zonder slag of stoot binnen een uurtje van New York in London zonder jetlag.
    - OOC graag met haakjes; [] {} () - -
    - Het blijft zo lang lente als dat deze RPG duurt, misschien dat het rond Juli verandert in zoiets, maar voorlopig niet
    - Als je een week niet hebt gereageerd zonder te laten weten waarom lig je er zonder pardon of herindering uit.
    - Reserveringen blijven 3 dagen staan. Reservatie telt tot dat de rol HELEMAAL af is, dus niet voor de helft invullen. Later aanpassen mag wel.
    - Minimaal eens per 3 dagen schrijven. Haal je dit niet: Graag doorgeven
    - Graag personages die verschillend zijn, qua karakter etc.
    - Geen Mary Sue's (perfecte personages)
    - 16+ is geoorloofd. Graag wel onder 'spoiler' voor mensen die het liever niet lezen
    - Geen personages van anderen besturen. Dat is echt super irritant.
    - Alleen LouisPan maakt nieuwe speel, rollen en kletstopics aan.

    Op het overtreden van al deze regels staat na 2 waarschuwingen het verwijderen van je personage(s).

    Veel plezier!

    [ bericht aangepast op 16 april 2014 - 23:19 ]


    Bowties were never Cooler

    Hii ^-^


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Mag ik de liefde van Niall in Noord-Amerika?


    Spoiler alert: you will save yourself

    Draakjes schreef:
    Hii ^-^


    Because I love him, do I need another reason?

    Vixey schreef:
    (...)


    Liesje, steel mijn zooi niet.


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Mijn topics


    "Family don’t end in blood”

    Te laat Naoom, al gedaan.


    Because I love him, do I need another reason?

    Vixey schreef:
    Te laat Naoom, al gedaan.


    *Schakelt over naar gb voor dit topic word gespamt*


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer





    Naam: Nick Dean Turner
    Leeftijd: 22, 29 Februari 1992
    Geboorteplaats: Wellington, Nieuw-Zeeland
    Uiterlijk:
    Nick is een bleke jongen met pikzwarte doffe vrolijke krullen. Hij is bijna 1,95m lang,wat extreem lang is voor een kiwi, en erg dun. Hij weegt niet meer dan 65 kilo. Aankomen lukt hem echt niet en dat maakt hem ook niet uit. Nick heeft prachtige grote sprankelende groenblauwe puppy ogen en een zware stem met een nog wat zwaarder Nieuw-Zeeland's accent. Hij draagt meestal een iets te groot overhemd met de bovenste twee a drie knoopjes open en hele strakke skinny jeans eronder. Als laatste vans, meestal zwarte. Nick's postuur is zelfverzekerd en klaar voor actie, al zie hij er vaak wel uit als slenderman, zeker in donkere ruimtes of in een pak met schoolfeesten, net als zijn broer. Die twee zijn qua uiterlijk bijna 100 procent identiek. Het enige verschil is dat Nick 'Managed' en Greg 'Mischief' op z'n linker pols getatoeëerd heeft staan. Ook heeft Nick 'I won't grow up' op zijn ruggengraat staan.
    Innerlijk: Nick is een drukke vrolijke zorgeloze jongen. Hij is nonchalant, onbevreesd, eigenwijs en heeft 'een de duivel maakt het wat uit'-kijk op het leven, zeker als het om gevaar gaat. Hij kan ook best gemeen en zelfzuchtig zijn, terwijl op andere momenten onzelfzuchtig en zorgzaam. Hij heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en helpt iedereen die in de problemen zit. Nick kan zeer opvliegerig zijn. Het onderwerp 'opgroeien' ligt bij hem heel gevoelig en eenzaamheid kan hem ook flink raken. Vaak is hij inderdaad zelfverzekerd, onverschrokken en brutaal, maar soms is hij nog gewoon een klein bang kind, dat gewoon geliefd wil worden. Nick is erg loyaal aan zijn vrienden en familie. Als je met hem omgaat leer je ook zijn vreemde kant kennen. Het maakt hem ook echt geen zak uit wat anderen van hem vinden. Hij is wie hij is en als je daar problemen mee hebt blijf je maar uit de buurt, want hij gaat er niets om laten. Dit moet ook eigenlijk wel om niet ten onder te gaan aan de pestkoppen die hem van tijd tot tijd te pakken proberen te krijgen. Ook lijkt hij door deze houding harteloos te zijn, maar dat is hij allerminst. Als hij namelijk eenmaal echt om je geeft is hij de meest liefdevolle jongen ooit. Al is hij wel erg ouderwets als het zijn omgang met jongens die hij leuk vind betreft. Hij wil graag dat iedereen altijd vrolijk is, en probeert altijd iedereen vrolijk en aan het lachen te houden, maar dit lukt niet altijd en dan wordt hij zelf triest, of hij gaat te ver en krijgt een klap voor zijn kop. Hij kan ook zijn mond eigenlijk niet houden, wat vaker dan eens voor irritaties zorgt.
    Op zijn opleiding, op het toneel, of voor de camera is Nick serieus, doet wat hem vertelt wordt en is helemaal in zijn element. Hij is nog steeds een hyperactieve gestoorde kleuter die overal voor in is, al kan hij ook wel trieste scenes spelen. Toch doet hij liever actie scenes en humor.
    Voorkeur voor Geliefde: Harry
    Extra: Nick is openlijk gay en heeft een letterlijk identieke tweelingbroer. Het enige verschil tussen hun is hun geaardheid en hun studies. Nick studeert drama met als bijvak muziek en zijn tweelingbroer Greg studeert muziek met als bijvak drama aan de universiteit van Wellington. Ze zijn dus zelfs op school bijna altijd samen en kunnen niet meer dan een paar uurtjes van elkaar gescheiden zijn zonder dat een van de twee, of allebei, de ander ontzettend mist. Nu Greg een vriendin heeft voelt Nick zich veel vaker alleen dan voorheen en wil zo vaak als het mogelijk is bij zijn broer zijn. Ze delen ook nogsteeds een slaapkamer en gaan samen van kinds af aan al vaak surfen en paardrijden.
    Al vrij jong, toen hij 13 was, kwam Nick er achter dat hij niet op meisjes, maar op jongens viel. Hij is nog voor hij 14 werd uit de kast gekomen en alles is vrij soepeltjes gegaan. Hij is eigenlijk nooit gepest en door iedereen in zijn omgeving wordt hij gewoon geaccepteerd. Het enige is wel dat hij het moeilijk vind om een vriendje te krijgen. Normale vrienden maken is geen probleem, net als een one-night-stand aan de haak slaan, maar een potentieel vriendje versieren vind hij heel erg lastig.
    Nick is zijn vriendje tegen gekomen in de kroeg tijdens een avond stappen met zijn broer en hun vrienden en hun vriendinnetjes in down-town Wellington. Omdat hij de enige single was in de groep probeerde de rest hem een leuke jongen te bezorgen. Het eindigde in een wilde avond. Hij kwam er de volgende dag pas achter dat hij naast een echt hele leuke jongen in het hotelbed lag. Ze hebben nummers en Skype-adressen uitgewisseld en zo zijn ze langzaam steeds hechter geworden ondanks de afstand. Voor deze ontmoeting wist Nick niet eens van het bestaan van One Direction af of hoe beroemd ze wel niet zijn. Nogsteeds geeft hij daar geen sikkepit om. Als zijn vriendje of een van zijn vrienden zich als een lul gedraagt zal hij dat ook gewoon ronduit bot en brutaal zeggen.
    Nick is van plan om, nu hij een aanbod heeft gekregen om in Groot-Brittanië te werken, met een hond uit het asiel van Wellington, naar London te verhuizen om bij Harry te gaan wonen. Hij vind dit extreem lastig, omdat hij nog nooit een nacht zonder zijn broer heeft doorgebracht. Toch zet hij het wel door. Het plan is dat Harry eerst naar Nieuw-Zeeland komt voor het huwelijk van Greg en dat Nick en Harry dan samen terug gaan met Semeio naar London.

    [ bericht aangepast op 13 april 2014 - 8:51 ]


    Bowties were never Cooler

    Ik nog willen switchen naar liede Liam graag (bloos)
    Solly voor de vervelende Muppet.


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Welk land?

    En jij bent geen vervelende Muppet. Dat is dit:



    Bowties were never Cooler

    Li Boo? ^-^


    How far is far

    Naam: Harry Edward Styles.
    Leeftijd: 19. (1 februari.)
    Geboorteplaats: Holmes Chapel, Groot-Brittannië.
    Uiterlijk:


    Met zijn 1.80 is Harry de langste van de band, maar zeker niet de meest intimiderende. Zijn lengte maakt hem vaker klungelig dan intimiderend. De jongen heeft vrolijke bruine krullen, die nu ze te lang worden achterover worden gehaald en hij nog langer lijkt. Hij heeft de meest groene ogen die je ooit zult zien, die zowel vriendelijkheid als moordlust kunnen uitstralen. Een aardige verzameling tatoeages die hij op verschillende plekken op zijn lijf heeft zitten, de een opvallender dan de ander. Van sommige heeft hij wel degelijk spijt, en compenseert dat door en andere tattoo er overheen te laten zetten.
    Innerlijk: Harry is een ontzettend lieve en spontane jongen. Hij kan af en toe een beetje raar zijn, maar dat is altijd goed bedoelt. Je moet hem nemen zoals hij is, anders kun je maar oprotten. De jongen kan er namelijk niet tegen als hij gebruikt word. Als hij kwaad is moet je hem wel heel erg ver hebben gekregen, en duurt het wel even voordat je hem weer kalm hebt gekregen, ook heeft hij dan de neiging met dingen te gaan smijten. Maar over het algemeen een stuiterende bal vrolijkheid. Hij is erg beschermend tegen over zijn vrienden en familie en zal alles doen om ze te beschermen. Hij flirt graag, maar zodra hij een echte relatie heeft is hij zo trouw als een hond en zal hij nooit iets doen om zijn vriendin of vriendje te kwetsen. Hij zal dus ook erg van slag zijn als hij dat wel gedaan heeft. Veel mensen voelen zich geïntimideerd als ze hem voor het eerst ontmoeten, vanwege zijn lengte en aardige verzameling tatoeages, maar de jongen is de onschuldigheid zelve. Daardoor hebben mensen ook al snel een vooroordeel klaar, en dan doet hij er alles aan dat te veranderen.
    Voorkeur voor geliefde: Nick.
    Extra: De jongen is biseksueel.

    *facepalm* Volgens mij heb ik me nooit erger geschaamd, lol.


    Because I love him, do I need another reason?

    Oh, lr Mexican-girl id allready gone. En Liam's liefdr ook. *Snik.*
    Doe dan maar Louis' s girlfriend, uit Zuid-Amerika.


    Reality's overrated.

    Mexico is niet vergeven, Li idd wel


    Bowties were never Cooler

    Er is om Noord-Amerika gevraagd?
    Maargoed, Louis' vriendin uit Mexico dan.


    Reality's overrated.