• M E N D O M I N A T E

    "I'm the one and only dominator."


    PRAATTOPIC - SPEELTOPIC

    S T O R Y
    Het jaar 2250. In het begin, meer dan een eeuw geleden, was de wereld een vredevol iets. Iedereen was evenwaardig - buiten het feit dat vrouwen op bepaalde vlakken minderwaardig waren dan mannen. In 2100 kwamen een aantal feministen op voor de gelijke vrouwenrechten. Er brak echter oorlog uit. Het leger en politie probeerden deze, vrij agressieve, feministen te stoppen. Eens ze gestopt werden, werd er besloten dat het tijd was dat mannen nu de leiding hadden. Zo kwam tevens ook het gehele idee van de Claiming op poten.

    T H E C L A I M I N G
    Eenmaal per jaar, op één juni, valt de Claiming. Op een leeftijd van achttien moeten alle meisjes naar de jaarlijkse Claiming, waar ze hun toekomstige man zullen tegenkomen - deze zullen hen moeten claimen. Als een meisje geclaimd is, worden de initialen van de man getatoeëerd op een plek naar keuze. Meisjes met een hoge score worde sneller geclaimd dan die met een lage score.

    Indien het meisje op één juni nog geen achttien jaar is, dient ze te wachten tot het volgende jaar. Ze heeft dan wel al de testen afgelegd maar dient dus te wachten tot een volgende Claiming. Het meisje kan dus al afgestudeerd zijn, maar nog niet geclaimd zijn. Dan dient ze dus nog een heel jaar lang thuis te zitten of werk te doen wat de vrouwen dienen te doen.

    Je hele schoolcarrière word je voorbereid op de Claiming. Op school zijn er verschillende vakken waarin ze je opleiden tot huisvrouw - in deze wereld zijn vrouwen immers niet meer waard dan dat. Zo leer je deze dingen over de jaren heen. In je laatste jaar krijg je een groot examen waarin wat je geleerd hebt terugkomt. Op basis van je antwoorden, krijg je een score. Tijdens de Claiming wordt je score verteld. Hoe beter je scoort, hoe geschikter je bent als huisvrouw/een onderdanig iemand, wat mannen graag hebben.





    E X T R A I N F O R M A T I O N
    De rpg zou starten aan het begin van het laatste jaar. Jongens en meisjes zullen dus spoedig afstuderen en naar de Claiming moeten. Jongens dienen ook een meisje te claimen vanaf het jaar dat ze achttien zijn - ze mogen echter wel claimen tot hun 22e, dus hebben ze wel een paar jaren tijd om te kiezen.

    Heb je een relatie en zorg je ervoor dat jouw vriend je gaat claimen? Of hoop je net geclaimd te worden door degene die je leuk vindt?

    De vakken die beide geslachten samen hebben:
    ► geschiedenis, dit zodat iedereen de geschiedenis van de wereld kent, waarom het tot dit punt is gekomen.
    ► sport, zodat iedereens conditie op peil blijft omdat je dan meer kans hebt om geclaimd te worden.
    ► talen, m.u.v. niet-standaardtalen.

    De vakken die enkel de jongens hebben:
    ► wiskunde.
    ► aardrijkskunde, biologie, chemie & fysica.
    ► niet-standaardtalen, zoals spaans.
    ► bedrijfseconomie, informatica-gerichte vakken & zakelijke communicatie.

    De vakken die enkel de meisjes hebben:
    ► keuken, waarin je eten leert maken en alles leert wat er zich afspeelt in de keuken.
    ► huishouden, waarin je leert hoe je dat goed onder controle kan houden.
    ► kinderzorg, waar je leert zorgen en leert omgaan met kinderen.

    R U L E S
    ► posten hebben een minimale lengte van 300 woorden, per personage. Ik heb liever dat je dan even een paar dagen wacht met posten, totdat je inspiratie hebt, dan dat je een hele korte post maakt.
    ► minstens één keer per week reageren, indien het niet lukt, moet je dit laten weten. Ik heb er begrip voor als je door omstandigheden niet kan reageren.
    ► posten dienen abn en interpunctie te bevatten.
    ► schelden mag, alleen is het gebruiken van ziektes of ander erge woorden verboden.
    ► 16+ acties is prima, alleen is het wel zo vriendelijk om bovenaan je post het te vermelden.
    ► maximum twee personages per persoon.



    C H A R A C T E R S
    Men:
    ► Lucas Gallardo - staat op pagina 1 - xMalyshka
    ► Roman Elijah Santos - staat op pagina 2 - Dacre
    ► Xander Macrae - staat op pagina 1 - LittleRomana
    ► Onbekend - staat op pagina 2 - Celebi
    ► Hunter Stuke - staat op pagina 2 - LittleRomana

    Women:
    ► Grecia Weaving - staat op pagina 1 - xMalyshka
    ► Nova Joëlle Eades - staat op pagina 2 - IrishNialler
    ► Hazel Anderson - staat op pagina 1 - M00NCHILD
    ► Neveah Alison Hale - staat op pagina 2 - Dacre
    ► Elizabeth Kinsley - staat op pagina 3 - M00NCHILD

    ► Naam - leeftijd (17-18 voor vrouwen, 17-21 voor mannen) - uiterlijk - innerlijk - geschiedenis - extra - relaties

    Voel je vrij om de nodige vragen te stellen waarmee je zit. Het kan namelijk zijn dat het allemaal een beetje slecht is uitgelegd.
    Bij veel interesse zullen er uiteraard meerdere plekken worden toegevoegd - pbs sturen wanneer er een plek vrij is, kan ik ook!
    Alles wat er bij characters staat, moet ik eigenlijk te zien krijgen als jij jouw personage hier dropt. Het lijstje zal uiteindelijk vervangen
    worden door de pagina waarop jouw personage staat, zodat het allemaal extra duidelijk is.

    x.

    [ bericht aangepast op 29 aug 2019 - 11:29 ]


    you've got my heart on overdrive.

    Ik zou graag een vrouwelijke rol willen reserven ^-^

    Mag ik voor nu een man en een vrouw? (:


    El Diablo.

    Mt


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    leeftijd voor de mannen iets soepeler gemaakt. je mag nu een leeftijd kiezen van 17 tot 21.

    M00NCHILD schreef:
    Ik zou graag een vrouwelijke rol willen reserven ^-^

    komt in orde. c:

    Lizzo schreef:
    Mag ik voor nu een man en een vrouw? (:

    yes! heb je erbij gezet. (:


    you've got my heart on overdrive.

    Mag ik een mannelijke rol? ^_^

    Xx

    LittleRomana schreef:
    Mag ik een mannelijke rol? ^_^

    Xx

    sure! c:


    you've got my heart on overdrive.

    Xander Macrae

    " I can be mean as fuck. Sweet as candy. Cold was water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you. "


    Naam

    [list][*]Voornaam: Xander [Protector of men]
    [*]Achternaam: Macrae [Son of grace][/list]

    Leeftijd

    [list][*] 21 jaar oud
    [*] 26 oktober geboren.
    [*] Schorpioen.[/list]

    " I do a thing called what I want. "


    Persoonlijkheid

    Prikkelbaar -- Komt kalm en beheerst over -- Mysterieus -- Onafhankelijk -- Agressief --Ambitieus -- Doorzetter -- Creatief -- Imponerend -- Heeft een hekel aan iemand die liegt -- Oplettend -- Onbevreesd -- Star -- Loyaler dan je zal verwachten -- Intuïtief -- Goede geheimhouder -- Heeft soms aparte humor of manier van doen in zijn geheel -- Heeft een zekere jaloezie -- Haatdragend -- Manipulatief -- Heeft een aardige en zachte kant in zich, die niet snel showt -- Onbarmhartig -- Actief -- Onvoorspelbaar

    Xander komt meestal over als kalm en beheerst. Zolang je de jongen zijn gang laat gaan, niet in de weg staat en doet wat hij vraagt/zegt, dan is er ook vrijwel geen probleem. Met Xander valt zeker te praten, maar je moet hem niet vervelen of enorm aan zijn hoofd gaan zeuren want dan loopt hij zonder pardon weg. Op zich is hij een redelijk goede luisteraar, bij zijn vrienden dan vooral, en kan hij geheimen goed bewaren.
    Wanneer Xander iemand voldoende in vertrouwen neemt en wellicht zelfs als vriend/vriendin gaat zien, dan zal hij adviezen redelijk kunnen waarderen. Echter houdt dit niet in dat hij ook daadwerkelijk wat je zegt in praktijk zal brengen. Xander is Xander en daar zal niemand verandering in brengen, tenzij hij zelf veranderen wil. Xander kan over het algemeen iets meer hebben van een vriend, maar dwing hem nergens toe en lieg nooit tegen hem. Xander is haatdragend en zal een conflict nooit uit de weg gaan, lijkt hij dit te doen dan is het slechts wachten wanneer hij wraak zal nemen.
          Wees blij wanneer Xander jou iets in vertrouwen vertelt. Hij is enorm mysterieus en gesloten, waardoor hij vrijwel niets over zijn diepere, verborgen kanten zal vertellen. Ga dan ook niet op zoek en vragen naar die kanten, maar wees blij wanneer hij hier zelf mee komt. Breek zijn vertrouwen echter niet, hij heeft het je vertelt met een reden en zou je gerust pijn doen op een mentale of zelfs lichamelijke manier, indien je zijn vertrouwen schaad.
    Ondanks alles is Xander een enorm loyale vriend. Heb jij zijn vertrouwen gewonnen, dan gaat hij voor je door het vuur. Heb jij een probleem en hulp nodig? Xander staat voor je klaar. Nu zijn daarin grenzen, maar op zich helpt hij je met vrijwel alles zolang hij dat kan. Zijn zachtere en vriendelijkere kant zal ook meer naar voren komen wanneer hij je vertrouwd en ziet als een vriend.
          Hij heeft enorm snel door wat er speelt in een situatie of hoe iemand zich voelt. Xander houdt zich echter over het algemeen niet zo zeer bezig met hoe iemand zich voelt, het zou hem niet snel schelen wanneer iemand zich rot voelt omdat hij iets gemeens gezegd heeft. Het is niet zijn probleem dat iets wat hij zegt je kwetst, dan moet je maar sterker in je schoenen staan. Nu zal hij om een vriend wel opletten wat hij zegt en bij echt goede vrienden er ook wel iets om geven, waardoor je bij hem snel door zal hebben of hij iemand wel of niet mag.
    Omdat hij zo snel iets doorheeft, is liegen tegenover hem vrijwel zinloos en enorm dom/knap indien je het durft. Hopelijk ben je voorbereid op zijn agressieve, haatdragende, onbarmhartige en onbevreesde reactie. Xander is daarnaast voor vrijwel niks bang, hij heeft in elk geval nog niks gevonden waarvoor hij nu echt 'bang' zou moeten zijn. Staan op de richel van een hoge flat? Geen probleem! In een tank met haaien zwemmen? Ja hoor! Vogelspin vasthouden? Doen we! Op mijn hoofd? Ja, is goed hoor!


    Uiterlijk
    [list]
    [*] Zwarte haren, welke zacht aanvoelen.
    [*] Blauwe intense ogen, met een hint van geel erin.
    [*] Oogt wat ouder, heeft dit van zijn vaders kant.
    [*] Zijn stem is redelijk diep en verleidelijk, maar kan ook zeker heel kil en wreed overkomen wanneer hij wil.
    [*] 1.84 cm.
    [*] Heeft een opmerkelijk mooie glimlach.
    [*] Heeft een redelijk gespierd, en aantrekkelijk lichaam.
    [*] Blanke huid.
    [*] Scheert zijn gezichtsbeharing vrijwel nooit helemaal weg, heeft op zijn minst wel een stoppelbaardje.
    [*] Draagt veel donkere kleding.
    [*] Xander draagt opmerkelijk veel ringen, armbanden en/of horloges.




    Yes, I walked away mid-conversation. You were boring me to death and my survival instincts kicked in. "


    Geschiedenis

    Sadie Macrae - Moeder - Overleden
    Kaden Macrae - Vader - Overleden
    Alena Macrae - Zusje - Overleden

    Hij is geboren in een rijke familie. Hij is zelfs een afstammeling van royalty. Echter had zijn kant van de familie afstand gedaan van alles en zijn zij op zichzelf verder gegaan, om de bedrijfswereld in te gaan. Daarin zijn zij erg succesvol geworden uiteindelijk.
    Zijn ouders kregen een relatie tijdens school en zijn vader wist zijn meisje te claimen tijdens de claiming. Zij trouwden al snel en Sadie werd zwanger op 20 jarige leeftijd. Zij kregen een zoon en noemde hem Xander Macrae.
          Xander had de eerste jaren van zijn leven niets te kort en ook veel liefde van zijn ouders, vooral zijn moeder aangezien zijn vader veel weg was voor werk. Daarnaast was het natuurlijk ook de taak van de vrouw om voor het kind te zorgen. Toen Xander 9 jaar oud was, werd zijn moeder opnieuw zwanger. De zwangerschap ging op zich goed, maar het kleine meisje dat werd geboren mocht nog geen half jaar op deze aarde rondlopen. Hier heeft de hele familie veel pijn aan gehad, ze waren alle op slag verlieft geweest op het kleintje.
    Zijn moeder mocht de wereld ook niet veel langer meer meemaken. Na een leuke vakantie met zijn drietjes, liep zij een bacterie op en hier kwamen zij veel te laat achter. Zij was ook nooit iemand geweest die zeurde om een pijntje. Uiteindelijk kreeg zij een vleesetende bacterie erbovenop en hieraan overleed zij uiteindelijk al snel.
    Nu moest zijn vader naast zijn drukke baan ook op zijn zoon passen. Dit ging niet, mede omdat hij kapot was en gewoonweg te druk met zijn werk. Hierom huurde hij een oppas in. Xander was het hier echter al snel niet meer mee eens, omdat hij de liefde die hij altijd had ontvangen niet meer kreeg. De liefde die zijn vader hem altijd had gegeven, al was het niet zoveel als zijn moeder, was nu nergens nog te vinden. De man was geheel kapot, had zijn dochter verloren en nu zijn vrouw, daarom begon hij zwaar aan de alcohol om zijn verdriet te minderen.
          Xander begon rebels te worden, hij had altijd wel bepaalde trekjes gehad, maar ze waren altijd handelbaar geweest. De oppas moest het ontzien toen zijn gedrag steeds prikkelbaarder werd. Dit gedrag werkte voor zo een twee a drie jaar, om de aandacht van zijn vader te trekken. Zijn vader strafte hem voor zijn gedrag, maar beter slechte aandacht dan geheel geen aandacht. Zo dacht Xander op dat moment. De jongen was 11 toen zijn moeder overleed en dit gedrag werd erger en erger tot en met zijn 13e levensjaar.
    Zijn vader was zijn gedrag op dat moment zat, waardoor hij besloot om iemand te zoeken die hem streng terug kon opvoeden. Xander was het hiermee niet eens, waardoor hij nog erger werd en zij maar liefst door 6 mensen zijn gegaan die hem niet konden handelen. Hij was te agressief en onhandelbaar. Ook wist Xander hun fouten op te merken en zei daar iets van alsof hij hun de baas was, wat zij niet pikte. Al trok Xander zich niets aan van wat zij wel of niet pikte van hem. Ze moesten eerst naar hunzelf kijken voor zij over zijn fouten mochten praten.
          Toen Xander bijna 15 jaar oud was, vertelde zijn vader over zijn drankprobleem, iets wat Xander al lang was opgevallen. Sterker nog, Xander wist ook dat zijn vader tegenwoordig drugs erbij had genomen, wat hij hem dan ook gewoon regelrecht zei. Zijn vader maakte een deal met Xander, hij zou zijn problemen onder handen nemen als Xander zijn best zou doen bij de nieuwe oppas/opvoeder. Xander stemde in, al zou hij eerst zien en dan geloven. Ondertussen had hij namelijk geleerd dat mensen altijd dingen zeggen, maar deze of niet nakomen of dat zij simpelweg alles bij elkaar liegen.
    Zijn nieuwe oppasser/opvoeder was echter geen zuivere koek. Zij wist zijn vader te verleiden en in bed te krijgen, wat Xander al snel doorhad en zelfs zag gebeuren. Om Xander zijn mond te laten houden nadat Xander haar daarop aansprak, begon zij hem eerst mentaal aan te pakken. Toen dit niet scheen te werken, begon zij hem fysiek pijn te doen. Zijn vaders problemen werden ook weer erger en vlak voor Xander zijn 18e verjaardag overleed zijn vader aan zijn verslaving. Al dan niet door een overdosis, maar hij had teveel drank op en tijdens een rit terug naar huis werd hem dat fataal.
    Aangezien Xander na enkele weken 18 was, kon hij de oppasser laten oppakken voor wat er was gebeurd. Hij had bewijs, het was over zijn hele lichaam in blauwe plekken en striemen. Hij heeft het werk van zijn vader grotendeels overgedragen aan zijn vaders rechterhand, hij wilde nog even niks met werk te maken hebben voor zolang dat mogelijk was. Daarom is hij op school gebleven tot zijn 21ste, het laatste jaar en nu moet hij dus wel claimen.





    " Underestimate me. That'll be fun. "


    Extra
    [list]
    [*] Xander houdt niet enorm van labels omtrent seksualiteit.
    [*] Houdt van een drankje en kan hier ook goed tegen.
    [*] Xander kan enorm goed vechten indien nodig.
    [*] Xander kan heel goed tekenen en schilderen.
    [*] Hij is niet bang om vies te worden om iets leuks te doen of gedaan te krijgen.
    [*] Heeft soms uit het niks een speelse bui, welke zowel goed als slecht kan zijn.
    [*] Zijn favoriete kleuren zijn rood, blauw en paars.
    [*] Xander gaat soms naar het graf van zijn overleden zusje.
    [*]Hij heeft een gevoelige kaak, laat je vingers erlangs glijden en je hebt sowieso zijn aandacht te pakken. Zijn oorlellen zijn ook gevoelig, zorgt voor kippenvel en opwinding bij aanraking, zeker wanneer het met een tong wordt gedaan.
    [*] Xander is behoorlijk actief, door bijvoorbeeld een rondje te wandelen of meer te free-runnen.
    [*] Hij kan soms een bijdehante opmerking of reactie geven.
    [*] Heeft geen moeite met iemand vastbinden en/of opsluiten wanneer zij niet naar hem luisteren. De harde en lange weg is ook goed, meer entertainment voor hem.
    [*] Xander kan piano en gitaar spelen. Zijn zangstem is niet slecht, maar je kan wel horen dat hij het eigenlijk nooit doet, mocht je hem ooit in je leven zal horen zingen.
    [*] Hij is in het huis van zijn ouders blijven wonen. Dit is het huis. En dit is binnenkomst. Dit gaat door naar de woonkamer en keuken. Dan hebben we een buitenzitplaats met barbecue. Xander zijn slaapkamer en zijn badkamer. Aangezien hij niet graag zijn slaapkamer deelt met een ander (voor gewoon slapen dan) totdat hij de persoon vertrouwen kan, zal zijn claim sowieso in eerste instantie in dit bed komen te liggen, welke gepaard gaat met deze badkamer. Het was vroeger zijn kamer, dus uiteindelijk deelt hij nog altijd zijn slaapkamer een beetje.

    LUCAS GALLARDO
    "I love hearing all about your dirty thoughts of me."

    NAAM
    Lucas Gallardo
    [loekehs-gallardo]

    LEEFTIJD
    19 years old, November 6.
    Born in 2230. Italy, Naples - Ospedale S. Maria di Loreto Nuovo.


    UITERLIJK
    Haar: donkerbruin, halflang, lichte slag die neigt naar krullen.
    Ogen: heel lichtblauw, kunnen intens kijken.
    Lengte: 1.80 m
    Lichaam: normale lichaamsbouw, licht gespierd. Hij is niet mager en ook niet dik, eerder ergens tussenin, maar leunend naar de dunne kant. Heel gespierd is hij niet, maar je kan wel zien dat hij spieren heeft. Hij doet hard zijn best om wat meer spieren te krijgen.
    Kledingstijl: casual, leunend naar een aparte stijl. Meestal zal je hem zien met een broek en een shirt of sweater, maar met momenten kan het zijn dat je hem opeens in iets helemaal anders ziet - zoals een blazer of een felgekleurd iets. Toch probeert hij zijn stijl vrij casual te houden, met zo hier en daar een afwijkende outfit.
    Bonus één: draagt altijd een ring. Je zal hem altijd zien met een ring die aan zijn linkerhand zit. Tezamen met zijn zusje heeft hij deze gekocht en beide dragen ze het zilvergekleurde ding. De kansen dat je hem zonder zal zien, zijn heel miniem.

    INNERLIJK
    Brutaal: heeft een grote mond. Hij denkt nooit na vooraleer hij iets zegt, maar als hij iets verkeerd zegt, heeft hij er achteraf eigenlijk nooit spijt van. De enige keren dat je hem met spijt zal zien, is als hij zijn zusje heeft gekwetst. Andere mensen boeien hem vrij weinig, daar zegt hij gerust alle mogelijk scheldwoorden tegen als hij daar zin in heeft.
    Betweter: weet altijd alles beter. Hij zal boos worden als je het beter weet dan hem - zelfs al heb je gelijk en is hij fout. Hij wil altijd zijn gelijk krijgen en zal daar dan ook alles aan proberen te doen. Indien het heel duidelijk uitkomt dat hij in de fout was, zal hij zich afzonderen en mogelijks een beetje de boel afbreken.
    Egoïstisch: wil altijd alles voor zichzelf hebben. Het is een persoon die enorm egoïstisch is en er alles voor zal doen om iets of iemand voor zichzelf te houden - zelfs al doet hij je daarvoor pijn. Hij kan enorm bezitterig zijn over personen, vooral meiden, en wordt dan ook agressief wanneer je het probeert af te nemen. Als je dus als persoon zelf wil weggaan van hem, dan moet je enorm voorzichtig zijn en het doen op een moment wat hij niet verwacht.
    Dominant: wil altijd de baas zijn, ook in bed - vooral in bed. Hij heeft moeite met een 'volgende' rol aan te nemen omdat hij altijd de leider wil zijn. Dominant zijn is voor hem een manier om zich sterker op te stellen dan hij echt is. Het is een manier geworden om hem anders voor te stellen.

    Random karaktereigenschappen:
    Agressief - asociaal - behendig - eigenwijs - fel - gesloten - gevaarlijk (met momenten) - gevoelig - hoogbegaafd - humeurig - ingewikkeld - jaloers - koppig - onbetrouwbaar.



    "There's a place in hell reserved just for me. It's called the throne."

    GESCHIEDENIS
    Home: geboren in een normaal gezin. Moeder, vader en zusje Selena die een jaar jonger is dan hem. Zijn gezin behoorde niet tot de rijksten, maar ook niet tot de armsten. Een beetje de middenklasse. Hij heeft altijd veel liefde gekregen van zijn ouders en had ook liefde die hij kon teruggeven tot een bepaalde leeftijd. Toen zijn vader overleed door een ongeluk op het werk, was hij razend. Hij was toen vijftien jaar. Zijn moeder moest alles uit de kast halen van wat ze geleerd had op school omdat ze in haar eentje voor twee puberende kinderen moest zorgen. Het was niet gemakkelijk. Ze kwamen in geldnood, waardoor zijn moeder dubbel zo hard moest werken en dat terwijl ze eigenlijk als huisvrouw diende. Een nieuwe man heeft ze nooit gevonden, waardoor de familie moest doorgaan zonder 'de man in het huis'.
    School/work: slechte student, goede cijfers. Hij is hoogbegaafd en doet daardoor heel erg weinig voor school. Hij leert niet en maakt amper ander soort taken. Desondanks dat, haalt hij hoge cijfers voor zijn toetsen. Hij zit nu in zijn laatste jaar en weet nog niet wat hij zal doen eens hij klaar is. Nadat zijn vader overleden is, heeft hij geprobeerd om exta geld te verdienen met het verhandelen van verboden goederen. Hier is hij echter na een drietal jaren mee gestopt, omdat hij bijna betrapt werd.
    Relationships: no relationships, just sex. Hij kan echte, bindende relaties niet handelen. Je zal hem veel vlugger een meid - of jongen - meenemen en daar voor een tijdje mee zien, zonder dat er echt een relatie aan verbonden is. Hij raakt snel uitgekeken op mensen, tenzij hij je echt boeiend vindt. Echte, vaste vrienden hebben is dus ook enorm lastig voor hem.

    EXTRA
    Geaardheid: biseksueel. Op zijn veertiende heeft hij aan zijn ouders verteld dat hij gevoelens had voor een jongen.

    RELATIES
    ► free.
    ► free.
    ► free.


    "Before you play with fire, do think twice. And if you get burned, don't be surprised."

    [ bericht aangepast op 16 aug 2019 - 21:27 ]


    you've got my heart on overdrive.

    Ik reserveer graag een vrouw (:.


    ~ I have found that if you love life, life will love you back.

    Ik probeer mijn rol dit weekend, zondag, in te vullen. Wilde eigenlijk al eerder maar energie level is -1000


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    lucas is volledig klaar. mochten mensen interesse hebben in bepaalde relaties, let me know. c: mijn meid zal morgen ergens komen.

    Surrexit schreef:
    Ik reserveer graag een vrouw (:.

    ik heb je toegevoegd! (:


    you've got my heart on overdrive.

    Ik zal vandaag aan mij rol beginnen! Ik ben nog aan het nadenken wat voor karakter ik aan mijn personage moet geven c:

    GRECIA WEAVING
    "Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream."

    NAAM
    Grecia Weaving
    [griechia-wieving]

    LEEFTIJD
    17 years old, March 17.
    Born in 2233. Australia, Brisbane - Royal Brisbane and Women's Hospital.


    UITERLIJK
    Haar: blond, lang, golvend
    Ogen: blauw, met een groene tint waardoor ze een soort van turquoise kleuren.
    Lengte: 1.65 m
    Lichaam: strak. Ze is fijn en dun, maar heeft vrij brede heupen. Haar benen zijn relatief kort vergeleken met haar bovenlichaam. Echt veel om haar lichaam goed te onderhouden, doet ze niet. Ze let een beetje op haar eten - al heeft ze zo ook haar enorme buien dat ze veel en ongezond eet - en loopt soms een rondje, aangezien fitness een verboden terrein is voor haar.
    Kledingstijl: houdt ervan om zich vrouwelijk te kleden. Ze houdt enorm van jurkjes, waardoor ze ook altijd haar best zal doen om deze te dragen - ook als het koud is. Indien ze geen jurkje draagt, zal ze proberen om een rokje te dragen met daarboven iets leuks. De kansen dat je haar in een broek zal zien, zijn enorm klein. Een legging zal ze wel dragen, dit draagt ze als ze gaat lopen.
    Bonus één: draagt meestal sieraden van Swarovski. Het is haar lievelingsmerk wat betreft sieraden en desondanks het duur is, probeert ze toch om de dingen te kopen en te dragen. Ze draagt meestal oorbellen en aan de ene pols een armband en aan de andere een horloge. Meerdere sieraden draagt ze niet.
    Bonus twee: houdt van make-up. Ze heeft heel wat dingetjes liggen, maar prefereert het natuurlijke gemixt met een beetje kleur. Ze draagt altijd make-up en heeft een voorkeur voor het roze en het blauwe.

    INNERLIJK
    Sneaky: probeert altijd om zo weinig mogelijk op te vallen als ze bepaalde dingen doet. Soms doet ze ook wel eens dingen achter de rug van haar vrienden, maar dat zal voornamelijk zijn omdat ze hen niet wil kwetsen. Voor de mensen die ze echt leuk vindt is ze namelijk wel zorgend en lief. Wat betreft mensen die ze echt niet leuk vindt, kan ze heel erg scherp uit de hoek komen en sneaky dingen doen om ze het leven zuur te maken.
    Hypocriet: doet zich soms anders voor dan dat ze in werkelijkheid is. Ze zal meestal haar best doen om zich heel lief en vriendelijk op te stellen, terwijl er in haar hoofd hele andere dingen omgaan. Sommige vrienden van haar weten hoe ze echt is, daar toont ze zich dan ook soms hoe ze is. Omdat ze echter niet helemaal is zoals de 'standaard' mens, probeert ze om zich bij vrienden alsnog anders te gedragen, puur omdat ze bang is dat ze haar niet zullen accepteren, als ze zich teveel gedraagt zoals ze echt is.
    Charmant: is ze als ze het moet zijn. Het is een persoon die heel charmant kan zijn als ze het moet zijn of als ze het oprecht wil zijn, dan doet ze daar echt haar best voor. Meestal zal dit voorvallen als ze iemand tegen is gekomen die ze na een tijdje echt leuk begint te vinden. Echter valt dat heel weinig voor aangezien ze een goede band met iemand moet kunnen ontwikkelen, alvorens die persoon echt leuk te vinden.
    Doorzetter: geeft niet snel op. Ze probeert altijd haar doel te bereiken en doet het nodige daarvoor. Ze kan vrij ver gaan voor iets wat ze heel erg graag wil. Vaak valt het eerder negatief, maar zolang ze haar doel bereikt, is ze tevreden. Nu de Claiming eraan komt, zal ze hard haar best moeten doen om haar doelen te willen bereiken.

    Random karaktereigenschappen:
    Ambitieus - bezig - creatief - kieskeurig - koppig - leergierig - moedig - nauwkeurig - ondeugend - onopvallend - ordelijk - slim - speels - verzorgd - zelfstandig - zelfverzekerd




    “You were my cup of tea but I drink champagne now.”

    GESCHIEDENIS
    Home: geboren als enige kind in een gezin van vier - zij, haar ouders en de hond. Haar moeder is een huisvrouw die parttime werkt als verpleegkundige voor oudere mensen en haar vader heeft een goedbetaalde job als manager van een bedrijf wat auto's verkoopt. Haar thuissituatie is altijd dik in orde geweest. Ze kreeg veel liefde van haar ouders en kon die ook teruggeven. Sinds de hond, Kyra, erbij kwam, had ze ook een bezigheid naast school.
    School/work: haalt gemiddelde cijfers op school. Ze is niet dom, maar ook niet bijzonder slim. Met een beetje moeite kan ze heel mooie cijfers halen, alleen ontbreekt die motivatie een beetje, waardoor ze het enorm moeilijk heeft om zich bezig te houden met school. Ze vindt de Claiming iets enorm stom en kijkt er niet naar uit om door een wildvreemde man geclaimd te worden. Toch ziet ze het ook niet helemaal zitten om uiteindelijk niet geclaimd te worden, dus probeert ze wel om door het jaar heen nette cijfers te halen. Ze heeft nog nooit gewerkt.
    Relationships: heeft moeite met zich te binden aan iemand. Ze heeft nog maar één keer een relatie gehad die een tijdje heeft aangehouden. Het duurt een tijd vooraleer ze echte gevoelens ontwikkeld voor iemand en dan duurt het nog langer vooraleer ze zich kan binden en het een 'relatie' kan noemen. Daarvoor heeft ze een enorm geduldig persoon nodig. Ze kan goed vrienden maken, maar doet dit niet zo heel graag, aangezien ze het graag bij haar gesloten groep vrienden houdt.

    EXTRA
    Geaardheid: biseksueel. Ze is tot op het heden nog enorm gesloten over haar geaardheid en heeft dit dan ook aan nog niemand verteld.

    RELATIES
    ► Hazel Anderson, very good friends.
    ► free.
    ► free.


    "You can't play games with the girl who made the rules."

    [ bericht aangepast op 18 aug 2019 - 21:55 ]


    you've got my heart on overdrive.

    HAZEL ANDERSON



    NAAM
    Hazel Josephine Anderson

    LEEFTIJD
    18

    EIGENSCHAPPEN
    ongeduldig • achterdochtig • eigenwijs • gevoelig •
    moedig • ijverig • onbevreesd • ordelijk • prikkelbaar •
    slim • speels • standvastig • zachtaardig wanneer ze dat wilt zijn • sportief •
    waakzaam • zelfstandig • beschermend • behulpzaam •
    hardwerkend • strijdlustig • manipulatief • verleidelijk •
    strategisch • takes no shit •

    UITERLIJK
    Lengte – 1.75m
    Gewicht – 57 kg
    Huidskleur – bleek
    Haren – bruin
    Ogen – blauw


    You are not his princess, you are your own queen.


    FAMILIE
    William Anderson - Vader - 52 - CEO van autobedrijf
    Beatrice Anderson - Moeder - 49 - Huisvrouw & Parttime eigenaar van boetiek
    Samantha Anderson - Zus - 21 - Huisvrouw & Werkt soms bij moeders boetiek
    Meredith Anderson - Zus - 27 - Huisvrouw
    Joseph Anderson - Broer - 28 - Chirurg

    GESCHIEDENIS
    Iedereen heeft wel van de Andersons gehoord. De familie dat bekend stond om hun welvaart en discipline - dus ook macht. Generaties lang heeft de familie 'perfecte' kinderen geproduceerd. Zo hebben de ouders van Hazel vier kinderen. Drie waarvan het beeld van een perfect kind al is voldaan. Van de vier is Hazel de jongste en de enige die nog geclaimd moet worden. Hazel. Hazel deed altijd aan de verwachtingen van haar ouders. Ze accepteerde nonchalant het feit dat ze in een male-dominated wereld leefde en volgde de massa. Tot ze op een dag gekleineerd en mishandeld werd door één van haar klasgenoten op school, omdat ze ''niets anders dan een object, een speeltje'' was of omdat ze ''geen waarde'' had. Toen, op haar veertiende, realiseerde ze wat er mis was met deze wereld. Echter wist ze dat ze er niet veel aan kon veranderen. Wél kon ze ervoor zorgen dat dat haar nooit meer overkwam. Zo is ze fanatiek geworden in sporten, zelfs in haar eigen tijd, zodat ze kracht kon opbouwen en haarzelf kon verdedigen mocht het ooit nodig zijn. Daarnaast steelt ze af en toe boeken van jongen om hetzelfde stof kunnen leren als hen, puur omdat ze meer kennis wilt hebben, ook al komt die nooit van toepassing. Zo zijn er wel meer dingen dat Hazel doet, sommigen zouden dit als rebels beschouwen. Echter weet niemand ervan af waardoor niemand überhaupt iets kan beschouwen. Haar ouders weten er niks van, haar zussen of broer weten er niks van, haar vriendinnen zelfs niet.
    Na wat er gebeurde op haar veertiende, is Hazel langzamerhand veranderd op een manier. Mocht ze dit keer een jongen een meisje zien mishandelen, dan is ze niet bang om degene daarmee te confronteren. Haar prestatie in de klas is echter altijd top gebleven. Vooral tijdens kooklessen, omdat ze van eten houdt en dus ook van koken. In deze les is ze dan ook erg competitief. Ook vindt ze het leuk om jongens om haar vinger te wikkelen puur om ze vervolgens te teleurstellen of van binnen te raken, het geeft haar een gevoel van macht in een systeem zoals deze. Niet dat ze machteloos voelde. Nee, zeker niet met al het respect dat haar familie kreeg. Ook niet als een individueel. Ze was slim, praktisch, strijdlustig, sportief. Maar soms wel als een vrouw, maar dat is logisch toch..?


    EXTRA
    • Likes: to look good - to seduce boys - shiny things - victorian architecture - running - animals - cooking - food - biology - jewelry - being a secret rebel - nature - being barefoot -
    • Dislikes: most of the male population - secretly the whole system - her parents' expectations and 'discipline' -
    • Fears:
    • Talents

    RELATIES

    [ bericht aangepast op 24 aug 2019 - 22:40 ]

    Mijn rol is zo goed als af en staat ook open voor relaties!