• Doe eens iets anders en kruip in de huid van een paard.



    Hoog op de Rocky Mountains zwerven nog kuddes wilde Mustang paarden rond, deze paarden zijn sterk en kunnen het hele jaar door overleven zonder dat mensen ze helpen. Er zijn verschillende kuddes met meerdere merries en een leidende hengst die deze beschermt, hengsten veulens die 2-3 jaar oud worden worden de kudde uit getrapt en moeten zelf gaan overleven tot dat ze oud genoeg zijn om hun eigen kudde te beschermen. Deze jongens genaamd Bachelors zullen elk later een kudde leider aanvallen voor zijn kudde, sommige doen het anders en stelen gewoon sten een merrie als de leider niet oplet of bezig is met de rest, sommige hebben ook wel eens gewoon geluk en vinden een merrie die is afgedwaald.
    Maar tot dat ze een eigen kudde hebben zijn de Bachelors alleen, vele maken samen groepjes en dwalen dan gezamenlijk rond, want dan ben je veel veiliger voor vijanden en heb je tenminste een soort van familie, je kan dan ook samen trainen en misschien wel een gezamenlijke aanval op een kudde met merries plegen.

    Er loeren ook gevaren, en zijn poema's die vrij rond lopen en wel zin hebben in een hapje vlees, meestal nemen ze alleen veulens van 1 jaar of jonger, maar als ze echt moeten dan moeten ze. Ook de winter is hard en eist zijn tol. En elk jaar is er een round up, alle paarden worden dan op gejaagd door een helikopter en in een kraal gestopt, daar worden ze gecheckt en sommige worden vrij gelaten, maar je hebt ook de ongelukkige die verkocht worden. De paarden worden ook illegaal gelokt door vangers, de ene keer door een hengstige merrie op te sluiten en te wachten tot er een aantal paarden toehappen en de andere keer om midden in de winter eten neer te leggen.
    Zullen de Bachelors het overleven om een eigen kudde op te richten? En kunnen ze deze dan ook houden?


    Je speelt dus een jongen hengst tussen de leeftijd van 3 tot 6, het begint dat er net een sneeuw storm is geweest en alle paarden hebben honger en zijn opzoek naar voedsel, ook zijn alle Bachelors verspreid over het leefgebied omdat ze elkaar zijn kwijt geraakt in de storm, sommige kunnen dicht bij elkaar zijn en sommige zijn juist erg ver weg van elkaar. Maar ze zullen als eerst eten en elkaar moeten vinden om verder te komen.


    Regels
    - Maak je geen zorgen als we al gestart zijn, je kan altijd mee doen, er worden continu hengsten uit kuddes gegooid als ze oud genoeg zijn.
    - Bestuur niet iemands anders personage
    - Max. 2 paarden per persoon, kan nog verandert worden later
    - Minimaal 5 volle regels met tekst per post
    - Zet de naam van je persoontje boven je post
    - Alleen Ninuturu mag een nieuw topic openen
    - Vertel het als je stopt of wilt stoppen, dan word je paard gevangen [als je later weer verder wilt] of gedood


    Invullen
    Naam:
    Leeftijd: [het liefst tussen de 3 en de 6, maar je mag ook oudere paarden spelen die hun kudde hebben verloren of juist jongere die met een familie lid mee zijn gegaan omdat hij zijn moeder is verloren of gewoon verdwaald is geraakt]
    Uiterlijk: [foto]
    Karakter:
    Kudde status: [Als ze toevallig een merrie hebben en anders moet je gewoon Bachelor opschrijven]
    Verleden:
    Familie: [als je andere spelers als familie wilt]
    Overig:


    Spelers
    ~ Storm -Ninuturu
    ~ Aiden -Embross
    ~

    [ bericht aangepast op 29 april 2014 - 15:52 ]


    "Find peace in who and what you are." — Saphira

    Naam: Storm
    Leeftijd: 4 jaar oud
    Uiterlijk:


    Karakter: Vriendelijk tegen iedereen die jonger dan hemzelf is, dit zal waarschijnlijk later veranderen. Tegen de oudere is hij wat dominanter en hij zal niet aarzelen om ze omver te lopen om zeker te zijn van zijn positie. Hij vecht niet graag en rent liever weg maar een vriendelijk stoei partijtje vind hij altijd wel leuk, zolang hij maar stop kan zeggen wanneer hij wilt. Storm is soms wat onzeker als hij niet zo goed weet wat hij moet doen of als hij moet beslissen voor een grote groep, meestal laat hij dit aan iemand anders over.
    Kudde status: Bachelor
    Verleden: Stom groeide op in een kudde van 4 personen, zijn vader, moeder en oudere zus. Hij probeerde vaak te spelen met zijn zus maar die was niet zo geïnteresseerd, dus ging hij vaak op onderzoek uit en dwaalde steeds wat verder weg maar hij kwam altijd weer terug. Na een jaar kreeg zijn moeder een broertje en Stom wilde vaak spelen met het kleine veulen, na een tijdje vond hij het niet meer interessant en ging hij weer dwalen, zijn broertje volgde hem soms. Maar op een dag werd zijn broertje tijdens het dwalen gepakt door een poema tijdens de winter, het eten was al heel schaars en toen hij terug keerde naar zijn kudde was deze er niet meer, hij heeft een tijdje gezocht maar ze nooit meer terug gevonden. Met veel moeite kwam hij de winter door, in de zomer kon hij gelukkig zijn buik vol eten. Hij probeerde zich aan te sluiten bij andere kuddes maar steeds jaagde de leidende hengst hem weg. Hij joinde uiteindelijk een rond dwalende hengst en werd een Bachelor.
    Familie: Waarschijnlijk allemaal gevangengenomen
    Overig: x


    "Find peace in who and what you are." — Saphira

    Leuk!
    Dit wordt mijn eerste Rpg hier op quizlet :)

    Naam: Aiden
    Leeftijd: 4 jaar
    Uiterlijk: [foto] http://www.pattersonimages.net/images/M2427-Wild-Horse.jpg
    Karakter: Aiden is een hele lieve en leuke hengst, maar als hij net nieuwe paarden ontmoet is hij meestal nog wel wat voorzichtig. Hij kan vrolijk zijn maar heeft af en toe wel stemmingswisselingen waardoor hij soms niet te genieten is. gelukkig komt dit niet te vaak voor en is hier meestal ook wel een aanleiding voor. verder vind hij het niet fijn om alleen te zijn en heeft hij dus altijd wel 'steun' nodig van andere paarden om hem heen. Hij is niet zo'n stoere hengst maar laat zich de komende tijd steeds meer zien.
    Kudde status: Bachelor
    Verleden: Aiden is opgegroeid in een grote kudde waardoor hij het niet gewend is om alleen te zijn, ook nu hij weg is bij zijn kudde vindt hij het verschrikkelijk en blijft hij altijd opzoek naar andere paarden. Hij is weg bij zijn kudde doordat er een soort ruzie uitbrak met een andere kudde, wat uitgroeide tot een soort gevecht. Aiden werd bang, aangezien hij niet zo'n stoere hengst is als de meeste hengsten. Hij is weggegaan bij de kudde en voordat hij het doorhad was hij al té ver weg om zijn kudde terug te vinden.
    Familie: Hij is zijn familie kwijtgeraakt en weet niet hoe en waar ze zijn.
    Overig: X

    Leuk dat je mee doet :)
    Ik weet alleen niet of er nog andere mensen mee gaan doen, de meeste vinden het niet leuk om dieren te spelen :(
    Maar anders kunnen we vast wel met zu'n tweeën spelen xD


    "Find peace in who and what you are." — Saphira

    Ik vind het prima hoor :')

    Mag ik er ook eentje? ;p


    "Always be yourself. Unless you can be a pirate - then always be a pirate." ~ Jack Sparrow

    Voor mij ook eentje. Zat te twijfelen maar doe het toch maar, maak het gelijk vanavond aan.


    Vampire + Servant = Servamp

    Yayy komen er toch nog meerr

    Geweldig :D


    "Find peace in who and what you are." — Saphira

    Gaat dit ooit nog door of.. ?