• Ik zoek dus stories om te lezen.

    Dit lees ik wel:
    - OP's
    - Alle Marvel
    - Regelmatige updates (minstens 1 keer per week)
    - Alle DC Comics
    - Harry Potter
    - Hoofdstukken van 600 woorden of meer
    - Lord Of The Rings
    - The Hobbit
    - Ik wil best overwegen om 5SOS stories te lezen, maar dan moet ik het wel goed vinden.

    Wat ik niet lees:
    - 16+ Stories.
    - One Direction
    - Little Mix
    - Tokio Hotel
    - Stories die al afgelopen zijn

    Ik lees ookwel Percy Jackson en The Hungergames, maar dan moet ik er wel wat van kunnen snappen.

    [ bericht aangepast op 11 aug 2014 - 21:58 ]


    "At least I am much stronger than when I was unaware of my own weakness."

    Ik heb een Marvel verhaal en binnenkort komt er nog een Arrow verhaal bij. :3


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus






    Ik kon niet geloven dat ze het was. Haar blonde haren, die tot halverwege haar schouderbladen reikten, waren afgeknipt tot net op haar schouders. Ze droeg een shirtje dat haar schouders bloot liet en enkele zomersproetjes waren willekeurig op haar huid verschenen. Haar korte broekje zat strak om haar billen en haar kuiten waren gespierd. Ik moest alles wat ik op dat moment voelde inhouden. Vooral toen ze haar prachtige gezichtje naar me draaide en stralend glimlachte.
    "Hi! Lukt het een beetje met de verbouwing? Mijn moeder komt over een aantal weken pas, hoor, dus je hoeft je niet in het zweet te werken. Wat is het warm, hé? O, wacht. Mijn naam is Pippa." Haar hand bungelde voor mijn geknielde lichaam en ik veegde mijn vuile handen af aan mijn werkbroek. Ze had zich helemaal niet voor hoeven stellen. Ik wist haar naam al lang...




    - Meerdere personages, meerdere POVs
    - Nederland, Italië & Griekenland
    - Nederlands geschreven en gesproken
    - Bevat grof taalgebruik, drama, seks en schokkende gebeurtenissen
    - Romantiek, thriller, drama & een verhaal over groei
    - Verhaal en cover door Unwritable


    x Ze is tweeëntwintig, heeft lichte groene ogen en een paar handen die de mooiste gerechten voort brengen. Pippa is een gewone twenty-something die nog niet precies weet wat ze met haar leven wil, zoals weinig van haar leeftijdsgenoten. Samen met beste vriend Stan maakt ze er het beste van in haar geboortedorp dat langzaam uit lijkt te sterven, maar eigenlijk zit er een diepgekoesterd verlangen opgesloten in haar hart. De duik in het diepe is echter te bedreigend en pas als ze haar moeder op een haar na niet kwijt raakt, besluit ze om stappen te nemen. En nog liever gisteren dan morgen.

    Als zijn vader besluit dat zijn zoon en nietsnut van een Simeon eindelijk eens op eigen voeten moet gaan staan, breekt de hel los in huize Topal. Vastbesloten als de viertwintigjarige Griek is, zal hij zijn familie eens laten zien wat hij wel niet voor elkaar kan krijgen. Hij beland per ongeluk in Italië en gaat aan de slag als illegale timmerman bij een Italiaanse aannemer die het allemaal niet zo nauw neemt met de regeltjes.

    En dan is daar nog Stan, die wiskunde studeert alsof zijn leven er van af hangt. In het holst van de nacht beoefent hij echter nog een andere hobby, namelijk het uithangen van Sherlock om alle sporen die Pippa achterlaat te kunnen volgen. Tot hij iets ontdekt dat hem het eerstvolgende vliegtuig naar Italië doet boeken.

    Ik heb wel een leuke story :)
    Ik update meestal wel minstens 1 keer in de week, tenzij er iets tussen valt.
    In het begin zijn de hoofdstukjes wat kort, maar dat is maar even :)
    Het is een OP

    Gebroken vleugels

    When shit happened in heaven, some angels crashed on to earth.





    I fell because of love and lost my wings.

    I won't make the same mistake...


    Fantasy
    OP
    Nederlands geschreven en gesproken
    Zal later 16+ bevatten
    Geen waarschuwingen


    Mhm?

    Ik heb een OP voor je (en ik ga dit topic even in de gaten houden, want je hebt een goede smaak)



    “Het experiment is over, Clio.”
    Mijn ogen werden wijd. “Dat kun je niet doen!”
    Ze knikte kalm. “Dat moet ik zelfs doen. Je moet het begrijpen, Clio. En ik weet dat je je toch zult los vechten als ik het je niet uitleg. Je zult dan weten wat het is dat je moet doen. Ik weet dat je het juiste zal doen.”


    Clio heeft door een chip in haar hoofd vreemde krachten, die naar boven komen bij heftige emoties. Al sinds haar geboorte wordt ze gevangen gehouden en in het geheim getraind, totdat ze op haar 20'ste verjaardag van haar bed wordt gelicht. Het experiment is over en mislukt. Er is geen nut meer voor haar, en de mensen daar willen een einde aan haar leven maken, tenzij ze vecht. Als door een wonder weet ze zich vrij te vechten en zwaargewond valt ze in de handen van Kathryn, een journaliste die langsliep op weg naar haar werk. Of zit er meer achter?

    Zal Clio leren wennen aan het leven in de echte wereld en uit de handen weten te blijven van de mensen die nog steeds achter haar aan zitten? Wat zal Kathryn doen met de schokkende informatie die Clio haar geeft? En wat is het potentieel van Clio's krachten?


    -Nederlands geschreven en gesproken
    -Lesbische relaties
    -Eigentijdse Fantasy
    -Cover door C0BAIN


    Rest in Peace, Son of Gondor

    Hahahah ik zal mijne maar niet meer plaatste he schat XD Daart heb je er al genoeg van gelezen XD

    LANG LEVEN MARVEEEEELL!!


    Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

    Haar ouders zijn inmiddels twee jaar geleden overleden door een auto-ongeluk, haar vriend is een alcoholist die regelmatig zijn handjes niet kan thuishouden en haar studie loopt ook al helemaal mis. Sarah weet niet meer hoe ze verder moet, maar haar docent meneer Robertsen biedt haar een laatste kans om toch haar diploma te behalen. Hiervoor zal ze wel een geweldige prestatie moeten leveren: een interessant, vernieuwend onderzoek dat indruk maakt. Sarah heeft geen idee wat ze hiermee moet, maar haar behulpzame docent brengt haar in contact met James.
    Al snel beseft Sarah waarom meneer Robertson uitgerekend James heeft gekozen. Hij is niet alleen interessant, maar laat haar de mooie dingen van het leven zien.




    Drama, romantiek
    12+
    Regelmatig nieuwe hoofdstukken


    http://www.quizlet.nl/stories/135375/liefde-maakt-blind/


    “Libraries were full of ideas—perhaps the most dangerous and powerful of all weapons.” - Throne of Glass

    Haleema is de eerste koningin van het Arabische rijk. Jarenlang weet ze de vrede te bewaren en leeft het volk in eenheid en welvaart, totdat de oogst mislukt en de honger uitbreekt. Het contrast tussen arm en rijk wordt groter en groter. De woede laait op en keert zich tegen de machtigste persoon in hun bestaan, Haleema. Ze eisen dat ze aftreedt en haar gigantische paleis verlaat. De leider van de opstand Azhar, een wraakzuchtig en bloeddorstig man, neemt daar geen genoegen mee. Hij eist Haleema met geweld op en maakt van een koningin zijn persoonlijke slavin.




    Drama, historisch, romantiek
    Regelmatig nieuwe hoofdstukken
    Over het algemeen 16+


    http://www.quizlet.nl/stories/133962/van-macht-tot-onmacht-1/


    “Libraries were full of ideas—perhaps the most dangerous and powerful of all weapons.” - Throne of Glass




    Gandalf heeft de dwergen en Bilbo opgetrommeld om een queeste te ondernemen en Smaug te verslaan. Moedig gaan ze op weg, maar wat ze niet verwachtten, was dat de hobbit in hun gezelschap meer kunstjes kan dan alleen inbreken, ook al heeft hij dat zelf nog niet in de gaten.
    Ze belanden in een vreemde wereld, met weinig bomen, rokende voertuigen en hoge gebouwen op stenen wegen. Het reisgezelschap zit samen met hun pony’s vast in een mysterieuze wereld. Of is er een weg terug en wie gaat hen helpen?


    Heel ver benee’ het water koud,
    Naar grachten diep en huizen oud,
    Moeten wij gaan eer dag breekt aan,
    Op zoek naar betoverd goud

    Menige spreuk met toverkracht
    En een rink’lende hamerslag
    Brachten hen daar met diepe kracht
    Diep in de stad, waar het duister wacht


    Nederlands geschreven •
    Na de eerste film •
    Bevat elementen uit het boek •
    Begonnen vanaf 4-5-'14 •
    Je hoeft Amsterdam niet te kennen •
    Minimaal 2 stukken per week •
    Maximaal 2 stukken per dag •


    Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes

    Ik heb eigenlijk best veel verhalen die aan je voorkeuren voldoen. :'D
    Misschien dat je al wat volgt, dan kun je die overslaan. :p
    Ik zet even geen uitgebreide samenvattingen neer want dan wordt het een megapost, maar je vindt ze zodra je op de link hebt geklikt. (:

    Marvel:
    Into the Light

    The Hobbit:
    Courage (is niet echt afgelopen, want ik update het vervolg regelmatig ;p]
    So Far Away
    Mission Impossible
    Your Betrayal

    Harry Potter
    Hersenspinsels (short story)
    Gezworen Vijanden? (afgelopen, dus nvm zie ik nu xD)

    [ bericht aangepast op 16 aug 2014 - 17:01 ]


    Every villain is a hero in his own mind.

    Onvolkomen



    “This thing about you that you think is your flaw - it's the reason I'm falling in love with you.” Colleen Hover, Slammed

    Dit is het verhaal van Roald en Mare, twee jongeren op de middelbare school. Als Roald na de zomer in de vijfde klas komt, zit er een nieuw meisje in zijn klas, Mare. In het begin valt ze hem niet op, maar al snel bemerkt hij dat Mare anders is. Ze voegt zich niet in het bestaande groepensysteem en beweegt zich overal vliegensvlug tussendoor. Voordat Roald het door heeft wordt Mare steeds belangrijker in zijn leven.

    Het is midden in de zomer, 26 juli, en we zitten in de hangmat. We - dat zijn Mare en ik. Zachtjes duwt ze de hangmat heen en weer door af en toe haar voet tegen de grond af te zetten. Het is 21.39, de schemering valt in en de hitte van deze dag zakt langzaam weg. Mare heeft haar ogen dicht en geniet van de schommeling. Ik zit nogal stijfjes en probeer dit netjes op te schrijven: dat valt heus niet mee als de hangmat beweegt. 
    De afgelopen maand hebben Mare en ik behoorlijk wat tijd doorgebracht in deze hangmat, hier in mijn achtertuin. De meeste mensen, ook onze schoolvrienden, zijn op vakantie en Utrecht lijkt rustiger te zijn dan ooit. In mijn achtertuin valt meer te beleven dan in de stad, dus we zitten hier vaak 's avonds, pratend en soms filosoferen we of dromen we over absurde idealen. Het leven is mooi. 
    De afgelopen dagen hebben onze gesprekken serieuzere tonen aangenomen. We hebben veel gepraat over het afgelopen jaar en hoe deze situatie tot stand is gekomen. Mare is bang om te vergeten wat er allemaal gebeurde dit jaar en ik hou gewoon graag dingen bij. Daarom schrijf ik nu in dit notitieboek, dat een harde kaft met een tekening van een roze kat heeft. We hebben besloten ons verhaal op te schrijven - nou ja, eigenlijk schrijf ik het. Mare heeft er het geduld niet voor, zij schrijft liever korte gedichten. Onze gedachten, de situaties, echt alles zal ik hier met ijverig geduld opschrijven, uit mijn eigen herinneringen of uit Mare's verhalen en het is moeilijk om een passende intro te vinden. Daarom schrijf ik hier in het voorblad maar hoe we op het idee zijn gekomen, zodat ook dat niet vergeten word.

    Onbekende Personen
    Drama en romantiek

    [ bericht gewijzigd door 


    Zij zingen, nijgen naar elkaar en kussen, geenszins om liefde, maar om de sublieme momenten en het sentiment daartussen.

    Welkom in



    De enige staat in Ergens die niet naar de pijpen van de landheer danst. Terwijl ten noorden van het Vermetelgebergte een tijd van mechanisatie aanbreekt, verandert het zuidelijke Limbo in de afvalput van het voorspoedige rijk Ergens. De rivaliserende straatbendes maken Limbo er niet veiliger op voor jonge 'zwerfhond' Yalou Duizendster. Eenzaam trekt ze heel Limbo rond op zoek naar haar vriend en leermeester, die tijdens de grote rel een jaar geleden spoorloos verdwenen is. Al reizend ontdekt ze informatie over de geheimzinnige jongen die in conflict zijn met wat ze dacht te weten. Aan de vooravond van de ondergang van Limbo staande, is er nog maar één ding wat ze kan doen: onverschrokken zijn.




    Hoe kom je thuis als je geen huis hebt? Die vraag drijft de zestienjarige Yalou van de ene vervallen stad naar de ander, niet rustend tot ze de belofte haar vriend te vinden na zal komen. De mensen die ze op haar pad tegenkomt, hebben ieder hun eigen doel in dit geïsoleerde oord. Uiteindelijk komen ze echter allemaal op hetzelfde neer: ontsnappen uit de gevangenis die ze Limbo noemen.

    Een verhaal over vrijheid, trouw en bovenal lef.




    >> Onbekende personen
    >> Fantasy & avontuur
    >> Bevat (aangegeven) gewelddadige scènes



    Plaatje is aanklikbaar ^^.


    i put the fun in funeral

    Ik heb ook nog een nieuwe!




    Mike is geen makkelijke jongen. Hij is niet erg sociaal en heeft een hoop vrienden verloren. Hij wordt gekweld door het verleden en weet eigenlijk niet zo goed hoe hij ermee om moet gaan. Zijn ouders en de school zijn radeloos, omdat hij zijn tijd verdoet met spijbelen, roken en drugs.
    Zijn ouders besluiten plotseling dat het beter is om hem naar een andere school te laten gaan. Hij komt bij zijn jeugdvriendin Jacy in de klas, met wie hij al jaren geen contact meer heeft gehad en als klap op de vuurpijl staat er een onbekende jongen op de stoep, die zegt hem te willen helpen zijn leven te beteren. Waar hij vandaan komt, wil hij niet direct zeggen, maar Mike komt er al snel achter dat hij meer is dan alleen een jongen.

    Geschreven door Cordeliae, Edward_Elric, TheLostMermaid ¤
    Volledig Nederlands geschreven ¤
    Onbekende Personen ¤


    Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes