• Wat als je hele gezin ineens geen geld meer heeft. Geen leuke uitjes meer, weinig te eten en nieuwe kleren komen ook niet eens meer binnen. Telefoonabonnementen kunnen niet meer betaalt worden en alles is ineens heel duur. Dan wordt je met heel je gezin uit huis gezet. Waar moet je heen?

    Drie Amerikaanse gezinnen overkomt dit. Ze komen allemaal samen in een opvangtehuis voor mensen die geen geld meer hebben. Ze krijgen leefgeld van het opvangtehuis en kunnen hiervan hun wekelijkse boodschappen doen. De drie gezinnen zitten in dit huis zodat ze niet op straat hoeven te leven en toch een dak boven hun hoofd hebben. Echter is er niet altijd genoeg geld voor kleding en andere dingetjes, dit zouden we moeten sparen, maar omdat het leefgeld ook niet altijd veel is gaat dit erg moeilijk. Hoe zullen de gezinnen het volhouden. Zullen de kinderen het met elkaar kunnen vinden en zullen de ouders werk terugvinden om hun eigen leven weer te starten?

    Rollen;


    Gezin 1 Johnson
    Ouders;
    -
    -
    Kinderen (3);
    - Sebastian | 16 | Bostick
    - Gereserveerd | Creepers
    - Gereserveerd | Walkers

    Gezin 2 Sukarno
    Ouders;
    -
    -
    Kinderen(4);
    - Gereserveerd | 15 | Vivir
    - Gereserveerd | ]Verityy
    -
    -

    Gezin 3 Severin
    Ouders;
    -
    -
    Kinderen(2);
    -
    - Gereserveerd | Lost_Voice


    Invullen;

    Rol;
    Gezin;
    Naam;
    Leeftijd; (ouders minimaal 38)
    Uiterlijk + foto;
    Innerlijk;
    Extra's


    Regels;
    Hier gelden natuurlijk de algemene RPG regels
    Jongens en meiden gelijk houden! Geen gezin met alleen meiden of alleen jongens
    We houden het gezellig. Ga elkaar niet afkraken
    Ruzies alleen IC. Wanneer dit OOC gebeurd volgen er maatregelen
    Minimaal 150 woorden per post
    Bestuur alleen je eigen rol
    Maximaal 2 rollen
    Geen perfecte personages, iedereen heeft wel zijn plus,- en minpunten
    Even voor de duidelijkheid; Er is geen geld voor mobiele abonnementen en alles moet via de wifi die niet aanwezig is in het pand. Let hier a.u.b op

    [ bericht aangepast op 3 dec 2014 - 15:04 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Mag ik een meisje uit het Sukarno gezin?


    She was always looking for more..

    Jazeker


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Vivir schreef:
    Mag ik een meisje uit het Sukarno gezin?


    -

    Rol;
    Kind
    Gezin;
    Johnson
    Naam;
    Sebastian
    Leeftijd;

    "My brothers and sisters are worth more than I am."

    16, 23 januari
    Innerlijk;


    Sebastian, ook wel Sebas genoemd, is iemand die vriendelijk is naar iedereen om hem heen. Hij komt zijn afspraken na en is loyaal naar zijn familieleden en vrienden toe. Hij zal andere niet opzettelijk vernederen of pijnigen. Hij voelt zich snel schuldig wanneer dit wel gebeurd. Er zit geen kwaad in Sebastian, tot mensen hem tot het uiterste drijven. Hij kan boos zijn en flink uit zijn dak gaan. Gelukkig moeten mensen hier wel heel ver voor gaan.
    Sebastian is een moedig persoon en gaat conflicten niet snel uit de weg. Hij zal ook best snel naar zijn vrienden luisteren mochten ze dingen aan hem vragen. Sebas heeft al vaker dingen gestolen en is er niet voor gepakt geworden. Hij is best sneaky en kan snel wegglippen wanneer hij dreigt gepakt te worden. Sebas vindt het altijd wel een kick geven. Sebastian kan zichzelf ook erg onschuldig gedragen, alsof er niets gebeurd is. Wanneer mensen iets verdenken kan hij het zo spelen dat hij de mensen om kan praten. Het gebeurd wel eens dat hij zichzelf verspreekt of dat mensen de waarheid zo uit hem kunnen trekken. Liegen is niet altijd zijn beste vak. Als mensen de goede theorie gebruiken kunnen ze zo alles uit hem trekken. Sebastian kan geheimen van andere mensen ook maar moeilijk voor zich houden, want wanneer hij dingen te veel ophoopt nemen zijn emoties het vanzelf open en komt alles eruit. Het is niet dat Sebastian heel emotioneel is, maar omdat hij zijn eigen geheimpje (dat hij biseksueel is) niet durft uit te brengen loopt de emmer vaak snel over.
    Ondanks het stelen draagt Sebastian wel verantwoordelijkheid over zijn broertje(s) en zusje(s). Hij leert ze graag de goede dingen en dat ze moeten luisteren naar hun ouders. Hij wil niet dat ze zoals hij gaan stelen. Hij wil ze gewoon goed opvoeden.
    Sebastian is muzikaal en muziek is dan ook zijn lust en zijn leven. Hij heeft een tijdje op zangles gezeten, maar omdat het geld plots zo snel achteruit ging moest hij er vanaf. Hij oefent zichzelf nu met het zingen en doet dit ook meer en deels van de dag; tijdens het douchen, de afwas, lezen, wanneer hij maar kan.
    Uiterlijk + foto;
    Sebastian heeft blonde haren en grijsachtige ogen. Hij heeft een atletisch lichaam ook al sport hij niet. Sebastian is ongeveer een meter zeventig lang.
    In zijn onderlip zit een snakebite die hij voor zijn zestiende verjaardag gehad heeft van zijn ouders. Hij liep er al jaren over te zeuren en uiteindelijk was het zover. Ook heeft hij in zijn linkeroor een tunnel van 1 centimeter zitten.
    Sebastian draagt altijd lekkere loszittende shirts en net niet volledige skinnyjeans. Hij draagt altijd zijn zwarte schoenen van het merk vans. Sebastian is een echte merkjager en draagt vaak ook geen kleren die geen merk hebben. Nu er geen geld meer voor is, is het niet anders.
    Extra's;
    Sebastian is biseksueel maar heeft nog geen vriendje of vriendinnetje gehad.

    [ bericht aangepast op 1 dec 2014 - 18:25 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Ik wil graag een meisje uit het Severin gezin reserveren als dat kan ;3


    I don't know if life is greater than death — but love was more than either

    Je staat er bij


    Ik zou graag ook wat meer jongens willen, en eventueel ouders.


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Bostick schreef:
    Je staat er bij


    Ik zou graag ook wat meer jongens willen, en eventueel ouders.
    Anders kan je wel even een korte stop op de vrouwelijke kinderen zetten? Dan komen er vanzelf ouders en mannelijke kinderen bij ;3


    I don't know if life is greater than death — but love was more than either

    Deers schreef:
    (...) Anders kan je wel even een korte stop op de vrouwelijke kinderen zetten? Dan komen er vanzelf ouders en mannelijke kinderen bij ;3


    Ja die staat er nu ook op (:


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.



    ARABELLE SEVERIN

    "I get lucky from seeing people being lucky."

    _____________________________________________


    Rol

    Een nakomeling van de familie Severin.

    Gezin

    Zoals eerder gezegd, Severin.

    Leeftijd

    Zestien jaren. [31-12-1998]

    Uiterlijk

    Om maar mee te beginnen heeft Arabelle schitterende, grasgroene ogen. Deze worden omringd door een mooie, volle laag wimpers. Haar haren hebben bovenop een donkere, bruine kleur en worden langzaamaan kastanjebruin naarmate je naar onderen kijkt. Deze haren hebben een mooie krul.
    Haar huid heeft een lichtgetinte kleur en verkleurd niet al te snel. Haar lengte is een dikke 1.67. Het meisje heeft maar een dun, tenger lichaam en weegt dan ook niet veel. Haar lippen hebben een zachtroze kleur, evenals haar wangen. Als ze lacht verschijnen er kuiltjes in haar wangen, evenals een hagelwit gebit.

    Innerlijk

    Eén van de grote kenmerken van Arabelle is dat ze een hart van goud heeft. Ze doet altijd alles om men te kunnen helpen, en denkt hierbij dan ook vaak niet meer aan haarzelf - of met andere woorden beschreven, ze stelt anderen op de eerste plaats, en haarzelf op de laatste. Ze vindt het geluk van anderen veel belangrijker dan dat van haar zelf. Zoals ze zelf altijd zegt, wordt ze gelukkig van het zien van mensen die gelukkig zijn.
    Ook is Arabelle een gevoelig meisje. Ze is snel te breken, en haar emoties zijn altijd duidelijk van haar gezicht af te lezen. Arabelle is verder een erg open persoon, een gesprek beginnen doet ze dan ook makkelijk. Ze heeft het grootste deel van de tijd een lach op haar gezicht, en wanneer ze een leidje hoort begint ze vaak met het ritme mee te klappen, sluit ze haar ogen en is er voor haar niks meer om haar heen behalve de muziek.
    Tot slot geeft Arabelle men veel kansen. Wanneer iemand iets heeft gedaan waar diegene niet trots op is, geeft ze diegene altijd een kans om het recht te zetten. Haar vertrouwen win je snel, wat één van haar zwakke punten is. Enkel wanneer je dit vertrouwen schendt, zal ze direct klaar zijn met je en geen woord meer met je wisselen. Nooit meer.
    Arabelle is erg snel dankbaar voor iets. Al is het één enkel potlood, ze zal er dolgelukkig mee zijn.

    Extra

    Arabelle heeft leren koken als een topchef, en kan dan ook met elk ingrediënt wel iets. Je zal haar dan ook vaak in de keuken kunnen vinden.
    Ook heeft Arabelle de stem van een nachtegaal. Ze weet ontzettend veel van muziek af. Bij elk liedje wat ze hoort weet ze er dan ook meteen het ritme uit te halen.
    Enkel heeft Arabelle wel claustrofobie, wat betekent dat ze niet tegen kleine ruimtes kan, noch in een kamer staan met en heleboel andere mensen.

    [ bericht aangepast op 1 dec 2014 - 19:14 ]


    I don't know if life is greater than death — but love was more than either

    Wilhelmina "Willa" Sukarno
    Sweat words are nothing, the reality is everything


    *Rol;


    Kind.
    *Gezin;
    Sukarno
    *Naam;
    Wilhelmina "Willa" Sukarno.
    Wilhelmina heeft ze van een ver familielid die die naam had. Zelf haat ze het en ze wilt alleen Willa genoemd worden.
    *Leeftijd;
    15 jaar oud.
    *Uiterlijk + foto;
    (FC:Kristen Stewart) Willa heeft donkeren haren die tot haar borsten komen. Vaak zitten er een beetje krullen in, maar ze doet er dan ook verder niet veel aan om het goed te laten zitten. Daardoor zit het vaak een beetje rommilig, maar ook wel stijlvol op een speciale manier. Haar ogen zijn grijzig. Ze heeft een goed figuur en sport soms wel eens. Ze besteed niet al te veel aandacht aan haar uiterlijk, ze heeft ook geen interesse om dat te doen.
    *Innerlijk;
    Willa kan soms een beetje egoïstisch overkomen. Dat komt omdat ze vaak op zichzelf is, chagrijnig overkomt en vaak alleen aan zichzelf lijkt te denken. Ergens is dat ook wel zo en ergens ook weer niet. Ze houdt er sowieso niet van om om de dingen heen te draaien. Ze neemt ze zoals ze zijn. Ze zegt ook precies de dingen die er aan de hand zijn en ze gaat er niet om liegen om iemand zich beter te laten voelen. Zo kan ze soms nogal hard uit de hoek komen, maar ze bedoeld het alleen maar goed. Ze vindt het maar niets om iets beter voor te laten doen dan het is. Vaak kan ze dan ook negatief en chagerijnig overkomen, maar dat is alleen maar zo omdat de situatie ook zo is. Als alles perfect zou gaan zou ze dat ook zeker zeggen, maar nu alles niet zo perfect gaat moet ze dat echt even kwijt aan iedereen. Vaak geeft ze zichzelf gelijk. Ze kan haar verlies of foute beslissing niet toegeven en dat zal ze dan ook nooit doen. Willa is een zelfstandige jongedame. Ze heeft een redelijke hoeveelheid zelfvertrouwen, maar dat is juist iets wat bij haar hoort en bij haar past. Zonder dat zelfvertrouwen zou ze zichzelf niet zijn. Arrogant is ze juist niet. Ze gelooft gewoon in haarzelf en in de dingen waar ze voor staat. Ze weet dan ook heel goed wat ze wilt. Het is niet dat ze zichzelf geweldig vindt, dat geheel niet. Ze vertrouwt gewoon op haarzelf dat ze de juiste beslissingen neemt. Ze heeft wel het idee dat zij ongeveer de enige is wie de juiste keuzes weet te maken. Ze kan zichzelf niet echt in anderen verplaatsen, waardoor ze anderen niet begrijpt. Ze kan dan ook wel boos worden op iemand zonder echt de moeite genomen te hebben om in te denken waarom diegene de keuze heeft gemaakt die hij heeft gemaakt. Ze kan dan ook wel echt boos worden, heel erg boos. Haar emoties schieten soms alle kanten uit en je weet dan ook niet echt wat je van haar moet verwachten. Soms komt ze dan ook een beetje gestoord lijken. Ze krijgt soms erg impuliefe ideen die ze zonder na te denken wilt uitvoeren. Haar plannen, emoties of meningen kunnen soms ook ineens veranderen, omdat ze er dan ineens anders over denkt. Ze heeft duidelijke vooroordelen over iemand. Mag ze je de eerste keer dat ze je ziet niet, dan zal het wel heel lang kunnen duren voordat je haar vertrouwen hebt gewonnen, of juist helemaal nooit. Ze heeft ook niet echt het idee dat ze iemand nodig heeft. Ze wilt niet van iemand afhankelijk zijn, dan lijk je alleen maar zwakker vindt ze. Ze heeft altijd wel haar woordje klaarliggen en kan best wel boos worden als er iets gebeurd wat haar niet zint. Ze heeft ook nooit zin om te doen alsof ze het wel met iemand eens is. Ze doet zich precies voor als wie ze is. Je kan geen controle over haar hebben. Het maakt niet uit wat je zegt of doet, maar ze zal zich er nooit bij neerleggen. Haar ongelijk zal ze echt nooit toegeven, waarschijnlijk zal ze zelf niet eens door hebben dat ze ongelijk heeft. Ze is helemaal zelfstandig en wilt nooit hulp aannemen. Ze gelooft ook dat ze die nooit nodig heeft. Als je die haar wel geeft zal ze je eerder uitschelden dan bedanken, maar diep van binnen zal ze er soms misschien wel blij mee zijn. Het ligt er ook aan in welke situatie ze zit. Ze zegt graag wat ze denkt en ze wilt het laten horen als ze ergens boos of blij over is. Ook zal ze proberen anderen van haar mening te overtuigen, maar als je niet naar haar wilt luisteren zal ze je ook niets vertellen.
    *Extra's;

    [ bericht aangepast op 2 dec 2014 - 11:59 ]


    She was always looking for more..

    Geef mij maar een willekeurige moeder, maakt niet uit van welk gezin. c:


    I had a few, got drunk on you and now I'm wasted

    Frary schreef:
    Geef mij maar een willekeurige moeder, maakt niet uit van welk gezin. c:

    Dan krijg je de moeder van de Johnsons, volgens een random ding ;'D


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Amelie Elisabeth Sukarno.
    "Not all those who wander are lost"




    Rol: Kind.
    Gezin: Sukarno.
    Naam: Amelie Elisabeth Sukarno.
    Leeftijd: 17 jaar, verjaart op 31 augustus.
    Uiterlijk: [FC Lily Collins]
    Innerlijk:
    Extra's:


    -

    Naam: Sophia Nomiki Johnson
    Leeftijd: 38, haar verjaardag is op eerste kerstdag.
    Uiterlijk:
    Sophia is ongeveer 1.80 en heeft ellenlange benen. Haar lichaam heeft rondingen op exact de juiste plekken, die haar her en der wel eens de titel ‘milf’ hebben opgeleverd, een titel waar ze eigenlijk alleen maar om kan lachen. Ze heeft vurig rood haar dat oranje lijkt in het zonlicht en groene ogen. Ze is eigenlijk altijd goed verzorgd, kleedt zich het liefst netjes en zorgt dat ze goed voor de dag komt. Als tiener heeft ze een lip- en neuspiercing gehad, waarvan de kleine littekentjes nog te zien zijn als je goed kijkt. Het zonnetje dat ze op haar achttiende op haar pols liet tatoeëren heeft ze nog steeds.
    Innerlijk:
    Mensen verwachten vaak niet van haar dat ze moeder is, deels omdat ze er nog redelijk jong uitziet en omdat ze een enorm vrije insteek heeft. Vooral in de tijd dat het financieel nog wel goed ging met het gezin was Sophia een enorme flierefluiter die genoot van vakanties, reisjes, winkelen en uitgaan. Ze is echter wel erg zorgzaam en beschermend, als je aan haar familie komt kom je aan haar en daar zal je spijt van krijgen. Ze is flirterig, charmant en weet mensen makkelijk om haar vinger te winden, maar verder dan flirterig gedrag zal het bij haar nooit gaan omdat ze enorm trouw is. Ze is niet enorm intelligent maar weet over bepaalde onderwerpen een heleboel en geniet van lezen en koken, iets dat ze veel deed als huismoeder met een parttime baan.
    Extra:

    Far from finished maar een beginnetje.


    I had a few, got drunk on you and now I'm wasted

    Mag ik een jongen uit familie Severin?