• All I Want For Christmas Is.... Liefde? Familie en vrienden? Misschien een dak boven je hoofd. New York is the place to be met kerstmis. Gekleurde lichten door heel de stad, grote ijsbanen en sneeuw dat de vele straten bedekt. Maar is dat wel genoeg? Wordt dat meisje dat in de kou rond zwerft echt blij van die magische lichten en prachtig gedecoreerde winkels? Kan die steenrijke jongen wel echt genieten van kerst, als de vele cadeaus niet zijn wat hij écht wil. Verschillende mensen willen het dit jaar anders. Ze willen hun tradities verbreken en een kerst hebben die hen echt blij maakt. Ze verlangen naar die perfecte kerst die in al die liedjes te horen zijn en ze zijn vastbesloten om het dit jaar te halen. Zorgt dit voor nieuwe relaties? Nieuwe vijanden? Wordt dit de beste kerst ooit, of draaien hun plannen uit op een regelrechte nachtmerrie...


    ~ Girls
    Cadence "Cadie" Alejandra Aveiro-Garcia ~ Orton
    Lily Dawson ~ WhereITold
    Isabelle "Belle" de Blasio ~ Sempre
    Isilde Mira Haddock ~ Keynes
    Chasey Phoebe Wedge ~ Gently
    Emily June Hale ~ TheHangingTree
    Diony Milgryn ~ DecemberRain
    Izabella ‘‘Izzy’’ Fhearson ~ ~ MusicAndPeace
    Joy Fields ~ GusWaters
    Paris Reese Munoz ~ suprisebitch
    Jacelyn Amelia Deveraux ~ Sangster

    ~ Boys
    Tyler Keith Santiago ~ Orton
    Evrest ~ Seto
    ~ Californication
    Nathan Matthew Jones ~ NoStranger
    Christopher `Chris` Taylor Campbell ~ Gently
    Jake Julian Harrington ~ Catesbeianus
    Antoine D'Ablaing ~ GusWaters

    ~ Lijstje
    Naam:
    Leeftijd:
    Type(Rich, Criminal, Famous, Poor, etc.):
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Extra:

    ~ Regels
    - Gebruik goede ABN
    - Bestuur niet andermans rollen
    - Hou al je rollen actief!
    - Geen Mary Sue's en Gary Stu's. Iedereen heeft imperfecties!
    - Blijf actief! Ik wil niet dat dit binnen drie dagen dood is!
    - Alleen ik (Falahee) maak de topics aan. Als ik op het moment offline ben wil ik een linkje in mijn GB!

    [ bericht aangepast op 21 dec 2014 - 15:57 ]


    El Diablo.

    Ik doe mee ik vul het gelijk in. Bij de mannen.


    Vampire + Servant = Servamp

    Wat leuk, mag ik een jongen reserveren? Vul hem zo in :Y)


    Everything is illuminated by the light of our past.

    Natuurlijk ^^


    El Diablo.

    Mag ik een meisje?


    She was always looking for more..

    Ofcourse!


    El Diablo.



    Naam:
    Cadence "Cadie" Alejandra Aveiro-Garcia.
    Leeftijd:
    19.
    Type:
    Je zou haar eigenlijk wel een soort runaway kunnen noemen. Ze woont nu net een klein jaartje in New York, maar je kan haar niet echt rijk noemen. Ze woont in een klein appartement, heeft een baantje en een behoorlijke lening om haar studie te betalen. Ze komt zelf uit Argentinië. Ze is gevlucht naar Amerika door haar familie. Ze wouden dat ze met de jongen van een rijke familie zou trouwen die al behoorlijk lang een oogje op haar zou hebben. Hier was ze het echter niet mee eens en na vele, grote ruzies is ze weggelopen.
    Karakter:
    Cadie is een jonge vrouw met een sterk karakter. Ze weet wat ze wil en als ze het ergens niet mee eens is laat ze dat duidelijk merken ook. Je kan haar dus aardig fel en brutaal noemen. Dit betekent niet dat ze onvriendelijk is. Ze geeft iedereen een kans, het maakt haar niet uit wat voor type je bent. Ben je vriendelijk tegen haar, dan is ze vriendelijk tegen jou. Gedraag je je als een bitch, dan gedraagt zij zich ook als een bitch. Zo simpel is het.
    Cadie houdt van sarcasme en kan het zelf maar al te goed gebruiken. Vooral mensen die in haar ogen al dom zijn hebben het zwaar te verduren. Cadie is dat meisje dat zich overal uit kan helpen door haar charmes. Ze weet perfect wat ze moet zeggen in welke situatie en wanneer. Dit zorgt ervoor dat velen haar mogen en al veel jongens als een blok voor haar zijn gevallen. Soms gebruikt ze het om te flirten, maar meestal in het alleen maar om haar zin te krijgen of om uit een moeilijke situatie te komen.
    Als je Cadie met één woord moest beschrijven, dan zouden veel mensen zeggen 'uitdagend'. Het is gewoon iets wat ze altijd al gehad heeft. Bij alles wat ze zegt hoopt ze er een reactie uit te krijgen bij de ander, dat vind ze altijd leuk. Cadie weet dat ze allerlei reacties los kan maken bij mensen. Het leukste vind ze nog wel als ze uitdagend gedrag terug krijgt, want dan weet je eigenlijk nooit wat eruit gaat komen. Cadie houdt niet van voorspelbare dingen, dus dat vind ze altijd leuk.
    Uiterlijk:
    Cadie is een mooi meisje. Ze heeft een blanke huidskleur zonder oneffenheden. Deze wordt erg snel bruin dus vaak heeft ze een licht tintje. Ze heeft rood-bruine haren die ongeveer tot haar onderrug komen. Deze hebben een lichte slag en Cadie heeft al veel dingen geleerd om ermee te doen. Cadie heeft donkergroene ogen, deze bevatten altijd een soort uitdagende twinkeling. Ze maakt zich altijd op met mascara en eyeliner, waar ze ook behoorlijk handig mee is geworden. Als ze er zin in heeft doet ze ook wat op haar lippen.
    Cadie is niet lang, integendeel. Ze haalt net de 1,60 waardoor velen boven haar uit steken. Zelf draagt ze vaak hakken, dus ze lost het wel op. Haar stijl is vrouwelijk, met een beetje stoere of uitdagende tintjes hier en daar. Cadie heeft een mooi lichaam. Ze is slank. Een platte buik, dunne taille, slanke benen etc. Toch heeft ze wel een beetje curves. Een volle boezem, heupen en haar kont is ook zeker niet plat. Tot slot heeft ze meerdere gaatjes in haar oren en een navelpiercing. Ze heeft een paar tattoos, namelijk deze op haar enkel, deze op haar heup en deze op haar arm.
    Extra:
    Cadie spreekt vloeiend Spaans, Engels en Portugees. Ze heeft wel een klein accent, maar daar maakt ze zich niet heel druk om. Cadie heeft geen contact meer met haar Argentijnse familie. Ze spendeert haar dagen met vrienden uit New York, maar ze voelt nog een bepaalde leegte. Ze mist haar familie wel, maar ze weet dat ze nu niet meer terug kan.

    [ bericht aangepast op 18 dec 2014 - 12:48 ]


    El Diablo.

    Zou ik een meisje mogen?


    When time and life shook hands and said goodbye.

    Ik wil wel een jongen. Beroemdheid graag.


    Spoiler alert: you will save yourself

    Jullie staan erbij ^^


    El Diablo.

    Vivir schreef:
    Mag ik een meisje?

    Ik heb trouwens nog nooit meegedaan aan een MSV – wel RPG’s – is dat een probleem?

    Nee hoor! :]


    El Diablo.

    Isabelle "Belle" de Blasio




    Leeftijd:
    Isabelle is 22 jaar jong.

    Type:
    Het leven van Isabelle is een droom voor vele, maar een nachtmerrie voor haarzelf. Haar leven is voor haar uitgestippeld en de mogelijkheid om simpelweg nee te zeggen is voor haar geen optie. Ze heeft de man van haar moeders dromen al ontmoet en een huwelijk wordt al op touw gezet, terwijl Isabelle de verlovingsring, die overigens gruwelijk vloekt met al haar kleding, in de prullenbak heeft gegooid. Isabelle's leven is complex en ze kan niet wachten om eraan te ontsnappen.

    Karakter:
    Het vele geld dat in Isabelle's opvoeding is gestoken heeft zeker zijn uitwerking gehad op haar karakter. Isabelle is ontzettend beleefd en oplettend, ze heeft al van jongs af aan door dat mensen meer verbergen dan in een opslag te zien was en ze heeft het altijd als een gave beschouwt dat ze daar doorheen kon kijken. Ze kan ontzettend snel leugens doorzien en heeft dan meteen een wat minder hoge dunk van diegene, want ze heeft een hekel aan leugens.
    Het was altijd de bedoeling dat Isabelle in de voetsporen zou treden van haar moeder. Dat hield in een leven vol rijkdom, macht en zekerheid, maar aangezien Isabelle opgegroeid is in dit wereldje, heeft ze ook de donkere kant gezien. Geen echte liefde, alles om goed voor te komen en het perfect in bedwang houden van emoties. Dat waren de dagelijkse dingen, plus het feit dat haar vader noch haar moeder ooit affectie hadden getoond richting hun dochter.
    Belle is ontzettend intelligent en nieuwsgierig, ze heeft ook een hele open en toegankelijke persoonlijkheid waardoor mensen zich snel tot haar aangetrokken voelen. Ze is zwijgzaam en ontzettend rustig, waardoor ze vaak de persoon is waar men hun verhalen aan kwijt kunnen. En dat terwijl ze zelf haar verhalen liever opkropt, want ze weet dat iedereen denkt dat ze het perfecte leven lijdt en stiekem wil ze niet klagen omdat ze weet hoeveel mensen het slechter hebben dan haar.
    Isabelle is een stuk zelfverzekerder als vroeger doordat ze wat meer vormen heeft gekregen in de voorgaande jaren. Tot haar 15de was Isabelle net zo plat als een 12 jarige jongen, maar wonder boven wonder heeft ze uiteindelijk nog een volle C cup gekregen. Ook nu ze wat zelfverzekerder is geworden is ze erachter gekomen dat mannen haar zeker interessant vinden, maar ze is vaak te veel bezig met het aanprijzen van haar vriendinnen om zichzelf op de markt te gooien. Daarnaast is ze dus verloofd, maar gezien ze zo snel mogelijk daar onder uit wil, is dat niet iets waar ze mee te koop loopt.

    Uiterlijk:
    Isabelle is met haar 1.68m niet lang, maar ook niet klein. Ze is ontzettend slank en heeft sinds een paar jaar pas echt zichtbare rondingen, waar ze erg blij mee is. Ze heeft een licht getinte huidskleur en prachtige bruine ogen die altijd vrolijk lijken te sprankelen.

    Extra:
    Isabelle is in veel landen geweest maar mocht nooit verder komen dan het hotel waarin ze verbleven. De verhalen van haar vrienden die ooit zijn gaan backpacken hebben haar laten realiseren dat dat het gene is waar ze al jaren naar verlangde. Daarnaast heeft Isabelle nooit echte liefde gekend, ze heeft slechts een paar echte vriendinnen en die waardeert ze ontzettend erg, maar aangezien haar ouders haar meer zien als een object dat alleen bij bepaalde gelegenheden nut heeft, is liefde iets waar ze onbekend mee is.


    Ik vul het zo allemaal aan. (:

    [ bericht aangepast op 8 dec 2014 - 20:27 ]


    When time and life shook hands and said goodbye.

    Woeps

    [ bericht aangepast op 8 dec 2014 - 19:47 ]


    When time and life shook hands and said goodbye.

    Naam:


    Lily Dawson.
    Leeftijd:
    18 jaar oud, ze verjaart op 28 November.
    Type:
    Poor. Lily zit niet echt in een makkelijke situatie. Haar moeder heeft een paar jaar geleden een beroerte gekregen en is sindsdien verlamd aan de linkerkant van haar lichaam. Na een paar maanden kon haar vader de situatie niet meer aan en is van zijn vrouw en dochter weggelopen. Dat is Lily zwaar gevallen en ook al het inkomen viel weg. Haar moeder kon niet meer werken, al werd er na een tijdje gezegd van wel en kreeg ze geen uitkering meer. Toch was er geen baan te krijgen en was haar moeder eigenlijk ook niet instaat om te werken. Dus besloot Lily maar om haar school te stoppen, ook al wilde ze altijd al naar de Universiteit om een hele goede baan te krijgen. Ze heeft onderhand ook al meerdere baantjes op haar naam staan. Lily werkt voornamelijk in een hotel en doet daar aan schoonmaken, al staat ze soms ook in een winkel, wat ze eigenlijk wel leuker vindt. Als ze nog tijd over heeft, maakt ze ook schoon in een aantal luxe huizen. Zodra ze eenmaal in het schoonmaak wereldje is gekomen raakte ze er niet meer uit. Voornamelijk omdat ze makkelijker aan een baan komt waar ze al ervaring in heeft. Toch doet ze de meeste dingen wel om maar aan geld te komen, al lijkt ze daar nooit voldoende van te hebben om goed voor haar moeder te kunnen zorgen. Ze loopt dan ook achter met de huur van het kleine appartementje wat ze samen met haar moeder heeft, wat soms redelijke spanningen opleverd waarin haar moeder kwaad is op haar. Zij heeft nogal last van stemmingswisselen, al wilt ze uiteindelijk gewoon het beste voor haar dochter, ook al krijgt ze dat niet.
    Karakter:
    In haar verleden was Lily altijd de positiefheid zelfe. Ze hield een positivie instelling over aan welke situatie dan ook en ze was gelukkig. Na haar moeders ongeluk is ze een tijdje deprisief geweest, zeker nadat haar vader hun heeft verlaten. Ze zag hoe de rekeningen zich opstapelden en besloot er naar een tijdje iets aan te doen, omdat ze eigenlijk niet anders kon. Ze begon met werken en hoe vreselijk ze het ook vindt dat ze haar school moest laten vallen, het doen van iets hielp haar weer een beetje uit de diepe put te klimmen waar ze voor haar gevoel in was gezonken. Langzaam aan begon ze weer het goede in het leven te zien en ze begon ook meer te lachen. Ze begon weer een beetje op te knappen en haar oude zelf kwam beetje bij beetje weer terug, hoewel ze nooit weer helemaal de oude is geworden. Soms heeft ze buien waarin ze alles even niet meer ziet zitten, maar die probeert ze zoveel mogelijk te vermijden. Ze maakt zichzelf blij met kleine dingetjes, aangezien ze ook niet te ver vooruit wil kijken. Ze is dan ook bang voor de toekomst. Ze is vooral bang dat ze helemaal geen toekomst heeft. Ze heeft geen opleiding, dus ze weet ook niet of ze wel een goede baan kan krijgen. Lily is door die onzekerheid ook onzeker over de meest simpele keuzes in het leven, omdat ze denkt dat alles nadelige gevolgen kan hebben voor haar. Verder kan ze soms iets te letterlijk opnemen, wat eigenlijk als grapje was bedoeld. Ze houdt er wel van om te lachen en plezier te maken en ze kan ook sarcastisch zijn, maar als anderen een sarcastische opmerking maken voelt ze zich een beetje aangesproken. Ze kan nog wel eens eigenwijs zijn en willen doen wat ze zelf wilt, al gaat dat soms lastig in haar situatie. Ze wilt gewoon vrij zijn Ze heeft wel zo haar vooroordelen over mensen die wel voldoende geld hebben om te leven. Die bestempelt ze ongeveer gelijk als arrogant, zonder ze verder ook maar te leren kennen. Toch houdt ze haar professionaliteit door haar werk in hotels, waar juist vaak rijke mensen te vinden zijn. Toch zal je haar nooit iets aardigs horen zeggen over hun en in haar gedachten vervloekt ze ze het liefste.
    Uiterlijk:
    (FC: Barbara Palvin) Lily heeft lange bruine haren die tot net boven het midden van haar rug komen. Ze draagt ze het liefste los, al doet ze ze ook vaak in een staart omdat dat handiger is voor haar werk. Van voren zijn haar haren redelijk krullend en het wordt steeds stijler naarmate je naar de achterkant van haar kapsel kijkt. Ze heeft blauwe ogen die met de jaren steeds grijzer zijn geworden. Ze houdt van make-up en kleding, maar heeft niet het geld om daar meer geld dan nodig is aan te besteden. Toch heeft ze ook zonder al te veel make-up een mooi gezicht. Ze is erg dun, wat vooral komt doordat ze niet echt genoeg eet.
    Extra:

    [ bericht aangepast op 14 dec 2014 - 20:50 ]


    She was always looking for more..