• CHANGE OF CHARACTER
    Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn als personages van de ene serie of het ene boek in de situatie van een andere serie of een ander boek kwamen? Of je nou op de vraag ja of nee hebt geantwoord, dat is wat ik in deze story ga doen.
    Het is niet echt belangrijk dat je allebei de series/boeken kent, maar het is misschien wel handig ivm spoilers.

    Verhalen:

    American Teen Wolf story:


    Tate Langdon woont al jaren in Beacon Hills met zijn moeder Constance. Zijn beste en enige vriend is Stiles, die altijd met rare ideeën komt. Op een dag komt Stiles op het idee om een lichaam te gaan zoeken in de bossen. Tate wordt door een beest gebeten, maar de volgende dag is de wond opeens geheeld.
    Dan komt hij de volgende dag ook nog Violet Harmon tegen, een meisje waarmee hij meteen al een band heeft. Als hij erachter komt dat haar vader ook zijn psychiater is, wordt alles echter not ingewikkelder.
    Status: wordt aan geschreven


    Teen Horror:


    Wanneer Allison Argent met haar ouders naar het zogehete 'Murderhouse' verhuist omdat haar vader vreemdging en ze een nieuwe start willen maken, dreigt haar leven voor altijd te veranderen.
    Chris Argent, haar vader, moet Scott McCall steeds wegsturen. Wie hij is, is voor niemand duidelijk en veel geheimen zullen daarvoor onthult moeten worden.
    Status: in de wachtrij/ kan nog een heleboel aan worden veranderd.


    - Als je een verzoek/idee hebt, hoor ik dat graag.

    [ bericht aangepast op 14 mei 2015 - 21:11 ]


    Spoiler alert: you will save yourself

    Hoofdstuk 1.1


    Spoiler alert: you will save yourself