• Terug van weggeweest en een herstart. Ik ben over het algemeen niet zo goed in deze topics up-to-date houden, dus als je graag op de hoogte blijft is een Abo op de story het makkelijkste.

    Yet: het laatste hoofdstuk vind je hier, Hoofdstuk 8






    Ik kon niet geloven dat ze het was. Haar blonde haren, die tot halverwege haar schouderbladen reikten, waren afgeknipt tot net op haar schouders. Ze droeg een shirtje dat haar schouders bloot liet en enkele zomersproetjes waren willekeurig op haar huid verschenen. Haar korte broekje zat strak om haar billen en haar kuiten waren gespierd. Ik moest alles wat ik op dat moment voelde inhouden. Vooral toen ze haar prachtige gezichtje naar me draaide en stralend glimlachte.
    "Hi! Lukt het een beetje met de verbouwing? Mijn moeder komt over een aantal weken pas, hoor, dus je hoeft je niet in het zweet te werken. Wat is het warm, hé? O, wacht. Mijn naam is Pippa." Haar hand bungelde voor mijn geknielde lichaam en ik veegde mijn vuile handen af aan mijn werkbroek. Ze had zich helemaal niet voor hoeven stellen. Ik wist haar naam al lang...




    - Meerdere personages, meerdere POVs
    - Nederland, Italië & Griekenland
    - Nederlands geschreven en gesproken
    - Bevat grof taalgebruik, drama, seks en schokkende gebeurtenissen
    - Romantiek, thriller, drama & een verhaal over groei
    - Verhaal en cover door Unwritable


    x Ze is tweeëntwintig, heeft lichte groene ogen en een paar handen die de mooiste gerechten voort brengen. Pippa is een gewone twenty-something die nog niet precies weet wat ze met haar leven wil, zoals weinig van haar leeftijdsgenoten. Samen met beste vriend Stan maakt ze er het beste van in haar geboortedorp dat langzaam uit lijkt te sterven, maar eigenlijk zit er een diepgekoesterd verlangen opgesloten in haar hart. De duik in het diepe is echter te bedreigend en pas als ze haar moeder op een haar na niet kwijt raakt, besluit ze om stappen te nemen. En nog liever gisteren dan morgen.

    Als zijn vader besluit dat zijn zoon en nietsnut van een Simeon eindelijk eens op eigen voeten moet gaan staan, breekt de hel los in huize Topal. Vastbesloten als de viertwintigjarige Griek is, zal hij zijn familie eens laten zien wat hij wel niet voor elkaar kan krijgen. Hij beland per ongeluk in Italië en gaat aan de slag als illegale timmerman bij een Italiaanse aannemer die het allemaal niet zo nauw neemt met de regeltjes.

    En dan is daar nog Stan, die wiskunde studeert alsof zijn leven er van af hangt. In het holst van de nacht beoefent hij echter nog een andere hobby, namelijk het uithangen van Sherlock om alle sporen die Pippa achterlaat te kunnen volgen. Tot hij iets ontdekt dat hem het eerstvolgende vliegtuig naar Italië doet boeken.

    Ennnnn, hier is Hoofdstuk 8 - 002 (: Ik hoor nog steeds heel graag wat iedereen vindt, feedback en liefdesbrieven zijn beide welkom ;)

    Yesh, yesh, yesh! _O_

    Ik ga het verhaal helemaal herlezen om dr weer een beetje in te komen, but yesh! :3


    • It is often the biggest smile, that is hiding the saddest heart. •