• Het is 1965, hartje zomer. Overal in Amerika genieten mensen van het weer en de vakantie. Vier jongens, bijna negentien, besluiten hun laatste geld uit te geven aan een strandvakantie in Oceanside, Californië. De stemming lijkt vredig, maar niets is minder waar.
    De Vietnamoorlog is in volle gang en Anthony, Wolfe, Eli en Wayra weten dat ze ieder moment opgeroepen kunnen worden voor de militaire dienst. Beseffend dat ze het lot niet kunnen ontlopen besluiten ze nog een laatste keer met zijn vieren te genieten, voordat ze zichzelf in het dood en verderf storten, mijlen ver van huis. Ze huren een zomerhuis in Oceanside en bereiden zich voor op hun laatste vrije weken. Maar dan is daar Lola, de vijftienjarige sproeterige Lola, de vijftienjarige sproeterige Lola die in het strandpaviljoen werkt en al hun harten sneller laat kloppen en het lijkt erop dat de vier al uit elkaar vallen voordat ze de gedoodverfde brief op de mat krijgen. De oorlog sijpelt langzaam hun leven binnen en staat op het punt alles te ruïneren.


    Zij zingen, nijgen naar elkaar en kussen, geenszins om liefde, maar om de sublieme momenten en het sentiment daartussen.

    Ondertussen staan zowel de proloog als het eerste hoofdstuk online!


    Zij zingen, nijgen naar elkaar en kussen, geenszins om liefde, maar om de sublieme momenten en het sentiment daartussen.