• Je hoeft dit niet te lezen maar als je het doet mag je trouwen met een fictief personage van jouw voorkeur.

    Ik zit er he-le-maal doorheen op m'n stage.
    In februari ben ik begonnen als ICT medewerker / werkplekbeheerder / netwerkbeheerder bij een redelijk groot bedrijf in Nederland. Ik zit op het hoofdkantoor tussen mensen met te dure pakken en van die enge puntige schoenen. (Ik loop er gewoon in m'n Game of Thrones shirt rond, idc). Nu draai ik ook de servicedesk. Mensen bellen mij dus voor vragen of problemen betreffende hun computers. En oh, wat ben ik mensen door en door gaan haten.

    Ik overdrijf echt niet als ik zeg dat 95 van de 100 mensen die ik op een dag spreek, zwaar negatief zijn. En dan niet in de zin van:
    'Ach, de computer loopt vast. Wil je even kijken?' Nah-ah. In de zin van: 'laat ik zoveel mogelijk scheldwoorden gebruiken en vooral zo hard mogelijk schreeuwen om even aan te geven dat ik geïrrteerd ben.' Ik heb een prachtig voorbeeld die ik in de spoiler zal zetten van een gesprek dat ik vandaag had. Er komen scheldwoorden in voor, dus als je het niet wilt lezen, hoeft het niet.


    'Goedemorgen, servicedesk.'
    'Ja, het werkt allemaal weer niet.'
    'Oke, kunt u misschien vertellen wat er niet werkt?'
    'Jez-... ja, alles natuurlijk. Deze hele kut computer van jullie. En ik heb een metacom account aangevraagd, waar blijft het!'
    'Ik ga het voor u opzoeken, meneer.'
    *enige tijd later*
    'Meneer, uw account is om 9 uur aangevraagd en het is nu 10 over 9. Er staan vijf werkdagen voor deze aanvraag.'
    'En wat dan nog? Ik heb dat verdomme nu meteen nodig! Altijd hetzelfde gezeik met jullie. Werken, ho maar. Ik wil NU METEEN dat account actief.'
    'Meneer, dat moet mijn collega doen en hij is momenteel nog niet binnen.'
    'Nee natuurlijk niet, lekkere werktijden hebben jullie. Je gaat er NU voor zorgen dat dat account actief wordt, meisje, en anders wil ik je leidinggevende spreken.'

    En dit de hele dag zo door. Continue. Oh, heb ik verteld over die keer dat een man vergeten was z'n telefoon op mute te zetten en met z'n allen zaten te bespreken hoe ik eruit zag? Ze hadden me kennelijk al vaker zien lopen. Geloof me, het was niet erg vleiend om hun computer te fixen terwijl ik moet aanhoren wat ze wel niet met me willen doen. Het was gewoon ziek. Of die keer dat een man fijntjes een opmerking maakte dat ik geen beroep moest uitoefenen "waar mijn geslacht niet geschikt voor is." Ohja, en die keer dat ik op m'n eerste dag een mailtje stuurde naar een collega dat zijn telefoon gereed lag, en mijn begeleider vervolgens 3 mensen over zich heen kreeg omdat ik het in m'n hoofd had gehaald hen te mailen.

    Ik ben letterlijk alle motivatie kwijt om deze stage af te maken. Ik haat dat hele bedrijf. Mijn directe collega's communiceren ook never nooit met me en kunnen alleen maar vitten op wat ik verkeerd doe. Een collega van me heeft zelfs zijn rechten als admin misbruikt om mijn laptop wachtwoord te wijzigen terwijl ik thuis was, en op die manier op mijn webwhatsapp in te breken. Alle gesprekken heeft hij zitten doorsnuffelen. Daar ben ik mee naar mijn stagebegeleider gegaan en hij vatte het echt goed op. Er zijn gesprekken geweest en ik voelde me begrepen, hij was echt boos namelijk.
    Tot ik later via via hoorde dat hij alleen maar boos was omdat ik het door had gehad.

    Ugh, er zijn gewoon zoveel dingen die ik hierover zou kunnen zeggen maar ik hou m'n mond maar. Als ik er iets van zeg tegen m'n collega dan krijg ik steevast: 'Dit is het bedrijfsleven.' Nee. Dit zijn een stel grote kleuters, zonder enig respect voor anderen. Ik ben het zo zat om constant uitgescholden te worden aan de telefoon. Blegh.

    [ bericht aangepast op 7 juni 2016 - 22:43 ]


    Maflodder -> Rozenthee / "Would you like an adventure now, or shall we have tea first?"

    Dit klinkt als mn vaders werk. Echt super balen dat je het niet naar je zin hebt en dat ze zo doen. Kennelijk ligt het aan het IT kant haha mijn vader doet hetzelfde soort werk en loopt ook altijd te klagen over hoe hij behandeld word.

    Hoe lang moet je nog


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Dat is zeker IT werk, dood van binnen en geen moreel besef :'). Meestal worden hulpjes/servicedesk ook zo behandeld, alsof ze minderwaardig zijn. Misschien is het beter om een stage bij een netter bedrijf te zoeken of met tranen door de zure appel heen te bijten :(


    She was acting pretty, thought she owned the city. Someone should've told her that pretty ain't a job.

    Dat klinkt als een nachtmerrie. :c
    Hoelang moet je nog stage lopen bij dat bedrijf?


    How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.

    Wauw, gezellig is anders... jammer dat je dit meemaakt op je stage, slaat allemaal nergens op. Veel succes nog, ik hoop dat je stageperiode snel afgelopen zal zijn!


    16 - 09 - '17

    Ochjee, wat ontzettend asociaal zeg. De manieren die sommige mensen hebben. Ik lig altijd direct aan m'n vriend/broer zijn voeten als mijn computer even niet werkt en hij kan het fixen.
    Kun je die ene dude trouwens niet aangeven bij de politie? Zal hij z'n lesje eens leren.
    Ik hoop dat je snel klaar bent met deze stage, want het klinkt als een regelrechte hel.


    Deep inside, I've never felt alive

    Ai. Ik werk bij een technische helpdesk. Dat ik ook al zo'n ramp met klanten. I feel ya. Wat betreft die kerel die op je laptop heeft ingebroken, hij zou gewoon ontslagen moeten worden, wat een klojo.


    The truth is out there.

    Ben al blij dat ik niet de enige bent die het asociaal vind :')
    Vanaf vandaag moet ik nog precies een maand en ik heb nog een week vrij genomen tussendoor. Het is te overleven dus, maar langer moet het ook niet worden.


    Maflodder -> Rozenthee / "Would you like an adventure now, or shall we have tea first?"

    Oh wow gatverdamme. Wat een laag zooitje hersenloze pissebedden zeg. Ik hoop echt dat ze een kutleven hebben naast die baan. Zo ga je toch niet met mensen om? Echt wat een zielige personen. Vooral volhouden want dit is duidelijk wegpesten. Echt uhl. Nul respect voor deze mensen


    Happy Birthday my Potter!

    Wat een gure bende mensen bij elkaar. Maar je redt het nog wel deze maand


    Zij zingen, nijgen naar elkaar en kussen, geenszins om liefde, maar om de sublieme momenten en het sentiment daartussen.

    Oh my fucking god, ik was daar de eerste dag ontslagen vanwege m'n grote bek. En ik heb niet eens een grote bek.
    Ik heb bewondering voor je beleefdheid. Hahaha GredWeasly ik moest lachen om die pissebedden XDD.
    Kun je een ander stageadres vinden in overleg met school?


    No growth of the heart is ever a waste

    Posthuma schreef:
    Ochjee, wat ontzettend asociaal zeg. De manieren die sommige mensen hebben. Ik lig altijd direct aan m'n vriend/broer zijn voeten als mijn computer even niet werkt en hij kan het fixen.
    Kun je die ene dude trouwens niet aangeven bij de politie? Zal hij z'n lesje eens leren.
    Ik hoop dat je snel klaar bent met deze stage, want het klinkt als een regelrechte hel.


    26 - 02 - '16

    GredWeasley schreef:
    Oh wow gatverdamme. Wat een laag zooitje hersenloze pissebedden zeg. Ik hoop echt dat ze een kutleven hebben naast die baan. Zo ga je toch niet met mensen om? Echt wat een zielige personen. Vooral volhouden want dit is duidelijk wegpesten. Echt uhl. Nul respect voor deze mensen

    Dit. Hopelijk is het snel klaar voor je


    If only humans could have vertical asymptotes ~ Quinn

    Salaryman schreef:
    Hahaha GredWeasly ik moest lachen om die pissebedden XDD.


    Creatief met beledigingen, een cursus aangeboden door Gred Weasley :W


    Happy Birthday my Potter!

    Oh wauw, dat is echt inderdaad heel erg asociaal. Ik zou ook naar de politie gaan met die inbraak op je computer, want dat is strafbaar. Dat je zo'n irritante mensen hebt... Respect is tegenwoordig ver te zoeken.


    What would Emma do?

    Dat is echt ongelofelijk onrespectvol! Respect is heel erg ver ge zoeken in deze wereld! En geduld ook


    Life is like the ocean. It can be calm or still, and rough or rigid, but in the end, it is always beautiful