• ILVERMORNY      SCHOOL      OF      WITCHCRAFT      AND      WIZARDRY

    Gelegen op de onherbergzame hoogste top van Mount Greylock in Massachusetts, beschermd door spreuken en Pukwudgies, werd gesticht door een Ierse heks en haar No-Maj echtgenoot in de 17e eeuw. Origineel was het een landhuis waarin de familie woonde, en waar de kinderen les kregen. Al snel kwamen er ook magische kinderen van de nabijgelegen indianenstammen naar het huis om te leren van Isolt Sayre. Door de jaren heen groeide de school uit tot een waardige school voor magische kinderen uit Noord-Amerika. De groei van de school kwam in een stroomversnelling tijdens de Salem Witch Trails. Veel magische gezinnen, of ouders die ook maar iets van magie dachten te zien in hun kinderen, stuurden de kinderen naar naar Ilvermorny, wat werd gezien als laatste veilige haven voor de magische gemeenschap. Ondanks dat het vele gelijkenissen heeft met haar Britse zusterschool, zijn er ook een aantal belangrijke verschillen tussen Hogwarts en Ilvermorny. Zo is de Sorting Ceremony zeer verschillend, mogen leerlingen hun toverstokken niet mee naar huis nemen tot hun 17e verjaardag, doen Pukwudgies het werk van de huiselven en worden hiervoor betaald, en bovenal is Ilvermorny de meest democratische en minst elitaire magische school ter wereld.



    INFORMATIE

    AFDELINGEN
    KENMERKEN

    • Horned Serpent || The Mind || Het Huis der Geleerden
    • Wampus || The Body || Het Huis der Strijders
    • Thunderbird || The Soul || Het Huis der Avonturiers
    • Pukwudgie || The Heart || Het Huis der Helers

    Elk huis heeft twee Heads, vergelijkbaar met Prefects, een 7e en een 8e jaars. Dit zijn twee studenten die aan het einde van hun 6e jaar in een huisverkiezing zijn gekozen en deze positie in hun 7e en 8e jaar bezetten.


    SORTING
    PROCESS

    Sorting gebeurt op Ilvermorny op de eerste dag dat alle eerste jaars aankomen op de school. Ze worden verzameld in de ronde ruimte. De oudere jaars verzamelen op het balkon onder de houtsnijwerken van hun huizen. Een voor een worden de kinderen naar voren geroepen om op de Gordiaanse Knoop te gaan staan die in de vloer is getegeld. Een van de houtsnijwerken zal oplichten als het de student claimt. Als meerderen oplichten mag de student kiezen. Zeer zelden gebeurt zelfs dat alle 4 de houtsnijdwerken oplichten. Dit is voor het laatst gebeurt in 1983.
    Nadat een leerling in een huis is geplaatst, wordt deze meegenomen naar de eetzaal, waar talloze verschillende toverstokken zijn uitgelegd en mogen ze een stok uitzoeken, al zoekt de stok over het algemeen ook hier de tovenaar uit.


    UNIFORMEN
    HUISDIEREN

    Alle uniformen in Ilvermorny zijn hetzelfde, al mogen meisjes in plaats van een lange broek ook een lange rok dragen.
    Het bestaat uit een blauwe broek met een blauwe bloes en een cranberry rode spencer en blazer met zwarte lakschoenen. Vroeger was ook een cape, bevestigd met een gouden speld van een Gordiaanse Knoop, verplicht, maar deze is nu vervangen door de blazer met gouden knopen in de vorm van deze knoop.
    Op Ilvermorny zijn ze niet heel kieskeurig als het gaat om huisdieren, er zitten 3 restricties aan:
    1. Een huisdier mag met zijn schouders niet groter zijn dan 2 foot[60cm].
    2. Een student moet zijn of haar huisdier zelf in de hand kunnen houden in elke situatie.
    3. Elk huisdier wat een docent, Pukwedgie, student, of ander huisdier, iets aandoet, wordt direct uit de school verwijderd en teruggestuurd naar de ouders van de student.


    ELEKTRONICA
    Op Ilvermorny is het niet verboden om elektronica bij je te hebben. Laptops en telefoons kunnen tegenwoordig ook opgeladen worden, maar alleen in de bibliotheek en de kamers van de Heads is WiFi aanwezig. Er is geen bereik op Ilvermorny. Sommige docenten accepteren uitgetypte verslagen, maar velen willen nog altijd alles handgeschreven hebben. In geen van de lessen is geoorloofd eletronica bij te hebben. Met Elektronica kom je door een betovering letterlijk het lokaal niet in. De meeste studenten gebruiken hun laptops, als ze dezen hebben, om eens in de week te skypen met hun ouders. Telefoons worden vooral gebruikt als de oudere jaars naar Salem gaan, waar wel bereik en complete WiFi-dekking aanwezig is.
    COMMON ROOMS
    DORMATORIES

    De 4 Common Rooms, met eraan geschakelde Dormatories, toiletten, en douches, bevinden zich op de eerste etage van het hoofdgebouw, die allemaal sterk zijn gemoderniseerd in de afgelopen jaren, net als eigenlijk het hele kasteel. Aan de westzijde van het gebouw zijn de Common Rooms te vinden van de Horned Serpent en de Wampus. De oostvleugel bevat de Common Rooms van de Thunderbird en de Pukwedgie. In de Common Rooms trappen geschakeld die lopen naar de Dormatories op de bovenste verdieping en deuren naar toiletten en douches. Vanuit de Common Room ga je via een trap naar een lange gang met deuren, een voor de jongens en een voor de meisjes, die allemaal leiden naar kamers die door 2 leerlingen worden gedeeld.


    VAKKEN
    SPORTEN

    Elke student van Ilvermorny moet aan het einde van het 4e jaar een vakkenpakket kiezen voor de laatste 4 schooljaren. Hierin zijn sommige vakken verplicht en mag tussen de andere vakken gekozen worden. Een vakkenpakket moet bestaan uit alle verplichte vakken samen met minimaal 3 en maximaal 5 keuzevakken, waarbij Creative Studies, Sports, en Languages niet mogen worden gecombineerd. Elk vak moet worden gehaald met een 6 of hoger gemiddeld, of de student moet het laten vallen voor het begin van het 8e jaar.

    Verplichte vakken
    Charms
    Potions
    History of Magic
    Transfiguration
    Social and Science Studies [Dit vak beslaat veel 'algemene kennis' uit zowel de No-Maj als de Magical World op Sociaal, Economisch, en Wetenschappelijk vlak]
    Defence against the Dark Arts

    American Sign Language [Dit vak is verplicht voor alle eerste jaars, en een keuze vak voor alle hogere jaren, maar telt niet voor de 3 tot 5 keuzenvakken. Het is een vervanging voor vlieglessen en gekozen om alle leerlingen zich thuis te laten voelen op school]

    Keuze vakken
    Astronomy
    Herbology
    Alchemy
    Arithmancy
    Care of Magical Creatures
    Divination
    Magical Theory
    Creative Studies [Hieronder vallen Glee Club, Muziek, Tekenen, Dansen, en Handarbeid]
    Sports [Hierbij kiest een student voor American Football, Cheerleading, Zwemmen, Ijshockey, of Baseball/Softball. Quidditch werd vroeger ook gespeeld, maar is jaren geleden uit de gratie geraakt en werd vervangen door American Football en Ijshockey. Ilvermorny doet mee in de competitie voor normale Middle en High Schools en mogen ook geen magie gebruiken tijden Sports]
    Languages[Hier leren studenten Frans, Spaans, Portugees, en Deens]

    Vroeger waren er ook lessen in Voodoo en Native American Magic, maar daar zijn op dit moment geen docenten voor te vinden.


    ROOSTER


    DE SCHOOL
    LIGGING

    Door de jaren heen is het Landhuis van de familie uitgegroeid tot de proporties van een kasteel om alle studenten en faciliteiten te herbergen. Toch is de originele opzet van een Engels landhuis nog duidelijk zichtbaar. Bij de ingang staan twee grote beelden van de oprichters die waken over twee grote deuren die openen in een grote hoge ronde ruimte met een glas in lood rozet als dak. In deze hal hangen 4 groten houtsnijwerken van de dieren van elk van de huizen en een balkon die rond de eerste verdieping loopt. 3 kleinere deuren leiden de studenten naar een eetzaal, een studiezaal, en het trappenhuis met aanliggende gangen naar de keukens en de docentenvertrekken. Op de eerste etage liggen de Common Rooms en Dormatories van de huizen.
    Ondergrondse gangen leiden de leerlingen naar de twee bijgebouwen binnen de kasteelmuren die de klaslokalen bevatten.

    Voor de leerlingen is er weinig te vinden in de omgeving van het kasteel behalve een onherbergzaam bergachtig gebied. Een jaar of 100 geleden hebben een aantal ambitieuze leerlingen hier een oplossing op bedacht gebaseerd op het Floo Network in de UK: Een magische verbinding naar het stadje Salem, waar de magische gemeenschap van de USA nog altijd sterke banden mee heeft. Het begon als een geheime passage om als oudere jaars door weg te glippen om wat lol te maken. Inmiddels mogen de hoogste 3 jaren in de weekenden naar Salem, en mag ook jaar 5 op enkele begeleide tripjes naar het dorp door het jaar heen.

    Het kasteel is een ommuurd gebied met 3 gebouwen, bovenop Mount Greylock.
    Het Hoofdgebouw is het originele Landhuis van de familie, waarin alles is begonnen.
    Een ondergrondse gang loopt richting het westen naar een gebouw waarin de praktische vakken worden gegeven.
    Een ondergrondse gang loopt richting het oosten naar een gebouw waarin de theoretische vakken worden gegeven.



    ROLLEN

    LIJSTJE
    • Naam
    • Leeftijd Dit RPG gaat over jaar 6, 7 en 8. Dus leeftijden tussen de 16 en de 18.
    • Nationaliteit Alleen uit Noord-Amerika.
    • Bloedstatus Er zijn maar heel weinig volbloed heksen en tovenaars in de USA.
    • Huis
    • Vakken Inclusief beste, slechtste en favoriete vakken.
    • Persoonlijkheid
    • Uiterlijk
    • Familie
    • Verleden Inclusief huidige woonplaats.
    • Extra Denk hierbij aan voorkeuren, afknappers, huisdier, stok, talenten, seksualiteit, speciale positie, etc.

    Voor relaties komt later in het praattopic een lijstje.


    ROLLEN
    Jongen // Meisje
    Naam // Faceclaim // Speler [Topic.Pagina] [Head?]

    HORNED SERPENT
    Aiden Jean Harrison // Francisco Lachowski // SphinxX [1.6]
    Charles Joseph Diggory // Jamie Campbell Bower // calice [1.12]
    Zed Balthazar Vaughn // Gaspard Ulliel // Sempre [1.4]
    Ivy Aurelie Liberty // Jaclyn Hill // Westwick [1.2]
    Alexia Aurora Smith // Emilia Clarke // Unrequited [1.3]
    Ophelia Sadie Fisher // Jenna Louise Coleman // Nairn [1.8]

    WAMPUS
    [R] Jackson Ethan Coates // Casey Jackson // ANTI [1.3]
    Jacob Heath Newman // Reece King // Raccoon [1.10]
    Francisco 'Paco' Ezequiel Sandoval-Valdez // Marlon Teixeira // PeterMaximoff [1.10] [Head Year 8]
    ? // ? // ? [?.?]
    Alexis Ysabeau Pelletier // Susan Coffey // Aquilae [1.2] [Head Year 7]
    Mara Thatcher // Chanelle Elise // Sempre [1.3]

    THUNDERBIRD
    Mason Levi O'Connor // Evan Peters // PeterMaximoff [1.1]
    Apollares "Ares" Reigan Kaisar // Chris Overgaard // FeorgeWeasley [1.2]
    ? // ? // ? [?.?]
    Cameron Emory Paxton // Elizabeth Wheeland // Anticyclone [1.5]
    Nia Madelyn Doves // Tallata // Chikara [1.4]
    [R] ? // ? // Remarkeyable [?.?] Uitstel tot Vrijdag
    [R] Floramaria Amara Sandoval-Valdez // Shay Mitchell // Unrequited [1.10]

    PUKWUDGIE
    Michael “Mike” Demian Marshal // Oliver Goodwill // Aquilae [1.5]
    Sebastian King // Daniel Bederov // Unrequited [1.3]
    ? // ? // ? [?.?]
    [R] Kalliste "Kalli" Ophelia Elys // Savannah Brown // FeorgeWeasley [1.5]
    Shanaya Mai Redbird // Kelly Gale // Velaris [1.7]
    ? // ? // ? [?.?]


    SPORTTEAMS
    AMERICAN FOOTBALL Alleen jongens.
    Quarterback
    Ares
    Running backs [1]
    Zed
    Wide Receivers [2]
    Tight Ends [2]
    Linebackers [3]
    Defensive backs [2]

    CHEERLEADING Alleen meisjes.
    Captain
    Ivy
    Cheerleaders [4]
    Nia
    Flora

    ZWEMMEN Gemengd.
    Sprinters
    Alexis
    Lange Afstandszwemmers

    IJSHOCKEY Gemengd.
    Aanval
    Cameron
    Mara
    Shanaya
    Verdediging [1]
    Jacob
    Goalie
    Mason

    BASEBALL Alleen jongens.
    Pitcher
    Jackson
    Catcher [1]
    Honkmannen [2]
    Sebastian
    Korte stop
    Paco
    Velders [3]





    RPG

    REGELS
    - Minimaal 300 woorden per post, exclusief naam, foto, etc. Zo moeilijk is dat niet.
    - Schrijf alsjeblieft met hoofdletters, leestekens, en redelijke grammatica en spelling. Fouten kunnen gemaakt worden, maar het moet niet hinderlijk zijn voor de leesbaarheid.
    - Gebruik haakjes voor OOC [] {} () - -.
    - Hou het REALISTISCH!!! Niemand is perfect, niemand kan alles, iedereen maakt fouten, heeft problemen, en slechte dagen.
    - Laat het alsjeblieft weten als je langer dan een week niet kan reageren.
    - Reserveringen blijven 72uur staan. Een rol blijft een reservering tot deze COMPLEET is ingevuld.
    - Geen Mary Sue's (perfecte personages)
    - Geef graag username verandingen door
    - Speel niet voor anderen. Dit is zeer hinderlijk en asociaal.
    - 16+ is toegestaan. Als je 16+ schrijft, of iets anders wat mogelijk een trigger kan zijn voor anderen, zet het onder een spoiler en geef bovenaan de post aan waarom het gaat: sex, drugs, selfharm, eetstoornis, etc.
    - Respecteer elkaar en druk je ideeën niet door op anderen.
    - Alleen PeterMaximoff maakt nieuwe topics aan.

    Bij het breken van een regel volgt een waarschuwing. Na 2 waarschuwingen lig je er zonder pardon uit.
    TOPICS


    Lay-out door FeorgeWeasley

    [ bericht aangepast op 8 juli 2016 - 21:36 ]


    Bowties were never Cooler

    Awesome!
    Mag ik een meisje uit Thunderbird?


    She was always looking for more..

    Zekers


    Bowties were never Cooler

    Ik zou ook graag een meisje uit Thunderbird willen reserveren!


    nothing like the rain, when you're in outer space

    Jullie staan erbij


    Bowties were never Cooler

    Mag ik een meisje bij Hornet Serpent die captain cheerleader is. Jaar 7?

    [ bericht aangepast op 28 juni 2016 - 21:36 ]


    I was an angel living in the garden of evil

    Meee! c:
    Mag ik een jongen, thunderbird, American Football Quaterback? ^^


    My fake plants died, because I did not pretend to water them.







    Naam Mason Levi O'Connor
    Mason Engels, Steenhouwer
    Levi Hebreeuws, naam uit de Bijbel
    O'Connor Iers, Zoon van Connor
    Leeftijd 16, 1 Juli
    Nationaliteit Canadees. Hij komt uit Paradise, Newfoundland
    Bloedstatus Halfbloed
    Huis Thunderbird
    Vakken
    Verplichte vakken: Charms, Potions, History of Magic, Transfiguration, Social and Science Studies, Defence against the Dark Arts, American Sign Language
    Keuzevakken: Alchemy, Sports [Ijshockey Goalie], Care of Magical Creatures, Herbology
    Zijn favoriete vakken zijn Alchemy, Care of Magical Creatures, en Herbology. Sports ook natuurlijk, maar dat ziet hij, ondanks het zware fysieke werk dat het kost, niet als een vak. Voornamelijk Herbology en Care of Magical Creatures zijn vakken waarin de tovenaars in zijn familie al generaties extreem gedreven in zijn.
    Zijn beste vakken zijn Care of Magical Creatures, Herbology, en Social and Science Studies. De eerste twee vakken liggen heel erg binnen Mason's interesses. Het derde vak is hij gewoon verrassend goed in, ondanks dat zijn interesses er niet perse erg liggen. Care of Magical Creatures is een verhaal apart. Hij heeft een sterke affiniteit met de dieren, maar zijn docent vind het ongepast dat hij alle dieren benaderd vanuit het oogpunt van een boer, in plaats van een onderzoeker. Toch kan zelfs zijn kritische docent niet ontkennen dat hij er een aanleg en sterke affiniteit voor heeft.
    Zijn slechtste vakken zijn Defence against the Dark Arts en Transfiguration. Het ligt hem gewoon niet en interesseert hem ook helemaal niet. Hij haalt wel voldoendes, maar zijn cijfers zijn aanzienlijk lager dan die van zijn favoriete vakken. Zeker aan Transfiguration moet hij heel hard trekken om het voldoende te houden.
    Persoonlijkheid Mason is een pientere, lieve en zorgzame extravert, die zichzelf maar moeilijk in de hand kan houden. Mason is dus net een Newfoundlander pup. Hij staat eigenlijk open voor alles, het slechtste of raarste idee ziet hij nog als een kans voor een geweldig avontuur. Mason kan dan ook echt niet stilzitten en is altijd wel ergens mee bezig of iets aan het plannen. Zijn hoofd staat niet stil en hij eigenlijk ook niet. Hij is zeer creatief van geest, maar komt door zijn avontuurlijke geest vaker dan eens in de problemen, omdat hij doet wat hij niet laten kan en gaat waar hij niet gaan mag. Hij is impulsief en heel koppig, waardoor het gebeurt dat hij een idee krijgt en dit meteen wil uitvoeren of waarmaken, terwijl ieder ander die er een seconde langer over nadenkt wel inziet dat het een belachelijk ding is om te doen. Toch heeft hij ergens een ontwapenende charme van een jonge hond, net als de hondsachtige onsterfelijke loyaliteit aan degenen om wie hij geeft.. Zijn onbehouwen enthousiasme en avontuurlijkheid, zijn nog twee van zijn karaktertrekken die erg puppy-achtig zijn.
    Mason kan geen weddenschap afslaan, hoe gek het ook is, en de verhalen die je dan ook over hem en zijn fratsen hoort zijn bijna allemaal waar, tot het likken van een volle asbak aan toe. Ook dit brengt hem wel in problemen, maar de verhalen die hij ermee maakt zijn onbetaalbaar.
    Door Mason's impulsiviteit en creativiteit vind hij het heel erg moeilijk om zich te concentreren en serieus te zijn. Hij lijkt altijd 12 dingen tegelijk te doen, en neemt niets, zelfs zichzelf niet, echt serieus. Hij wil graag lol maken, iedereen om hem heen gelukkig maken, en zorgen dat iedereen het goed heeft, omdat hij ook weet hoe het is om altijd maar nee te horen omdat er simpelweg geen geld is. Toch zijn er een aantal zaken waar hij een serieus gezicht voor op kan zetten, als hij veel moeite doet: Alchemy en Herbology, omdat hij dit heel erg interessant vind en hier later verder in wil. Hij wil iets goeds doen in de wereld en heeft altijd geleerd als hij zijn talenten tot het volste benut, dat ook hij de wereld een stukje beter kan maken.
    Toch loopt er om Mason een zeer zwart randje. Als je aan degenen komt om wie hij geeft, verandert de jongen in iets veel wilders. Hij gaat totaal door het lint en lijkt wel in een wild dier te veranderen. Hij krijgt een rode waas voor zijn ogen en kan alles en iedereen zonder pardon kort en klein slaan. Dit is dan ook geen tijd om in de buurt van de jongen te zijn.
    Uiterlijk Evan Peters Alles aan Mason schreeuwt nieuwsgierige pup. Hij heeft wilde pluizige blonde krullen die altijd vrolijk om zijn hoofd springen bij elke beweging die hij maakt. Zijn donkerbruine ogen stralen helder en zitten vol vrolijke glinsters, waardoor het in het donker nog wel eens lijkt of er een sterrenhemel gevangen zit in zijn kijkers. Zijn stralende en vooral aanstekelijke scheve glimlach, is zijn trademark, naast zijn krullenbol. Zijn huid is bleek, met ruwe plekken op zijn handen, knieën, en voeten van zijn sporten en werk op de boerderij van zijn ouders. Hij heeft hierdoor ook een goed lichaam, gespierd maar niet hard, al is hij met zijn 5'9 niet heel lang. Hij vind dit niet echt bijzonder en pronkt er dan ook niet mee. Hij draagt gewoon zijn uniform, het liefst een maatje te groot dan precies passend. Ook zijn normale kleren, als hij met zijn vrienden naar Salem mag, zitten vrij los, maar hij probeert er wel altijd netjes uit te zien. Nog een reden waarom Mason graag zijn lichaam bedekt, is dat hij een aantal lelijke littekens heeft, die zelfs magie niet verder kunnen helen. De meesten ervan zouden zoizo bedekt zijn zolang hij een hemd en shorts draagt, maar de lelijkste ervan loops van zijn linker schouder, net boven zijn sleutelbenen langs, naar zijn rechter schouder. Er lopen er nog 3 verticaal over zijn rug, en de langste van zijn linker oksel tot zijn linker knie. Mason is hypermobiel, vooral in zijn schouders, heupen, en rug, en dit werkt zowel in zijn voordeel als nadeel. Hij vind het leuk om dit als partytrick te gebruiken, maar soms komt hij er ook door in ongemakkelijke situaties.
    Familie
    Zachary Andrew O'Connor || Vader || 53 || Halfbloed Tovenaar
    Olivia Kate O'Connor-Shepherd || Moeder || 52 || No-Maj
    Jace Sawyer O'Connor || Broer || 25 || Tovenaar
    Abigail Zoe O'Connor || Zus || 23 || No-Maj
    Tristan Cole O'Connor || Broer || 20 || No-Maj
    Ivy Harper O'Conner || Zus || 20 || Tovenaar
    Nathaniel, Bennett, en Logan || Newfoundlanders || 3, 3, en 1 || Zwart, Zwart, en Bruin
    Een boel melkkoeien en een stier
    Verleden Paradise, Canada, is geen paradijselijke plek, maar een koud arm vissersdorpje in Newfoundland, waar Zachary en Olivia O'Conner de melkveehouderij van zijn ouders hebben overgenomen. Mason was eigenlijk een ongelukje. Zachary en Olivia wilden origineel 3 kinderen. Eerst kwam Jace, vervolgend Abby, en als laatste kwam de tweeling, waardoor het kleine boerderijhuisje al bomvol was. Het gezin wat leefden van het melkvee, had het financieel niet breed, maar ze waren gelukkig. Perongeluk werd Olivia, 4 jaar na de tweeling, nogmaals zwanger. Ze besloten het kindje te houden, ondanks dat de kinderen allemaal al kamers moesten delen en het geld krap was. Het mannetje was wel degelijk geliefd, ondanks dat hij een ongelukje en een financiële klap was.
    Mason groeide op, op de boerderij van zijn ouders, met zijn broers en zussen, de honden, en hun ouders, met maar weinig magie. Soms toverde hun vader wel iets, zeker als hij iets moest klussen, de kinderen bezig moest houden, of op zijn trouwdag om een avondje weg te gaan met hun moeder. Het meeste werk ging nog altijd met de hand en hij was gelukkig. Net als zijn broers en zussen ging hij naar een gewone basisschool, en liet maar weinig tekenen zien van magische krachten, in tegenstelling tot zijn broer Jace en zijn zus Ivy. Toch kreeg hij uiteindelijk een brief, op zijn 11e verjaardag. Iedereen was verbaasd, maar zeker ook trots dat ook hij naar Ilvermorny mocht. Niet dat zijn ouders minder trots zijn op hun No-Maj kinderen en hun kunnen. Hij voelde zich hier in het begin niet helemaal thuis, zo veel mensen, geen geur van koeien. Toch heeft hij er snel een thuis van gemaakt, eerst met Logan, die precies 60cm was, en de laatste 3 jaar met Madeleine, die hij met kerst als puppy kreeg en toen ook mee begon te nemen naar Ilvermorny.
    Mason's littekens komen van een zwaar ongeluk in zijn jeugd. Hij was een dreumes van 5 en rende achter de honden aan die de kudde naar binnen aan het hoeden was voor de nacht. Hij had alleen niet door dat de stier daar nog niet bij zat. Zo gebeurde het dat Mason moest rennen voor zijn leven, en vast kwam te zitten in het zware prikkeldraad wat zijn vader had gespannen tegen wilde dieren. De honden wisten de stier wel weg te houden van het mannetje, die gilde van de pijn, maar hoe meer hij worstelde, hoe dieper de wonden werden. Het duurde een hele tijd voor zijn ouders hem vonden, omdat hij vrij achterin het veld vast zat en de honden ze in eerste instantie niet konden halen, omdat ze hem moesten beschermen van de stier. Uiteindelijk zag hij er meer uit als of hij in een houtversnipperaar was gevallen dan dat hij vast was komen te zitten in prikkeldraad. De meeste van zijn wonden zijn aardig geheeld, die op zijn handen zijn zoizo niet meer zichtbaar door het eelt van de lange jaren hard werken op de boerderij en het spelen van ijshockey, maar die op zijn borst, rus, en zij, zijn nooit helemaal geheeld.
    Extra
    Mason's hond is een relatief kleintje, in vergelijking met de honden waar hij mee is opgegroeid, omdat ze anders niet mee naar school mag. Madeleine, koosnaam Maddy, is een zwarte Newfoundlander van 57cm hoog en 3 jaar oud. Ze is een enorm schatje, een harde werker, en heel erg loyaal, maar door haar maat soms wat lomp.
    Mason is de Ijshockey Goalie voor het schoolteam. Hij vind het geweldig, vooral omdat hij als Canadees ook echt met de sport is opgevoed.
    Mason's stok is 11inch stok van Lime, zoals dat van elke tovenaar uit zijn familie, met een kern van botten en schelpjes, net als zijn overgrootvader. Het is een stok met een eigen wil en een onvoorspelbaar karakter, net als de jongen van wie de stok is.
    Mason is Biseksueel, maar hier zelf nog niet echt achter en al helemaal niet comfortabel mee.
    Mason wil aan het einde van het jaar meedoen aan de verkiezingen voor Head van de Thunderbirds.

    [ bericht aangepast op 30 juni 2016 - 15:36 ]


    Bowties were never Cooler

    Westwick schreef:
    Mag ik een meisje bij Hornet Serpent die captain cheerleader is. Jaar 7?


    FeorgeWeasley schreef:
    Meee! c:
    Mag ik een jongen, thunderbird, American Football Quaterback? ^^


    Jullie staan erbij


    Bowties were never Cooler

    Ik wil graag een meisje van Wampus die aan ijshockey doet (graag aanvaller).


    "Ignite, my love. Ignite."

    Zou ik een meid kunnen krijgen uit Wampus die aan zwemmen doet?


    "Nothing is True. Everything is Permitted"

    Burritho schreef:
    Ik wil graag een meisje van Wampus die aan ijshockey doet (graag aanvaller).


    Aquilae schreef:
    Zou ik een meid kunnen krijgen uit Wampus die aan zwemmen doet?


    Jullie staan erbij

    @Aquilae, sprinten of lange afstand?


    Bowties were never Cooler

    PeterMaximoff schreef:
    (...)

    Jullie staan erbij

    @Aquilae, sprinten of lange afstand?


    voorkeur gaat dan eerder naar sprinten


    "Nothing is True. Everything is Permitted"

    Thunderbird girl for mee?


    take me back to the basics and the simple life

    Aaah sws mee doen! Alleen nog even verdiepen welke afdeling! Super leuk

    Als fc graag Chris Overgaard (:


    My fake plants died, because I did not pretend to water them.