• Hey iedereen!

    In mijn sport uren kijk ik dus anime op mijn tablet, wat ik echt ideaal vind, omdat de tijd dan lekker snel gaat. Alleen kom ik nu bijna aan mijn einde van de serie Free (het is echt een geweldige anime, dus zeker een aanrader om te kijken!).

    Dus mijn vraag aan jullie is, hebben jullie nog aanraders dat ik zeker gezien moet hebben! Op dit moment ben ik wel wat into sport anime, maar andere anime is ook zeker welkom! ^^

    Hier even een lijstje, wat ik allemaal heb gezien:

    - Chobits
    - Death Note
    - Love Hina + Films
    - Sakura + Films
    - Ouran high school host club
    - DN-Angel
    - Fruits basket
    - Elven lied
    - Happiness
    - AngelBeats
    - Charlotte
    - The Melancholy of haruhi Suzumiya + Film
    - Yuri!! On ice.
    - Rewrite
    - Your name (film)
    (Pokemon sowieso, maar die telt even niet. XD)


    One Who Travels A Higher Path.

    Dive! schijnt leuk te zijn, iets in het straatje van Free volgens mij. Uta no prince sama is leuk


    It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

    Sword Art Online?


    Maflodder -> Rozenthee / "Would you like an adventure now, or shall we have tea first?"

    Oe, ik dump seffens mijn lijstje met aanraders, maar ik moest meteen aan Haikyuu! denken, is een mega leuke sportanime :p

    Edit: hier komen mijn aanraders! Ik zie dat je best al wat verschillende anime hebt gezien en volgens mij niet echt op zoek bent naar een specifiek genre, dus ik ga gewoon alle anime die ik heel goed vind hier dumpen :p

    Akastuki no Yona: Dit is een shoujo en een reverse harem, dus als je op zoek bent naar wat knappe anime dudes, is deze zeker wel de moeite. Ik vond deze ook echt heel erg grappig op sommige momenten en er zit zeker ook wel wat actie in!

    Ansatsu Kyoushitsu: Deze gaat over een klas die hun leerkracht (een geel octopusmonster) moet vermoorden, voordat hij de aarde gaat vernietigen. Hij is best wel komisch, er zit enorm veel actie in en de personages zijn echt heel tof!

    Baccano!: Deze heeft een historische sfeer en af en toe is ie een beetje bloederig. Opnieuw heel wat actie. Het plot speelt zich voor een groot deel af op een trein. Er zijn veel personages en ze zijn allemaal erg goed uitgewerkt.

    Boku no Hero Academia (en het tweede seizoen): Ik kijk nu het tweede seizoen en op dit moment is hij echt één van mijn favoriete anime. Ik ben zo verslaafd dat ik zelfs de manga ben gaan lezen. Ik weet gewoon wat ik hierover moet zeggen. Het is geen diep plot, alles is heel erg simpel, maar het hoeft niet diep te zijn, want het is gewoon heel erg vermakelijk om naar te kijken. Ook weer een anime met een hele dosis actie. Ik vond het ook leuk hoe het hoofdpersonage echt groeit. Hij begint echt als een grote loser en het gebeurt heel geleidelijk dat hij zichzelf weet te ontplooien als een held.

    Danshi Koukousei no Nichijou: De enige anime ever die me echt een paar keer hard heeft laten lachen. Meestal grinnik ik gewoon eventjes, of denk ik gewoon 'dit is grappig', maar deze heeft me echt aan het lachen gemaakt.

    Fate/Zero: Hekel aan Fate/Stay Night (die eigenlijk voor deze uitkwam), maar deze is echt goed. In het begin is het verwarrend (omdat het de prequel van Fate/Stay Night is en ik deze heb gedropt omdat hij echt heel saai was), maar zodra je een beetje in het plot zit is ie echt heel goed. Het is ook verfrissend om een anime te zien die eens niet rond een stelletje tieners draait.

    Gankutsuou: Heel mooie (wel een beetje unieke) animatie en een iets diepgaander plot dan de vorige anime. De personage-evolutie in deze anime is bijzonder goed!

    Hunter x Hunter (2011): Ik heb maar zelden een anime gezien die het op zoveel vlakken zo goed doet. Dit is echt mijn absolute favoriet, al is hij wel een beetje aan de lange kant.

    Kubikiri Cycle: Aoiro Savant to Zaregototsukai: Ik houd eigenlijk echt niet zo van mysterie, maar deze anime is echt heel goed in zijn genre! Ik zou wel nog even wachten met kijken tot eind september. Het is een OVA en er komt maar één keer per maand een nieuwe episode. De laatste episode komt eind deze maand en dan is hij eindelijk afgerond.

    Magi: De typische fantasy shounen anime met enorm veel actie en magie, maar wel zeker en vast een van de betere.

    Noragami: Deze springt misschien niet zo tussen alle anime uit, maar ik vind het een heel goede anime voor beginners. Het is simpel om te volgen en heel erg leuk om te kijken. Dit was ook een van mijn eerste anime en ik heb hem met plezier gekeken!

    Shingeki no Kyojin: Deze anime is er echt eentje om te kijken tijdens het sporten, want volgens mij ga je dan echt 5x harder sporten :') Het is een heel epische anime en de animatie is echt geweldig. Je krijgt er echt gewoon zin van om helemaal wild te gaan en in het rond te springen en zelf Titans te gaan verslaan, zeker met de opening op de achtergrond. Heel goede muziek, niet erg diepgaand, maar wel enorm fijn om naar te kijken. (Het hoofdpersonage is wel een beetje een idioot.)

    Tengen Toppa Gurren Lagann: Deze anime houdt er een beetje van om 'over the top' te gaan, maar hij komt er heel goed mee weg. Ik denk dat dit de beste anime is in zijn genre (mecha). Niet iedereen houdt evenveel van mecha, maar deze is echt: wow.

    Shinsekai yori: Ik denk niet dat dit een anime is die je tijdens het sporten gaat kijken, maar ik zet hem er toch bij, mocht je fan zijn van het genre. Het is een soort horroranime en de anime heeft een redelijk duistere kant. Het plot zit heel goed in elkaar, maar dit is het soort anime waarbij je een beetje 'moeite' moet doen om te volgen.

    Koe no Katachi: Om af te sluiten een anime film. Het is een soort romantisch drama en normaal hou ik totaal niet van dat genre, maar ik vond hem echt heel mooi.


    Voor meer anime, check mijn lijst maar :') Als ik alle anime die ik goed vind moet gaan opsommen, ben ik een halve eeuw bezig XD

    [ bericht aangepast op 14 sep 2017 - 23:30 ]


    If you can't remember my name, just say 'chocolate' and I'll turn around.

    Uhmm Inazuma Eleven is de enige sportanime die ik kan bedenken, maar ik weet niet zeker of dat werkelijk de moeite waard is om te kijken, whaha, ik zelf vond namelijk van niet eh

    Voor de rest, Anohana is een hele mooie anime vind ik zelf, dus die zou ik echt aan kunnen raden. En Akatsuki No Yona vind ik persoonlijk ook echt geweldig ^^


    i wanna die with you once or twice.

    klik

    Mijn lijst op anime-list!! Misschien dat daar wat tuaaen zit ^^


    Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

    Fairy Tail? Zit niet in het sportlijstje, maar is erg leuk!

    Allemaal ontzettend bedankt! Ik hoef inderdaad niet perse sport anime te hebben, andere soorten anime is ook helemaal goed! Het gaat er uiteindelijk om dat ik tijdens het sporten meer met anime kijken bezig ben dan met de sport zelf. :'D

    @Tarly: Fijn met al die uitleg! ^^ Sommige klinken al super leuk en hoef ik niet perse het op te zoeken, hehe.

    Dus als er nog mensen zijn die aanraders hebben. Jullie zijn hier welkom! *O*


    One Who Travels A Higher Path.

    Ik kwam laatst een anime tegen die ik eens gekeken heb en ik weet nog dat ik die echt leuk vond en mooi inelkaar gezet. Dat was O7-Ghost. Geen sportanime en weet niet of dat wel in jouw leuk-genre staat, maar ik vind het zeker een aanrader.


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Kaichou wa maid sama en Special A

    Definitly Kamisama trouwens!! Een van mijn favo's! Oh en Hiiro no kakera!! That one is my ultimate favo! En heeft echt een super mooi introlied!
    Anderen zijn:
    - absolute duo
    - highschool dxd (but has a lot of boobs in it)
    - diabolik lovers
    - inu x boku
    - wolfgirl & black prince
    - sword art online


    Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

    Dank jullie wel! Zoveel leuke anime's om te kijken! ^^

    @Laleah: Ja, dat heb ik ondervonden bij highschool dxd. XD Ik ben toch na een paar afleveringen gestopt met kijken. Het is wel een leuke anime, maar als je gewoon ergens in een hoekje zit. :'D Ik ben dan echt bang dat mijn ouders ofzo binnen komen en zien hoe een close up scène wordt gemaakt met borsten erin... Mijn ouders zouden dan vragen, wat ik in hemels naam kijk. :W


    One Who Travels A Higher Path.

    Papiliones schreef:
    Dank jullie wel! Zoveel leuke anime's om te kijken! ^^

    @Laleah: Ja, dat heb ik ondervonden bij highschool dxd. XD Ik ben toch na een paar afleveringen gestopt met kijken. Het is wel een leuke anime, maar als je gewoon ergens in een hoekje zit. :'D Ik ben dan echt bang dat mijn ouders ofzo binnen komen en zien hoe een close up scène wordt gemaakt met borsten erin... Mijn ouders zouden dan vragen, wat ik in hemels naam kijk. :W


    Ah echt? Dat is zonde! Het verhaal is echt heel goed namelijk, ondanks alle boobs hahaha en ik snap dat, mijn ouders waren ook zo van huh wtf? Maar lekker laten xD het is geen porno dus doeii hahaha


    Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

    I

    k weet niet of je van free het tweede seizoen ook al heb gekeken : Free!: Eternal Summer of the film : High☆Speed!: Free! Starting Days. Zeker aan te raden als je alleen het eerste seizoen gezien hebt.
    Nog andere sport anime aanraders:
    Haikyuu!! (Deze ben ik zelf nog aan het kijken maar hij is super leuk)
    Ro kyu Bu!
    Inazuma eleven

    Ik zie Ouran high school host club in je lijstje mijn persoonlijke favoriet!

    Andere anime aanraders:
    Nagi no asukara
    Anohana
    Kokoro connect
    Little busters!
    NANA
    Owari no Seraph
    Little witch academia films + TV. Aanrader om eerste de films te kijken.
    Kaichou wa maid-sama
    Wolf children
    Hal
    Koe no Katachi
    Kokoro ga Sakebitagatterunda.

    Hopelijk heb ik wat aan mijn aanraders. Veel plezier met anime kijken !!
    Als je nog aanraders zoek mag je me altijd een gb sturen :)

    [ bericht aangepast op 14 sep 2017 - 10:50 ]


    I'm Not Going To let Momo Touch You, Not Even A Finger Tip. - Yuzu to Alice - Fukumenkei Noise

    @Laleah: Ik ga hem dan wel een keer kijken, maar dan in mijn kamer, lol. XD Hahah, ja dat is waar, maar alsnog. :'D

    @Yuzu: Ik hoef alleen nog de specials te kijken van Free en dan heb ik alles daarvan gekeken. ^^ Dank je wel voor de andere anime! Ja, zijn leuke aanraders! Is helemaal goed. Verlopig heb ik wel genoeg anime plezier. XD


    One Who Travels A Higher Path.

    Even een MT, ik wil zelf ook weer wat anime kijken


    obsessive rage