• Ik zit momenteel in het derde leerjaar op het VMBO, maar ik kijk er nu al naar uit om de opleiding tot treinmachiniste te volgen. Welke opleiding volg jij of wil je graag volgen?

    [ bericht aangepast op 18 maart 2018 - 21:34 ]

    Ik studeer geneeskunde (: En ik heb zes jaar Latijn-wiskunde gedaan daarvoor.


    If you can't remember my name, just say 'chocolate' and I'll turn around.

    Ik doe momenteel de Lerarenopleiding Engels (hbo), tweedejaars. Heb ook al een onderwijsassistent (mbo) diploma op zak.


    "Nice is different than good." CORPSEHUSBAND > SCORPIO

    Ik ben gestopt met hbo-v maar wil in september wel weer starten met een hbo opleiding. Ik zit er al aan te denken om dan met mijn P door te stromen naar de universiteit voor psychologie. (:


    El Diablo.

    Ik studeer Duitse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit, maar ik weet nog niet precies wat ik wil worden. Misschien word ik wel leraar.

    Ik heb de filmopleiding gedaan.


    ars moriendi

    Ik ben momenteel bezig in mijn eerste jaar van Juridisch Administratief Dienstverlener op het MBO. Echter wil ik na het MBO denk ik niet verder met juridisch/rechten, dus ik moet nog even bedenken wat ik dan wil, maar ik heb nog even. Eerst gewoon deze opleiding knallen.


    — Inner peace, it's hard to find. —

    Ik studeer artificial intelligence aan de Radboud, het is niet supermoeilijk, maar daardoor heb ik juist moeite haha (doe net iets te lax, waardoor ik te vaak terug moet zoeken in de stof...)

    Ik wil denk ik iets van usability engineer worden :')


    She was acting pretty, thought she owned the city. Someone should've told her that pretty ain't a job.

    Ik studeerde Medische beeldvormende en Radiotherapeutische technieken (MBRT in het kort) maar heb helaas vorige week de keuze moeten maken om even te stoppen met studeren


    L.S.H.I.F.O.M.D.W.I.D.H.O. Laughing so hard I fell off my dinosaur, wait, I don't have one

    Ik studeer Mens & techniek: Gezondheidszorg Technologie (afgekort GZT) op het HBO en hierna ga ik nog een HBO opleiding ( Radioloog Laborant Diagnostiek, lijkt op MBRT) doen in een ziekenhuis


    Seasons will change, but I shall remain

    Ik ga als het allemaal lukt Ergotherapie studeren aan het HBO. (:


    The truth is out there.

    Dat klinkt leuk
    Ik heb Pedagogisch Medewerker niv. 3 en 4 gedaan en werk inmiddels 2 jaar in de kinderopvang


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Over een week begint mijn 3 weken lang durende examen om af te studeren voor Grafisch Vormgeving, en hopelijk wordt ik aangenomen voor Toegepaste Psychologie hierna.


    Slowly, yet surely I am slipping into the role that was made just for me.

    Eerst deed ik schoonheidspecialist, maar daarmee heb ik drie jaar van mijn leven verkloot. (Wel diploma op niv. 3) toen in mijn tussenjaar werkte ik nog bij de mac en kreeg ik van hun de opleiding SVO vakopleiding food (ook niv. 3). Deze was wel leuk en heb ik ook een diploma van.

    En nu doe ik eindelijk de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau vier. Dit is een nieuwe opleiding voor volwassenen en hiermee kan ik alle kanten op (wel met kinderen, wil ik). Deze duurt 1-2 jaar en vind ik erg leuk.^^ Dit is 1 dag naar school, rest werken.
    Misschien dat ik hierna nog een HBO opleiding wil doen, maar dat weet ik nog niet.

    [ bericht aangepast op 19 maart 2018 - 12:11 ]


    Wie durft te verdwalen, zal nieuwe wegen vinden!

    Zelf heb ik horeca assistent niveau 2 gedaan. Ik ben nu bijna twee jaar aan het werk en heb m'n eerste jaarcontract binnen. Alleen niet binnen de horeca.


    26 - 02 - '16

    Ik heb dierverzorging recreatiedieren en paraveterinair gedaan. Ben nu aanchet werk, maar wil wellicht nog verder studeren voor kynologisch instructrice en hondengedragstherapeut.


    I'll lick the poison from right off your kiss