• Hallo,
    Zoals jullie lezen, heb ik een aantal rollen nodig voor mijn story Chasing cars.

    Het verhaal:

    Als Leyna op de dag van haar bruiloft haar verloofde Michael verliest door een ongeluk valt ze in een diep, zwart gat. Ze is er van overtuigd dat haar leven geen waarde meer heeft en niets lijkt haar nog vreugde te brengen. Ze is slechts een lege schulp van degene die ze hiervoor was, zelfs de kinderen van haar kleuterklas merken het. Toch gaat ze verder met haar leven, wat elke dag weer een gevecht voor haar is. Maar dan ontmoet ze Matthew, de vader van Andrew. Zal hij degene zijn, die haar weer veranderd in degene die ze eens was?


    Nu heb ik de volgende rollen nodig:

    - Beste vriend (1) xMILES
    - Vrienden/vriendinnen (3) xMILES, Wise,xMILES
    - Jongere broers/zus (2) CloseToMe, Wise
    - Oudere broers/zus (2)Flynn, xMILES
    - Ex-schoonzusze blijven goede vriendinnen- (2) Ironhide, Ironhide
    - Ex-schoonbroer (1)Ironhide
    - Leraren/leraressen (4) Alwuppie, Ironhide, xMILES, xMILES

    Wat je in moet vullen:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Karakter (uitgebreid):
    Uiterlijk (foto+beschrijving, het liefst geen celebrity):
    Extra:

    Ik kies de beste, niet de eerste.

    [ bericht aangepast op 12 juni 2010 - 0:53 ]


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Rol: Beste vriendin
    Naam: Allison Malory DIlaurent
    Leeftijd: 18
    Karakter (uitgebreid): Allison is betrouwbaar en luister naar de verhalen van andere. daarna geeft ze advies of helpt alleen. Allison is gek op chocolade. Ze staat altijd klaar voor leyna
    Uiterlijk (foto+beschrijving, het liefst geen celebrity) Allison heeft lang bruin haar en blauwe ogen. Ze is 1.70 lang en ze draagt het liefst blouseshttp://img1.tvloop.com/img/showpics/a9/a2/l33d2afd90001_2_18468.jpg
    Extra: haar ouders zijn gescheiden toen ze 5 was. Haar vader is 3 jaar later dood gegaan.

    meld je als ik rol heb?

    [ bericht aangepast op 21 mei 2010 - 17:53 ]

    Rol: Jongere zus
    Naam: Anna
    Leeftijd: 19
    Karakter (uitgebreid): Anna is vrolijk, spontaan, grappig en is er altijd voor haar zus. Anna is meer opstandig, ze gaat meer tegen haar ouders in en kan dan vaak haar verhaal kwijt bij Leyna. Daarom zijn de twee eigenlijk beste vriendinnen. Anna is een beetje gek, maar op een leuke manier. Daarnaast kan ze eigenlijk niet serieus zijn, ze is erg relax en hoeft nooit zo veel.
    Uiterlijk (foto+beschrijving, het liefst geen celebrity): Well I finnaly found the perfect picure..Anna
    Ze heeft bruin haar, groene ogen. Ze heeft een slank postuur (maar dat komt door al die danceparties:P) Ze gaat erg met de mode mee, maar heeft wel haar eigen stijl. Ze rekent zichzlef niet tot de 'mooie' meisjes, maar ze heeft wel idioot veel zelfvertrouwen.
    Extra: Anna is verslaafd aan muziek, ze speelt gitaar en het liefst zingt ze de hele dag. Daarnaast is ze ook een grote fan van 5 second-danceparties! Oeeh.. En daarnaast loved ze shoes!!

    [ bericht aangepast op 21 mei 2010 - 19:03 ]


    The perks of not having a social life starring me and tumblr.

    Rol:jongere zus
    Naam:Mill
    Leeftijd:15
    Karakter:Mill is een geval apart, ze is erg slim maar weet daar niet mee om te gaan. omdat ze zo slim is is ze ook erg bijdehand en wil altijd gelijk hebben, mensen irriteren zich daarom vaak aan haar. ook dramt mill altijd door als ze haar zi niet krijgt, het kan dus een ontzettend vervelend kind zijn. maar ook kan Mill heel erg behulpzaam en vriendelijk zijn, haar vriendinnen is ze trouw. vijanden heeft ze bijna niet, alleen mensen die jaloers op haar zijn.
    Uiterlijk:Mill
    Extra:Mill kan heel erg goed voetballen, dat doet ze dan ook al 9 jaar en is de sterspeelster van het team.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik heb mijn foto eindelijk gevonden, ik heb ook meteen de beschrijving gegeven!!

    Xxxx


    The perks of not having a social life starring me and tumblr.

    Uhm.. beste vriend(?)/broer
    Naam: Logan van Pelt
    Leeftijd: 23
    Karakter: Logan is een echte guy-guy, zijn favoriete sport is voetbal en de plaats waar je hem het vaakst kan vinden is de sportschool of de winkels hij houdt ervan om er goed uit te zien. Logan is een spontane en gezellige jongen, hij staat altijd met beide benen op de grond. Hij heeft veel voor vrienden over maar weet goed wanneer iemand een echte vriend is en wanneer niet. Zijn vriendenkring bestaat het meest uit meisjes, hij zegt altijd omdat meisjes, meisjes kennen die hij weer kan versieren maar eigenlijk vindt hij meisjes gewoon leuker gezelschap dan jongens. Hij kan soms een beetje bot zijn, maar hij is erg eerlijk en denkt soms niet na over wat hij zegt. Hij heeft een zware hekel aan jongens die meisjes als "gebruiksvoorwerp" zien en hij is dan ook zeker het tegenovergestelde. Logan is wel een beetje een flirt maar dat is juist wat hem echt aantrekkelijk maakt.
    Uiterlijk: Logan
    Extra: Hij is erg sportief en doet aan allerlei sporten. Zijn ideale meisje is, blond, kleiner als hij (zo rond de 1.70, hij is 1.80) ze moet een leuk karakter hebben en er toch wel een goede smaak qua kleding hebben. Waar hij het eerst naar kijkt; kleding+lach

    [ bericht aangepast op 21 mei 2010 - 19:47 ]


    Love is overrated


    Rol: Oudere Broer.
    Naam: Flynn
    Leeftijd: 3 jaar ouder dat hoofdpers.
    Karakter: Moedig/dapper/durft veel, hard/niet snel pijn, heel ongeduldig, kan niet tegen zijn verlies,
    Uiterlijk: Wel een beroemdheid... maar ik denk niet dat veel zullen weten wie 't is. 2 wenkbrauwpiercings/soms 1/soms geen, blond warrig haar/of naar achter getrokken, blauwe ogen, stoppelbaardje, kleine 'sik'.
    Extra: Flynn is luidruchtig en een feestbeest. Hij drinkt vaak en gaat uit met vrienden naar pubs/bars. Hij beschermt zijn zussen/zusjes tegen andere en is heel aardig voor hun.

    [ bericht aangepast op 21 mei 2010 - 20:29 ]


    I live for the applause, you will die for it.

    Flynn schreef:
    Oudere broer, info komt.


    Okay, dat is prima ^^


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Dan doe ik ook nog maar een vriendin (A)
    Naam: Georgiana (George) Romano
    Leeftijd: 21
    Karakter: Georgiana liever George genoemd heeft Italiaans bloed door haar aderen stromen en heeft dus een sterke italiaans karakter. Ze is zo vriendelijk als het kan en zou nooit een vlieg kwaad doen, ze is erg hartelijk en haar motto is; "hoe meer zielen hoe meer vreugd." Ze heeft haar eigen stijl en trekt ze zich niks aan van het stereotype "italiaanse." Ze houdt van vrienden en familie en vooral ook van eten, ze is een geweldige kok en organiseerd in de zomer dan ook vaak bbq's. Ze houdt van kunst en fotografie en is fotografe van beroep, ze heeft haar eigen kleine knusse atelier in de stad. George is erg slordig en raakt geregeld belangrijke dingen kwijt die ze -als het al te laat is- ergens in een hoekje terug vindt, maar verassend genoeg is ze met werken erg perfectionistisch. Ze kan niet zo goed met conflicten overweg en gaat ze daardoor het liefst uit de weg. Ze is een pleaser, wat inhoudt dat ze veel geeft om mensen hun mening over haar en doet er dan ook alles aan om aardig gevonden te worden.
    Uiterlijk: really liked this picture
    Extra: Is sportief maar niet heel erg, rent elke dag een rondje om het meer vlak bij haar huis. Ze is bisexueel, niet omdat ze als is hun keer met een jongen en een meisje is geweest maar omdat ze zichzelf nog te jong vindt om echt te zeggen dat ze hetero is. Ze valt wel meer op jongens, maar meisjes heb ze ook wel leuk gevonden maar nooit een serieuse relatie gehad met een meisje. Let bij iemand altijd op hun ogen, die spreekt boekdelen zegt ze altijd

    [ bericht aangepast op 21 mei 2010 - 20:59 ]


    Love is overrated

    Rol: Een van de ex-schoonzussen
    Naam: Hannah Richards
    Leeftijd:25
    Karakter (uitgebreid): Hannah is de oudste zus van michael, zelf is ze gescheiden nadat haar man is vreemdgegaan met zijn secretaresse, sindsdien geeft ze vrij weinig om relaties, maar geniet ze met volle teugen van de mensen die haar zusje en broertjes altijd mee naar huis namen. Leyna was de favoriet van haar, en zelfs na Michaels dood blijven ze elkaar nog steeds regelmatig zien. Als ze hoort over Matthew loopt ze van begin af aan al te zeuren dat Leyna er voor moet gaan, Hannah mag zich wat dat betreft vol storten op het leven van haar familie en vrienden, het liefst dirigeert ze alles eromheen zodat ze zelf niet hoeft te kijken naar haar eigen leven die in de kreukels ligt.(miss moet je haar ook maar opzadelen met een man:P)
    Uiterlijk: Click
    Extra: Ze is veel de vinden in bibliotheken en werkt zelf in een groot museum. Ze is gek op alles wat oud en dood is, mede omdat deze dingen haar niet kunnen vertellen wat ze zelf fout doet. Haar absolute lieveling is Salem, haar zwarte kat. Hoewel het beestje erg gesteld is op zijn vrijheid en ook vaak pogingen doet om te ontsnappen, wat in een enkel uitzonderlijk geval ook wel gebeurt. Hannah is dan een hopeloos gansje die zelfs in staat is om de politie en brandweer te bellen om te komen helpen zoeken. Verder is ze graag met familie en vrienden, en altijd wel in om uit eten te gaan of andere leuke dingen te doen. 's ochtends is ze daarentegen een verschrikkelijk mens. Ze móet altijd eerst een dubbele espresso hebben, en de krant móet om half 8 op de deurmat liggen. Als die routine niet gebeurt is ze de rest van de dag niet te genieten. Ze is ontzettend precies, haar kleding is altijd kreukloos, zou ze wel een kreukel vinden word ze panisch en kan ze zelfs in een museum een strijkplank tevoorschijn halen, verder heeft ze de neiging om mensen te verbeteren als ze iets niet normaal verwoorden, zelfs als iemand huilend in haar armen ligt te hikken tijdens het praten krijgt ze dat nog voor elkaar. Uiteindelijk is ze een ontzettende lieve vrouw die voor iedereen klaar staat en een hart van goud heeft.

    Rol: een van de ex-schoonzussen
    Naam:Aubry McKensy
    Leeftijd: 19
    Karakter (uitgebreid): Aubry is de rebel van de familie, als jongste lid kreeg ze vroeger veel commentaar van familie, met name werd ze vroeger vaak geklierd door haar 2 oudere broers, maar uiteindelijk werd ze toch al gauw de lieveling van iedereen. Op haar 16e is ze in aanraking geweest met foute vrienden, heeft drugs gebruikt, een alcohol verslaving gehad, en nam ze alleen maar meer tattoo's om een statement te maken. Uiteindelijk is het goed gekomen met haar, met name dankzij Michael en Hannah, ze kwam weer thuis wonen, ging weer naar school, en speelt nu gitaar in een bekende band. Zij is het zusje dat zwijgend verdriet heeft om haar verloren broer, maar de rebel die zich altijd groot houd, ze zal niet gauw haar gevoelens tonen omdat ze niet gezien wil worden als een breekbaar meisje dat ze soms wel is.
    Uiterlijk:Rebel
    Extra: Heeft een tattoo verslaving, komt graag bij leyna op school op bezoek, mede omdat een van de kinderen een leuke broer heeft. Kan heel slecht tegen energy drank, daarvan stuitert ze echt heen en weer. Voornamelijk drinkt ze het ook altijd voor ze op moet, en staat ze ook bekend als 'speedy', gaat op piano les, en is een gevaren junk, ze houd van snelle auto's en motoren. Maar als ze thuis is bij familie is ze de rustigste van het stel en wel bereid om te luisteren, zij het at er de nodige sarcasme en dezelfde droge humor als michael bij komt kijken.

    Er zijn nog genoeg rollen in de aanbieding mensen! Ö


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Sheeeeeez, Quizlet is ZO serieus O_o

    Rol: Leraar
    Naam: Richard Kock
    Leeftijd: 31
    Karakter(uitgebreid): Wist nooit wat ie zou worden later, en is het lerarenvak ingerold. Dat was makkelijker dan de meeste opleidingen, je hoeft niet eens tot 10 te kunnen tellen! En een van zijn grootste eigenschappen is luiheid. Waar hij echter nooit op had gerekend, waren de kinderen. Kinderen op zich zijn niet zo heel erg(hoewel hij nooit zo dol is geweest op kleine kinderen sinds een 3 jarige met een driewieler hem aanreed op zijn twaalfde terwijl hij een krantenwijk liep), maar hij heeft een hekel aan lawaaierige kutkinderen. Gelukkig heeft Richard wat dat betreft nog wat hulp. Zie extra voor meer informatie daarover.
    Richard is 99% van de tijd vrolijk, meestal door zich vrolijk te maken over anderen. Dit zorgt wel voor een aanstekelijke les, waaraan de leerlingen graag meedoen. Tot ieders verbazing (behalve die van hemzelf, want hij is gewoon GOED! En bescheidenheid is voor weekhartige idioten en daar doet Richard dus niet aan) is hij niet eens zo'n slechte leraar, zolang je rustig bent.
    Organiseert af en toe tripjes naar de kleinere klassen om daar op te passen om zijn klas verantwoordelijkheid te leren (ook zodat hij minder werkt heeft en de kleine kinderen daar het leven zuur kan maken)
    Uiterlijk: http://www.requestadate.com/radphotos/k/e/kevoris1.jpg En een hoed. Een hoed is cool. OWH! En hij is Badass, dus hij heeft een Badass Longcoat!
    Extra: Houdt ervan kutkindertjes te plagen. Dat is dan ook de lichtste straf die hij geeft. En vaak geeft. Geeft alleen les aan groep 8. Pogingen om Richard les te geven aan lagere klassen hadden... ernstige gevolgen. Voornamelijk blerende kleine kinderen, angst om naar school te gaan, en een onverklaarbare angst dat ze zouden worden opgegeten door een hamster.
    Wil ooit leren gitaar spelen om de kinderen rustig te kunnen houden, maar is te lui. Viool is ook cool, maar nog meer werk.
    Groep 8 heeft een klassedier: een hamster genaamd Cappie. Om de een of andere onbegrijpelijke reden waar Richard totaal niks mee te maken heeft, bijt Cappie iedereen die niet Richard is. De ultieme straf is dan ook nablijven en de kooi moeten schoonmaken. De angst voor deze straf maakt de kinderen rustig. Soms te rustig, zodat Richard aan het eind van de week een willekeurig iemand (de lelijkste) uitkiest om de kooi te doen.
    (Cappie ziet er ongeveer zo uit: http://img.allposters.com/6/LRG/21/2144/5RBCD00Z.jpg)
    Persoonlijke quote: AWESOME!

    Dat met die driewieler is gebaseerd op eeen waargebeurd doch tragisch verhaal.


    quidquid excusatio prandium pro

    Yaay! I love your story! Wacht even..


    Fat chance.

    Rol: Vriendin
    Naam: Leila Emmerick
    Leeftijd: Ik weet niet precies hoe oud Leyna is dus iets van.. 22?
    Karakter (uitgebreid): Ze is spontaan, bubly, heeft een aanstekelijke lach en kan overal wel de humor inzien. Maar als je ruzie met haar hebt moet je oppassen want ze kan je leven tot een hel maken. Als haar familie of vrienden haar nodig hebben dan vliegt ze meteen naar je toe en probeert een oplossing te vinden als ze je in slaap wiegt. Ze is (aangetrouwd) rijk maar heeft een hekel aan bedelaars en laat dat ook blijken. Ze heeft ook sarcastische gevoel voor humor, maar haar vrienden kunnen daar altijd wel om lachen.
    Uiterlijk (foto+beschrijving, het liefst geen celebrity): Leila
    Extra Ze is jong getrouwd met een (iets) oudere man die een-of-andere oliesheik en weet alles van iedereen, dus ook als er iets ergs is gebeurd met haar familie of vrienden.

    [ bericht aangepast op 22 mei 2010 - 20:51 ]


    Fat chance.

    Nog 7 rollen beschikbaar Ö


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.