• AIRPLANES.


    De moeder van Ibrahim Afellay adopteert in de crisistijd van zijn leven, op zijn 17e, een 14 jarig Turks meisje. Haar ouders zijn dood, en ze kan de Marokkaanse taal helemaal niet spreken. Nu is het bij Ibrahim al helemaal druk thuis, en het is al meteen bekend dat Alysa en Ibrahim een hekel aan elkaar hebben. Ibrahim voetbalt verder bij PSV, Alysa gaat naar school. Maar Alysa wil niet naar school, ze wil de wereld rondreizen. Ze wil geen hoofddoek, geen dokter worden. De bom valt als hun moeder wilt dat Ibrahim een eigen huis gaat kopen en Alysa bij hem moet intrekken, zodat het rustiger wordt thuis. Alysa moet daarom mee naar alle wedstrijden, omdat Ibrahim haar niet alleen kan laten. Ze reizen alle vliegvelden af. Ze zitten 24/7 met elkaar opgescheept. En kunnen het niet laten elkaar leven te verpesten. Alysa gaat voetbal haten en probeert de vriendin van Ibrahim wijs te maken dat ie vreemdgaat. Ibrahim keurt geen enkel vriendje goed of toe, en ruïneert het leventje van Alysa. Door al deze omstandigheden groeien ze toch naar elkaar toe. Opeens, krijgt Ibrahim een ernstige ziekte en overlijdt hij op jonge leeftijd. Alysa krijgt spijt dat ze zo verschrikkelijk was tegen haar broer en haalt door haar tranen heen herinneringen op. Ze gaat door met het reizen van de wereld en wenst vurig dat haar broer bij haar kan zijn. Kon ze maar terug in de tijd.


    - dit is geen incest -
    Rollen:
    * Vriendin Ibrahim Afellay - S0UNDTRACK
    * Vriendin Alysa - Pershoofd + Italie
    * Reismaatje Alysa - VivaEspana + S0UNDTRACK
    * Vriendinnen van Voetballers. - Cristiano Ronaldo ; Portugal.
    - David Villa ; Italie
    - Casillas ; Footballeur
    - Sergio Agüero ; Unusual
    * Zelfverzonnen - Beste vriendin Ibrahim ; Portugal + Footballeur

    Info:
    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Foto:
    Karakter:
    Hobby's:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 3 juli 2010 - 19:40 ]


    we've only said goodbye with words


    Rol: Vriendin Alysa + Robin v Persie.
    Naam: Florence
    Achternaam: Alejandro.
    Foto: Florence
    Karakter: Lief en Bitchy. En begripvol als het om drama draait.
    Hobby's: Paardrijden en Voetbal.
    Extra: Florence is super gek op haar vriendje en probeert het maar al te graag om zijn aandacht te trekken als hij aan het trainen is.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Reismaatje Alysa
    Naam: Kim
    Achternaam: Rodriquez
    Foto: Klik!
    Karakter: Vurig, moedig, sportief, soms een tikkeltje brutaal, chaotisch, charmant, vriendelijk, behulpzaam, creatief, diervriendelijk, soms wat overbezorgd als het gaat om haar vrienden of familie.
    Hobby's: Dansen, winkelen, reizen.
    Extra: Kim is erg chaotisch en vergeetachtig en vergeet dus echt extreem veel.

    [ bericht aangepast op 3 juli 2010 - 19:04 ]


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    Rol: vriendin van Alysa c:
    Naam: Breg
    Achternaam: Cavaille
    Foto: Breg
    Karakter: Aardig, onzeker, laat niet over zich heen lopen, 3/4 van de tijd verdoet ze eraan om de mensen om zich heen tevrede te houden.
    Hobby's: Koken &nd gek doen
    Extra: Tatoeage van muzieknootjes op haar pols, haarkleur is natuurlijk c:

    [ bericht aangepast op 3 juli 2010 - 18:32 ]


    I hope heaven needs you more than I do now.

    Rol: Verloofde Cristiano Ronaldo en beste vriendin van Ibi :Y)
    Naam: Cristine Rose
    Achternaam: Meraz
    Foto: Klik
    Karakter: Cristine is een erg creatieve en aardige meid en heeft voor veel dingen een oplossing, ze is erg belangstellend en nieuwsgierig en is dan ook een luisterend oor. Ze probeert zo eerlijk mogelijk te zijn als ze advies geeft. Ze is leergierig en onthoudt dingen erg snel. Ook is ze een moedige meid dat altijd opzoek ik naar avontuur. Ze praat veel, is melig en kan maar moeilijk stil blijven zitten tenzij het serieus is, dan is ze stil en luistert. Ze is hoopvol en grappig, maar heeft wel wat agressie problemen. Als ze boos word is ze ook écht boos. Ze heeft een sterk uitgesproken mening en laat zich niet makkelijk van haar stuk brengen. Ze is niet zo heel erg dol op aandacht, maar zo af en toe vind ze het ook wel leuk. Cristine denkt altijd goed na over de dingen die ze zegt.
    Hobby's: Ze houdt van een heleboel dingen, maar vooral van sport en dan voornamelijk skateboarden, voetballen, surfen en basketballen. Ook houdt ze erg veel van tekenen, en shoppen. Ze houdt er ook van om te computeren en om te feesten, maar niet te veel. En sinds kort heeft ze leren koken dus dat vind ze ook helemaal geweldig en kookt nu heel graag.
    Extra:Toen Cristine maar 5 jaar was zijn haar ouders gescheiden en is ze met haar vader vanuit Amerika naar Portugal verhuisd. Ze heeft een duitse herders puppy genaamd Bradley die ze altijd met zich mee neemt, ook op vakantie. En ze heeft een foto van haar en haar vader die ze ook altijd bij zich heeft om er steeds aan herinnerd te worden dat ze veel geluk heeft in het leven en dat ze met beide benen op de grond moet blijven.

    [ bericht aangepast op 3 juli 2010 - 18:39 ]


    Rose houdt van Renée&Benjamin . <3

    Rol: een Vriendin van Ibrahim en verloofde van Sergio Agüero
    Naam: Kate
    Achternaam: World
    Foto: Kate
    Karakter: kate is een rustige vrouw en staat met beide benen op de grond. Ze zorgt voor iedereen en alles om haar heen. Ze is in voor een goede grap en doet daar dan ook graag zelf aan mee.
    kate is erg creatief en schildert veel.
    Naast dat Kate een super lieve vrouw is, is ze ook erg onhandig en chaotisch. Er gaat geen dag voorbij dat ze niet valt of struikelt. De deurpost is haar grootste vijand.
    Hobby's: Muziek luisteren, schilderen, schrijven, met kinderen bezig zijn, met vrienden zijn, reizen
    Extra: Kate haar ouders zijn al vroeg uit elkaar gegaan. Haar vader ging terug naar Griekenland. Maar haar moeder bleef in Nederland wonen. Ook al verlangde die terug naar haar vaderland Australië.

    [ bericht aangepast op 3 juli 2010 - 18:54 ]


    Music is the new sex

    Rol: Vriendin David Villa + Goede vrienden met alysa
    Naam:Elena
    Achternaam: Rios
    Foto:
    klik Elena is een meisje met mooi half stijl en half slag haar die haar ogen mooi laten uitkomen. Haar ogen zijn grijs groen achtig in een mooie amandel achtige vorm met mooie lange wimpers. Ze heeft volle lippen met een mooie natuurlijke kleur en hagel witte tanden. Elena is een lang meisje van ongeveer 1.80 met een slank, zandloper figuur. Ze heeft een sportief lichaam dat ze maar al te graag showed.
    Karakter:Elena is een vrolijk type. Ze is altijd vrolijk maar kan erg ondeugend zijn. Carmen heeft een hart van goud en zou nooit iemand met opzet pijn doen. Haar vrienden zijn alles voor haar, haar vrienden waren er namelijk om haar te troosten toen ze beide haar ouders verloor in een ongeluk toen ze 18 was. Ze zou voor haar vrienden door het vuur gaan en ze betekenen ook alles voor haar. Ze is erg sportief en altijd wel in voor een potje voetbal. Elena is een creatief iemand ze tekent en schildert veel en ontwerpt ook logo’s voor clubs. Toch is ze iemand die niet al te veel vertrouwen heeft in mensen, ze legt niet snel nauwe banden met mensen en houd het graag bij de vrienden die ze nu al heeft. Elena is erg betrouwbaar en mensen die haar al langer kennen vertellen al hun problemen aan haar. Ze is iemand die goed kan functioneren in een groot gezelschap maar heeft ook haar eigen rust nodig.
    Hobby's: Elena Tekent en schilerd veel, ze kijkt er veel films en luisterd altijd muziek. Elena is erg sportief en ze sport veel en voetbalt ook. Ze gaat vaak mee naar de wedstrijden van Spanje om David aan te moedigen
    Extra: Elena heeft een huskey pup die ze maar al te graag overal mee naar toe neemt. Elena is erg goed bevriend met het Spaanse team en Torres is een hele goede vriend van haar.


    Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkin pie, motherfucker!

    Info: Een van de beste vriendinnen van Ibi, owned by cassie -al weet ze dat zelf nog niet haha-
    Rol: -
    Naam: Sierra
    Achternaam: Simms.
    Foto: Sierra heeft lang bruin haar, met blonde highlighs, en zwarte lowlights, ze heeft lange slanke tenen, en een hartvormig gezicht, haar ogen zijn knalblauw, en haar lippen lichtrood. Ze heeft sproetjes op haar neus, wat haar heel schattig maakt.
    Karakter: Sierra is zeer eigenwijs, en behulpzaam, maar alleen als het haar uitkomt, ze kan bitchy zijn tegenover mensen die ze haat, maar over het algmeen is ze tegen iedereen vriendelijk, ze vertrouwt niet snel mensen, en dat komt omdat haar vorige vriendje haar heeft gedumpt voor de slet van de eeuw. Maria.
    Hobby's: Sierra, speelt veel gitaar, zingt in een band, tekent, en schrijft songs.
    Extra: Ze heeft een haat aan voetbal.


    SLOAN.

    Rol: reismaatje Alysa
    Naam: Elmin
    Achternaam: Cruz
    Foto: Elmin Cruz
    Karakter: Elmin is een lief meisje, ze is buitengewoon slim en is ook zeer verstandig. Elmin is goed in ruzies oplossen maar weet erg zelf wel aardig goed hoe ze erin moet belanden. Elmin is verschrikkelijk nieuwsgierig, tot grote ergenis van de mensen om haar heen. Elmin kan goed met mensen praten en krijgt hun geheimen er altijd uit gepraat. Elmin is wel een meisje die niet op haar mondje is gevallen en zeer spontaan is, ze is niet gauw verlegen en haar lach is heel erg aanstekelijk. Elmin is een lache bekje met een grote mond, Elmin is ook een vroege vogel en chagerijnig zie je haar niet gauw. ze wil wel altijd haar gelijk en daar kan ze erg op door drammen. Elmin is een mooi meisje die de jongens goed weet te verleiden, ze heeft vaak vriendjes maar ze dumpt ze ook weer heel gauw.
    Hobby's: foto's maken [van zichzelf of van de natuur] & gitaar spelen
    Extra: Elmin vind het fantastisch om met Alysa mee te gaan, ze vind Ibrahim namelijk een verschrikkelijke hottie maar dat weet ze goed voor zichzelf te houden. stiekem heeft ze al eens een keer met hem gezoend toen Alysa er niet was, maar dat weten alleen Ibrahim en zij zelf

    [ bericht aangepast op 3 juli 2010 - 19:33 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Dankje Bella _O_


    Rose houdt van Renée&Benjamin . <3

    damn ik ben te laat ><'


    Big girls cry when their hearts are breaking

    S0UNDTRACK schreef:
    damn ik ben te laat ><'


    Nee hoor, vriendin Afellay is nog open haha als je die wil dan :Y)

    Oh wacht, ik zet jou er gewoon bij.

    [ bericht aangepast op 3 juli 2010 - 19:35 ]


    we've only said goodbye with words

    Dankjeee bella -schenkt Bella een Ibi kloon-:Y)


    SLOAN.

    Cutie. Krijg ik Robin? (:


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Footballeur schreef:
    Dankjeee bella -schenkt Bella een Ibi kloon-:Y)


    Ik heb de originele al, schat.


    we've only said goodbye with words

    Pershoofd schreef:
    Cutie. Krijg ik Robin? (:


    NATUUURLIJK.


    we've only said goodbye with words