• 2174: De glorie van het toverschooltoernooi is vergaan, de eens brilliant blauwe vlammen van de beker nu een diep zwart.

    In het jaar 2086 maakte minister van magie Aurelus Pettivox het vierjaarlijkse toverschooltoernooi een vast evenement. Drie scholen zouden elke keer tegen elkaar strijden voor faam, glorie en eeuwige roem. In het begin gaven scholen zich vol enthousiasme op, in de hoop bekent te komen te staan als school van de vele kampioenen, maar in de loop der jaren nam dit aantal af, totdat er geen vrijwilligers meer waren. Pettivox, oud en materieël ingesteld, zag alles instorten. De rijkdom, de macht, alles zou verdwijnen. Dus, met behulp van de oudste en machtigste families in de geschiedenis van de magische wereld, greep hij de macht, en stelde in dat elke keer drie scholen gekozen zouden worden om mee te doen aan het toverschooltoernooi. Iedere leerling boven de 16 moest zijn naam in de beker doen, om geen talent te laten vergaan, de kinderen van rijke en machtige families verkregen gratie.

    Nu, ten tijde van het 250e toverschooltoernooi in de geschiedenis, hebben de zes benodigde scholen zich aangedragen. Voor het eerst sinds het Pettivox regime zijn scholen zelf naar voren gestapt. Zes scholen, die door deelname aan het toernooi vrienden zijn geworden. Zes scholen met een plan. Zes scholen, zes kampioenen. Hogwarts, Taurianova, Develixe, Hermosa Palos, Rahkoma en Phaeton.

    Soms komt een bedreiging niet vanuit een grote bron. Soms komt een bedreiging vanuit zes jonge volwassenen.


    Een Harry Potter fanfic, maar dan zonder de Harry Potter personages. Op wat klein-klein-klein kinderen na.

    Rollen:
    1 Toverschool kampioen Hogwarts > VampyreAngel
    1 Toverschool kampioen Taurianova > Courtesan
    4 Toverschool kampioenen andere scholen > Pirates, Armistice, Hel, Hel.
    Leerlingen andere scholen -Ik kies zelf welke- > Armistice x4, Pirates
    2 'vijanden' van de kampioenen > Armistice,

    Informatie -die met een *alleen voor de kampioenen:
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Schooljaar:
    School*: *Hogwarts kampioen vult Hogwarts in. De andere kampioenen bedenken hun eigen school. Ik wil een foto van de school, naam, afdelingen + duidelijke omschrijving hiervan, Tekens van de afdelingen, het soort school, specialiteiten, eigenaardigheden, manier van indelen van leerlingen, land van de school, omgeving, inrichting van het kasteel en natuurlijk een schoolhoofd*
    Afdeling: *Ga hier uit van die van Hogwarts, behalve als je zelf een school bedenkt*
    Karakter: *Voor de kampioenen graag uitgebreid en duidelijk. Voor andere rollen compact. Gelieve geen steekwoorden te gebruiken*
    Uiterlijk: *Foto + omschrijving. Voor de kampioenen graag personen die redelijk bekend zijn en waar meerdere foto's van te vinden zijn*
    Familie*:
    Toverstok:
    Patronus:

    Iedere school vertegenwoordigt een ander land. Hogwarts is Engeland, Taurianova is Italië.

    Niet de eerste, maar de beste.

    [ bericht aangepast op 12 feb 2011 - 13:37 ]


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Rol: Vijandige kampioen
    Voornaam: Harvey
    Achternaam: Beth
    Volledige naam: Harvey Beth Flynn
    Leeftijd: Zestien
    Schooljaar: Zestien
    School: Develixe is de toverschool van Oost-Europa. Op deze scholen komen leerlingen uit Roemenië, Servië, Bulgarije en Rusland. De school staat aan de oostgrens van Roemenië in een prachtig bergachtig landschap. Het gebouw is meer dan zestig meter hoog en zelfs tot in de hoogste torens bevinden zich klaslokalen, slaapgelegenheden en andere kamers, waarvan sommige zelfs verboden voor leerlingen zijn om te betreden. Rondom de school ligt Devixdorp. Een klein dorp waar veel kleine winkeltjes vol met toverspullen zich bevinden. Velen van deze winkels zijn eigendom van Develixe. Het schoolgebouw van Develixe is donker en met groffe versieringen gemaakt. Het belangrijkste gedeelte van de school is het achterste gedeeld, de uithoek van de school. Hier bevindt zich een kerk, waar verschillende nonnen en een priester dagelijks zijn. De leerlingen moeten elke dag bidden tot god, om ze nog sterker te maken dan dat ze op dat moment al zijn.

    De schoolhoofden van Develixe zijn Kay en Agness Flynn. Deze twee tovernaars zijn van zeer hoge afkomst en beiden zijn ze krachtig aangelegd. De school is al lang geleden gebouwd door Theodore Flynn en zijn vrouw Marie Flynn. Kay en Agness geven beiden geen les op Develixe, maar wel een familielid van Agness' familie, Turner. Gina Turner is de Professor Waarzeggerij. Volgens Kay is het geen vriendjespolitiek dat zich afspeeld op Develixe, maar de Flynns en Turners zijn de tovernaars en heksen die een school zoals Develixe verdiend.

    De leerlingen op Develixe zijn allen volbloed, daar worden ze ook op uitgekozen. Leerlingen met een dreuzel of dreuzels als ouder, dat is onacceptabel om een Develixe leerlingen te kunnen noemen. Het zijn meiden en jongens die les krijgen op Develixe, omdat de school heksen en tovernaars in de toekomst wil brengen.

    Er zijn vijf afdelingen in Develixe. Normale scholen zouden er vier hebben, die elke een bepaald kenmerk centraal heeft. De vier normale afdelingen van Develixe hebben dat ook, maar de vijfde afdeling is slechts voor speciale mensen gericht. Hier zitten bijvoorbeeld Jessie en Mitchell Flynn, de twee kinderen van de schoolhoofden. Hier is het weer geen kwestie van vriendjespolitiek, want Jessie en Mitchell zijn de twee krachtigste leerlingen van Develixe. In deze afdelingen zitten alle leerlingen die van pure afkomst zijn, veel geld bezitten en die de krachtigste toverstokken hebben. Deze leerlingen betalen meer voor wat ze krijgen, bijvoorbeeld hun slaapgelegenheden en eten. Nobilime is deze afdeling genaamd. Deze naam is afgeleidt van het Roemeense woord adel. De kleuren van Nobilime zijn donker blauw met wit. Het dier dat deze afdeling prent is een pauw, omdat iedereen trots mag zijn dat zich een Nobilimer kan noemen. Het afdelingshoofd is Nina Turner.

    De afdelingen zijn: Miezulï, Soare, Zbura en Mandrie.
    Miezulï is een donkere en achterdochtige afdeling, met de meest sluwe leerlingen. Voor deze leerlingen betekent het dan ook dat zij nooit iets goeds zullen betekenen voor deze wereld en daar moeten ze mee leren leven, vinden de schoolhoofden. De kleuren van deze afdeling zijn donker groen en wit. Het dier voor deze afdeling is een vos, omdat de leerlingen sluw zijn als de nacht. Het afdelingshoofd is Resa St. James, Professor godsdienst van tovernarij.
    Soare is de slimme afdeling, met de ijverige leerlingen erbij. Deze leerlingen zijn de studiebollen en ze nemen geen genoege met een punt die nog hoger kan. Van deze leerlingen wordt verwacht dat zij hoger op komen vanwege hun verstand en intelligentie. Hierdoor gaan deze leerlingen veel actiever werken en worden ze gestimmuleerd om iets te maken van hun intelligentie. De kleuren van Soare zijn donkerrood en wit. Het dier van Soare is een arend, vanwege zijn doelend vermogen. Het afdelingshoofd is Santana El Lopez, Professor Verzorging van fabeldieren.
    Zbura is de meest zweverig en onopvallende afdeling. Hier zijn de overige leerlingen op gekozen, die niet genoeg talent hadden voor de andere afdelingen. Dit betekent voor hen niet dat ze neer kunnen gaan zitten bij de pakken, omdat er voor iedereen altijd iets in deze wereld is. Deze leerlingen zijn vaak beter in het verzorgen van fabeldieren en kruidenkunde, omdat zij meer van het leven afweten. De kleuren van deze afdeling zijn geel en wit. Het dier van deze afdeling is een ezel. Misschien zou dat ondankbaar klinken tegenover de leerlingen, maar een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Het afdelingshoofd is Samuel Breathy, Professor kruidenkunde.
    Mandrie is de afdeling waar de schoolhoofden erg trots op zijn. Een afdeling die net na Nobilime komt. Deze leerlingen zijn de dappere van de school. Zij zijn vaak de beste met verweer tegen de zwarte kunsten, omdat er van hen wordt verwacht dat zij naar voren zullen stappen als er gevaar dreigt. Dat doen de meeste dan ook. De kleuren van deze afdeling zijn paars en wit. Het dier dat deze afdeling prent is een tijger, een groots en dapper dier. Het afdelingshoofd van deze afdeling is Valko Verious, Professor Verweer tegen de zwarte kunsten.

    De uniformen die de leerlingen dragen zijn simpel, maar verschillend van elkaar. De meisjes dragen allen zwarte jurkjes, met hun haren in een lange vlecht. De verschillen in afdelingen kun je zien aan de kleuren van het lint rond hun middel. Hier zit altijd een strik in. De jongens dragen zwarte truien met een zwarte broek. Hun blouse die ze eronder dragen verschilt ook van kleur, de hoofdkleur van hun afdeling.
    Afdeling: Slytherin. Niet omdat dat haar eigen keuze zou zijn, maar omdat het ligt aan het opvoeding.
    Karakter: Harvey is geen leuk of gezellig meisje, waarschijnlijk het totaal tegenovergestelde ervan. Ze is iemand die niet veel praat, maar mensen wel uitgebreid observeerd. Ze denkt vaak na over dingen en ze zegt bijna niets. Mensen zijn gauw bang voor haar, omdat ze ontzettend mysterieus is. Harvey heeft het juist erg moeilijk en vandaar is ze niet het meisje dat je graag om je heen wilt hebben. Haar ouders bevelen haar altijd om iets te doen, terwijl ze het liefste een gewone leerling zou zijn, die niets per se hoeft te doen. Harvey is een van de slimste leerlingen van Develixe, en dat moest ook wel zo zijn. Ze is daardoor ook erg bijdehand aangelegd en ze loopt mensen vaak te commanderen, als ze even iets doen wat Harvey niet leuk vindt.
    Uiterlijk: Harvey is een vrolijke en lieve meid om te zien, vanwege haar grote ogen en een perfecte lach die vaak op haar gezicht staat. Haar grote bruine ogen zijn omringd door dikke en volle zwarte wimpers. Ze draagt er geen make-up omheen, omdat dat voor haar nog niet eens bekend is dat het werkelijk bestaat. Ze heeft een ietwat grote neus, die bijna precies hetzelfde is als die van haar vader. Ze maakt zich geen zorgen over haar ''lelijke'' neus, omdat ze niet erg gesteld is op haar uiterlijk. Ze doet het er meestal maar mee. Ze heeft perfecte, witte tanden, die op een keurige rechte lijn staan. Haar huid is redelijk egaal, met hier en daar een klein moeder vlekje. Ze heeft lange bruine haren die meestal wat warrig, maar toch gekruld vallen. Ze komen tot de helft van haar rug en vaak heeft ze ze los hangen met een gekleurde haarband erin. Haar kledingstijl, de kleding die ze buiten haar uniform aan heeft, is erg opvallend. Haar warme truien staan vol met vrolijke kleuren en vaak ook aparte en ietwat kinderachtige prenten die er op staan. Ze draagt ook veel rokjes, die niet erg kort zijn, vaak tot haar knieën. Haar schoenkeuze bestaat uit lage ballerina's, en meestal niet meer.
    Familie: Jessie woont in een groot huis samen met haar vader, moeder en grote broer. Haar vader en moeder zijn de schoolhoofden van Develixe en daarmee bijna nooit thuis. Dat maakt voor Jessie en Mitchell, haar broer, niets uit, want zij zijn zelf ook bijna nooit thuis. Het grote huis waar alles staat wat men nodig heeft om krachtige tovernaars te worden, wordt alleen benut als de familie thuis is. Ongeveer zijn ze 5 van de 12 maanden thuis, omdat ze zich bijna altijd bevinden op Develixe, ver van hun huis af. Hun huis staat namelijk in Boekarest, de hoofdstad van Roemenië.
    Toverstok: Een 24 centimeter lange, uit eikenhout gesneden toverstok, met als kern een hyppogriefveer
    Patronus: Een leeuw

    [ bericht aangepast op 12 feb 2011 - 18:02 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Hou je Spanje voor mij bezet, ik moet namelijk zo naar voetbaltraining en weet echt niet af ik hem dan al af heb, hihi! (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Armistice schreef:
    Hou je Spanje voor mij bezet, ik moet namelijk zo naar voetbaltraining en weet echt niet af ik hem dan al af heb, hihi! (:


    Ik zal Spanje voor je bezet houden :Y)


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Rol: Toverschool kampioen
    Voornaam: Núria
    Achternaam: Pescador
    Volledige naam: Núria Maria Pescador
    Leeftijd: 16
    Schooljaar: Núria zit in het 6e leerjaar
    Afdeling: La Valentía, dit is dus Gryffindor.
    School*: Hermosa Palos is een school die zich in het prachtige landschap van Spanje bevind, dicht tegen de kust aan van de golf van Biskaje. Het is een zeer vredige school waar zowel jongens als meisjes naar toe worden gestuurd, het schoolhoofd is Paulo Costanzo, een wat oudere man, met een slimme persoonlijkheid. Op de school kent men 4 afdeling, La Valentía, de afdeling die men kan vergelijken met Gryffindor, bij deze afdeling hoort men veel moed te tonen, vriendschap te kennen en vooral eerlijk te zijn, bij deze afdeling kent men de kleuren blauw en wit. Dan hebben we La Astucia, hierbij gaat het vooral om de leerling zijn sluwe karakter, de kleuren van deze afdeling zijn zwart en wit, te vergelijken met Slytherin. El Confiable is de 3e afdeling, dit is meestal de afdeling waar de overige leerlingen in worden geplaatst, zowel als de trouwe leerlingen. Bij deze afdeling horen de kleuren groen en wit, zeer zeker is deze afdeling te vergelijken met het trouwe Hufflepuff. Als laatste blijft El Erodito over, voor de ijverige en meest slimme leerlingen van heel de school, geen wonder dat dit lijkt op Ravenclaw, bij deze afdeling loopt men in de kleuren bruin en wit. De school is erg actief met Quidditch en ook worden er andere spelen gedaan, er kan worden gezwommen in de zee waar de school tegenaan ligt en er kan les worden gegeven in het bos waar de school mee word afgeschermd voor Muggles. In een korte tijd is deze school dan ook opgegroeid tot 1 van de grootste van heel Europa en was het geen wonder dat ze zouden meedoen met dit geweldige toernooi. De leerlingen worden ingedeeld door middel van het aandoen van de shirts, naarmate men het shirt aanheeft getrokken zal het van kleur veranderden naar de juiste afdeling.
    Uniform: De kleuren zijn nu van La Valentía. Voor de jongens is het een broek inde kleur van hun afdeling. (donkerblauw, zwart, groen of bruin) hierboven dragen ze een wit t-shirt, in de winter dragen ze er een blazer overheen in de kleur van hun afdeling.
    Karakter: Núria is een meisje die word gezien als anders, ze wordt hiermee dan wel niet gepest, maar ziet het leven op een andere soort manier. Denk hierbij aan haar enorme creatieve ideeën, waarvan sommige gek worden. Ook is Núria behoorlijk spontaan en praat ze de oren van je kop af als ze eenmaal bezig is, hierdoor staat ze dan ook wel om bekend in de school, ze is dus alles behalve verlegen. Nieuwsgierig en eigenwijs is Núria ook behoorlijk erg, waardoor ze soms net op een klein kind lijkt, ze houdt absoluut niet van verassingen en wilt gelijk weten wat de verassing dan is, want geduld kent ze niet. La Valentía is Núria haar afdeling dit betekend dan ook wel dat ze behoorlijk moedig is en het woord vriendschap zeer zeker kent, ze heeft een hekel aan valsspelers. In tegenstelling tot vele van haar vrienden is Núria geen zwerkbal speler en vind ze het al een marteling om op een bezemsteel te zitten sinds ze er vanaf was gevallen in het 1e leerjaar, hiermee heeft ze zichzelf dan ook trouw beloofd nooit meer op een bezemsteel te gaan zitten, buiten zwerkbal kan je haar ook wel beschrijven als een tikkeltje sportief, maar ook houdt ze er graag van om gewoon lekker lui op de bank te liggen en niks te doen.
    Uiterlijk: Núria is een redelijk normaal meisje met een getinte huid en lange, gekrulde zwarte haren die ze soms in een simpele knot of staart doet. Grote bruine ogen vallen in haar ronde gezicht. Van haarzelf heeft ze behoorlijke volle lippen en een wipneusje. Een rij witte tanden ziet men wanneer Núria lacht, ze heeft tevens ook kuiltjes in haar wangen. Núria haar kledingstijl kan je modieus noemen, ze leest veel modebladen en ze heeft een verslaving aan het kopen van nieuwe kleding en accessoires waardoor ze vaak iets anders aan heeft. Dit kan oplopen van jurkjes in lichte kleuren tot rokjes met een tijgerprint. Núria is niet erg lang en zo rond de 1.58, ze heeft een smal postuur en is hierdoor ongeveer 48 kilo. Persoon op de foto is Vanessa Hudgens
    Familie*: Núria haar vader is muggleborn, haar moeder daarvan in tegendeel is volbloed. Hierdoor is Núria halfbloed, ze heeft 1 oudere broer van 17 genaamd Carlos en een jonger zusje van 12 Esmé. Ze wonen tegen de zee aan in een redelijk groot huis, haar moeder heeft een eigen kledingzaak voor heksen en tovenaars die erg goed loopt, haar vader werkt bij het Spaanse ministerie van toverkunsten. Ook haar broer en zusje zitten op Hermosa Palos, samen hebben ze een erg goede band en zitten ze alle 3 ingedeeld bij La Valentía > Gryffindor. Personen op de foto zijn Carlos Pena Jr. & Bailee Madison
    Toverstok: Es, 26.8 centimeter, onbuigzaam met als kern drakenhartenbloed, goed geschikt voor bezweringen.
    Patronus: Een haas.

    [ bericht aangepast op 10 feb 2011 - 21:44 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Als je wilt, maak ik er morgen wel meer, nu eerst even Wie is De Mol kijken!


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Armistice schreef:
    Als je wilt, maak ik er morgen wel meer, nu eerst even Wie is De Mol kijken!


    Als je dat zou willen doen, zou dat geweldig zijn :Y)


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Rol: Toverschool kampioen Hogwarts.
    Voornaam: Evaluna
    Achternaam:Cannes
    Volledige naam: Evaluna Cannes
    Leeftijd: Zeventien
    Schooljaar: Zevende jaar
    School*: Hogwarts.
    Afdeling: Gryffindor
    Karakter: Evaluna komt bij de meesten heel mysterieus over omdat niet veel mensen iets van haar weten. Eenmaal als ze haar leren kennen voelen ze zich goed bij haar. Bij haar vrienden is ze heel geliefd en ze kunnen bij haar altijd terecht voor hun hart te luchten. Zij zelf zal niet snel haar gevoelens blootleggen aan anderen, ze helpt liever met de problemen van andere. Ze houdt van uitdagingen, gaat nooit een gevaar uit de weg. Ze haalt wel is graag een grap uit met andere, vooral met leerlingen van Slytherin.
    Evaluna staat heel positief in het leven. Met haar droge opmerkingen kan ze grappig uit de hoek komen. Als ze aan personen gehecht raakt, vindt ze het moeilijk om ze los te laten.
    Uiterlijk: http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/5011875/tumblr_lc1q0kr2Va1qa0nd6o1_400_large.png?1290052267
    [url]
    http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/3976327/tumblr_l8gu3wPk4j1qzyynjo1_500_large.png?1284949413[/url]

    Evaluna heeft donkerbruin golvend haar, een bleke egale huid en heel donkere intrigerende bruine ogen. Buiten school draagt ze graag een strakke jeans in de winter en shortjes in de zomer. Daarboven draagt ze vaak neutrale shirts of een geruit hemdje. Haar grijze All stars zijn haar lieveling schoenen.
    Familie*: Evaluna heeft een tweeling broer, Samuël, en een kleine zus van tien jaar die Hope heet. Haar moeder Loraliza was een heks van zuiver bloed. Inderdaad was. Loraliza haar familie verafschuwde haar omdat ze trouwde met een dreuzel, Evaluna haar vader, Micheal. Ze wouden dat ze wegging bij hem, maar ze hield van hem en vocht voor hun liefde. Samen kregen ze drie pracht kinderen. Na de geboorte van Hope werd ze vermoord in opdracht van haar familie. Evaluna mist haar moeder nog elke dag en voelt zich verantwoordelijk voor haar kleine zus. Sinds kort heeft Hope krachten gekregen. Plots liet ze zomaar haar kat door de kamer zweven. Evaluna was dus niet alleen met toverkrachten. Haar broer daar in tegen heeft geen krachten, hij is een dreuzel. Ze wonen samen met hun vader op het platteland.
    Toverstok: Haar toverstok is gemaakt uit Es met als kern een haar van een eenhoorn. 22,5 cm lang.
    Patronus: Zwaluw


    Ik hooop dat je er wat aan hebt. (;


    Forlife.

    Rol: Kampioene uit Finland
    Voornaam: Aino
    Achternaam: Ylimäki
    Volledige naam: Aino Säde Hellä Ylimäki
    Leeftijd: 21
    Schooljaar: Achtste leerjaar, de school zelf heeft er tien, waarvan ze officieel alleen het laatste jaar mee mogen doen aan de wedstrijd.
    School*: Rahkamo, een school die naar de berg vernoemt is waar de school in staat. Volgens de legendes zijn de dwergen zesduizend jaar geleden begonnen met het uithouwen van de berg. Driehonderd jaar later woedde er een oorlog tussen de dwergen en heksen waarbij talloze doden vielen aan beide kanten. De heksen overwonnen de oorlog uiteindelijk en besloten het werk van de dwergen in de berg af te maken. Ze hieuwen de school in de berg, ervoor zorgend dat ieder element gelijk bleef in het gebouw, precies om deze reden zul je ook geen perfecte vierkante tegels vinden in het gebouw, de structuur van de vloer is zo glad mogelijk gemaakt, maar de wanden laten duidelijk zien dat het nog steeds massief steen is waar ze in leven en leren. Zonlicht is echter niet aanwezig in het gebouw, deze wordt alleen verlicht door ontelbare kandelaars en haardvuren die, wederom, ook allen uit de rots gehouwen zijn. De mensen die in de berg leven zullen er volgens de meesten ook niet gezond uit zien, door gebrek aan zonlicht lijken de huiden bijna licht te geven zo bleek zijn ze. Oogkleuren zijn echter fel aanwezig en laten niets te wensen over.

    Rahkamo is een elite meisjesschool, een school waar niet meer dan driehonderdvijftig leerlingen op zaten. Iedere leerlinge werd na het eerste jaar naast het rechteroog getatoeëerd, een kleine Keltische ‘R’. Aino is echter dé trots van de school, uitverkoren om te mogen spelen, en haar tattoo is dan ook een stuk groter dan de rest, die van haar begint strak boven haar rechter wenkbrauw en loopt door tot onder haar oog, versiert met de kleinste kersenbloesems, de R blijft echter nog het middelpunt. De vrouwen die Rahkamo verlaten zullen in de hoogste sociale kringen komen, bedoeld voor de beste banen en echtgenoten, bijna getraind om perfect te zijn.

    Ondanks het feit dat de scholen verplicht zijn om verweer tegen zwarte kunsten te geven wordt op Rahkamo ook zwarte kunsten zelf gegeven. De school heeft zich afgezonderd van de reglementen en heeft ook een aandeel in het leveren van huurmoordenaars, iets wat echter in strikt geheim gebeurd. De meisjes zijn voornamelijk gespecialiseerd in toverdranken, zwarte kunsten, en het verweer. Aino heeft haar interesse ook Dreuzelkunde, gedaanteverwisseling(zelf kan ze veranderen in een witte wolf) en verzorging van fabeldieren.

    De school staat in Inari, Finland. Het stadje ligt in het noorden van het land en heeft zo’n kleine zeven maanden in het jaar last van matige sneeuw, tot meters. De temperaturen lopen meestal van 10 graden tot -40 waarbij het in de berg meestal nog killer is. Het kasteel ligt net zoals Zweinstein aan een groot meer, dat het grootste gedeelte van het jaar dicht gevroren is. Af en toe varen er wel dreuzels op het meer met uitzicht op de berg, maar niemand weet dat de berg stiekem een leefgebied is voor verschillende generaties van meesterlijke heksen. Het is een gebied dat te ruig is om begroeid te worden door bomen, het enige waar het grootste gedeelte van het gebied uit bestaat is bergen, de sneeuw en de loeiende wind maakt het er niet beter op om er te komen, maar het is een perfecte dekmantel voor de heksen. Ze handelen inmiddels veel met een nabijgelegen dorp dat hen voorziet van drinken en voedsel. Nooit zullen ze wat tekort komen, zelfs niet in de meest barre omstandigheden.

    Het kasteel bestaat eigenlijk uit zoveel verdiepingen als de berg aan kan, de hoogste toren zit in de top van de berg, waar het tevens ook de koudste plek in het kasteel is. In die toren wordt afgezien van sterrenkunde eens in de maand geen les gegeven. Ook Is er een grote trap uitgehouwen dat de grond in gaat, en uitloopt bij een warme poel waar alleen de twee laatste groepen mogen komen. Alles in het kasteel is donker door de zwarte muren. Het laatste schoolhoofd, Mevrouw Birgitta Aravirta, een klein vrouwtje met grijze haren in een strakke knot, waarvan sommige haren altijd los raakten en springerig op haar hoofd dansten, deed haar best om de sfeer iets huiselijker te maken en had overal gordijnen opgehangen voor ramen die er niet waren, ook was het vrouwtje gek op schilderijen en bloemen, hoewel de laatste op magische wijze in leven werden gehouden zonder zonlicht. Birgitta was het minst strengste schoolhoofd die de mensen kende, maar ondanks dat hield ze de meeste regels die er sinds het ontstaan van het kasteel waren gekomen wel aan.
    Afdeling: *De school heeft geen afdelingen omdat ze met zo’n selecte groep zijn, ieder jaar worden er maar dertig meisjes toegelaten. Per leerjaar is er een klassenhoofd, die jaarlijks ook veranderd zodat iedereen een kans maakt en het beheer in de Groep rouleert. De meisjes leven tien jaar lang in dezelfde groep en leren hun zelf en de anderen goed kennen waardoor ze aanvoelen wat de groep aankan. Van de leerlingen wordt echter wel verwacht dat ze goed zijn in ieder vak dat ze hebben, ze kennen de boeken van binnen uit, en bij een vraag die van de die ze gesteld word reageren ze als een leger, strak in de houding en als een man, of beter, vrouw
    Karakter: Aino is een rustig persoon, ze zal niet gauw iets doen om op te vallen, maar men weet wel gauw wie ze is. Ook is het niet verstandig om te proberen haar ego te kwetsen, want dat lijkt soms een betonnen muur. Kwetsende opmerkingen doen haar op het eerste gezicht niets als ze in gezelschap is van anderen maar zodra ze alleen is kan ze al gauw gaan schreeuwen en met dingen gooien uit frustratie voor ze op de vloer zakt en in huilen uitbarst. Ze heeft niet veel vrienden, maar die ze wel heeft draagt ze ook in haar hart mee en zou ze voor door het vuur gaan. Ze leest graag oude geschiedenisboeken, zowel de magische als die van de dreuzels, en is ook niet vies van experimenteren met koken. Verder speelt ze viool en piano, beide dreuzel experimenten, maar desondanks vind iedereen het geluid dat Aino voortbrengt prachtig om te horen. Aino zal nooit gauw mensen kwetsen, tenzij ze een spelletje met haar spelen, dan kan ze op een geraffineerde manier mensen terugpakken voor het leed dat ze haar of anderen aanbrengen. Liefde kent ze niet, omdat de enige jongens die ze kent haar vader en broertjes zijn, maar ze maakt wel kennis met gevoelens die ze nog niet eerder had als ze al die verschillende jongens/mannen ziet tijdens de wedstrijd en het gevoel heeft alsof ze onder een steen vandaan komt.
    Uiterlijk: foto’s van Hanna Pakarinen,, Aino probeerde altijd haar haren te stijlen, maar heeft het op haar zestiende maar op te geven, in tegenstelling tot de rest van haar klas is ze de enige met wilde haren. Verder heeft ze helderblauwe ogen die haar gevoelens weerspiegelen, ze glinsteren als ze vrolijk en gelukkig is, maar ze worden dof en donker als ze verdrietig of boos is. Ze is met 1.75m van een gemiddelde lengte, maar niet mager. Ze is een zwerkbaltrainster van de jongste klassen en zelf aanvoerder van haar eigen klassenteam, verder vind ze haar rust in hardlopen waardoor ze een redelijk gespierd lichaam heeft, ook al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen.
    Familie: Aino komt uit een simpele maar nette familie, haar vader is een tovenaar en eigenaar van een eigen bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in vliegende bezems, haar moeder is een ‘gewone’ huisvrouw die tevens parttime van huis uit werkt als columniste voor een kleine krant. Verder heeft Aino nog twee jonge broertjes, waardoor ze het enige lid van haar familie, en tevens stamboom, is dat een uitnodiging heeft ontvangen voor Rahkamo. Familie betekend niet veel voor haar, net zoals voor de andere leden van de school, omdat ze in de tien schooljaren alleen maar twee weken vakantie hebben met de kerstdagen, voor de rest verblijven ze in de berg, om hun huid zo licht, en perfect, mogelijk te krijgen.
    Toverstok: Een ebbenhouten staf van 31,8cm met een feniksveer in de kern verwerkt.
    Patronus: Een Draak

    [ bericht aangepast op 11 feb 2011 - 0:53 ]

    Rol: Kampioen Hogwarts

    Voornaam: Lizzy

    Achternaam: Hawkins

    Volledige naam: Elisabeth Alicia Hawkins

    Leeftijd: 17

    Schooljaar: Zevende jaar

    School*: Hogwarts

    Afdeling: Slytherin

    Karakter: Een vriendelijk meisje dat graag lol heeft. Ze past er niet echt bij in Slytherin, dus gaat ze meer om met mensen van de andere 3 afdelingen.
    Bij haar vrienden is ze vrolijk, aardig, ook al kan ze scherp uit de hoek komen als het gesprek gaat over iets waarvoor ze sterke gevoelens heeft. Ze verdedigt haar vrienden heel snel, zelfs als het niet echt nodig is.
    Als het om opdrachten of dares gaat is ze sluw en creatief. Ze neemt snel risico’s en geeft niet op tot ze haar doel heeft bereikt. Vlak voor opdrachten van het toverschool toernooi heeft ze sterke aanvallen van faalangst. Ze wil het niet toegeven dus zondert zich meestal af in zulke momenten.
    Haar hobby’s zijn fotografie (van zichzelf, andere mensen, haar vrienden, natuurbeelden, of verschrikkelijke en gruwelijke beelden), lol hebben met haar vrienden, de regels breken, en haar favoriete en beste vak op school is Bezweringen. Ze houd er van om buiten te zijn, maar blijft het liefst met beide benen op de grond en haat bezemstelen. Haar favoriete kleuren zijn donker groen, zwart, wit en rood, en haar favoriete dieren zijn spinnen, en katten. Als huisdier heeft ze twee tarantula spinnen die ze “Leather”en “Lace”noemt.
    Ze valt ook redelijk snel voor jongens, vooral als ze een beetje een donkere look hebben en een slechte reputatie.

    Uiterlijk:
    foto: Mia Maestro
    Foto 2

    Gezicht: Donker bruin haar dat in lichte golven naar beneden valt. Soms doet ze de moeite om het te stijlen omdat het dan makelijker naar achter te binden is. Haar ogen zijn een licht bruine kleur. Ze heeft een slank figuur, en dunne armen en b enen waardoor ze niet echt sterk lijkt. (wat misleidend is.)


    Familie*: Ze komt oorspronkelijk uit Cardiff, in Wales, maar is op 3 jarige leeftijd verhuist naar London waar ze is opgegroeid bij haar vader. Haar vader is een volbloed tovenaar die op het Ministerie van Toverkunst werkt. Hij vind status heel belangrijk, maar hij is altijd lief geweest voor Lizzy . Haar moeder heeft ze nooit gekend, maar Lizzy houd koppig vol dat ook zij een volbloed heks was, ook al heeft ze soms haar twijfels. Ze heeft verder nog een tante en oom. (De broer van haar vader en zijn vrouw.) Ze werken allebei op het Ministerie, maar Lizzy heeft nooit veel contact met ze gehad op de verjaardagskaartjes na.

    Toverstok: van Mahoniehout, onbuigzaam. Kern van Drakenbloed.

    Patronus: Een kat. (Vanwege haar sluwe kant)

    [ bericht aangepast op 11 feb 2011 - 18:34 ]


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Ik heb nog één kampioen nodig, twee vijanden -het liefst één een jongen- en heel veel leerlingen :Y)


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Rol: Leerling
    Voornaam: Maya
    Achternaam: Hudson
    Volledige naam: Maya Isabella Hudson
    Leeftijd: 15
    Schooljaar: 5e schooljaar
    Afdeling: Ravenclaw
    Karakter: Maya is een erg vriendelijk meisje die tegelijkertijd ook ietwat zelfzuchtig kan zijn. Ze is erg leergierig en helpt graag leerlingen met het maken of oefenen van hun huiswerk en spreuken. Heel erg sportief is ze niet, ze kijkt liever naar de wedstrijden dan dat ze zelf moet spelen. Ook staat ze bekend om haar zorgzame karakter, als er iemand gewond is maak je kans dat als ze erbij is ze je te hulp schiet om je verwondingen te laten genezen met 1 van haar zelfaangeleerde spreuken, 1 minpunt van Maya is wel dat ze dingen snel opgeeft.
    Uiterlijk: Maya heeft helderblauwe ogen en goudblonde haren tot haar schouders waar een redelijke slag in zit, ze heeft bijzonder volle lippen en een spitsneus. Maya is rond de 1.75, weegt 55 kilo en is dol op het dragen van rokjes en accessoires. Persoon op de foto is Evan Rachel Wood
    Toverstok: Palissander, 30.1 centimeter, ongelofelijk buigzaam met als kern een eenhoornhaar.
    Patronus: Een sneeuwuil


    Rol: Leerling
    Voornaam: Evan
    Achternaam: Young
    Volledige naam: Evan Thomas Young
    Leeftijd: 17
    Schooljaar: 6e schooljaar
    Afdeling: Slytherin
    Karakter: Evan is een redelijke sluwe jongen die zich overal voor inzet, het maakt hem dan ook niet uit hoe hij dit doel bereikt, vals spelen vind hij dan niet erg. Erg slim is Evan niet, hij volgt voor veel vakken bijles en is hierdoor al 1 keer blijven zitten, ondanks dit is hij wel behoorlijk egoïstisch en alsnog arrogant. Sportief is Evan wel, hij zet hier dan ook zijn latere carrière op en hoopt ooit 1 van de bekendste zwerkbalspelers aller tijden te worden.
    Uiterlijk: Evan heeft van zichzelf een getinte huid en bruine korte haren, hij heeft bruine ogen en heeft een behoorlijk gespierd lichaam. Evan is rond de 1.85. Persoon op de foto is Bronson Pelletier
    Toverstok: Mahonie, 28.2 centimeter, onbuigzaam en als keer een feniksveer.
    Patronus: Een wolf


    Rol: Leerling
    Voornaam: Ciara
    Achternaam: Tonkin
    Volledige naam: Ciara Rosalie Tonkin
    Leeftijd: 12
    Schooljaar: 2e leerjaar
    Afdeling: Gryffindor
    Karakter: Voor Ciara haar leeftijd toont ze al behoorlijk wat moed en durf, ze is niet snel voor iets bang en stelt zich dan ook niet graag aan, als ze zegt dat ze pijn heeft, dan heeft ze dat ook. Sociaal is Ciara ook erg, waardoor ze door heel de school wel word gekend, men hoeft haar ook niet te pesten want een grote mond kan ze heus wel optrekken. Ook is ze redelijk sportief en is ze dol op het spelen van muziek, virtuoos is ze dus ook wel.
    Uiterlijk: Ciara is voor haar leeftijd niet erg lang en zo rond de 1.42, ze heeft een smal postuur en hoopt dat ze binnenkort toch echt in de groei raakt, aangezien haar vriendinnen allemaal een kop groter zijn. Ze heeft lange bruine stijlen haren op borstlengte en heeft van zichzelf mooie bruine ogen. Persoon op de foto is Ciara Bravo
    Toverstok: Wilg, 21.4 centimeter, redelijk buigzaam en als kern drakenhartenbloed
    Patronus: Een lieveheerstbeestje


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    @ Armistice
    Bedankt :Y)


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Evan Young - Hermosa Palos
    Maya Hudson - Hogwarts
    Ciara Tonkin - Taurianova


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Rol: Leerling
    Voornaam: Aileen
    Achternaam: Bailey
    Volledige naam: Aileen Ashley Bailey
    Leeftijd: 16
    Schooljaar: 6
    Afdeling: Ravenclaw
    Karakter: Aileen is erg aardig en gebruikt haar hersens meestal. Maar op sommige momenten kan ze erg dom en onverstandig zijn en doet ze dingen waar ze later spijt van heeft. Ook is Aileen erg moedig en kan net zo goed een Gryffindor zijn. Aileen is de slechste van haar afdeling maar dat kan haar niks schelen. Ze heeft een grote mond, is erg sarcastisch en is altijd in voor een grapje. Ook kan ze nogal droog uit de hoek komen.
    Uiterlijk: Aileen heeft blond haar met een lichte slag. Ook heeft ze een gave huid en mooie ogen. Ze is niet erg lang maar volgens iedereen ook niet lelijk of te klein. De persoon op de foto is Dianna Agron.
    Toverstok: Haar toverstok is van Essenhout, heeft als kern een haar van een eenhoorn. Hij is goed gebruikbaar in duels en ook redelijk buigzaam.
    Patronus: Haar patronus is een raaf.


    Rol: Toverschool kampioen van Griekenland.
    Voornaam: Marléne
    Achternaam: Inici
    Volledige naam: Marléne Siandra Inici
    Leeftijd: 17 jaar.
    Schooljaar: 7de jaar.
    School*: Marléne is kampioen van de Gregoria School . Gregoria School is een grote school die alleen voor krachtige heksen en tovenaars zijn en die moeten dan ook van volbloedige afkomst komen. Het is groot en wit en erg modern voor deze tijd. Hun schoolhoofd is Felicia Maderl. Ze is erg krachtig en een fantastische leraar. Felicia geeft zelf ook les in Verweer tegen Zwarte Kunsten. Verder zijn de uniformen op hun school een zwart jurkje met een band met de kleur van je afdeling. Daaronder moet je hakjes dragen en voor de jongens hebben ze een zwarte spijkerbroek, met een witte blouse en een giletje met de kleur en het teken van je afdeling. Elke afdeling heeft een andere kleur en teken. De teken is een dier. Recide is de afdeling voor de meest krachtige, bekende en rijke leerlingen. Hun kleur is lichtpaars en hun dier is een wolf. Dan heb je ook de Huestan afdeling. Die is voor de moedige, sluwe en krachtigen. Hun kleur is blauw en hun dier is een stijgende paard. Je hebt ook Yuvenda, die is voor de slimmeren, rustige en de buitenbeentjes van de school. Hun kleur is geel en hun dier een egel. Het sorteren is heel simpel bij Gregoria School. Je moet een magische steen in je hand houden. Kleurt hij lichtpaars, dan ben je ingedeeld bij Recide, blauw is voor Huestan en geel is voor Yuvenda. Je kunt de steen niet betoveren, zelfs de schoolhoofd niet.

    De locatie van de school ligt in IJsland, in een omgeving waar het wat rustige land is met groen gras. Je hebt uitzicht op de zee en de geur van de zee ruik je goed. Het is er erg rustig en afgelegen en de leerlingen hebben het er erg naar hun zin. Gregoria School heeft in totaal zeven verdiepingen. Bij elke verdieping is er een hoge plafond waardoor de school erg hoog lijkt. Bij de eerste verdieping vind je eetzaal, de klaslokalen voor Verweer tegen Zwarte kunsten en Toverdranken. Ook zit hier de Grote Zaal waar 's avonds iedereen bij elkaar komt om bij te kletsen na het eten. De leerlingen kunnen het goed met elkaar vinden en er bestaat geen haat tussen elkaar.

    Als je van de Gregoria School afkomt sta je gegarandeerd voor een goede baan. Bij de school krijg je veel wijsheid over alles, je leert ook goed Zwerkballen en al het stof dat je kunt krijgen. Maar alles wat over de schooljaren verdeeld dus het is niet teveel. Veel leerlingen zie je terug in de kranten of bij de ministerie. Ook wil de ministerie veel met deze school bemoeien maar dat laat Felicia niet toe. Maar de Gregoria School heeft weinig contact met andere scholen, daarom verbaast iedereen zich erover dat ze meedoen met de Toverschool Toernooi.
    Afdeling: Marléne zit bij Recide, ze is erg krachtig en rijk. Ook is ze best wel bekend onder haar medescholieren.
    Karakter: Marléne is erg aardig maar door haar afkomst en school is ze best wel arrogant geworden en heeft ze een soort muur om zich heen gebouwt. Maar je kunt makkelijk door die muur heen breken en dan is ze lief. Ook heeft ze veel humor, meer zwarte maar ze bedoeld het goed. Alleen vat niet iedereen het goed op. Daarom heeft ze best wel veel ruzie. Ze is altijd vrolijk en probeert de gekste dingen uit. Ook heeft ze een korte relatie achter haar rug en kan soms nog wel verdrietig daarom zijn.
    Uiterlijk: Marléne heeft de perfecte lengte voor haar leeftijd. Ze heeft best wel een bruine huid en lang, bruin haar. Ze heeft zacht groene ogen en een lieve lach. Ook vallen veel jongens voor haar uiterlijk. Ze wordt gespeeld door Rihanna, met lang haar.
    Familie*: de familie Inici, die staat bekend om hun macht, rijkdom en omdat ze erg krachtig zijn en goed kunnen toveren. Haar vader is minister van de ministerie in IJsland.
    Toverstok: Haar toverstok is van Wilgenhout, bevat als kern een haar van een glamorgana. Hij is 24 centimeter lang en goed in bezweringen.
    Patronus: Haar patronus is een wolf.


    Some people believe in God, I believe in music. Some people pray, I turn up the radio.

    Ik zal na mijn ontbijt nog een vijand maken. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.