• Heyyy, ik heb rollen nodig voor mijn Harry Potter love story.
    Dus bedenk een personage en doe mee!
    Met droom of doel bedoel ik bijvoorbeeld dat iemand graag dooddoener wil zijn, wil trouwen met Ron, zo iets.

    Invullen:
    Voornaam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk (foto):
    Afdeling:
    Verliefd op?(mogelijk):
    Vrienden met:
    Extra(mogelijk):
    Droom/Doel(mogelijk):

    Voornaam: Caithlyn
    Leeftijd: 16
    Karakter: geeft veel om anderen, moedig, houdt van shoppen, lacherig type, heel zelfverzekerd, heeft een hekel aan spinnen en stilte.
    Uiterlijk (foto): Caithlyn tadaaa
    Afdeling: Griffoendor
    Verliefd op?(mogelijk): Fred Wemel
    Vrienden met: Wemel tweeling, Ron, Hermelien, Harry, Marcel en al die mensjes
    Extra(mogelijk): staf: 23.3 cm eikenhout met een hart van een feniksveer. patronus: een paard. Lievelingsvak: gedaanteverwisseling. Bloed: Modderbloed
    Droom/Doel(mogelijk): Caithlyn wil niets liever dan gedaanteverwisseling geven op Zweinstein. Ook is ze aan het trainen om een faunaat te worden.


    Turn your face to the sun and the shadows fall behind you.

    Voornaam: Delilah
    Leeftijd: 16
    Karakter: lief, kan zichzelf zeer goed verdedigen en kan zeer gemeen zijn als ze wilt, is soms verlegen en stil zijn behalve bij haar vrienden. Houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen zoals piercings of andere haarkleur
    Uiterlijk: is deze foto goed?
    Afdeling: Zwadderich
    Verliefd op: mag je zelf kiezen
    Vrienden met: Het groepje van Draco, maar is stiekem ook bevriend met de Wemel tweeling, ookal moet ze in de buurt van de zwadderaars gemeen doen tegen hun.
    Extra(mogelijk): Snake-bite piercing (heeft ze nog niet zo lang), paarse lokken in haar haar (ze vond haar zwart haar beetje saaitjes)
    Droom/Doel: Moet van haar ouders dooddoener worden maar wilt zelf er niets mee te maken hebben en leerkracht Verweer tegen Zwarte kunsten zijn.

    Xx..


    We're all going to Hell, we may as well go out in style..

    Voornaam: Lindsey Kingston
    Leeftijd: 16
    Karakter: ze kan lief zijn en ze zegt wat ze denkt, maar is tegen mensen die ze niet mag ; bitchy, gemeen en arrogant.
    Uiterlijk (foto): 1. 2. 3.
    Afdeling: Slytherin
    Verliefd op?(mogelijk): Draco Malfoy
    Vrienden met: Draco malfoy enzo.
    Extra(mogelijk): -
    Droom/Doel(mogelijk): om wat met Draco te krijgen.

    [ bericht aangepast op 14 maart 2011 - 23:27 ]


    Life is a beautiful struggle

    Voornaam: Kim Watson
    Leeftijd: 15 jaar
    Karakter: Leergierig, ze leert graag dingen en kan er slecht tegen als ze iets niet weet. Wijs, het is een slimme meid en volgens sommige leerlingen ook wel een 'wandelende bibliotheek' maar Kim ziet dat als een compliment. Vriendelijk, ze is vaak bereid vriendschappen te sluiten maar dit lukt niet altijd. Ze kan goed overweg met Ravenklauwers en Zwadderaars maar ergert zich vaak aan het stereotype Griffoendor of Huffelpuffer. Perfectionistisch,Kim heeft graag de zaakjes op orde en wilt altijd dat alles er uitmuntend uitziet. Netjes, Privé wou haar moeder dat ze meer manieren bijbracht en daarom heeft ze de standaard etiquette moeten volgen en is daarom zeker beschaafd en netjes. Volwassen, Ze is door haar manier van opvoeden en door wat ze allemaal heeft gelezen, veel volwassener voor haar leeftijd dan het gemiddelde kind van haar leeftijd. Rustig, Kim kan soms zo stil en rustig zijn, dat je niet in de gaten hebt dat ze er eigenlijk wel is.
    Uiterlijk (foto): Een mooie meid is Kim zeker. Ze heeft donkere, ronde en glinsterende grijze ogen en goudblond haar. Vaak word Kim omschreven als het standaardtype model. Haar haar krult en is moeilijk steil te krijgen, maar het is erg mooi omdat het zo lang is. Ze heeft een vierkant en smal gezicht wat erg egaal en mooi is en zonder oneffenheden. Ze heeft een scherpe kin wat haar toch een wijze uitstraling geeft. Haar kleding is van de beste kwaliteit en alleen gemaakt door de beste ontwerpers. Op school draagt ze trouw haar schooluniform, en buiten school draagt ze vaak lange donkerblauwe jurken en witte hoedjes met bijpassende handschoenen.
    Afdeling: Ravenklauw
    Verliefd op?: Kim vind vele jongens van Ravenlauw wel interessant. Ze valt op jongens die over een grote intelligentie beschrikken. Robbie Davids vind ze wel interessant, de jonge Ravenklauwer maar dat word waarschijnlijk niks. Kim had vroeger wel een stevige crush op Gladianus Smalhart.
    Vrienden met: Cho Chang & Loena Leeflang
    Extra: Kim haar hele familie heeft in Ravenklauw gezeten. Ze heeft twee huisdieren op Zweinstein, een witte kat genaamd Snowy en een witte sneeuwuil Spikkel, de kat is bedoelt als echt huisdier en de uil voor de post. Kim houd er van om te lezen. Kim haar patronus is een zwaan. Kim is volbloed.
    Droom/Doel(mogelijk): Kim droomt ervan om later eigenaar te zijn van de magische winkel Klieder & Vlek in de WegIsWeg.

    Voornaam: Camille Caster
    Leeftijd: 16
    Karakter: Lief, verlegen, aardig, grappig, erg slim, koppig en nieuwsgierig.
    Uiterlijk (foto): Camille heeft mooi lang bruin haar en rechte witte tanden. Ze heeft grote bruine ogen en draagt meestal nog wel een beetje mascara. Als ze sport draagt ze haar haar in een of twee staartjes of in een knotje.
    Afdeling: Griffindor
    Verliefd op?(mogelijk): Fred Wemel.
    Vrienden met: Ron, Fred, George, Harry, Hermelien, Giny, Loena, de hoofdperesoon? Etc.
    Extra(mogelijk): Ze is een puur bloed maar geeft daar niet echt om. Haar ouders zaten ook bij griffindor. Haar vader werk op het minesterie op de afdeling ongepast spreuk gebruik. Haar moeder werk bij het st holisto.
    Droom/Doel(mogelijk): Bij de tover tweelings top fop shop werken. :D

    xx

    [ bericht aangepast op 15 maart 2011 - 8:54 ]

    Voornaam: Linda 'Lin' Miller.
    Leeftijd: 16.
    Karakter: Linda is een erg slim en leergierig meisje, en haalt dan ook vaak erg goede cijfers. Op het sociale vlak kan ze soms echter wel wat terughoudend en klungelig overkomen, wat haar voor velen een stille en verlegen indruk geeft. In het bijzijn van haar beste vrienden echter kan ze heel open, vriendelijk en spraakzaam zijn en ze beschikt dan ook over een flinke dosis humor, waardoor ze het ook erg goed met Fred en George Weasley kan vinden, twee van haar beste vrienden (haar beste vriendinnen zijn Hermione en Luna). Ze houdt er erg van om te schrijven, te lezen, te tekenen en te Zwerkballen (ze is wachter van het team van Ravenklauw). De leukste 'Dreuzelsport' in haar ogen is voetbal, waar ze ook best goed in is. Linda is erg op haar privacy gesteld en respecteert die van anderen ook, ze houdt er van om anderen met hun problemen te helpen en is erg familiegericht.
    Uiterlijk (foto): komt
    Afdeling: Griffoendor.
    Verliefd op?(mogelijk): Ron Weasley
    Vrienden met: Fred, George, Luna, Hermione, Harry en zelfs met Draco kan ze het redelijk vinden (tot grote verbazing van velen), omdat ze als een van de weinigen begrijpt wat hij in zijn leven en met zijn familie door moet maken.
    Extra(mogelijk): Linda is een van de weinige heksen die de Patronusbezwering in één keer onder die knie had, wat in de toverwereld erg speciaal is. Haar Patronus is een zwarte wolf met felblauwe ogen. Haar toverstok is van 27,5 cm, eikenhout en met een kern van Hippogriefveer. Haar favoriete schoolvak is Toverdranken.
    Droom/Doel(mogelijk): Professionele zwerkballer/voetballer te worden, een relatie te krijgen met Ron en veel uitvindingen te doen op het gebied van Toverdranken.


    Het is niet ongewoon dat mensen hun hele leven wachten met beginnen te leven. - Eckhart Tolle

    Voornaam: Sally Meister
    Leeftijd: 17
    Karakter: Een beetje van de arrogante kant maar kan ook heel erg beleefd zijn, ze staat vooral bekent omdat ze nogal behulpzaam is.
    Uiterlijk (foto): http://data.whicdn.com/images/5902861/tumblr_lbjwh0Ywk21qcmkeso1_400_large.jpg?1293730079
    Afdeling: Zwadderich
    Verliefd op?(mogelijk): Harry potter
    Vrienden met: Draco en pansy.
    Extra(mogelijk): Een getalenteerde heks die haar eigen krachten niet kan beheersen
    Droom/Doel(mogelijk): Een van de meest trouwe volgelingen worden van de heer van het duister


    The magic will never end.

    Voornaam: Massie Valster
    Leeftijd: 16
    Karakter: dapper maar soms erg vals. voor de rest wel vriendelijk maar je kunt nooit echt zien aan welke kant ze staat.
    Uiterlijk (foto):http://www.nickutopia.com/wp-content/uploads/2010/04/Victoria-Justice-Inspire-Magazine-1.png
    Afdeling: Griffoendor
    Verliefd op?(mogelijk): George Wemel...
    Vrienden met: Harry, Hermelien,Fred & George, Ron (ze irriteert zich rot aan hem) en Ginny Wemel.
    Extra(mogelijk): Ze is volbloed en iedereen uit haar familie heeft op zwadderig gezeten behalve zei zelf.
    Haar vader is een dooddoener o.O
    Droom/Doel(mogelijk): Je zou het niet denken maar stiekem wil ze toch wel een volgeling worden van Perkamentus ondanks wat haar ouders denken.

    [ bericht aangepast op 23 maart 2011 - 16:15 ]


    =

    Voornaam: Melrose "Rosie" Starr
    Leeftijd: 15
    Karakter: IJverig, trouw en een beetje maf.
    Uiterlijk (foto): Komt heeel gauw. Dat beloof ik.
    Afdeling: Huffelpuf
    Verliefd op?(mogelijk): Cedric Diggory (Carlo Kannewasser)
    Vrienden met: Dedric's vriendengroepje, Harry, Ron, Hermelien
    Extra(mogelijk): Rosie is een dreuzeltelg. Ze gaat het meeste om met het vriendengroepje van Cedric, en heeft stiekem een oogje op hem.
    Droom/Doel(mogelijk): Onderaan haar lijstje staat verkering krijgen met Cedric, en bovenaan staat toverstokken maken met meneer Olivanders. Misschien wilt ze zijn opvolger worden.


    There's power in the words you whisper.

    Voornaam: Liana Woods

    Leeftijd:15

    Karakter: Liana is een zorgeloos, jong meisje. Ze heeft niet erg veel geduld en hoewel ze altijd vriendelijk en vrolijk is, is luisteren niet één van haar sterkste kanten. Dit zorgt er voor dat haar punten niet altijd even geweldig zijn, en ook dat sommige mensen op hun tenen getrapt zijn omdat ze denken dat ze geen belangstelling in hun toont. Maar door haar vrolijke aard en manier van doen kan ze het met iedereen weer goed maken en wint ze ook alle leerkrachten voor zich.

    Uiterlijk (foto):Liana

    Afdeling:Griffoendor

    Verliefd op?(mogelijk):Fred Wemel

    Vrienden met:Loena Leeflang, Fred & George Wemel, Leo Jordaan...

    Extra(mogelijk):Ze heeft dreuzelouders.

    Droom/Doel(mogelijk): Heeft ze niet echt. Zoals al eerder gezegd is ze zorgeloos en denkt ze niet te vaak aan wat er nog gaat gebeuren. Zelf een relatie krijgen met Fred staat niet echt op haar 'lijstje', ook al is ze toch verliefd op hem. Maar ze is onzeker over het woord 'relatie' en is bang dat ze dan misschien haar vrijheid zou kwijtraken.

    [ bericht aangepast op 22 maart 2011 - 21:28 ]


    Normality is a paved road: it's comfortable to walk, but no flowers grow on it.

    Voornaam: Elmira Witness
    Leeftijd: 16 jaar
    Karakter: Elmira is een behoorlijk zeker meisje, met een sterke, eigen wil. Niemand kan haar zo maar wat wijs maken. Ze laat niet snel over zich heen lopen en doet er echt alles aan om haar zin te krijgen. Toch is dat allemaal nog niet zo lang zo...
    De dag dat haar ouders werden mee genomen was een ramp voor haar. Ze werden in Azkaban geplaatst omdat het dooddoeners waren. Die dag staat nog goed in Elmira's geheugen geprint. Ze was nog maar 10 jaar oud, een jaar voordat ze naar Zweinstein ging. Al gauw was het vrolijke meisje verdwenen en om getoverd in een kind, dat dacht dat er geen beetje goeds in de wereld was. Familie Malfidus, de enige familie die haar op wou nemen in het gezin zagen al snel in dat zij nog wel eens een perfecte volgeling van Voldemort zou kunnen worden: Knap, slim, volbloed en vol kwaad. En inderdaad, Elmira werd voorgesteld aan de duistere heer, die gelijk gek op het meisje was. 'Ze zal goed van pas komen' waren zijn woorden.
    Elmira lijkt dus een onschuldig meisje, dat erg vol van zichzelf is en graag haar zin heeft, maar ze is veel meer dan dat.
    Haar karakter lijkt ook een beetje op die van Bellatrix van Detta; erg opvliegend en ongeduldig.
    Uiterlijk (foto):


    Afdeling: ZWADDERICH
    Verliefd op?(mogelijk): Draco Malfidus, die 2 zijn overduidelijk gek op elkaar, iedereen ziet het behalve zij zelf.
    Vrienden met: Draco, Vincent, Karel, Patty en Benno
    Extra(mogelijk): Ze is ontzettend slim en getallenteerd.
    Droom/Doel(mogelijk): De gehoorzaamste en vertrouwste volgeling van Voldemort worden, een relatie krijgen met Draco.


    It’s LeviOsa, not LevioSAR.

    voornaam : Oriana (achternaam = valentine)
    leeftijd:14
    karakter: eerlijk en aardig
    uiterlijk: http://tinypic.com/view.php?pic=2j29o9c&s=7( de linker in de rode jurk ^^)
    afdeling: Ravenklauw
    verliefd op: draco malfoy
    vrienden met: harry ron hermelien cho cedric en groep en draco en heel ravenklauw
    extra: oriana is volbloed en is smoor op draco
    droom: beroemd actrice worden

    als k er bij zit zet je dan n message in mn gastenboek?
    thnxx !! <3333

    [ bericht aangepast op 24 maart 2011 - 20:50 ]

    Voornaam: Lilith ( Queens )
    Leeftijd:15
    Karakter:Heel erg creatief en helemaal into alles uit de 'rockscene', dit is dreuzelmateriaal, dus haar ouders vinden dit een stuk minder geweldig.
    Uiterlijk (foto): Lilith
    Afdeling:Zwadderich
    Vrienden met: Draco en heel grifoendor, maar draco weet hier niets van.
    Droom/Doel(mogelijk): Haar familie trots maken én toch dooddoener worden tegen haar eigen geloven in. Als haar familie haar de rug toe keert : Rockster.


    Love is louder.

    Invullen:
    Voornaam: Melody (Clark)
    Leeftijd: 16
    Karakter: Melody kan heel hyper zijn en is bijna nooit rustig.. ze houd het liefste slaapfeestjes met haar vrienden en zussen. je moet haar niet boos krijgen want dan is ze niet te houden.. ze is al heel vaak de les uitgestuurd omdat ze niet oplette in de les of omdat ze gewoon zat te klieren.. Melody kan ook heel aardig zijn als je haar eenmaal kent. als je haar vijand bent kom dan niet te dicht in de buurt..
    Uiterlijk (foto): Melody
    Afdeling: zwadderich
    Verliefd op?(mogelijk): James Diamond
    Vrienden met: Carlo Kannewasser, Cho Chang, Draco Malfidus, Hermelien Griffel, James Diamond.
    Extra(mogelijk): zit in het zwerkbal team als zoeker:X:X houd ervan om te kijken hoe James traint
    Droom/Doel(mogelijk): een professioneel Zoeker te worden. oud en groot worden met James

    Invullen:
    Voornaam: James (Diamond)
    Leeftijd: 16
    Karakter: hij kan heel zacht zijn, maar ook heel intimiderend.. hij ziet eruit als een supermodel, en alle meisjes proberen hem te krijgen..
    Uiterlijk (foto): James
    Afdeling: zwadderich
    Verliefd op?(mogelijk): Melody Clark
    Vrienden met: Carlo Kannewasser, Wemel tweeling, Draco Malfidus, Melody Clark.
    Extra(mogelijk): zit in het zwerkbal team als Jager, hij traint graag en rent dus ook dagelijks een paar rondjes lang het zwerbal veld
    Droom/Doel(mogelijk): professioneel jager worden:) voor altijd bij Melody blijven.

    beetje goed?? wil je zeggen of ik een rolletje heb:X:X

    [ bericht aangepast op 23 maart 2011 - 16:55 ]


    "Because I'm with you until the end of the line." - Stucky