• Ik zoek rollen voor mijn toekomstige verhaal, die nu nog niet online staat. Het wordt géén lovestory, maar wel met heel veel romantiek. Het gaat dus niet worden gericht op één persoon, maar op meerdere. Daarom zoek ik nu ook meerder personages, voor verschillende personen. Savvy? 8D
    Zonder bekende personen!

    Rollen die ik zoek
    # beste vriendinnen hoofdpersoon
    # Hedyx, Devonne en Eurydice
    # vriendin broer
    # XMagnifique
    # vijand hoofdpersoon
    # Graphics
    # zusje hoofdpersoon
    # SofieShan

    Informatie om in te vullen
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Geboortedatum:
    Familie:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Crush: -foto,naam en status op school-
    Status op school:
    Extra?

    [ bericht aangepast op 27 maart 2011 - 16:04 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Zusje persoon

    Voornaam: Fay Eline
    Achternaam: Mcgreen
    Bijnaam: Fairy
    Leeftijd: 15
    Geboortedatum: 15-04-1996
    Familie: Ze heeft een zus en broer, haar vader is zakenman en haar moeder een gewone huis vrouw, ze hebben het best breed maar zijn niet superrijk of zo.
    Uiterlijk:
    Fay is 1,70 en heeft een slank postuur maar met mooie vrouwelijke rondingen.
    Als ze te lang in de zon licht verbrand ze snel, maar als ze zont krijgt ze toch wel een mooi bruin tintje.Ze heeft een typische Queen bee, bitchachtig uiterlijk maar zo is ze helemaal niet. Haar blonde haren heeft ze van haar oma geerft.
    http://tonicgossip.com/wp-content/dakota-fanning-pca.jpg
    Karakter:Fay is een typisch irritant zusje, ze pest graag haar zussen en broers. En is ook een echte klikspaan, maar als het er op aan komt
    kan ze heel zorgzaam en lief zijn. Ze is heel snel verliefd, maar als
    het niet lukt kan ze 1 week op haar kamer blijven huilen om een gebroke relatie of crush die haar niet wil.
    Crush: Ze heeft eigenlijk elke week wel een nieuwe crush ^^
    maar op dit moment(en het wordt meschien serieus):
    Nate Lashville
    Hij is een schattige nerd met een knap uiterlijk die erg klunzig is
    met meiden.
    Status op school: Geliefd maar niet super popu of zo.
    Extra? Ze zit op voetbal maar daar durft ze op school niet
    open over uit te komen.

    [ bericht aangepast op 26 maart 2011 - 20:03 ]


    =

    Rol: Beste vriendin hoofdpersonage
    Voornaam: Yasmina
    Achternaam: Jefferson
    Bijnaam: Mina
    Leeftijd: 17
    Geboortedatum: 21 januari 1994
    Familie: Yasmina's moeder is afkomstig van panje en haar vader is een Amerikaan. Yasmina is enigskind en haar ouders zijn al 20 jaar gelukkig getrouwd.
    Uiterlijk: Yasmina is 1m78 heeft lang, bruin, golvend haar dat tot over haar borsten hangt. Ze heeft licht bruine ogen en erg lange, fijne wimpers. Haar donkerroze lippen zijn vol, wat haar best aantrekkelijk maakt. Ze heeft een slank figuur, maar toch wel een volle boezem.
    Karakter: Yasmina heeft een erg zacht karakter. Ze kan niet tegen dierenmishandeling en walgt van mensen die denken dat de wereld rond hun draait. Ze is dol op lachen en grappen uithalen met anderen. Mina heeft enorm veel humor en loopt er altijd enorm vrolijk bij. Als ze er wat serieus bij loopt, dan scheelt er in de meeste gevallen wel iets. Ook heeft ze enorm veel zelfvertrouwen omdat ze goed in haar vel zit.
    Crush: Wesley Gordon is een van de populairste jongens op school en staat gekend om zijn macho gedrag.
    Status op school: Yasmina is best wel geliefd op school omdat ze iedereen zowat helpt die geholpen moet worden
    Extra: Yasmina is te verlegen om Wesley aan te spreken

    Laat je me weten of ik de rol heb of niet?
    En graag een link naar de storie.


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.



    Rol: Vriendin van broer
    Voornaam: Allyson
    Achternaam: Grey
    Bijnaam: Ally
    Leeftijd: 18
    Geboortedatum: 25 Juni 1993
    Familie: Allyson komt uit een rijke familie die een groot huis heeft in een afgesloten buurt. Haar ouders zijn niet vaak thuis, en de beste relatie heeft ze dan ook met haar hond, Jazz, en de schoonmaakster. Allyson is enigst kind en vind dit erg jammer.
    Uiterlijk: Allyson heeft rood haar dat net over haar schouders valt. Meestal heeft ze het los of zit er een haarband in. Haar lichtbruine ogen staan altijd vrolijk. Haar figuur is mooi en haar rondingen zijn mooi ontwikkeld. Het is een meisje dat alles kan aantrekken en het geweldig kan staan.


    Karakter: Allyson is een schat van een meid, maar ze heeft haar pittige kanten. Ze kan aardig tegen je doen, je respecteren en je vertrouwen. Maar je hoeft maar een misstap te maken en je bent een stuk vuil voor haar. Maar als je vriendinnen met haar bent zie je altijd een lieve Allyson die altijd wel in is voor een geintje. Ze flirt graag met jongens, maar ze zou nooit vreemdgaan. Als ze eenmaal verliefd is dan is het moeilijk om die jongen uit haar hoofd te zetten. Een van de negatieve dingen van Allyson is dan ook dat ze best wel een dramaqueen kan zijn. Ze overdrijft erg makkelijk en kan dingen erger laten lijken dat dat ze zijn.
    Crush: ik weet niet of ik deze moet invullen, aangezien het de broer van de hoofdpersoon is ^^. Allyson heeft al lang een relatie met Nick. Ze houdt veel van hem en samen zijn ze de populairste koppel van de school.
    Status op school: Allyson is erg populair en wordt dan ook vaak met respect aangekeken. Ze houdt ervan om populair te zijn en profiteert er vaak van.
    Extra: Allyson heeft een talent voor zingen en piano spelen, maar dat is iets wat bijna niemand weet.

    Laat je weten als er nog iets bij moet?
    En als het online staat?

    [ bericht aangepast op 26 maart 2011 - 20:30 ]


    Love, Live, Laugh

    Rol: Beste vriendin hoofdpersoon
    Voornaam: Selena Kimberly
    Achternaam: LaRosa
    Bijnaam: Roosje
    Leeftijd: 16
    Geboortedatum: 04/02/1995
    Familie: Larissa is haar 2 jaar jongere zusje, haar vader is 45, komt oorspronkelijk uit Amerika en is een indiaan. Hij werkt als architect. Haar moeder is ook 45, is engelse en werkt als boekhouder bij een groot bedrijf.
    Uiterlijk: Selena heeft een licht getinte huid, bruine ogen en donkerbruin/zwart haar. Ze is 1.80m, een slank postuur en volle lippen die ze vaak rood maakt met lippenstift. Ze heeft een tattoage van een wolf op haar rechterheup.
    Karakter: Ze is graag bij vrienden, maar wil soms ook even alleen zijn. Ze kan moeilijk nee zeggen en is daardoor geliefd bij de jongens. Ze vindt iets al snel schattig zolang het maar met dieren te maken heeft en dan vooral wolven. Ze wordt niet snel boos, maar krijg je haar boos, dan kan je het beste gaan rennen voor je leven. Ze helpt veel mee met liefdadigheidsdingen. Ze kan goed leren.
    Crush: -foto,naam en status op school-Alex Turner is populair bij de meisjes, maar let er niet echt op. Hij is stiekem verliefd op Selena, maar durft niks tegen haar te zeggen over zijn gevoelens. Hij is best verlegen als het om meisjes gaat, maar verder is hij best stoer. Hij heeft gevoel voor humor en gaat graag uit met vrienden. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maar niemand weet dat.
    Status op school: Door haar uiterlijk zijn er veel meisjes jaloers op haar en willen veel jongens met haar uit. Iedereen wil met haar samenwerken bij samenwerkingsopdrachten doordat ze goed kan leren en omdat ze geliefd is bij de leraren waar ze handig gebruik van maakt.
    Extra: In haar vrije tijd schrijft ze liedjes en gedichten. Dit durft ze aan niemand te vertellen.


    The way that you flip your hair gets me overwhelmed - One Direction, What Makes You Beautiful

    Rol: Zusje

    Voornaam: Camille

    Achternaam: zelfde als hoofdpersoon neem ik aan?

    Bijnaam:Cam of Cami

    Leeftijd: 5

    Geboortedatum: 12-05

    Familie: Camille kijkt heel erg op tegen haar ouders en broer of zus (weet niet wat het is er staat alleen hoofdpersoon dus?) Verder gaat het wel goed, ze wil graag alles goed doen om iedereen tevreden te houden.

    Uiterlijk: Camille heeft mooi blond haar en grote blauwe ogen. Haar huid is vrij licht en rond haar neus heeft ze een paar sproetjes

    Karakter: Camille is erg erg verlegen, ze is bijna altijd vrolijk en nieuwsgierig. Verder is ze 100% eerlijk en bescheiden. in de klas is ze een stil slim typetje.

    Crush: -foto,naam en status op school- nee

    Status op school: Ze valt niet erg op. Ze is stil maar werk goed door. Verder is ze wel slim. Ze heeft wel wat vriendinnetjes maar dat zijn er ongeveer 5.

    Extra? Ze wilt heel graag op piano les.

    Rol:
    Vriendin hoofdpersoon
    Voornaam:
    Mary [tweede naam: Serena]
    Achternaam:
    O'Connell
    Bijnaam:
    Bloody Mary. Dit refereert naar twee dingen: Het feit dat Mary graag chirurg wil worden en het feit dat ze van haar vriendengroepje de enige is die dat te drinken vindt.
    Leeftijd:
    19
    Geboortedatum:
    15 augustus 1991 [er vanuit gaande dat het in 2011 afspeelt]
    Familie:
    Mary komt uit een normaal gezin. Ze heeft een vader, een moeder en twee broertjes, een eeneiige tweeling.
    Haar vader is een lieve en zorgzame man. Hij geeft veel om zijn kinderen en doet zijn best om dat te uiten. In tegenstelling tot veel gezinnen, werkt zijn vrouw fulltime en is hij huisman. Het is niet ongeregeld dat hij als verassing het gezin meeneemt op een uitje. De ene keer het strand, de andere keer een pretpark. Mary is erg op haar vader gesteld en hij is ook degene met wie ze het best kan praten. Hij is, zeker voor een man, een goede luisteraar.

    Haar moeder heeft Mary in haar jeugd een stuk minder gezien, wat ze erg jammer vindt. Ze heeft een drukke baan in het ziekenhuis en is daardoor een groot deel van de tijd buitenshuis. Hoewel Mary met veel dingen bij haar vader terecht kon, heeft ze het wel echt gemist dat ze haar moeder een stuk minder zag. De eerste keer ongesteld zijn, de eerste keer een beha kopen, allemaal vrouwendingen waarvoor ze niet bij haar vader aan durfde te kloppen, heeft ze zelf uit moeten vogelen.
    Ondanks het gemis kijkt Mary toch heel erg tegen haar moeder op. Ze vindt het knap dat een vrouw het zo ver geschopt heeft en het gedurfd heeft om helemaal voor haar carrière te gaan.

    Haar broertjes zijn volgens Mary echte schatjes, hoewel ze het daar zelf totaal niet mee eens zijn. Ze zijn zestien jaar oud, en vinden zichzelf ongelooflijk cool. Te lage broeken, schuine petten, ongekamd haar, ze hebben het allemaal. Mary vindt het aandoenlijk, zij vinden het stoer.
    Uiterlijk:


    Mary is zeker geen lelijk eendje met haar donkere haren en lichtere ogen. Ze is geen 'boymagnet' door haar onschuldige en soms een beetje onzekere uitstraling, iets waar ze eigenlijk wel blij mee is.
    Mary is niet erg lang, slechts een meter zestig. Ze is wel blij met haar lengte, en weigert hakken te dragen om langer te lijken.
    Haar kledingstijl is vrij doorsnee en een tikkeltje netjes. Ze vindt het fijn om bloesjes en kokerrokjes te dragen. Haar kleding is altijd degelijk, zelfs als ze uitgaat doet ze niet aan korte rokjes en topjes met decolleté.
    Mary heeft een verslaving aan ballerina's. Het liefst draagt ze die ook als het vriest.
    Karakter:
    Mary is, net zoals haar vader, erg zorgzaam. Ze bekommert zich altijd om anderen en zet zichzelf daarbij vaak op de tweede plaats. Ze helpt iedereen die haar pad kruist en dat geeft haar veel voldoening.
    Verder is Mary meestal een nogal onopvallend persoon. In een grote groep is ze stil, in een massa gaat ze gemakkelijk op en wordt onzichtbaar voor een toeschouwer. Zelfs als ze met maar enkele vrienden is, praat ze niet veel. Ze houdt er meer van te luisteren dan zelf te spreken. Het is niet dat ze het niet durft, ze prefereert het alleen niet. Ze houdt er niet van het middelpunt van de aandacht te zijn, ze vindt het veel leuker om iemand anders in de spotlight te zetten. Zo houdt ze bijvoorbeeld totaal niet van jarig zijn, maar neemt ze als iemand anders jarig is, heel enthousiast slingers, taart en hoedjes mee naar de universiteit.

    Chirurgen staan er om bekend dat ze met de eer op willen strijken, maar Mary is totaal niet zo. Ze doet alles met liefde, niet om erkenning te krijgen.
    Crush: -foto,naam en status op school-


    Mary is gevallen voor de mooie donkere ogen van deze jongen, genaamd Oliver. Ze kent hem van de universiteit. Hij woont ook op de campus. Hij studeert geen geneeskunde, dat weet ze, maar verder weet ze, naast zijn naam, niet zoveel van hem. Ze heeft hem meerdere malen zien lopen en voelt zich ongelooflijk tot hem aangetrokken, maar ze heeft het lef niet om op hem af te stappen. Ze kan zich niet voorstellen dat zo'n jongen niet bezet is. Bovendien heeft ze geen flauw idee wat hij van haar vindt, of hij überhaupt weet wie ze is, wat ze het nog enger vindt maken.
    Status op school:
    Mary is niet heel bekend, maar diegene die haar kennen kunnen niets anders dan positief over haar spreken. Het komt geregeld voor dat een van de meest populaire mensen naar haar toe komt, om te vragen om hulp bij studeren. Ze staat als rustig, slim en behulpzaam bekend, wat ook goed bij haar past.
    Extra:
    Mary doet vrijwilligerswerk in een verplegingstehuis.

    Ik heb me ingehouden deze keer x)
    Hope you'll like it.:Y)


    Carry me away, I hope that you don't break.

    Ik maak morgenochtend beste vriendin aan, nu eerst slapen!


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Vijand hoofdpersoon.
    Voornaam: Pixie.
    Achternaam: Lewis.
    Bijnaam: Pixel.
    Leeftijd: 17.
    Geboortedatum: 26-06-1993
    Familie: Pixie komt uit een gezin met alleen maar perfectionisten.
    ze moet dus altijd haar aller beste doen om hun niet teleur te stellen.
    maar daardoor heeft ze zich arrogantie aangeleerd en weet ze niet hoe ze met anderen moet omgaan waardoor ze snel vijanden maakt.
    ze heeft 2 oudere broers die al op zichzelf wonen.
    zij woont nog thuis maar er word niet veel naar haar omgekeken.
    waardoor ze veel stress heeft thuis maar dat laat ze helemaal niemand merken.
    haar broers helpen haar wel eens met problemen want, haar vader word soms nogal aggresief waardoor hij haar wel eens slaat.
    haar moeder bemoeit zich niet veel met haar en laat der met rust.
    dus ze heeft niet echt een moeder figuur in der leven gehad.
    Uiterlijk:


    Karakter: ze laat altijd haar harde buitenkant zien en laat helemaal niemand een glimp zien van haar binnenkant.
    ze is super onzeker maar staat sterk in haar schoenen als het op dingen aankomt.
    ze heeft moeite contact te maken met anderen waardoor ze arrogant overkomt.
    haar doel is om een model te worden en wilt daarom graatmager zijn.
    maar als ze geluk heeft krijgt ze in het verhaal een goeie vriendin die haar kan helpen met hoe ze is.
    Crush: -foto,naam en status op school-

    David Stryder. hij is een opvallend type op school maar hij wil totaal niet in de spotlight staan. zijn aller grootste droom is fotograag worden en zoekt daarvoor modellen. hij is sympatiek en aardig en wil graag zijn steentje bijdragen. hij is moeilijk om boos te krijgen maar als je em boos maakt heb je echt een probleem.
    Status op school: zijn status op school is niet erg hoog. maar de meiden zien hem echt wel zitten.
    Extra? ze houd een soort van videolog bij waarbij ze al haar gebeurtenissen van de dag op video zet en, in haar kamer verstopt houd.


    Believe in yourself, change the world.

    Rol: Beste vriendin hoofdpersoon
    Voornaam: June
    Achternaam: Carter
    Bijnaam: Junie
    Leeftijd: 16 jaar
    Geboortedatum: 02-06-94
    Familie: June komt uit een grote familie van wel 5 kinderen, waar zij de middelste van is. Zo heeft ze een oudere broer van 24, Nikolai genoemd. Een oudere zus van 21, met de naam Rosie. Een jonger zusje met de leeftijd van 14, die Jodie heet en een jonger broertje van 12, die Elias genoemd wordt.
    Het is wel bekend dat June uit een rijke familie komt, met veel ondernemers. Zo heeft haar vader verschillende grote bedrijven op zijn naam staan en zijn haar oudere broer en zus ook samen een bedrijf begonnen die het erg goed lijkt te doen.
    Ondanks het feit dat ze een rijk familie heeft, zijn alle kinderen nooit echt zwaar verwend geweest. Natuurlijk hebben ze een groter huis dan de meesten, hebben ze duurdere kleding dan anderen en rijden ze in dikke auto's waar velen normaal het geld niet voor hebben. Maar ondanks dat zijn ze altijd heel normaal gebleven. Van jongs af aan hebben ze al geleerd dat je voor al die Luxe iets moet doen, en dat is werken.
    Haar vader, John, maakt ze niet vaak mee, ondanks dat zijn kinderen zijn alles zijn is hij niet vaak thuis omdat hij gewoon veel zakenreizen heeft. June heeft hier een tijdje moeite mee gehad, maar leerde het na een tijdje te begrijpen en te waarderen.
    Haar moeder, Jenna, daarin tegen is er altijd voor haar kinderen. Zij komt uit een groot gezin met weinig geld en vind die luxe maar niets. Vooral een groot huis vind ze verschrikkelijk: 'er is zo veel om schoon en netjes te houden.' zijn vaak haar woorden.
    Voor de rest is de Familie Carter erg sportief, zo tennissen ze allemaal, kunnen ze allemaal golfen en willen de meisjes nog wel eens paardrijden. Ook is de familie erg hecht en proberen ze zo veel mogelijk nog samen te doen, iedere zondag komen ze wel samen... gewoon om het samen te zijn.
    Uiterlijk:


    Karakter: June is echt een scheetje met een goed gevoel voor drogehumor. Altijd wanneer je opgevrolijkt wilt worden moet je echt naar June, die ook nog eens een goed luisterend oor is. Maar wanneer ze je echt niet mag zal ze het ook wel laten merken. Ze is zeker niet op haar mondje gevallen.
    Ze gebruikt graag haar charmes en accepteert niet gauw een nee. Ze is een echte doorzetter en is ontzettend eigenwijs.
    Voor de rest is ze altijd nieuwsgierig en wilt ze echt alles te weten komen. Ook kan ze goed feesten en feesten geven. Later zou ze graag voor d tv of zo werken.
    Crush: Danny Banks, hij zit op de universiteit en is behoorlijk populair. Hij is 22 jaar. Danny is een ontzettend goede jongen, die altijd het beste wil voor zijn meisje. Hij heeft een ontzettend goed gevoel voor humor en heeft 3 beste vrienden wat ook gelijk June haar vrienden zijn. Danny wilt altijd voor zowel June als voor haar vriendinnen en familie klaar staan. Het is een sympathieke jongen, die altijd zijn best voor iedereen doet.
    Op de universiteit is hij erg geliefd onder de meisjes, maar hij is trouw aan June en lijkt er absoluut geen interesse in al die anderen te hebben.


    Status op school: June is vrij bekend op haar school, maar echt met veel mensen om gaan doet ze niet. Ze houd het bij een bepaald aantal, alle anderen houd ze wel te vriend, want wie weet wanneer je ze nodig hebt...
    Extra? June zit in de stres aangezien ze over tijd is, ze schaamt zich er alleen voor om het te vertellen. Ook is ze bang dat haar ouders boos worden.

    John (vader): http://94.100.116.104/1267850001-1267900000/1267853101-1267853200/1267853128_6_gluZ.jpeg
    Jenna (moeder): http://94.100.115.69/1267850001-1267900000/1267852701-1267852800/1267852787_6_AAQ1.jpeg
    Nikolai (broer):http://26.media.tumblr.com/tumblr_lic1ygbuFk1qgvedoo1_500.gif
    Rosie (zus): http://files.hm.com/media/products/A55/MLA55_1322_050R_82922.jpg
    Jodie (zusje): http://94.100.122.52/1267850001-1267900000/1267852201-1267852300/1267852292_6_AoTS.jpeg
    Elias (broertje): http://files.hm.com/media/products/A25/MLA25_0041_389R_82280.jpg


    It’s LeviOsa, not LevioSAR.

    Rol: een van de beste vriendinnen voor hoofdpersoon
    Voornaam: Dolce Adelynn
    Achternaam: Marino
    Bijnaam: Dol
    Leeftijd: 16 jaar
    Geboortedatum: 11-08-1994
    Familie: Ouders, Broertje(14) & zusje(7)
    Uiterlijk:

    Bruin haar, bruine ogen. vrolijk gezichtje.
    Karakter: Koppig, aardig, stil.
    Crush: Vriendje Robin die ze kent van school ;) Status op school:
    Extra? Ze is Italiaans

    Mag ik vanavond nog invullen?


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Beste vriendin hoofdpersoon
    Voornaam: Melody Louise.
    Achternaam: Taylor.
    Bijnaam: Meestal wordt Melody bij haar achternaam genoemd; Taylor, sinds ze een hekel heeft aan haar voornamen, anders is het Lulu of gewoon Melody.
    Leeftijd: 16 jaar oud.
    Geboortedatum: Melody is geboren op 21 maart, de eerste lentedag.
    Familie: Melody heeft het zeker goed thuis, haar vader is een belangrijk zakenman en haar moeder is eigenaresse van 4 luxe kledingzaken. Hierdoor is Melody vaak alleen thuis met haar tweelingbroertjes en kleine zusje. Hierdoor woont de familie Taylor in een groot een luxe huis, met een aantal dienstmeiden. Ook al zijn ze erg rijk, Melody en haar zusje en broertjes zijn erg normaal gebleven, ze dragen nog vaak zat merkloze kleding en scheppen nooit op. Nog erger zelfs, alleen de beste vriendinnen en vrienden van hun weten dat ze echt veel geld bezitten. Melody kan het erg goed vinden met haar broertjes Seth en Colin, ze zijn 15 jaar oud en allebei doen ze erg veel aan sport. Als laatst heet Melody ook nog een klein zusje; Isabelle die 10 jaar oud is. In huize Taylor worden vaak slaapfeestjes gehouden als Melody haar ouders niet thuis zijn.
    Personen op de foto zijn Dylan & Cole Sprouse, Dylan = Seth, Cole = Colin. Isabelle is Emily Grace Reaves.
    Uiterlijk: Er zijn genoeg cheerleaders op school die erg jaloers zijn op Melody haar uiterlijk. Melody heeft een erg slank postuur en is rond de 1.75 lang. Blonde haren vallen langs Melody haar redelijk ovale gezicht en stoppen op borstlengte. Soms gebruikt Melody een krultang waardoor ze prachtige krullen krijgt. Zeeblauwe ogen worden omringd door een rij met lange, gekrulde wimpers waar eigenlijk altijd wel wat mascara opzit. Ook een redelijk spitse neus en roze getinte lippen vallen in Melody haar gezicht. Erg creatief is Melody wel, waardoor ze vaak verschillende soorten kleding draagt, van felle tot pastelkleuren en van baggy jeans tot plofrokjes, Melody vind alles wel leuk. Persoon op de foto is Heather Morris.
    Karakter: Melody is een erg creatief persoon, ze is vaak het meisje die met de leukste en meest briljante ideeën aankomt. Ook is ze erg spontaan en druk, ze heeft altijd en overal wel een antwoord klaar voorstaan, waarvan sommige iets hard aankunnen komen. Sportief is Melody ook wel, ze doet aan tennis en softbal hierdoor heeft ze dan ook een redelijk goede conditie. Melody is niet 1 van de slimste, ze volgt bijlessen voor wiskunde en natuurkunde, hier hoopt ze mee dat haar cijfers omhoog gaan, wat op dit moment nog niet erg goed lukt. Buiten dit alles is Melody ook redelijk moedig, zorgzaam en heeft ze ook wel een tikkeltje humor. Eigenwijs kan je ook niet vergeten.
    Crush: Melody heeft al sinds het eerste jaar dat Zack Johnson op school zit bij haar een crush op hem. Toen ze 14 was is hij verhuisd van het warme Miami naar hun woonplaats. Hij valt erg in de smaak bij meisjes waardoor hij Melody alleen maar ziet als een goede vriendin. Ook is hij redelijk populair op school, dit komt vooral omdat hij in het rugbyteam van de school zit. Persoon op de foto is Xavier Samuel.
    Status op school: Melody is niet 1 van de populairste meisjes op school, dankzij haar drukke en spontane gedrag weet wel bijna iedereen wie Melody is. Ze zit er dus echt tussenin, ze zou het meeste bij de sportieve types of creatieve personen horen.
    Extra: Waarschuw je me wanneer je begint? (:

    [ bericht aangepast op 27 maart 2011 - 14:32 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    laat me maar weten wanneer de storie begint(flower)

    [ bericht aangepast op 27 maart 2011 - 15:46 ]


    Believe in yourself, change the world.

    thanks voor de rol <3


    It’s LeviOsa, not LevioSAR.

    Attitude is a little thing that makes a big difference


    Big girls cry when their hearts are breaking