Wat zouden wij voetbal-lievend volk toch aanmoeten, als Grietje Mathijsen op die koude winterochtend in januari niet onze favoriete voetbalvrouw Reina op de wereld had gezet? Het was 25 januari 1993, toen het kleine, bruinharige mormel ter wereld kwam, en het was tevens die dag maar dan 16 jaar later toen Reina het aanlegde met haar enige grote liefde; Sergio Ramos. De langharige opdonder die voor rechtsback speelt bij Real Madrid en het Spaanse Nationale Elftal was overdonderd toen hij onze brunette voor het eerst zag, en nog geen tien seconden later lagen ze batsend in de bosjes achterin de tuin. -weliswaar goed verstopt onder de balonnen-

Maar helaas voor Sergio, zijn er toch wel wat andere mannen in het spel. Na enkele nachtelijke uitstapjes met de spelers van Ajax heeft Reina toch uiteindelijk haar ware minnaar gevonden in niemand minder dan de Belg Jan Vertonghen. Stiekem geilt ze dus gewoon op de verdedigers uit haar verzameling, wat ook niet vreemd is aangezien ze zelf keeper is, en van welbekende rokkenjagers als Ronaldo en Eriksen moet voorkomen dat ze scoren, right?!

Op zich is Reina wel vriendelijk in de omgang, maar pas op als je in de buurt van haar clubs komt: Deze bulldog blaft, maar bijt ook! Menigeen fangirl is al door deze tractor omver gebulldozerd op hun pad naar eeuwige roem en een plekje in het bed van Sergio- maar toch bleef deze onze Reina altijd trouw. Pas dus maar op je tellen, want met Reina Ramos-Vertonghen valt niet te spotten!

#4


©Amber

Reageer (5)

  • Heretics

    HAHA Reina FTW!:9~

    1 decennium geleden
  • Bastille

    Wat moesten we toch zonder haar? :9~

    1 decennium geleden
  • Nerazzurri

    Geniaal bedacht, echt waar :Y)

    1 decennium geleden
  • Airwaves

    HAHAH, Amber heeft deze geniaal gemaakt, dus Reina jij bent niet vies van nachtelijke uitstapjes hè? (krul)

    1 decennium geleden
  • Queensbury

    HAHA deze is cool :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen