Op 18 juli 2011 was het zo ver, Amber, Anne en ik zouden elkaar meeten in Rotterdam. We hadden rond 11 uur afgesproken voor de Bruna op het centraal station. Aangezien ik er al zo vroeg was ging ik Anne opwachten bij het spoor en gingen we daarna samen op zoek naar de Bruna. Nadat we eerst de verkeerde kant op waren gelopen hadden we uiteindelijk toch de Bruna weer gevonden. Nu moesten we nog op Amber wachten die wat later zou komen omdat haar metro/tram dinges niet reed zoals Amber wou. Omdat Anne en ik beide niet zo goed zijn in wachten gingen we maar een trein kaartje kopen voor de terug weg, wat achteraf niet zo’n strak plan was. En daar was Amber ineens, zo uit het niets! En toen kon de geweldige dag beginnen!

We moesten eerst een metro/tram dagkaart ding kopen voor mij, aangezien ik natuurlijk weer een dorpssulletje ben en die dingen nooit nodig heb. Nadat we die gekocht hadden gingen we op weg naar ons vervoersding (ja ik weet niet wat het nou is, metro of tram?) en gingen we richting de bioscoop. Voordat we gingen instappen deelde ik mijn secret kauwgom (je weet wel die van de struisvogel reclame), en hij smaakte naar citroen ofzo. Het inchecken ging hartstikke goed, want toen was ik nog slim bezig maar zoals je al wel kon verwachten: ik was bijna vergeten om uit te checken. Iets wat verder op de dag nog wel vaker zou gebeuren.

Nadat het hele uitcheck drama gedoe was geweest gingen we richting de bioscoop lopen. Vlak naast het gebouw van de bios werd het verbouwd en het stonk best wel, -houdt opmerking binnen -. Toen we binnenkwamen gingen we onze kaartjes halen bij zo’n raar apparaat wat ik nog nooit gezien had. Aangezien mijn geld (nog) niet binnen was bij Amber haar mama, moest ik nog betalen en dus ging ik maar pinnen en kreeg ik centjes van Amber. Dat scheelde een hoop moeite. Daarna gingen we echt naar binnen en serieus dat gebouw is HUGE! Je zou er bijna kunnen verdwalen.. We gingen eerst wat eten kopen voor bij de film, en natuurlijk was ik weer zo dom om Amber te herinneren dat ik haar nog zou trakteren omdat ik te laat het hoofdstuk van ‘A new girl in town’ af had. Ook herinnerde ik haar dat ik in Barcelona een cadeautje voor haar zou kopen, die dingen had ik dus beter voor me kunnen houden. Toen we eindelijk wisten wat we wouden eten bij de film -Ja Anne en ik waren moeilijk aan het doen en zagen toen de skittles! JUMMIE!- , gingen we ergens op een bankje zitten en wachten totdat we eindelijk naar binnen konden. Amber begon al met eten van haar m&m’s en ze kon er niet van af blijven. Totdat Anne vertelde dat ze het met een stickertje dicht kon plakken zodat de zak weer dicht zat. Nadat we nog een poosje gewacht hadden konden we eindelijk naar binnen. We kregen echt van die grote super mega brillen. We moesten tigduizend trappen op aangezien we helemaal boven in zaten. Er moest ook echt een hele rare vrouw langs ons, een soort van Tokkie. Arme ikke dat ze natuurlijk weer naast mij zat. We moesten echt gigantisch lang wachten totdat de film begon, er kwamen allemaal stomme reclames. Serieus, die grote steden ook *zucht*. Tijdens de film was mevrouw ‘Tokkie’ heel vervelend bezig. Ze maakte continu geluid en ze was aan het praten met dat joch naast haar. EN TOEN GING HAAR TELEFOON OOK NOG AF *diepe zucht*. Al met al was Harry Potter 7.2 een best leuke film, ook al houd ik er niet echt van.

Na de film was het tijd om naar de Primark te gaan. Na een hoop gedoe met van die rot tram/metro dingen waarbij je wéér moest uitchecken (wat ik Amber voor mij liet doen, aangezien ik het toch zou vergeten), kwamen we bij de Primark aan. De beneden verdieping was nogal saai, dus we gingen na een paar minuten direct door naar boven. Serieus, het was echt een soort van hemel. Tassen, schoenen, echt wauw. We hebben alle drie een aantal dingen ingeslagen, en toen was het toch echt tijd voor de Mac! Hier zijn we de hele middag gebleven en hebben we gegeten, gepraat, nog meer gegeten en nog meer gepraat. Het was zeer geslaagd en super gezellig. Eigenlijk was het enige onderwerp waar we het over gehad hebben; Voetbal, EC, knappe spelers en nog een keer voetbal.

Ik heb echt genoten van deze dag, het was écht een van de beste dagen, I love you guys <3

Reageer (2)

  • Gotzeus

    I love you <3

    1 decennium geleden
  • Casanova

    WOOHOO I LOVE YOU.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen