Deze WAG is geboren op 6 april 1995 om 09.49. Malissa is een meid die niet doet aan meerdere partners, maar wat Malissa wél heeft is meerdere namen. Haar naam voluit is: Malissa Anna Helena Krkic. Maar helaas voor Malissa is er een kleine breuk in de perfecte relatie. Bojan en Malissa volgen nu relatie therapie, maar zo’n sterke band kan niet kapot gaan. Dus deze relatie zal voor altijd staande blijven.

Deze WAG is fan van Barcelona, hoe verrassend. Half EC is voor Barcelona, dus zulk groot nieuws is het helemaal niet. Maar wat wil je dan ook, Bojan speelt bij Barcelona dus het zou een beetje krom zijn als Malissa niet voor Barcelona zou zijn. Maar wat ik wél verrassend vond is het gene wat een van mijn geheime bronnen mij vertelde. Malissa blijkt ook voor Real Madrid te zijn. Het voelt best slecht dat dat bij mij niet bekend was, maar ach je kan natuurlijk niet alles weten. Waar ik wel heel blij mee ben is dat ik er dus niet meer alleen voor sta.

Wat ik wél weet is dat Malissa en Bojan graag bedspelletjes doen. Een van de dingen die ze daar spelen is standje nummer 69. Dat is hét standje van Malissa en Bojan. Malissa heeft helaas een beetje pech gehad, want eigenlijk mocht ze EC 69 openen, maar omdat ze er niet was is ze dat misgelopen. Helaas. Maar ach, je kan niet altijd geluk hebben.

We kunnen allemaal niet wachten totdat de relatie van Bojan en Malissa weer de volle 100% is, we hebben allemaal wel zin in een groot feest! Wij WAG’s zijn nogal goed in feesten, al zit er wel een groot verschil tussen. Sommige zijn drankorgels en sommige slepen de drankorgels naar huis. Maar dat maakt niet uit, we zijn stuk voor stuk geweldige dames. Alleen draait het nu niet om ons, maar om onze geweldige Malissa!

Malissa is iemand die niet echt van ruzies houdt, en houdt zich daarom ook meestal op de achtergrond. Ze probeert het vaak te sussen en eist dat mensen niet EC verlaten om een of andere ruzie. Malissa is een lieve meid en ze maakt mensen heel vrolijk met haar leuke berichtjes.

We hopen dat jullie voor altijd bij elkaar blijven, want we kunnen niet zonder jou in het groepje Malissa! Zelfs Reina die af en toe stiekem Bojan wil jatten wil dat jullie samen blijven!

#9

Reageer (5)

  • Queensbury

    We houden van Malissa junge ;D

    1 decennium geleden
  • Airwaves

    HAHAHA, we zitten al weer op the right track (bojan en ik). 8D
    Goh, mijn hele leven staat hier beschreven zeg, & Amber stiekem ben ik Messi ook. _O_
    Ik aanbid je reina! (flower)

    1 decennium geleden
  • Bastille

    Hha, completely true. (krul)

    1 decennium geleden
  • Heretics

    I agree with you. _O_

    1 decennium geleden
  • Casanova

    Ik las serieus een paar keer Messi in plaats van Malissa.
    Waar gaat dit heen met mij.
    Maar gelukkig houd ik van allebei even veel. (krul)
    Okee nee ik lieg, sorry Malis. :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen