Deze WAG is geboren op 9 december 1995, om 17.40. Nikki heeft genoeg aan één voetballer. Maar ja wat wil je, ze heeft de captain van Arsenal aan de haak geslagen, dat is niet niks.

Deze WAG was in het begin nogal stil, maar langzaam maar zeker is ze uit haar schulp gekropen. We hebben een hele andere Nikki leren kennen, een Nikki die ook best wel een grote mond kan hebben. Iets wat we niet hadden verwacht, maar wat we wel heel leuk vinden. Een echte WAG moet namelijk van zich afkunnen bijten, en ja Nikki is daarin geslaagd! Wat voor Nikki vooral belangrijk is, is haar eigen mening.

Wat wel te verwachten is, is dat Nikki voor Arsenal is. Ze is tenslotte de WAG van de captain van Arsenal, het zou dus een beetje raar zijn als ze Arsenal niet zou aanmoedigen. Maar, Arsenal is niet de enige club waar Nikki voor is. Nee, ze is voor een club die heel geliefd is in ons WAG groepje (wat ik overigens nog steeds niet snap). Nikki is ook voor Barcelona. Het maakt voor Nikki niet uit of een van de twee ploegen verliest, ze is een trouwe fan en ze steunt de clubs. No matter what.

Nikki is de laatste tijd ook steeds bezig om een one shot voor iedereen te schrijven. Ze schrijft over de leukste dingen, maar soms ook over wat minder leuke dingen. Zoals de beker die Ramos liet vallen. Stiekem, heel stiekem is dat best grappig, maar ook zo pijnlijk. Maar ja, een Barcelona fan vindt dat natuurlijk hilarisch.

Eigenlijk is Nikki ook een beetje speciaal. Ze is namelijk een van de weinige Belgen uit onze groep, en ze is degene die als laatste bij ons WAG-groepje is gekomen. Dat is natuurlijk een hele eer. En dat niet alleen, nee vandaag 24 april 2011 (Overigens ook de verjaardag van de Belg Jan Vertonghen!) gaat Nikki voor de eerste keer een El Clásico openen! En dan heeft ze direct nummer 100! Wat een geluk heeft deze leuke WAG toch weer!

We zijn allemaal blij dat jij bij onze WAG groep bent gekomen! En we hopen dat je ons nog lang bij ons zult blijven!

#4

Reageer (4)

  • Queensbury

    Nikki junge ;D

    1 decennium geleden
  • Noorhelm

    Aaahw, ik vind hem echt heel leeuk!
    Danjewel! (:
    x

    1 decennium geleden
  • Bastille

    Precies :9~

    1 decennium geleden
  • Heretics

    AMEN. _O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen