Deze WAG is geboren op 11 april 1994 om 6.48. Anne is niet alleen de WAG van Aaron Ramsey, nee ze is ook de WAG van Wilshere. Anne houdt sowieso van de spelers van Arsenal, maar deze twee springen er toch echt uit.

Anne kan er niet tegen wanneer we plaatjes plaatsen van de beenbreuk van Aaron. Het is ook niet zo gek; 1. Ze is de WAG van Aaron en 2. Het is nou niet echt iets wat prettig is om te zien. Gelukkig is Aaron helemaal hersteld en speelt hij gewoon weer mee!

Ze is niet alleen voor Arsenal, nee Anne haar club is ook NEC. Wanneer NEC speelt is Anne heel serieus, en als ze dan verliezen van een bepaalde club kan je maar beter uit haar buurt blijven. Naast NEC is Anne ook voor Ajax. Wat we dus kunnen zeggen is, is dat Anne een gezond voetbalverstand heeft!

Anne heeft niet alleen een gezond voetbalverstand, nee Anne heeft sowieso een gezond verstand. Het is een hele slimme lieve meid. Ze staat altijd voor je klaar en helpt je elke keer wanneer je in de problemen zit. Anne is dus ook nog eens een zorgzame WAG. Dat zal dan vast goed komen wanneer ze een kindje van een van haar twee lovers krijgt. Die zal ze met liefde behandelen en ze heeft dus geen Nanny nodig om voor haar kinderen te zorgen. Wat Anne wel nodig heeft is iemand die de boodschappen voor haar gaat doen. Anne kan niet zo goed met winkelwagentjes overweg, dus daar zal ze iemand voor in moeten huren. Of ze stuurt Aaron of Jack op pad om boodschappen te doen, dat kan natuurlijk ook.

We kunnen niet zonder jou lieve en behulpzame reacties. Daarom hopen we dat jij nooit in de steek gelaten wordt door Aaron of Jack. We love you all!

#16 #19

Reageer (5)

  • Queensbury

    Jaaa, we houden van Anne _O_

    1 decennium geleden
  • Bastille

    Hahaa, jij hebt echt leuke WAG-Pedias! (:
    En het is waar Anne, We love you all.
    :9~

    1 decennium geleden
  • Casanova

    Dat gezonde voetbalverstand vind ik een beetje misplaatst, maar vooruit :'D Maar die onderste zin is dan wel weer alleszeggend.
    We love you all Anne! (flower)

    1 decennium geleden
  • Heretics

    HAHA. Amen. _O_

    1 decennium geleden
  • Gotzeus

    Awh, Reina.
    Dit vind ik zooooooooo lief!
    Nu heb ik een glimlach van mijn ene oor naar mijn andere!
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen