Deze geliefde maar eerst gehate WAG is geboren op 15-04-1995 om 14.20. De reden waarom ze eerst een klein beetje gehaat werd (het was eigenlijk alleen door Reina) was omdat ze de WAG van Lionel Messi is. Messi, de beste voetballer van het jaar. Waarom zou je die nou haten? Hij is lief, hij geeft veel geld aan goede doelen en nou hij gaat met Amber. Dus geen reden om hem te haten en dus ook geen reden meer om Amber te haten. Misschien zou je Amber nog een klein beetje kunnen haten omdat ze voor Feyenoord is, maar hé er moet natuurlijk wel rivaliteit tussen de WAG’s zitten, anders is het ook zo saai. You can’t hate her.

Amber is iemand die je overal mee helpt. Ze bewijst een hoop, laat goede dingen van mensen zien en ze helpt je uit de brand als je iets nodig hebt voor school. Twee personen die allebei zo goed voor andere zijn horen gewoon bij elkaar. Vandaar dat Amber en Lionel gewoon hét perfecte koppel zijn.

Niet alleen helpt Amber je altijd, ook verzint ze altijd een hoop goede ideeën. Dus je kan eigenlijk wel zeggen dat Amber gewoon té goed voor deze wereld is. Gelukkig voor ons dat Amber zich bij ons WAG groepje heeft gevoegd, wat zouden we toch zonder deze meid moeten?

Ze is over minder dan een maandje jarig. We zijn benieuwd wat ze van Lionel gaat krijgen. Is het een peperdure nieuwe auto. Is het een kast vol met design-kleding? Of krijgt ze een nachtelijk avontuurtje die ze nooit meer zal vergeten? Dit zullen we binnenkort te weten komen, of misschien komen we het wel te weten over 9 maanden..

Samen met Malissa en Marjolien is Amber heel goed in het voeren van de meest onbenullige gesprekken op msn. Reina heeft deze mogen mee maken, en serieus ze vroeg zich af wat er daar allemaal gebeurde. Stiekem zijn deze onbenullige gesprekken heel erg leuk, laten we dat niet vergeten te zeggen.

We zijn allemaal blij dat ook de WAG van Lionel zich bij ons heeft gevoegd, dit maakt de groep helemaal af!

#10

Reageer (4)

  • Bastille

    Jij schrijft echt leuke WAG-Pedia's dude (nerd)

    1 decennium geleden
  • Queensbury

    Ik ga echt allemaal dood bij al deze WAG-pedia's HAHA

    1 decennium geleden
  • Casanova

    hahahaha sowieso klopt dit best wel helemaal haha :'D
    thankyouuuu! <3

    1 decennium geleden
  • Airwaves

    True story, misschien moet je, je eigen site oprichten Reina! 8D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen