Deze leuke WAG is geboren op 16 september 1996 om 10:59. Zoals je al kon zien, Esther is de WAG van David Villa. En wat algemeen bekend is, is dat Elena ook de WAG van David is. Maar, David is een slimme jongen en heeft net als Elena meerdere partners. Maar het draait hier niet om Elena, nee het draait om de geweldige Esther.

In het topic lijkt Esther altijd een net meisje, wanneer er weer eens een vervelende trol langskomt reageert Esther meestal normaal en veroorzaakt ze geen ruzies zoals sommige WAG’s wél doen. Maar, achter deze lieve onschuldige Esther schuilt er een gemene duistere Esther, want op Twitter gaat madame los. Hier komen de hatelijke en geïrriteerde reacties te staan, dus zo lief is ze eigenlijk niet.

Ook had Esther last van haar enkel, ze gaf een paard de schuld. Maar wij WAG’s zijn veel slimmer dan Esther denkt, wij weten wat de echte reden is. Esther heeft te veel bedspelletjes gespeeld met David, en ja dat moest natuurlijk een keer fout gaan. Jammer maar helaas, we hebben je door Esther.

Esther moedigt twee teams aan. Het eerste team is FC Barcelona, iets wat de meeste mensen uit EC doen, helaas. Maar, dat is niet het enige team. Nee Esther moedigt ook nog Ajax aan. Ze heeft dus toch een beetje een gezond verstand.

Iedereen uit het topic houdt van deze lieve –duistere- meid, en we hopen dat je nog heel lang de vrouw van David blijft! Dit kan helaas nog wel eens heel moeilijk gaan worden, aangezien Elena steeds seksie plaatjes van David plaatst waardoor zowel Elena als Esther beide bijna doodgaan.

Ik ben benieuwd wie de grootste bruiloft gaat hebben, Elena of Esther. Wat ik wel weet is dat het perfect gaat worden!

#7

Reageer (4)

  • Queensbury

    ESTHER, WAT HEB JIJ MET DAVID GEDAAN?
    Nein, dit is niet leuk D:
    En als ik een duobruiloft wil is het met Xavier en David D:
    Nein (huil)
    hahahaha, opzich is hij wel grappig

    1 decennium geleden
  • Heretics

    HAHA dit is grappig :9~

    1 decennium geleden
  • Casanova

    duo-bruiloft? (krul)

    1 decennium geleden
  • Bastille

    o.mijn.god.
    REINA RAMOS VERTONGHEN, I LOVE UU. :9~:9~
    Dude, die is awesome!
    Jij bent awesome!
    Haha, dankje lieverd!
    _O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen