Heey mensen!

Nu de kerstvakantie tot een einde komt is het tijd om allemaal in paniek te raken, aangezien we waarschijnlijk geen van allen de taken voor deze vakantie hebben gedaan. (...Of ben ik de enige?) Ik had me voorgenomen schoolwerk in te halen, maar door bezoek aan mijn vader is daar weinig van gekomen. (Namelijk helemaal niets) En nu we allemaal in het jaar van het einde van de wereld zijn gekomen, moeten we ons toch wel klaarmaken voor het eind toch? (Tenzij het eind van de wereld niet in dit jaar is *ahem*) Ik kan in ieder geval niet lang genoeg smeken voor meer vakantie, want terug gaan naar de klas die ik haat is het laatste wat ik wil. Om een of andere reden heb ik de eigenschap gecreëerd om constant na te denken over de reacties van andere mensen op wat ik doe of koop. Ik kan niet eens meer bijhouden hoeveel dingen ik niet heb gedaan of gekocht omdat ik bang was voor slechte reacties (Ja, en dat terwijl mijn motto "be yourself" is)

En aangezien mijn goede voornemen is om te accepteren wie ik ben en gewoon te veranderen in hetgeen wat de toekomst wil dat ik wordt (dus nog meer neigend naar emo ^^) zal ik mezelf helemaal opengooien en zeven gebreken van mezelf vertellen:

1. Honestly, I'm afraid of the dark. Vroeger kon ik films over de goorste moorden en wreedste psychopaten kijken zonder een greintje angst te beleven, maar tegenwoordig wekt de duisternis steeds meer onrust in me op. Soms lijkt het of ik dingen hoor of zie, en hoe hard ik er ook aan denk dat het niet waar is is deze angst toch wel een groot iets dat mij beïnvloed. Misschien een erg kinderachtige eigenschap, maar ik kan er weinig aan doen.

2. I'm highly judgemental. Als ik langer met iemand in mijn leven moet zitten (bijvoorbeeld klasgenoten) denk ik ze na 1 of 2 domme acties te kennen. En het allerbeste: dit vooroordeel blijft voorop staan totdat ik een duidelijk bewijs tegen krijg.

3. I'm easily irritated. Stoor me tijdens een muzieksessie, en ik ben geïrriteerd. Vraag iets op een dwingende manier, en ik ben geïrriteerd. Blijf te lang doorgaan over een bepaald onderwerp, en ik raak geïrriteerd. Allerlei kleine dingen irriteren mij al (misschien denken sommige mensen daarom dat ik gewoon agressief ben).

4. I think everybody is against me. Waarschijnlijk is dit een onderdeel van mijn onzekerheid (waar ik toch echt aan moet gaan werken), maar zodra iemand iets tegen me zegt dat ook maar lichtjes tegen me is of een pesterijtje, denk ik meteen dat die mensen mijn gewoon ontzettend stom vinden. Waar of niet, hier trek me ook heel erg veel van aan. En nogmaals: Door dit soort gedachtes laat ik dingen die ik HEEL erg graag wil soms toch liggen. Gewoon omdat ik bang ben voor meer kritiek.

Oké, 4 is genoeg voor vandaag, anders wordt het wel een hele lange blog. Ik vind het al knap als je alles hebt gelezen. Volgende week of de week daarna komt deel twee erbij met nummer 5, 6 en 7. Ik zou het erg leuk vinden als je mijn blog een beetje verspreid naar anderen, en laat me in de reacties weten wat jou gebreken zijn. En anders of je iets aan jezelf gaat veranderen dit jaar.

Doeiii!!(doeg)

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen