Heey mensen!

Mocht je naar me op zijn geweest op Quizlet deze week, ik was er niet. Echt helemaal niet. De hele week ben ik eindelijk bezig geweest met leren, maar het nut was er niet. Mijn behaalde cijfer zijn nog steeds veel te laag en mijn moeder wil (zoals normaal) alleen maar geloven dat ik niks aan mijn huiswerk heb gedaan. Eerlijk gezegd zou ik momenteel liever bij mijn vader zitten dan hier thuisblijven. Donderdag had ik een werkelijke rotdag gehad met beide keren fietsen tegenwind, een latijn SO waar ik een 3 voor heb gehaald, en een frans repetitie die waarschijnlijk niet veel beter is omdat er toen nog steeds latijn door mijn hoofd vloog, maar thuis werd ik alleen maar afgekaft omdat ik eindelijk even een moment voor mezelf nam en mijn laptop erbij pakte...

maar de titel van deze blog is in alle opzichten letterlijk te nemen. Ik heb niet alleen verschillende regenbuien op mijn kop gehad (handig als je geen capouchon hebt...) ik heb ook verschillende buien van mezelf ervaren de afgelopen dagen. Het ene moment was ik ontzettend creatief bezig en MOEST ik gewoon even tekenen, en de volgende dag was ik ontzettend depressief. Vervolgens ben ik alles zat en wil ik niks meer. Het klinkt misschien apart of interessant, maar ik moet eruit gooien dat ik graag even pauze wil van het mij-zijn. Ik weet gewoon dat ik op het randje van instorten sta, en volgende week is een toetsweek... Ja, mijn leven plant zich volgens mij zo dat alles op het verkeerde moment gebeurd. Ik wil gewoon in mijn bed liggen en als een prinses in een sprookje niet wakker worden voordat ik gekust wordt door zonlicht van de zomer. (Jaaa, daar heb ik over nagedacht!)

Maar omdat ik jullie niet alleen wil lastigvallen met gezeur deel ik graag mee dat verschillende creatieve buien ervoor hebben gezorgd dat ik aan het werk ga met verhalen. Ik heb momenteel een story lopen genaamd "my creations" waarin ik vanalles deel dat ik teken of bedenk. En daarnaast ben ik ook aan het schrijven aan een fantasy/avontuur verhaal, maar die zet ik pas actief als ik zeker weet dat ik hem afmaak. Maar wees gerust, ik heb al meer dan 20 hoofdstukken.

Dat was het weer voor deze week, verspreid het woord van de almachtige harpy over quizlet, en zo niet, laat in de reacties weten wat ik binnenkort moet gaan afkraken, daar heb ik even behoefte aan. Ik heb namelijk het gevoel dat ik jullie alleen maar verveel met al die update-blogs.

Doeiii!!!(doeg)

Reageer (2)

  • xKennedyx

    Ah.
    Ik.
    Heb.
    Deze.
    Week.
    Dus.
    Ook.
    Toetsweek.
    En ja Latijn is stom xD

    1 decennium geleden
  • WizzleMcFuzz

    -one direction
    -school
    -Huppelkutjes
    -stinkmensen
    -iets dat je niet cool vind xD

    jeej ik heb je geholpen, zo goed ? xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen