Heey mensen!

Ik weet het, ik ben ALWEER een dag te laat. Maar geloof het of niet, maar ik ben toch nog de valentijs business ingegaan. It's kind of a funny story, dus ik deel het graag.

Als je mijn vorige blog hebt gelezen (of mij kent) weet je dat ik een enorme pesthekel heb aan valentijn, en alles wat ermee te maken heeft. Ik had afgelopen vrijdag ook duidelijk een punt gemaakt dat de kans dat ik naar het feest zou gaan nihiel was, omdat ik nooit gevraagd zou worden.
Nu kun je het vervolg al raden: Ik ben WEL naar het feest meegevraagd. Het was maar door een goede vriend, maar alsnog. Ik had het werkelijk niet verwacht. Dus gisteren was ik op het valentijns "gala" (het was gewoon een disco waar je toevallig in pak of in een jurk rondliep) en er werden maarliefst 2 schuifelnummers gedraaid!! In ieder geval heb ik een goede avond gehad, en heb niets hoeven te betalen! ^^

Maar verspreid over de hele week heb ik veel nagedacht over het feest en wat het vragen van elkaar in onze "vriendengroep" betekent. Waar zit meer achter, en wie heeft gewoon gezelschap nodig? Ik heb in ieder geval het gevoel dat ik meer een idee heb gekregen hoe dingen zitten binnen ons. Waar ik met de een closer ben geworden, is mijn connestie met anderen misschien iets stroever geworden. Maar ik ben allang blij dat mijn sociale leven uitgebreid wordt.

Nou, dat is het alweer voor vandaag. (Of eigenlijk gisteren...) Mocht je je afvragen waar "The 7 flaws of Harpy" deel 2 blijft, deze komt waarschijnlijk komende vrijdag. Het leek me een leuk idee en alles, maar zoals wel vaker wist ik eigenlijk totaal niet wat ik ermee ging doen. In andere woorden, ik moept meer flaws bij mezelf kunnen vinden en omschrijven. (vooral dat laatste deel is moeilijk).
Laat even in de reactie weten of jij iets bijzonders met vrienden hebt meegemaakt en anders of je nog iets leuks gaat doen op valentijnsdag en dan neem ik weer afscheid van jullie.

Tot vrijdag!

Doeiii!!(doeg)

Reageer (1)

  • WizzleMcFuzz

    :) ik vond het "Gala" wel leuk :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen