Heey mensen!

Jaaaaa, ik weet het, ik heb vorige week mijn blog gemist (en ook niet ingehaald) maar na een weekend vol met visite voor mijn verjaardag was ik ziek, dus veel tijd en/of zin was er niet. In ieder geval heb ik goeie kadootjes gekregen, zoals een nieuwe koptelefoon, leren all stars en het totale verjaardagsgeld saldo is 255 euro geworden!!

Maar dat is niet het enige waar ik het over zal hebben vandaag, want het andere waarmee ik moet leven is dat valentijnsdag er weer aan komt. En mocht je het nog niet weten: IK. HAAT. VALENTIJN. (ja, al die punten waren nodig) Ik vind het werkelijk de meest NUTTELOZE dag van het hele jaar. Ik vier nog liever nationale bananendag dan twee weken overal tortelende tutjes rond twe zien springen onder het motto Valentijn. En wat deze dag altijd leuker maakt, is dat er op school een gala is. En wie zal wie vragen? Oeeeehhhh ik ben echt benieuwd... (dat was sarcastisch, mocht je het niet doorhebben...) En don't get me wrong, iedereen die fan is van deze dag. Maar heb je het valentijn ooit door het perspectief van een "loser" bekeken?

Ten eerste heb je de basisschoolfase, misschien word je nog gesmst door een of andere pestkop die voor de grap zegt dat je focking lekker bent of dat je zijn/haar valentijn wil zijn. Wauw, wat een humor. Maar mocht dit je nooit overkomen zijn, de middelbare school genoeg vernedering op deze "dag van de liefde". Voor een buitenbeentje als ik is alles rondom valentijn wachten totdat het allemaal weer voorbij is. Alles draait twee weken lang om het andere geslacht en het gala, hoe zou het toch zijn als ... je zou vragen? En ik geef toe, hatend als ik ben, als iemand mij zou vragen zou ik heus wel gaan (ookal moet ik dan in een jurk...) maar gevraagd worden gebeurt nou eenmaal niet als je blauw haar hebt! Ik verspil er geeneens gedachten meer aan.
Maar wat deze miserabele gevoelens nog erger maakt, zijn je vrienden die vinden dat je "gewoon mee moet gaan" naar het gala. Wat is daar te doen als alleen zijnde? Kijken naar hoe je vrienden die iemand hebben slowen, terwijl je zelf word aangestaard door een of andere zweterige dikzak die met jou wil slowen omdat jij op dat moment "toevallig" de enige andere bent die alleen staat (true story). En als iemand zegt: 'Neejoh, we're gonna wreck that party!' Is dat ook niet meer dan een fantasie. Ik bedoel, wat kan je in f*cksnaam verpesten aan een gala? De schuifelnde koppeltjes telkens uit elkaar trekken?

Dus, ik houd mezelf schuil totdat deze walgelijke periode van hartjes voorbij is, en blijf gewoon lekker thuis met een deken om me heen geslagen, werkend aan een volgende blog ofzo. Ik bedoel, het is toch veel te koud om in een jurk te lopen.
Laat een reactie achter met JOUW gedachte over valentijn, en dan zeg ik:

Doeiii (doeg)

Reageer (1)

  • Basim

    Valentijn: heb er niet zoveel mee. Bij ons op school hebben we geloof ik geen gala, maar wel een rozen actie.
    Maar in mijn klas komen nietzoveel rozen terecht. (vorig jaar dan)
    Ik een roos krijgen???? denk het niet....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen