Heey mensen!

Mijn o zo geweldige toetsweek is voorbij! Ondanks dat mijn brein is leeggezogen ben ik gelukkig nog in staat om een blog te schrijven dus hier gaan we.

Licht het aan mij of raakt quizlet nog steeds voller met One Direction? Yet again, ik heb niks tegen ze, maar hoe kan je ooit zo hypen over een stel jongens die -naar mijn mening- niet zo sexy zijn dat ze als goden gezien moeten worden. Waarvan 1 een relatie had met een vrouw van in de dertig en er ook al een bezet is (yet again, I always do my homework). Why people, WHY?!? Het zijn ook maar mensen. Ik heb ook zo mijn artiesten en bands die ik absoluut geweldig vind, maar samen met honderden anderen een site ermee volspammen irriteert in ieder geval mij.

Wat ik (en jullie) deze week heb gezien zijn meerdere "quizzen" over schelden met kanker. Leuk en aardig, en het is inderdaad een erge ziekte, maar is tyfus en de tering dat ook niet? En wat wil je er precies mee bereiken? De huppelkutten die er zo moeilijk over doen reageren met inderdaad, maar de groep met problemen bereik je niet eens en die draaien ook heus niet bij door zo'n van internet geplukt verhaaltje.

Ik denk dan: Why de f**k krijgen deze dingen zoveel kudo's? Dus ik heb een vraag een jullie: wat vind jij dat honderden lezers/quizmakers en kudo's verdient? Harry Potter story's? Liefdesquizzen? Share the good shit in the reactions!

Sorry, de blog is een beetje kort vandaag, ik zit met mijn hoofd nog steeds in de toetsweek en een beetje heel erg in de wolken :3 maar volgende week komt er wel iets beters (hoop ik) Laat anders ook nog even ideetjes achter voor de volgende blog en dan zeg ik:

Doeiiiiiii(doeg)

Reageer (1)

  • WizzleMcFuzz

    Heeyyyy Nieuwe blogg!! Met je hoofd in de wolken? :a

    Ik vind dat zelfbedachte fantasy/thriller verhalen waar echt een verhaal in zitten honderden lezers/quizmakers en kudo's verdienen. Als je zelf niets kan bedenken vind ik dat een beetje fantasieloos, hoe goed je dan wel niet schrijft.

    :D:D:D:D cya mondaay

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen