Je rijke leven met je zoon! 2

Jij:Nou ok dan. Je loopt met de jongens mee naar boven. Als jullie op Bills kamer zijn vraag Tom:Hoe kom je eigenlijk aan Jami? Jij:Hoe zal ik het eens vertellen. Bill:Nou gwn vertellen. Jij:Oke. Ik d8 dat ik er wel klaar voor was om een kind te hebben en ik wou het al vanaf me 15de want ik vind het altijd mooi om tezien kinderen met hun moeder.Ik deed het dus met me vriend. Ik raakte zwanger en na 2 maanden vertelde ik het hem.Hij heeft het toen meteen uitgemaakt hij vond dat hij nog geen vader kon zijn. Tom:O

Mogelijke uitkomsten

De kamers verven (dat word FUN) (42 x uitgekomen)

Butler:Mevrouw,Er zijn 2 heren voor u. Jij:Laat ze maar binnen hoor. De butler loopt naar de deur en komt weer trg. Butler:Heren,Willen jullie wat drinken? Tom:Cola graag. Bill:Ik hoef niks. Butler:En u mevrouw? Jij:Doe maar sisi. Butler:Komt eraan. Bill:Luxe joh een butler. Jij:O das niet zo luxe hoor we hebben ook een kok en een schoonmaakster ze het kate. Kate:Mevrouw uw kamer is afgedekt u kunt gaan schilderen. Jij:Bedankt Kate.Sorry jongens was vergeten dat ik dat vandaag zou doen. Tom:we helpen wel. Bill:Ja lijkt me leuk. Jij:Oke dan. Tom:Waar is Jami? Jij:Met me ouders naar de stad. Tom:Jammer. Bill:Hij vond hem lief en schattig. Jij:Hij is niet de eerste.:D Butler:Hier si uw drinken meneer en mevrouw. Tom:Praat hij altijd zo netjes? Jij:Jep hij heet Henderikjan. Bill:En de kok heet? Jij:Piere hij komt uit frankrijk. Bill:Doe maar duur. Jij:Ach ben er aan gewend.Ik ken ze al vanaf me 7de. Tom:Das lang dan.


*Op je kamer*
Jij:Die muur moet zwart En die rood En die blauw en die muur ook das Jami's stukje. Tom:Ik doe het wel van Jami.:D Jij:Goed. Bill:Ik doe zwart wel. Jij:Dan doe ik wel rood. Halverwege je muur ga je op de grond zitten. Bill:En dan ga je nu zitten? Jij:Ja ben moe. Tom:Niet zeuren anders krijg je met de blauwe kwast temaken. Jij:Heel funny hoor. Tom loopt op je af en smeert je gezicht onder met de blauwe kwast. Jij:Wat ben jij gemeen.Voel de wraak van de rode kwast! Je pakt je kwast en smeert heel het gezicht van Tom onder. Bill:Jullie lijken wel kleuters. Tom:Zullen we Bill ook even pakken? Jij:Slim idee:D. Em jullie lopen op Bill af en smeren zijn hele gezicht onder de verf. Jij:Tom we hebben een kunstwerk gemaakt. Tom:Ja gaaf joh. Bill:Me make-up. Jij:Man ik heb zat make-up.Niet zeuren. Bill:Ik zeur niet. Jij:Wel! Bill:Proef wraak. Jij:Nee!Niet doen!Please. Tom en Bill kijken elkaar aan en smeren je helemaal onder van top tot teen. Jij:Das niet lief. Tom:Zijn wij lief dan? Jij:Ik d8 eerst van wel maar blijkbaar niet.En ik wou zo graag met jullie gaan zwemmen. B&T:O sorry sorry sorry. Ze lopen naar je toe. Je pakt 2 kwasten en smeert ze helemaal onder.

miss (0 x uitgekomen)

miss

nein (0 x uitgekomen)

nein

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Giselle

    cool =) wanneer komt 3?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?