Wie gun je het meeste het kampioenschap

Zoals jullie weten we zitten al in de 8ste competitie bij elkaar in , tis niet altijd even gezellig , en misschien haat je wel een persoon ofzo ;) test het hier.

Mogelijke uitkomsten

Kerkdiikii (2 x uitgekomen)

Jij vind dat Dennis gewoon kampioen moet worden omdat hij vaak elke dag op het forum post hij maakt de comeptitie gezellig. En je vind het jammer als hij er niet meer is.

Feyenoord Word kampioen (2 x uitgekomen)

Jij wil dat Michiel kampioen word omdat hij zoveel inzet voor de comeptitie jhij betaalt altijd de PSK en dat vind jij super. Jij hoopt ook dat Michiel lang door blijft gaan met de Competitie's te maken.

Niek Klok (2 x uitgekomen)

Jij hoopt dat Niek kampioen word. Omdat jij vind dat Niek een super gast is. En jij vind zijn taktiek echt ongelooflijk goed. Jij hoopt dat niek nog lang erin blijft in de comeptitie.

Joeyrolink2005 (1 x uitgekomen)

Jij hoopt dat Joey kampioen word omdat hij er zoveel inzet in zijn taktiek.Jij vind het ook cool dat hij heel veel tijd in steekt in zijn taktiek, jij vind het altijd lastig tegen hem te spelen , omdat jhij het vaak heel goed doet.

Coach Willem (1 x uitgekomen)

Jij hoopt dat Stefan kampioen word, omdat jij vind dat stefan altijd goed doet, en omdat jij eht waardeert dat hij altijd met zin teams van doelstelling 16de het super goed doet, allene je vind het jammer dat hij soms zoveel geblesseerde schopt .

Nick Pruim (0 x uitgekomen)

Jij houd van de stille nick, jij hoopt dat nick kampioen word omdat jij vind dat nick het altijd goed doet hij wenst ook iedereen vaak wel succes. alleen togh hoopt hij stiekem dat je gaat verliezen. Maar het is een gevaarlijke omdat hij zo stil is en een own taktiek heeft.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?